Thursday, June 23, 2011

Kenapa lelaki boncitt ?

Hello people !
Peace be with you guys (:

semalam yan sembang lah dengan sorang kawan laki ni.dia kurus dan nak gain weight lah kononnya nak bagi macho sikit.pastu bila dah sembang punya sembang terkeluarlah topik "asal laki pas kawen banyak yang buncit eyh?"pastu ada yang kata,ala,pegilah slimworld ke,london weight management ke.tapi masalahnya skrg.kalau charge diorg tu sejajar dengan tora,coki2 takpon kopok super ring tape jugak.ni mahal ang tau dak?tau dak?tau dak?haha.asal emo lebih2 ni.bukan kau yang buncit pon.jadi,tanpa membuang masa,yuk ibu2 bapak2 kita saksikan ape kata survey kenapa lelaki pas kawen suka buncit.lets cekedoutt~

1.lelaki bujang tends to have an active life,kurang makan,kurang waktu rehat.oh ni memang betul.contohnya macam abang yan yang otai,dia lagi suka berjalan keluar sana sini,makan sikit janji jalan banyak,main bola even tak terel mana pon pastu balik malam.jeles!-.-'satu lagi polar makanan lelaki bujang tak menentu.contoh,pagi kau makan biskut,tengah hari tak makan,malam pulak megi je.kehidupan laki bujang ni lagi menyedihkan dari mohd nor indon.kalau laki dah kawen,balik keje je,"yank,ape lauk hari ni?" kiranya ur meal is perfectly plan by your wife.mau tak buncit lagi2 kalau isteri masak sedap.macam yan aah bagitau je nak masak ape.eyh tiba2 teringat dosa bertimbun tak jadik aa menipu. (':

adekah anda memiliki perut boncit seperti ini?yeye.dr izyan ada jawapannya!

2.because of sex.ecey ni mesti ada yang hentak2 kaki tanda protes sebab cakap pasal seks."pasai pa hang nak kalut2 tulis pasal seks ni?nak kena penampaq ka?cek panaih betui org yg suka cakap pasai seks ni" leklu der,do open ur mind coz everyone will face the same thing to in our real life.kankan?satu pendapat atau kajian mengatakan,(ecey,mcm nak masuk pertandingan debat pulak.kahkah) air zat isteri yang mengalir masuk melalui zakar semasa proses hubungan kelamin akan menyebabkan lelaki jadi buncit.okay finefine.malas nak explain panjang nanti kena baling dengan botol pulak (':

so kepada lelaki2 berbadan kurus tak payah nak susah2 gain weight whatsoever.pas kawen nanti mesti gemuk except kalau korang jogging 5 jam sehari demi nak jaga perut dari buncit.btw,have a healthy life for a better future.okaylah.nak stalk blog orang.adekah blog kamu?kamu?atau jack and the bean stalk?jawapannya ialah beautiful nara!boleh bergosip.wakaka.bahagia2 (': so,cheers! (:

83 comments:

belog amiyo said...

hahaha. tergelak plak. ade gk org buat entry ni eh. adeeh. terase pon ade. laa.. boncit la macho! har har har

KAMIHIDUP said...

peh entri ni.

fad ali said...

perghhhh RARE abis entry!nak wat gak lah..hahahaha

Areliff said...

skang pon dah mcm nak gemuk..tambah la kawen kang..lagi bergemuk-gemuk..muaheeee:P

Sembang Kemas said...

memang.kalau kuat main dengan bini perut mesti buncit.

Rahmad said...

patutkah bnyak lelaki buncit a.k.a boroy selepas kawin..

johan raja lawak pun aku tengok dh boroy dh..
dlu yg masa blum kawin masih kurus lg..

zazaw said...

wahaha
zazaw pun ade dengar benda yg sama
yg tuu
yg tuuuu
hehe

teyn teyn said...

ooo .. mcm tu rupanye ye ? patotlah laky bila dj kawen jd buncit ..

Maya Lisa said...

kan lepas kahwn dah bahagia ~ perot pon naik.

agak nye die jeles kooot isteri die perot besar mase ngandung.


Die ego. nak tunjukkan yang perot die pon boleh beso ^^

~hAKim ZaiLAn~ said...

gemuk ngan buncit lain yan..haha..
kalau gemuk satu badan berlemak2..kalau buncit tapi tak gemuk perut je kedepan..boleh dapat pingat PJK..perut jauh kedepan..hahhha..

sergeant keroro said...

haha, yeke??

baru tahu :P

Heidi Shafiq said...

ish.. xnak wat sex la pasni..

Nurul Amira said...

ohh seriuss ? HAHAHA . nak tulis pon mcm malu2 je kann . :P btw , thanks 4 da information :)

Anonymous said...

cuba pulak siasat kenapa pompuan buncit

IEQAH said...

Teetttt..tol la tuee reasonnye knn.
ala klu ada bling yan dgn botol,baling balik coz mmg tu reasonnye kn :)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha...buncit itu macho =p

Abang Stalker said...

air zat isteri?hahahahaha..mata berblink2.tetbe teruja sgttt.. :P

sea_lavender said...

hehe comey la entry izyan~~
sea_lavender nk sokong jugak la~~ngege..marah je kaum Adam cm nie...

Amirul Amin said...

fakta ilmiah yang amat bagus untuk dikaji..huhu

CIK FERRA AWW said...

maluuuu =="

pyqa rahman :) said...

katakan tidak kepada lelaki muncit :DD

chemay said...

eeh kesian nye laki dah kahwin.
if nak mantain slim.
suruh dia jangan buad mende tuuu
ehehe
:P

emieysandra said...

yeah, lelaki gmuk lepas kawin, mmg betul la teori ni..huhu, bia gemuk2 nti baru xckupkan kuota 4 tu..adess =.='

que said...

yeh? tak caye!

hafizah alias said...

hahahaa.
saya pun buncit. cemane nih.. ;pp

nadyasupra said...

woooooooo . takmau kaweeeeeeen

nanti laki bunciiiiiit . hihi :p

Alin said...

baruku tahu. hehe

Anonymous said...

setuju yg pasal sex tu!hahahaha-SAYA ABANG. :D

Jay said...

fuiyooohhhhh..dah jadik doktor Yan..hehehehe..boleh tahan no...hehehe....cek tak tau nak habaq laghu mana..hhehehe

Jay said...

even yg blom kawin pun ramai juga yg buncit kan....hehehe

Jay said...

kene kawal makanlah dan selalu senam..macam Jay pun kawal makan...tghari makan tp mlm makn sikit je..hehehe..

Benrauf said...

muncet pun cute ape. hehe

CikHaniBhulat said...

buncit baru la lelaki..hehehe...hebat la yan cte pasal laki buncit....pasni wat netry pasal ppuan buncit lak k..hehehe...

~syue~ said...

errrr..abeslah kalo kawen nnt laki buncit ea? -.-'

cik bihah said...

ott rupenye gitu ye..patotlah leh kenal laki dah kawen gan tak ye dak.. tgk buncit len mcm je dah tawen..huahahah..

OKED chokelat said...

awww...oked suka laki boncet tp bukan boncet sperti di atas tu yea...boncet cexi la org kata...xterlalu menonjol...weeee....hehehehe

Wani said...

abah saya buncit , haha .
haha , seriyes ke fakta tu ??? haha

Wani said...

abah saya buncit , haha .
haha , seriyes ke fakta tu ??? haha

auny aizie said...

buncit kelihatan gagah okayyy


hehehe

Nurulbadiah Lai said...

kite selalu bising tau lau tgok bf kite nampak buncit sikit..hehhee

Syimir said...

haha..kalau x kawen da buncit camno nie?..haha

Hayati Hamzah said...

oh my god kira kalau lepas kawen laki saya akan jd tak hensem la ? wuwuowwww T_T hahahahha

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

peyut buncet tu seksi lah..hehehe..

Подтверждаю said...

as salam..
izyan brownies!!
haha~ bab nak gain weight..banyakkan makanan protein, karbohidrat.huhu~

kalau nak kurus cepat, makan meggi je. pakcik pun makan meggi je bila badan naik. haha~

kenapa meggi, hehe.. kawan pakcik , ahli farmasi, dia yang bagitau rahsia meggi yang boleh menguruskan badan bila dilakukan dengan cara yang betul

;)

izyan pun mesti nak kurus menawan kan> makan je meggi bila bearat naik~ tapi ada caranya ;)

oh ya.lagi satu..kalau kadar metabiolisme tinggi, susah berat badan nak naik. makan le berpinggan2 sekali serv. biasa je. sebab tu orang yang metabolisme tinggi, boleh makan macam2. bab lemak, no worry. haha~

OK2. pakcik baru buat entri baru~
cuma konpius je..apa kata izyan?~~

Buruk Baik Ada Misai Janggut Jambang

cheqwa said...

hahaha...new info!kalo pmpuan plak,pas kawen badan dia pon naek jugak kan..apesal ea?? ;D

padle said...

aku pon cam dah buncit ni..tapi aku bujang lagi...so?

Rtp Farra Arisha said...

let the pictures tell us everything. hahaha no comment boleh takk?

Cinoi said...

Kalau yg blom kawen lg tu dah boncit cemane? Apa pun asalkan jaga kesihatan la biar ah pas akwen boncit pon. biar ah kurus pon, tayah nk gmok sgt, yg pnting sehat.

Izyan, lama dah u x dtg blog i

ana raisya said...

haha gemuk la bkl suami pas kwin nnt ahah

Nadya O'Conner said...

wa...nad tak suka laki boncit..:)
Nad promot anda di entry ini..>>Miss Nadya Promote Blog Part 3

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

lelaki buncit pas kawen tanda senang hati keh keh keh..

msredcheesecake said...

Cik yan,
Mr bg msred pas kawen tak boncet...slim jer...ape kah?

Hagaaa....dun notty2 ....

アヌム ちゃん said...

pompuan pun ramai boncet gak..huhu

Asyila Zainuddin said...

kalo org tu dh dari asal buncit, pas kawen double la buncit die tu ek? ngee..

fatIn nanAd said...

haalaaah ! saya pon buncit~ saya bukan lelaki~ uhuks~ heeee ;p

Khairil said...

laki2 boroi depa kata seksi...haha nak tergelak bila baca fakta yang no. 2 tu...last2 dua-dua lakibini boncit...

Seth tan said...

buncit itu comel..ehehe..wah no 2 tuh baru tau..:)

alyea said...

hehe..nk ckp pon malu2 kn..xpe dear..tol pe..fkta tuh..chill beb

Abang Stalker said...

nk bt skli lg..air zat isteri o.O haha.

fyna said...

apa yang ditulis ni memang betol! perempuan pon lepas kawen mesti berisi kan

salwaismail said...

no 2 tu paling tak boleh blah. nice one. hahaha
:D

http://salwaismail.blogspot.com

ChentaMusek said...

Meh join segmen che mad :)

http://belogchemad.blogspot.com/2011/06/la-tahzan-mencari-erti-hidup.html

AIMAN said...

penah dengar x lelaki buncit macho..? haha

Qaseh dalia adelia said...

yup sebab sex mmg akan buat kan laki buncit hehe .. sng je nak tahu laki tu kawen or tak .. boroi kah2x

A retarded kitty said...

bini masak sedap sangat la.
kekeke

d_LA said...

pompuan muncet lak nape yan??hehe..
penat dah makcik ni smash n smack down bagai..tp mkn pun kuat jugak ni..haha

Scya Lollita said...

buncit ,
oh tidakkkkkkkkkkkkk

~NajiLaA~ said...

psl seks tu mmg btul la yan.huhu.i pnah bace gak.

CikHaniBhulat said...

yan..menghilang lagi...ngalahkan pm tau yan ni...bila nak hupdate ni...

EZAN IDMA said...

hahah patot ramai laki boroi pas kahwin haha

Nini Hartini said...

suamikak tini jawab, sebab laki tolong habiskn makanan bini. haha

siti kektus said...

haha, yeke?

kawan kite pernah cakap, orang2 yang buncit ni sebab pas makan dorang terus p mandi, tak kasi makanan tu hadam dulu,

dorang la yg cakap, kehkehkeh :p

AZTIQAH said...

wow!!entry panas
hehe nice entry la sis

Oppa Kudin Nz said...

alamak,xbest r camni..
xkn nk jadi gemuk nt..
x slim r..waaaaaaaaaaa :D

cikida said...

kekekekke,,yeke gitu..tp mmg rmi kn pas kwen je moncett...hahahh=p

アヌム ちゃん said...

tapi laki dekat gmbar atas ni terlebih boncet sudah.heeee

CALL ME NEPH said...

buncit tuh ibarat nak merasai bersama isteri mengandung...sebab tu buncit.

sebenarnyew ia berlaku kerna life style kiter yg berubah....

alia azmi said...

my pacik ta boncit .. my adek tny ape rahsia .. upe2 nye pacik ade kencing manis . hee~

Anonymous said...

muaaahaaa

zOeY zAu YaH said...

x jaga mkn n sesetgh lelaki lbh ska main game dari main bola haha..

zOeY zAu YaH said...

x jaga mkn n sesetgh lelaki lbh ska main game dari main bola haha..

cikpuanhady said...

hohoh..taktahu..tak tahu..agagga..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Belog kami :Notre Belle Histoire

NasZ said...

salam kenal...

dah follow awak..

jemput ke blog saya..

MOHD NASER.com

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, June 23, 2011

Kenapa lelaki boncitt ?

Hello people !
Peace be with you guys (:

semalam yan sembang lah dengan sorang kawan laki ni.dia kurus dan nak gain weight lah kononnya nak bagi macho sikit.pastu bila dah sembang punya sembang terkeluarlah topik "asal laki pas kawen banyak yang buncit eyh?"pastu ada yang kata,ala,pegilah slimworld ke,london weight management ke.tapi masalahnya skrg.kalau charge diorg tu sejajar dengan tora,coki2 takpon kopok super ring tape jugak.ni mahal ang tau dak?tau dak?tau dak?haha.asal emo lebih2 ni.bukan kau yang buncit pon.jadi,tanpa membuang masa,yuk ibu2 bapak2 kita saksikan ape kata survey kenapa lelaki pas kawen suka buncit.lets cekedoutt~

1.lelaki bujang tends to have an active life,kurang makan,kurang waktu rehat.oh ni memang betul.contohnya macam abang yan yang otai,dia lagi suka berjalan keluar sana sini,makan sikit janji jalan banyak,main bola even tak terel mana pon pastu balik malam.jeles!-.-'satu lagi polar makanan lelaki bujang tak menentu.contoh,pagi kau makan biskut,tengah hari tak makan,malam pulak megi je.kehidupan laki bujang ni lagi menyedihkan dari mohd nor indon.kalau laki dah kawen,balik keje je,"yank,ape lauk hari ni?" kiranya ur meal is perfectly plan by your wife.mau tak buncit lagi2 kalau isteri masak sedap.macam yan aah bagitau je nak masak ape.eyh tiba2 teringat dosa bertimbun tak jadik aa menipu. (':

adekah anda memiliki perut boncit seperti ini?yeye.dr izyan ada jawapannya!

2.because of sex.ecey ni mesti ada yang hentak2 kaki tanda protes sebab cakap pasal seks."pasai pa hang nak kalut2 tulis pasal seks ni?nak kena penampaq ka?cek panaih betui org yg suka cakap pasai seks ni" leklu der,do open ur mind coz everyone will face the same thing to in our real life.kankan?satu pendapat atau kajian mengatakan,(ecey,mcm nak masuk pertandingan debat pulak.kahkah) air zat isteri yang mengalir masuk melalui zakar semasa proses hubungan kelamin akan menyebabkan lelaki jadi buncit.okay finefine.malas nak explain panjang nanti kena baling dengan botol pulak (':

so kepada lelaki2 berbadan kurus tak payah nak susah2 gain weight whatsoever.pas kawen nanti mesti gemuk except kalau korang jogging 5 jam sehari demi nak jaga perut dari buncit.btw,have a healthy life for a better future.okaylah.nak stalk blog orang.adekah blog kamu?kamu?atau jack and the bean stalk?jawapannya ialah beautiful nara!boleh bergosip.wakaka.bahagia2 (': so,cheers! (:

83 comments:

belog amiyo said...

hahaha. tergelak plak. ade gk org buat entry ni eh. adeeh. terase pon ade. laa.. boncit la macho! har har har

KAMIHIDUP said...

peh entri ni.

fad ali said...

perghhhh RARE abis entry!nak wat gak lah..hahahaha

Areliff said...

skang pon dah mcm nak gemuk..tambah la kawen kang..lagi bergemuk-gemuk..muaheeee:P

Sembang Kemas said...

memang.kalau kuat main dengan bini perut mesti buncit.

Rahmad said...

patutkah bnyak lelaki buncit a.k.a boroy selepas kawin..

johan raja lawak pun aku tengok dh boroy dh..
dlu yg masa blum kawin masih kurus lg..

zazaw said...

wahaha
zazaw pun ade dengar benda yg sama
yg tuu
yg tuuuu
hehe

teyn teyn said...

ooo .. mcm tu rupanye ye ? patotlah laky bila dj kawen jd buncit ..

Maya Lisa said...

kan lepas kahwn dah bahagia ~ perot pon naik.

agak nye die jeles kooot isteri die perot besar mase ngandung.


Die ego. nak tunjukkan yang perot die pon boleh beso ^^

~hAKim ZaiLAn~ said...

gemuk ngan buncit lain yan..haha..
kalau gemuk satu badan berlemak2..kalau buncit tapi tak gemuk perut je kedepan..boleh dapat pingat PJK..perut jauh kedepan..hahhha..

sergeant keroro said...

haha, yeke??

baru tahu :P

Heidi Shafiq said...

ish.. xnak wat sex la pasni..

Nurul Amira said...

ohh seriuss ? HAHAHA . nak tulis pon mcm malu2 je kann . :P btw , thanks 4 da information :)

Anonymous said...

cuba pulak siasat kenapa pompuan buncit

IEQAH said...

Teetttt..tol la tuee reasonnye knn.
ala klu ada bling yan dgn botol,baling balik coz mmg tu reasonnye kn :)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha...buncit itu macho =p

Abang Stalker said...

air zat isteri?hahahahaha..mata berblink2.tetbe teruja sgttt.. :P

sea_lavender said...

hehe comey la entry izyan~~
sea_lavender nk sokong jugak la~~ngege..marah je kaum Adam cm nie...

Amirul Amin said...

fakta ilmiah yang amat bagus untuk dikaji..huhu

CIK FERRA AWW said...

maluuuu =="

pyqa rahman :) said...

katakan tidak kepada lelaki muncit :DD

chemay said...

eeh kesian nye laki dah kahwin.
if nak mantain slim.
suruh dia jangan buad mende tuuu
ehehe
:P

emieysandra said...

yeah, lelaki gmuk lepas kawin, mmg betul la teori ni..huhu, bia gemuk2 nti baru xckupkan kuota 4 tu..adess =.='

que said...

yeh? tak caye!

hafizah alias said...

hahahaa.
saya pun buncit. cemane nih.. ;pp

nadyasupra said...

woooooooo . takmau kaweeeeeeen

nanti laki bunciiiiiit . hihi :p

Alin said...

baruku tahu. hehe

Anonymous said...

setuju yg pasal sex tu!hahahaha-SAYA ABANG. :D

Jay said...

fuiyooohhhhh..dah jadik doktor Yan..hehehehe..boleh tahan no...hehehe....cek tak tau nak habaq laghu mana..hhehehe

Jay said...

even yg blom kawin pun ramai juga yg buncit kan....hehehe

Jay said...

kene kawal makanlah dan selalu senam..macam Jay pun kawal makan...tghari makan tp mlm makn sikit je..hehehe..

Benrauf said...

muncet pun cute ape. hehe

CikHaniBhulat said...

buncit baru la lelaki..hehehe...hebat la yan cte pasal laki buncit....pasni wat netry pasal ppuan buncit lak k..hehehe...

~syue~ said...

errrr..abeslah kalo kawen nnt laki buncit ea? -.-'

cik bihah said...

ott rupenye gitu ye..patotlah leh kenal laki dah kawen gan tak ye dak.. tgk buncit len mcm je dah tawen..huahahah..

OKED chokelat said...

awww...oked suka laki boncet tp bukan boncet sperti di atas tu yea...boncet cexi la org kata...xterlalu menonjol...weeee....hehehehe

Wani said...

abah saya buncit , haha .
haha , seriyes ke fakta tu ??? haha

Wani said...

abah saya buncit , haha .
haha , seriyes ke fakta tu ??? haha

auny aizie said...

buncit kelihatan gagah okayyy


hehehe

Nurulbadiah Lai said...

kite selalu bising tau lau tgok bf kite nampak buncit sikit..hehhee

Syimir said...

haha..kalau x kawen da buncit camno nie?..haha

Hayati Hamzah said...

oh my god kira kalau lepas kawen laki saya akan jd tak hensem la ? wuwuowwww T_T hahahahha

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

peyut buncet tu seksi lah..hehehe..

Подтверждаю said...

as salam..
izyan brownies!!
haha~ bab nak gain weight..banyakkan makanan protein, karbohidrat.huhu~

kalau nak kurus cepat, makan meggi je. pakcik pun makan meggi je bila badan naik. haha~

kenapa meggi, hehe.. kawan pakcik , ahli farmasi, dia yang bagitau rahsia meggi yang boleh menguruskan badan bila dilakukan dengan cara yang betul

;)

izyan pun mesti nak kurus menawan kan> makan je meggi bila bearat naik~ tapi ada caranya ;)

oh ya.lagi satu..kalau kadar metabiolisme tinggi, susah berat badan nak naik. makan le berpinggan2 sekali serv. biasa je. sebab tu orang yang metabolisme tinggi, boleh makan macam2. bab lemak, no worry. haha~

OK2. pakcik baru buat entri baru~
cuma konpius je..apa kata izyan?~~

Buruk Baik Ada Misai Janggut Jambang

cheqwa said...

hahaha...new info!kalo pmpuan plak,pas kawen badan dia pon naek jugak kan..apesal ea?? ;D

padle said...

aku pon cam dah buncit ni..tapi aku bujang lagi...so?

Rtp Farra Arisha said...

let the pictures tell us everything. hahaha no comment boleh takk?

Cinoi said...

Kalau yg blom kawen lg tu dah boncit cemane? Apa pun asalkan jaga kesihatan la biar ah pas akwen boncit pon. biar ah kurus pon, tayah nk gmok sgt, yg pnting sehat.

Izyan, lama dah u x dtg blog i

ana raisya said...

haha gemuk la bkl suami pas kwin nnt ahah

Nadya O'Conner said...

wa...nad tak suka laki boncit..:)
Nad promot anda di entry ini..>>Miss Nadya Promote Blog Part 3

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

lelaki buncit pas kawen tanda senang hati keh keh keh..

msredcheesecake said...

Cik yan,
Mr bg msred pas kawen tak boncet...slim jer...ape kah?

Hagaaa....dun notty2 ....

アヌム ちゃん said...

pompuan pun ramai boncet gak..huhu

Asyila Zainuddin said...

kalo org tu dh dari asal buncit, pas kawen double la buncit die tu ek? ngee..

fatIn nanAd said...

haalaaah ! saya pon buncit~ saya bukan lelaki~ uhuks~ heeee ;p

Khairil said...

laki2 boroi depa kata seksi...haha nak tergelak bila baca fakta yang no. 2 tu...last2 dua-dua lakibini boncit...

Seth tan said...

buncit itu comel..ehehe..wah no 2 tuh baru tau..:)

alyea said...

hehe..nk ckp pon malu2 kn..xpe dear..tol pe..fkta tuh..chill beb

Abang Stalker said...

nk bt skli lg..air zat isteri o.O haha.

fyna said...

apa yang ditulis ni memang betol! perempuan pon lepas kawen mesti berisi kan

salwaismail said...

no 2 tu paling tak boleh blah. nice one. hahaha
:D

http://salwaismail.blogspot.com

ChentaMusek said...

Meh join segmen che mad :)

http://belogchemad.blogspot.com/2011/06/la-tahzan-mencari-erti-hidup.html

AIMAN said...

penah dengar x lelaki buncit macho..? haha

Qaseh dalia adelia said...

yup sebab sex mmg akan buat kan laki buncit hehe .. sng je nak tahu laki tu kawen or tak .. boroi kah2x

A retarded kitty said...

bini masak sedap sangat la.
kekeke

d_LA said...

pompuan muncet lak nape yan??hehe..
penat dah makcik ni smash n smack down bagai..tp mkn pun kuat jugak ni..haha

Scya Lollita said...

buncit ,
oh tidakkkkkkkkkkkkk

~NajiLaA~ said...

psl seks tu mmg btul la yan.huhu.i pnah bace gak.

CikHaniBhulat said...

yan..menghilang lagi...ngalahkan pm tau yan ni...bila nak hupdate ni...

EZAN IDMA said...

hahah patot ramai laki boroi pas kahwin haha

Nini Hartini said...

suamikak tini jawab, sebab laki tolong habiskn makanan bini. haha

siti kektus said...

haha, yeke?

kawan kite pernah cakap, orang2 yang buncit ni sebab pas makan dorang terus p mandi, tak kasi makanan tu hadam dulu,

dorang la yg cakap, kehkehkeh :p

AZTIQAH said...

wow!!entry panas
hehe nice entry la sis

Oppa Kudin Nz said...

alamak,xbest r camni..
xkn nk jadi gemuk nt..
x slim r..waaaaaaaaaaa :D

cikida said...

kekekekke,,yeke gitu..tp mmg rmi kn pas kwen je moncett...hahahh=p

アヌム ちゃん said...

tapi laki dekat gmbar atas ni terlebih boncet sudah.heeee

CALL ME NEPH said...

buncit tuh ibarat nak merasai bersama isteri mengandung...sebab tu buncit.

sebenarnyew ia berlaku kerna life style kiter yg berubah....

alia azmi said...

my pacik ta boncit .. my adek tny ape rahsia .. upe2 nye pacik ade kencing manis . hee~

Anonymous said...

muaaahaaa

zOeY zAu YaH said...

x jaga mkn n sesetgh lelaki lbh ska main game dari main bola haha..

zOeY zAu YaH said...

x jaga mkn n sesetgh lelaki lbh ska main game dari main bola haha..

cikpuanhady said...

hohoh..taktahu..tak tahu..agagga..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Belog kami :Notre Belle Histoire

NasZ said...

salam kenal...

dah follow awak..

jemput ke blog saya..

MOHD NASER.com