Tuesday, June 21, 2011

Selasa yang hening

Hello readers !
Peace be with you guys (;

amaran keras.entry ini entry yang sangat tak bermakna.kalau anda mendambakan kehidupan yang tak bermakna,silalah baca entry ni. (': pada suatu pagi yang hening,izyan masri bangun pagi lalu terus mengambil baldi dan peralatan mandi agar tak perlu bersusah payah berebot toilet.dalam perjalanan yang berliku dan memerlukan kekuatan fizikal dan mental tersebut,izyan masri..zzzz..penulis malas nak taip.(-.-)'

baiklah.mari kita teruskan pengembaraan.memandangkan dari pagi smpai petang smpai ke malam dan sampai ke subuh esok tade kelas,so,bolehlah yan update blog barang seminit dua.hik3.gelak comel.tapi tadelah comel mane pon T_T

pagi2 lagi yan bangun pastu teringat "eyh hari ni wa tade kelas lah bro.bolehlah sambung tidur" sekalinya baru teringat."oh baju wa tak basuh lagilah der." memandangkan uitm sri iskandar adelah uitm dalam hutan,maka,mesin basuh adelah sebiji dua.tu pon jauh.jadi terpaksa cuci sendiri.maka,sabun daia dituang dengan rakusnya kedalam baldi dan dikocak sekuat hati mengalahkan berlakunya tsunami yang maha dahsyat.

iklan pc fair yang telah dicemari vandalisme.-.-'

pastu tiba2 roomate yang tade kelas jugak ajak pegi pc fair.leklu bro.lu ingat kl je ada pc fair?sri iskandar pon ade lah.ecey.tayah nak bangga sangat izyan.maka,kehidupan pada hari selasa diteruskan dengan meredah jalan yang berliku dan bergunung ganang.kereta2 bergerak pantas ibarat fast n furious 5,student2 berjalan laju seperti dikejar sang anjing nestapa.see?betapa semua org mengejar waktu.ah!betapa lambatnya aku dibandingkan dengan diorang.bisik hati kecilku.ecey.tadelah kecik mane pon sebenarnya.wakaka (':

sesampai sahaja di pc fair tersebut,kelihatan begitu banyak banner dan jugak orang yang menjual tudung,baju kurung dan pakaian2 wanita.adekah ini pasar malam atau gedung harian?aku semakin confuse dan otakku berputar ligat mengalahkan inul daratista ketika golek gerudi.
tiba2 aku terasa seperti nak kongsi gambar pulak.aah.aku nak update jugak !bentak hatiku.tayah nak bentak2 sangatlah.bukan sape peduli pon (':

si penglipur lara bergambar syok sendiri sebelum ke pc fair.bulatnya muka mcm nak tertetas inner tu. (':

pc fair ke,kain fair ni ? confuse pulak (':

rasanya pc fair perlu tukar nama kepada kain fair (':

waah.ade makhluk merah yang besar.nama dia baby u.kalau budak2 nampak,pasti mereka akan lari bergelimpangan sebab menyangkakan si baby u ni adelah syaithonn yang ingin membawa budak2 ke neraka (':

baiklah.si penulis sudah keletihan.tamatlah penceritaan penglipur lara pada hari ini.kehidupan pada hari selasa sangat bermakna sebab tade kelas.tu je point untuk entry ni.so,cheers ! (:

37 comments:

adeeb khairudin said...

baby u tu ape??

puan sri lala lili lulu said...

pc fair ke kain fair ke funfair??? konfiusss

Cik Ezy said...

xnmpk pc pon..
haha

Abang Stalker said...

hahaha..pc fair tp 1 jns PC pun xnmpk.adoyaiii~lg 1,betul pndrive rm1?bli doploh tuk abg.nti kasi duit.nk jual rm5 kt johor,untung rm4. :D

AmalinaNashihin said...

makhluk merah tu comel.
agak-agaknya dia available tak? XD

CikHaniBhulat said...

yang last kelakar..benatang pe yg besar sgt tu...haha...

byk kain...boley beli wat baju raya ni =]...

ishiko said...

ni kain fair la yan.. hhu^^

skemaituehot said...

nie mesti disebabkan oleh pengiklanan yang kurang dapat sambutan dari penjual pc...so terpaksa lah dibukak kepada penjual kain...nanti x laku....rugie rugie la penganjur...itu biasa berlaku

sergeant keroro said...

haha, 2 in 1 tu XD

nuruashia ♥ said...

sang penglipur lara yg cntek :)

fad ali said...

tertetas inner tuh..kihkih..

err..dah bangkrup kot pc fair..haha

SYARIFF HAIKAL said...

HAI BUDAK SERI ISKANDAR..)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

mana satu sebenarnya..pc fair ke kain fair?..hehe

Misz Jenny said...

lama dah blog ni bersawang...

akhirnyaaaa!

=O

Rtp Farra Arisha said...

aah laah nama pc fair tp knp penuh dgn kain? haha, digabung skali ke atau camnoo?

Asyila Zainuddin said...

haha.. biase la tu.. kala kat u sume cmtu.. kalo kt mid xde la cmtu.. ngee..

Benrauf said...

Konpius2...aku tak nampak satu PC pun kat gambar-gambar di atas. Toi ka hang gi PC fair?

Jay said...

tu pc fair ke ape Yan??hehehe....bukan Pc fair bnyk komputer ke???tapi ni pelik je nengok...nampak kain je??...comelnye muka Yan tu..muka sebelum pengembaraan bermula ye...

nadyasupra said...

hahaha~
same je kat shah alam nih ha a ..

nama je pc fair, tapi baju2, kain, suma nak join gak :p

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

sampai tertetas inner tu..eh nama baru la kain fair

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

sampai tertetas inner tu..eh nama baru la kain fair

Nini Hartini said...

kalau di PC Fair ada Kain Fair, akak akan serbu kain fair tu dulu. hahahaha...

yan x nmpk kot, kain fair belah kanan, pc fair belah kiri ;p


Kimbab Recipe (Korean Dish)
.

risa said...

mak aihhh berjela2..ekekeke

Heidi Shafiq said...

haha.. kain pun ade jual..

Raji and Yeen said...

hahaha kain fair rasanya kalau cmtuh ;P
besa btol Baby tu @@

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

pc fair kat sri iskandar camtu lah kut..hihik gelak x bape comel..

msredcheesecake said...

Cik izyan,

Nak pegi kain fair cakap la nak gi kain fair...kekeee...

Hayati Hamzah said...

boleh la nyanyi lagu my baby u kat dia . HAHA

cikida said...

haha,,,beselah 2..ten in 1..ade pc,,ade kain,,ade la pmpuann..ngee.shoping la 2 ea..aha..klw kt upm pon sme..x sah kalau xde jual menjual duit pon habes..ahha..=p

siti kektus said...

dorang saje tumpang kat pc fair tu ha,

baik dorang tukar la kan, jadi kain fair tu, hehehe ;)

wAwA said...

wahh..pc fair kat s.i da advnce,siap ade gedung harian bagai.=')

Muhammad Izzwan said...

kain longgok..
hehe..

fatIn nanAd said...

hahahhaa best tu~~ lau jumpe baby u tu~ pompuan mesti sibok nak amik gmbaq ! ghagggaaa pastu post kat fb~ heee

fiQ'Ra said...

salam awak..fiqra berbesar hati mnjemput awk join contest fiqra ;) tq yea

http://fiqracake.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-berimaginasi.html

cheqwa said...

hahaha..ayat dia...pergh,style.kekeke.besnya ada kain fair.leh beli untuk baju raya ;D

アヌム ちゃん said...

aa comelnyaa diaa.heeee

L@dykiki said...

canteknya izyan niii!! ;)
salam singgah babe

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, June 21, 2011

Selasa yang hening

Hello readers !
Peace be with you guys (;

amaran keras.entry ini entry yang sangat tak bermakna.kalau anda mendambakan kehidupan yang tak bermakna,silalah baca entry ni. (': pada suatu pagi yang hening,izyan masri bangun pagi lalu terus mengambil baldi dan peralatan mandi agar tak perlu bersusah payah berebot toilet.dalam perjalanan yang berliku dan memerlukan kekuatan fizikal dan mental tersebut,izyan masri..zzzz..penulis malas nak taip.(-.-)'

baiklah.mari kita teruskan pengembaraan.memandangkan dari pagi smpai petang smpai ke malam dan sampai ke subuh esok tade kelas,so,bolehlah yan update blog barang seminit dua.hik3.gelak comel.tapi tadelah comel mane pon T_T

pagi2 lagi yan bangun pastu teringat "eyh hari ni wa tade kelas lah bro.bolehlah sambung tidur" sekalinya baru teringat."oh baju wa tak basuh lagilah der." memandangkan uitm sri iskandar adelah uitm dalam hutan,maka,mesin basuh adelah sebiji dua.tu pon jauh.jadi terpaksa cuci sendiri.maka,sabun daia dituang dengan rakusnya kedalam baldi dan dikocak sekuat hati mengalahkan berlakunya tsunami yang maha dahsyat.

iklan pc fair yang telah dicemari vandalisme.-.-'

pastu tiba2 roomate yang tade kelas jugak ajak pegi pc fair.leklu bro.lu ingat kl je ada pc fair?sri iskandar pon ade lah.ecey.tayah nak bangga sangat izyan.maka,kehidupan pada hari selasa diteruskan dengan meredah jalan yang berliku dan bergunung ganang.kereta2 bergerak pantas ibarat fast n furious 5,student2 berjalan laju seperti dikejar sang anjing nestapa.see?betapa semua org mengejar waktu.ah!betapa lambatnya aku dibandingkan dengan diorang.bisik hati kecilku.ecey.tadelah kecik mane pon sebenarnya.wakaka (':

sesampai sahaja di pc fair tersebut,kelihatan begitu banyak banner dan jugak orang yang menjual tudung,baju kurung dan pakaian2 wanita.adekah ini pasar malam atau gedung harian?aku semakin confuse dan otakku berputar ligat mengalahkan inul daratista ketika golek gerudi.
tiba2 aku terasa seperti nak kongsi gambar pulak.aah.aku nak update jugak !bentak hatiku.tayah nak bentak2 sangatlah.bukan sape peduli pon (':

si penglipur lara bergambar syok sendiri sebelum ke pc fair.bulatnya muka mcm nak tertetas inner tu. (':

pc fair ke,kain fair ni ? confuse pulak (':

rasanya pc fair perlu tukar nama kepada kain fair (':

waah.ade makhluk merah yang besar.nama dia baby u.kalau budak2 nampak,pasti mereka akan lari bergelimpangan sebab menyangkakan si baby u ni adelah syaithonn yang ingin membawa budak2 ke neraka (':

baiklah.si penulis sudah keletihan.tamatlah penceritaan penglipur lara pada hari ini.kehidupan pada hari selasa sangat bermakna sebab tade kelas.tu je point untuk entry ni.so,cheers ! (:

37 comments:

adeeb khairudin said...

baby u tu ape??

puan sri lala lili lulu said...

pc fair ke kain fair ke funfair??? konfiusss

Cik Ezy said...

xnmpk pc pon..
haha

Abang Stalker said...

hahaha..pc fair tp 1 jns PC pun xnmpk.adoyaiii~lg 1,betul pndrive rm1?bli doploh tuk abg.nti kasi duit.nk jual rm5 kt johor,untung rm4. :D

AmalinaNashihin said...

makhluk merah tu comel.
agak-agaknya dia available tak? XD

CikHaniBhulat said...

yang last kelakar..benatang pe yg besar sgt tu...haha...

byk kain...boley beli wat baju raya ni =]...

ishiko said...

ni kain fair la yan.. hhu^^

skemaituehot said...

nie mesti disebabkan oleh pengiklanan yang kurang dapat sambutan dari penjual pc...so terpaksa lah dibukak kepada penjual kain...nanti x laku....rugie rugie la penganjur...itu biasa berlaku

sergeant keroro said...

haha, 2 in 1 tu XD

nuruashia ♥ said...

sang penglipur lara yg cntek :)

fad ali said...

tertetas inner tuh..kihkih..

err..dah bangkrup kot pc fair..haha

SYARIFF HAIKAL said...

HAI BUDAK SERI ISKANDAR..)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

mana satu sebenarnya..pc fair ke kain fair?..hehe

Misz Jenny said...

lama dah blog ni bersawang...

akhirnyaaaa!

=O

Rtp Farra Arisha said...

aah laah nama pc fair tp knp penuh dgn kain? haha, digabung skali ke atau camnoo?

Asyila Zainuddin said...

haha.. biase la tu.. kala kat u sume cmtu.. kalo kt mid xde la cmtu.. ngee..

Benrauf said...

Konpius2...aku tak nampak satu PC pun kat gambar-gambar di atas. Toi ka hang gi PC fair?

Jay said...

tu pc fair ke ape Yan??hehehe....bukan Pc fair bnyk komputer ke???tapi ni pelik je nengok...nampak kain je??...comelnye muka Yan tu..muka sebelum pengembaraan bermula ye...

nadyasupra said...

hahaha~
same je kat shah alam nih ha a ..

nama je pc fair, tapi baju2, kain, suma nak join gak :p

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

sampai tertetas inner tu..eh nama baru la kain fair

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

sampai tertetas inner tu..eh nama baru la kain fair

Nini Hartini said...

kalau di PC Fair ada Kain Fair, akak akan serbu kain fair tu dulu. hahahaha...

yan x nmpk kot, kain fair belah kanan, pc fair belah kiri ;p


Kimbab Recipe (Korean Dish)
.

risa said...

mak aihhh berjela2..ekekeke

Heidi Shafiq said...

haha.. kain pun ade jual..

Raji and Yeen said...

hahaha kain fair rasanya kalau cmtuh ;P
besa btol Baby tu @@

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

pc fair kat sri iskandar camtu lah kut..hihik gelak x bape comel..

msredcheesecake said...

Cik izyan,

Nak pegi kain fair cakap la nak gi kain fair...kekeee...

Hayati Hamzah said...

boleh la nyanyi lagu my baby u kat dia . HAHA

cikida said...

haha,,,beselah 2..ten in 1..ade pc,,ade kain,,ade la pmpuann..ngee.shoping la 2 ea..aha..klw kt upm pon sme..x sah kalau xde jual menjual duit pon habes..ahha..=p

siti kektus said...

dorang saje tumpang kat pc fair tu ha,

baik dorang tukar la kan, jadi kain fair tu, hehehe ;)

wAwA said...

wahh..pc fair kat s.i da advnce,siap ade gedung harian bagai.=')

Muhammad Izzwan said...

kain longgok..
hehe..

fatIn nanAd said...

hahahhaa best tu~~ lau jumpe baby u tu~ pompuan mesti sibok nak amik gmbaq ! ghagggaaa pastu post kat fb~ heee

fiQ'Ra said...

salam awak..fiqra berbesar hati mnjemput awk join contest fiqra ;) tq yea

http://fiqracake.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-berimaginasi.html

cheqwa said...

hahaha..ayat dia...pergh,style.kekeke.besnya ada kain fair.leh beli untuk baju raya ;D

アヌム ちゃん said...

aa comelnyaa diaa.heeee

L@dykiki said...

canteknya izyan niii!! ;)
salam singgah babe