Saturday, June 04, 2011

Meet my other half (:

Hello bloggers !
Peace be with you guys (:

Assalammualaikum warohmatullahi wabarokatuh.

lamanya tak update blog.jadi alang2 update,kita bagi salam panjang sikit biar banyak
pahala.macam tu pon boleh ke.haha.eyh lupa.hai korang semua ! yan dah seminggu kat seri iskandar tapi baru hari ni dapat update blog.kadang2 yan tertanya tanya sendiri adekah yan memang sibuk?atau sekadar penyibuk?atau mungkinkah kerana suka makan kuih abuk abuk yang beli kat pasar malam pastu bila makan sambil bercakap,tersedak banyak kali sebab banyak sangat abuk dia.wuwuwu T_T mencik titeewwww.mencikmencik.*PANGG!

actually kan,29 May 2011 hari tu,cousin yan yang paling rapat kawen.macam nak tercabut jantung,peparu dan rakan2 sebaya yang lain sebab fuyoh..best weyh bila kau ada cousin rapat kawen boleh berlagak pusing2 dewan bajet kau orang penting,then buat2 layan tetamu padahal kau bukan sape sape pon.nehi pucko tahe.nehinehi!(kalau shah rukh khan dengar mau dapat brain cancer tahap tiga sebab depress sangat tak paham pe benda yan cakap.wakaka (':

so,marilah kita tengok gambar2 yang dah dipilih oleh yan ni.sobonarnyo banyak laii haa gambar dalam camero den ni.tapi nak bubuh semuo sampai subuh bulan dopan pon ekau semuo tak habis tengok.so,den raso, den upload gambar gambar ni jo lah.den sampai nak gastrik sobab hypertension bonar nak pilih gambar mano.semuo ohsem.ohsemnyooooo.zaas~

motif:nak show off inai je derr.meskipun inai merah dijari,tapi beliau bukan pengantin.jangan mudah terpedaya.beliau masih muda,kacak,belia benci dadah dan ohsem. (':

motif:bersalam salaman memohon keberkatan sambil berniat didalam hati "tade duit raya ke pas salam ni?" eyh.kau orang jangan ingat time raya je baru boleh salam mintak maap sambil nangis2.nehinehi tumho pya karega.T_T

motif:nak tunjuk pelamin indah.oh sangat ohsem.rasa macam nak mintak microphone kat tukang kebun majlis perbandaran teluk intan biar dapat bagitau satu teluk intan betapa happy nya hari tu (':

motif:pengantin jalan2 kat red carpet sambil lalu gerbang warna emas.amaran.bukan gerbang malam macam kat rumah kau tu.bukanbukan.

motif:pengantin potong kek dua tingkat.nak potong kek pon ambik masa setengah jam.perut si camera woman terasa lapar bila tunggu kek dipotong -.-'

motif:ni lah camera woman yang digembar gemburkan.sangat professional.semua gambar menjadi blur kerana over shaking.tapi itu baru seni namanya.kata beliau didalam hati (':

motif:camera woman bergambar bersama pengantin.gambar separuh je sebab kena crop.baju bosar sangat.malu den.wakaka T_T

motif:gambar bersama keluarga pengantin lelaki dari sabah.gambar menjadi blur2 seolah2 berlaku gempa bumi yang maha dahsyat semasa camera woman ambik gambar.padahal tade pon.dia neves lebihlebih sebab tertengok ayam golek kat meja pengantin.ohsemnyaa~

motif:kanak2 kecik yang comel dan pandai berposing.sudah berpunya.hak milik izyan masri.anyonyonyo.comelnya.boleh menjadi pengganti aaron aziz atau farid kamil besar nanti sebab mesti hensem ni.paling ohsem! (':

maka berakhirlah wedding of the year kita pada kali ni.sesiapa yang terasa nak masukkan dalam nona takpon mahligai cinta tv3 yang dah habis skrg tu pon boleh jugak.okaylah.nak tengok video anwarhadi.rindu pulak.wakaka.so,cheers! (:

32 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

patut la entry akak sunyi tanpa komen ziyannnn :'(

chemay said...

yan bila nak kahwin?
hehe
:P

nurul atiqah said...

29 june 2011 ? Mei ke Jun ? Btw, lawalah gambar yang pakai inai tu. sengih-sengih baca entry ni :D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

pelamin mmg sgt ohsem..oh ya yan..kenapa wedding tu 29 jun 2011..ada time machine eh? hehehe

sergeant keroro said...

hahaha,cameraman tu kena kawal shaking tangan. pegang kena betul :P

Nini Hartini said...

patut x nmpk entry yan kt dashboard. selalu kat bhgn2 atas je. huhu. akak pun jrg tgk blog sejak disahkan rabun. jd masih usaha mencegah. cewah~

Cun gile pengantin tu. camera woman apatah lagi. klu dok sebelah dah setanding pengantin. hehe

sayangnyaaa..semua gmbr jd blur ke? camera woman kene gi kelas photographer lah. hehe

angkasa said...

wuu wuuuuu pelamin cantik gilaaaaa!!!!!doboll like!weee rindu kak yan deh.nnti kerap2 updte lg tau.

SofieyAzwa said...

Photographer cantik. ;)

cik ery said...

bile tuan punya badan mau kawen?heee

Reen Rostarizam said...

cantikknya pelaminnnnn!!! yan bila pulak? hehe

Jay said...

cewahh.Jay suka gambar yg mula2 tu.cantik menarik tertarik Yan mmg cantik..hee.keren bangat.

CikHaniBhulat said...

wah..yan bila lak nak kawen....hehehe...cun r pic yg first tyng inai tu =). teheee=.=

yan, plz help me...belog hani problem..xtahu cmner nak buat =(

sea_lavender said...

haa..cik izyan dah makan kenduri cousin,, so cik izyan ble plak ~~hehe

MiSh cHaa said...

ahha!!! kau bile lagi yan?? aku tunggu kau kawin.. then nak blagak jadi org penting dalam dewan nanti.. haha

A retarded kitty said...

kalau yan kahwin ajak kita tau
kekeke

Cik Ezy said...

cantek aih pelamin..
ni rase nk kawen jgk ni..
huuuu

Dea said...

nice2.. bnyk org kawen kan skarag.. hoho.. penat dah makan.. since 1hb hari tu ade mjlis btunang la, beday la, kawen la, nikah la... :P

Rozuan Ismail said...

tuan blog pulak bila nak kahwin?huhu

Hayati Hamzah said...

lah yan dekat beno la teluk intan ngan rumah awok . boleh g beraya terus . :))

Anonymous said...

nak mengomen juga.
hihihi.walaupun anonymous.
woaaah.kahwin kahwin kahwin.
cuti ni memang berlambak orang membina rumah tangga.
izyan nasuha masri bila lagi.
inai sudah terukir dijari.
gelang menjadi pengganti.
malam jadi saksi.
akan bukit cinta sejati.eceeeh.
*jiwang karat.hahaha!
well.keep it up girl.
love it.;D

meaw said...

izyannnnnn, ku ingatkan kamu yang kawen ! kekekekeke....

Misz Jenny said...

knp gmbr tuan blog ni nmpk semakin tembunnn?

kembatolo™ said...

eh kejap.. mane satu pengantin ni? hahahaha

Azree said...

Cantik gambar yang ke enam dan ke tujuh.

Macam mana nak pronounce kan ayat ni..
"nehi pucko tahe.nehinehi!"

;)

msredcheesecake said...

Cik izya,
Len kali jgn ilang lama2.tak ohsem...haha....

Bilakah?

auny aizie said...

argh. rasa nak kawen skangggg jugak

Izyan Masri said...

kak yuyu:ohemjayy.dah penuh balik kan komen?hihi :D

Izyan Masri said...

chemay:kihkihkih.yan tunggu lagi 5,6 taon kot xD

Izyan Masri said...

nurul atiqah:haha.silapsilap.tapi dah betulkan skrg xD eyh kenapa sengih2 :P

tomato said...

weeee cantek lah pelamin dia ! hehe

bila pulak turn izyan ? ;p

kAmi dAn mEreKa said...

hamboi, neves sampai bergegar yan? haha ;)

HALIM said...

gambar blur sebab camera woman eksaited lebih dari pengantin..betul tak yan??

kekekeke!!! ^_^

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, June 04, 2011

Meet my other half (:

Hello bloggers !
Peace be with you guys (:

Assalammualaikum warohmatullahi wabarokatuh.

lamanya tak update blog.jadi alang2 update,kita bagi salam panjang sikit biar banyak
pahala.macam tu pon boleh ke.haha.eyh lupa.hai korang semua ! yan dah seminggu kat seri iskandar tapi baru hari ni dapat update blog.kadang2 yan tertanya tanya sendiri adekah yan memang sibuk?atau sekadar penyibuk?atau mungkinkah kerana suka makan kuih abuk abuk yang beli kat pasar malam pastu bila makan sambil bercakap,tersedak banyak kali sebab banyak sangat abuk dia.wuwuwu T_T mencik titeewwww.mencikmencik.*PANGG!

actually kan,29 May 2011 hari tu,cousin yan yang paling rapat kawen.macam nak tercabut jantung,peparu dan rakan2 sebaya yang lain sebab fuyoh..best weyh bila kau ada cousin rapat kawen boleh berlagak pusing2 dewan bajet kau orang penting,then buat2 layan tetamu padahal kau bukan sape sape pon.nehi pucko tahe.nehinehi!(kalau shah rukh khan dengar mau dapat brain cancer tahap tiga sebab depress sangat tak paham pe benda yan cakap.wakaka (':

so,marilah kita tengok gambar2 yang dah dipilih oleh yan ni.sobonarnyo banyak laii haa gambar dalam camero den ni.tapi nak bubuh semuo sampai subuh bulan dopan pon ekau semuo tak habis tengok.so,den raso, den upload gambar gambar ni jo lah.den sampai nak gastrik sobab hypertension bonar nak pilih gambar mano.semuo ohsem.ohsemnyooooo.zaas~

motif:nak show off inai je derr.meskipun inai merah dijari,tapi beliau bukan pengantin.jangan mudah terpedaya.beliau masih muda,kacak,belia benci dadah dan ohsem. (':

motif:bersalam salaman memohon keberkatan sambil berniat didalam hati "tade duit raya ke pas salam ni?" eyh.kau orang jangan ingat time raya je baru boleh salam mintak maap sambil nangis2.nehinehi tumho pya karega.T_T

motif:nak tunjuk pelamin indah.oh sangat ohsem.rasa macam nak mintak microphone kat tukang kebun majlis perbandaran teluk intan biar dapat bagitau satu teluk intan betapa happy nya hari tu (':

motif:pengantin jalan2 kat red carpet sambil lalu gerbang warna emas.amaran.bukan gerbang malam macam kat rumah kau tu.bukanbukan.

motif:pengantin potong kek dua tingkat.nak potong kek pon ambik masa setengah jam.perut si camera woman terasa lapar bila tunggu kek dipotong -.-'

motif:ni lah camera woman yang digembar gemburkan.sangat professional.semua gambar menjadi blur kerana over shaking.tapi itu baru seni namanya.kata beliau didalam hati (':

motif:camera woman bergambar bersama pengantin.gambar separuh je sebab kena crop.baju bosar sangat.malu den.wakaka T_T

motif:gambar bersama keluarga pengantin lelaki dari sabah.gambar menjadi blur2 seolah2 berlaku gempa bumi yang maha dahsyat semasa camera woman ambik gambar.padahal tade pon.dia neves lebihlebih sebab tertengok ayam golek kat meja pengantin.ohsemnyaa~

motif:kanak2 kecik yang comel dan pandai berposing.sudah berpunya.hak milik izyan masri.anyonyonyo.comelnya.boleh menjadi pengganti aaron aziz atau farid kamil besar nanti sebab mesti hensem ni.paling ohsem! (':

maka berakhirlah wedding of the year kita pada kali ni.sesiapa yang terasa nak masukkan dalam nona takpon mahligai cinta tv3 yang dah habis skrg tu pon boleh jugak.okaylah.nak tengok video anwarhadi.rindu pulak.wakaka.so,cheers! (:

32 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

patut la entry akak sunyi tanpa komen ziyannnn :'(

chemay said...

yan bila nak kahwin?
hehe
:P

nurul atiqah said...

29 june 2011 ? Mei ke Jun ? Btw, lawalah gambar yang pakai inai tu. sengih-sengih baca entry ni :D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

pelamin mmg sgt ohsem..oh ya yan..kenapa wedding tu 29 jun 2011..ada time machine eh? hehehe

sergeant keroro said...

hahaha,cameraman tu kena kawal shaking tangan. pegang kena betul :P

Nini Hartini said...

patut x nmpk entry yan kt dashboard. selalu kat bhgn2 atas je. huhu. akak pun jrg tgk blog sejak disahkan rabun. jd masih usaha mencegah. cewah~

Cun gile pengantin tu. camera woman apatah lagi. klu dok sebelah dah setanding pengantin. hehe

sayangnyaaa..semua gmbr jd blur ke? camera woman kene gi kelas photographer lah. hehe

angkasa said...

wuu wuuuuu pelamin cantik gilaaaaa!!!!!doboll like!weee rindu kak yan deh.nnti kerap2 updte lg tau.

SofieyAzwa said...

Photographer cantik. ;)

cik ery said...

bile tuan punya badan mau kawen?heee

Reen Rostarizam said...

cantikknya pelaminnnnn!!! yan bila pulak? hehe

Jay said...

cewahh.Jay suka gambar yg mula2 tu.cantik menarik tertarik Yan mmg cantik..hee.keren bangat.

CikHaniBhulat said...

wah..yan bila lak nak kawen....hehehe...cun r pic yg first tyng inai tu =). teheee=.=

yan, plz help me...belog hani problem..xtahu cmner nak buat =(

sea_lavender said...

haa..cik izyan dah makan kenduri cousin,, so cik izyan ble plak ~~hehe

MiSh cHaa said...

ahha!!! kau bile lagi yan?? aku tunggu kau kawin.. then nak blagak jadi org penting dalam dewan nanti.. haha

A retarded kitty said...

kalau yan kahwin ajak kita tau
kekeke

Cik Ezy said...

cantek aih pelamin..
ni rase nk kawen jgk ni..
huuuu

Dea said...

nice2.. bnyk org kawen kan skarag.. hoho.. penat dah makan.. since 1hb hari tu ade mjlis btunang la, beday la, kawen la, nikah la... :P

Rozuan Ismail said...

tuan blog pulak bila nak kahwin?huhu

Hayati Hamzah said...

lah yan dekat beno la teluk intan ngan rumah awok . boleh g beraya terus . :))

Anonymous said...

nak mengomen juga.
hihihi.walaupun anonymous.
woaaah.kahwin kahwin kahwin.
cuti ni memang berlambak orang membina rumah tangga.
izyan nasuha masri bila lagi.
inai sudah terukir dijari.
gelang menjadi pengganti.
malam jadi saksi.
akan bukit cinta sejati.eceeeh.
*jiwang karat.hahaha!
well.keep it up girl.
love it.;D

meaw said...

izyannnnnn, ku ingatkan kamu yang kawen ! kekekekeke....

Misz Jenny said...

knp gmbr tuan blog ni nmpk semakin tembunnn?

kembatolo™ said...

eh kejap.. mane satu pengantin ni? hahahaha

Azree said...

Cantik gambar yang ke enam dan ke tujuh.

Macam mana nak pronounce kan ayat ni..
"nehi pucko tahe.nehinehi!"

;)

msredcheesecake said...

Cik izya,
Len kali jgn ilang lama2.tak ohsem...haha....

Bilakah?

auny aizie said...

argh. rasa nak kawen skangggg jugak

Izyan Masri said...

kak yuyu:ohemjayy.dah penuh balik kan komen?hihi :D

Izyan Masri said...

chemay:kihkihkih.yan tunggu lagi 5,6 taon kot xD

Izyan Masri said...

nurul atiqah:haha.silapsilap.tapi dah betulkan skrg xD eyh kenapa sengih2 :P

tomato said...

weeee cantek lah pelamin dia ! hehe

bila pulak turn izyan ? ;p

kAmi dAn mEreKa said...

hamboi, neves sampai bergegar yan? haha ;)

HALIM said...

gambar blur sebab camera woman eksaited lebih dari pengantin..betul tak yan??

kekekeke!!! ^_^