Saturday, June 18, 2011

a soon-to-be ustaz.

Hello people !
Peace be with you guys (:

i love kids freaking much and i'm so gonna burst my laugh out loud while watching this video.hence,lets,mari,jom kita layan.


okay fine.kids nowadays are getting brilliant.kindly raise up your hands if you think the same way as i am okay.jom tolong yan gelak.my tummy dah bergetar2.kalau minum banyak air mesti dengar bunyi air berkocak sebab overdose gegar.sapa suruh lawak sangat.okay.why dont i try this before when i was young and ask my dad to record and make it such this stuff.kan boleh famous macam budak2 ni.HAHA.okay.i need to let my tummy rest awhile.bye people!so,cheers (:

15 comments:

ibnubaba_04 said...

bakal iman muda di masa akan datang

nadzli azlan said...

teringin nk jadi mak dah ke ? ngehehheheheh :p

Nurul Jannah said...

haha..comel sangattt :D

msredcheesecake said...

Cik yan,
Sungguh sweet.msred suruh anak first ajar adik abc dia tanak. Katanya nak tengok katun....

CikHaniBhulat said...

haha...comel kan abg dia ajar dia ngaji...grang lak tu..yg adik main2 je..comel..tp best tgk dorg..abg dia bertolak ansur time tukar lidi tu..pandai dia jg adik dia...hehe

Benrauf said...

Comel jek.

Abang Stalker said...

Adik dia sgt kck,tp sebutan jelas..bijak. :)

Jay said...

comelnye.hehe.mesti ank yan pun comel camtu.hehe

angkasa said...

haa dah tgk dah kak yan!lawak gla.comel tme abg tu marah,hihi :D

Raja Ellysya said...

sejuk hati mak bapak dy,kn kn :)

k e y r i said...

budak tu ikot contoh aku time kecik2 dulu~ haha :P

Azree said...

Tidak sempat untuk kita,

Mudah-mudahan untuk anak-anak kita nanti,

MOga umur kita dipanjangkan untuk merasainya nanti..

;)

sergeant keroro said...

budak sekarang dah maju, adik keroro pon dah pandai main game, baru umor 5 tahun =,="

cikida said...

sweettt jee..hehe.

puan sri lala lili lulu said...

sejuk perut mak die mengandung.. :)

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, June 18, 2011

a soon-to-be ustaz.

Hello people !
Peace be with you guys (:

i love kids freaking much and i'm so gonna burst my laugh out loud while watching this video.hence,lets,mari,jom kita layan.


okay fine.kids nowadays are getting brilliant.kindly raise up your hands if you think the same way as i am okay.jom tolong yan gelak.my tummy dah bergetar2.kalau minum banyak air mesti dengar bunyi air berkocak sebab overdose gegar.sapa suruh lawak sangat.okay.why dont i try this before when i was young and ask my dad to record and make it such this stuff.kan boleh famous macam budak2 ni.HAHA.okay.i need to let my tummy rest awhile.bye people!so,cheers (:

15 comments:

ibnubaba_04 said...

bakal iman muda di masa akan datang

nadzli azlan said...

teringin nk jadi mak dah ke ? ngehehheheheh :p

Nurul Jannah said...

haha..comel sangattt :D

msredcheesecake said...

Cik yan,
Sungguh sweet.msred suruh anak first ajar adik abc dia tanak. Katanya nak tengok katun....

CikHaniBhulat said...

haha...comel kan abg dia ajar dia ngaji...grang lak tu..yg adik main2 je..comel..tp best tgk dorg..abg dia bertolak ansur time tukar lidi tu..pandai dia jg adik dia...hehe

Benrauf said...

Comel jek.

Abang Stalker said...

Adik dia sgt kck,tp sebutan jelas..bijak. :)

Jay said...

comelnye.hehe.mesti ank yan pun comel camtu.hehe

angkasa said...

haa dah tgk dah kak yan!lawak gla.comel tme abg tu marah,hihi :D

Raja Ellysya said...

sejuk hati mak bapak dy,kn kn :)

k e y r i said...

budak tu ikot contoh aku time kecik2 dulu~ haha :P

Azree said...

Tidak sempat untuk kita,

Mudah-mudahan untuk anak-anak kita nanti,

MOga umur kita dipanjangkan untuk merasainya nanti..

;)

sergeant keroro said...

budak sekarang dah maju, adik keroro pon dah pandai main game, baru umor 5 tahun =,="

cikida said...

sweettt jee..hehe.

puan sri lala lili lulu said...

sejuk perut mak die mengandung.. :)