Sunday, June 05, 2011

Terima kasih berbakul bakul (:

Hello everybody !
Peace be with you guys (:

Bagaimanakah kehidupan anda hari ni? kat teluk intan hujan lebat gila nak mati.mungkin jugak ramai yang mati ditimpa hujan yang lebat.atau mungkin jugak ramai yang mau mati sebab bercakap lebat.pokok pangkalnya,kehidupan kita berkait dengan mati dan lebat.what the??
baiklah.entry kali ni yan bukan nak cakap pasal hujan,lebat atau pon mati.yan nak menzahirkan rasa terima kasih kepada rakan2 blogger yang sedar atau buat2 sedar atau separa sedar dengan kewujudan blog izyan masri ni.tak kiralah.janji sedar jugak

terima kasih kepada golongan yang suka tag.waah.terharu kau,bila wa baca nama wa dalam blog orang kene tag untuk join contest.namun yan kena susun jari agar dapat bermain enjit2 semut sapa sakit naik atas atau erti kata lain memohon beribu ampon sebab kekasangan masa disebabkan dah bukak sem baru.memohon ribu ampon tu bukan maknanya kau kena cakap mohon ampun sampai seribu kali dalam satu nafas pastu tunduk kepala cam orang jepun laju2.dakk aiih.(-.-)

cepat senyum.kite tengah ambik gambar kamu ni.nak masuk dalam blog izyan masri.wakaka.over duh minah ni T_T

kepada yang dah buat entry khas,ataupon menyelitkan nama yan dalam entry mereka,silalah tepuk tangan untuk diri sendiri tanda anda semua sangat OHSEM.kepada yang tak buat lagi tu,anda kurang ohsem.wakaka.sesuka hati kau je.taktak.anda semua sangat ohsem.yesyes.
erm,ohsemnyee~*pengaruh baca blog najwalatif.hikhik *gelak sopan*

so,marilah kita buat lawatan sambil belajar ke blog ni.bagi lelaki yang bergelar bujang lapok atau duda beranak enambelas,boleh masuk line.jemput2.lets cekedout bayi.~

Nasuha suhada si remaja berwajah cantik.ala2 pelakon korea.
http://cuacuada.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-komen-kat-entri-akuwahh.html

miss nana.jangan terkeliru dengan misznina walaupun nama dengan muka diorang lebih kurang.
http://missnanaindahouse.blogspot.com/2011/05/review-blogger-bersekolah.html

cik lala si ayu.dengar cite single.bolehlah korang isi borang.ye dak?

akidazami si blogger kacak.yang ni taktau lah ada kosong lagi ke tak.kihkih

blogger lain ni pernah masukkan blog yan dalam entry diorang.tapi malangnya bulan 3,4 hari tu.so bila nak cari balik yan dah pening.contohnya FAD ALI,MISZ JENNY,JAY,EDLINA,CIK FAI,dan ramai lagi.tercungap pulak nak sebut semua.baiklah.sekali lagi terima kasih kepada semua yang comment,follow,takpon yang jadi silent readers.anda sangat ohsem kerana membaca belog izyan masri.i love youu oolls.youu oolls buat i suka bila bukak2 blog ada komen.aww.i loiikee youu ollss.ohsemmmmm.PANG!

okay der,wa nak leklek baca belog orang,folo pastu komen lak.baru jadi blogger yang ohsem.lu free buat aa macam wa jugak bhai.ecey.asal nak kene bhai bhai ni?okaylah,so,cheers! (:

115 comments:

Rozuan Ismail said...

muahaha.. promote nampak.jgn kata hujan.baru jemur baju tadi.dah la susah nak kering.grr.

Akid azami said...

hehe terima kacihhH!! Lama tak dtg sini.. bb lembap! grrr

... said...

as salam..


▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

izyan brownies!!
hoho~ lama dah pakcik tak masuk sini. ekeke~ merantau. buat entri, tinggal =p
alang2 pakcik dah masuk sini,pakcik nak kata..

jom berbalas singgah menyinggah berkongsi ilmu, pendapat dan cerita ;)
Entri terbaru pakcik :

kerap melayari internet boleh menyebabkan penyakit arthritis

terima kasih..huhu~ =)

UNA budak BAEQ said...

awk sgt ohsyemm lah bayi !
pestime dtg sini baca tntg hujan lebat . kehkeh

cuci moto dari berkhlawat
kegiatan bermoral dlm kereta
mr bean yg kacak
sinis terkenal

chemay said...

nice thank-ing entry cik izyan masri..
ngeee
:D

Bella Bell said...

wahhh... bestnye ada orang review blog awak... congret!


tapi blog awak memang best dan awak pon rajin komen blog orang.. :)

MiSh cHaa said...

ohsem ohsem!!! link blog i tersenarai!!!! wooohhhaaaaaaa!!! muah muah!!! sayang kau!! haha

Faez Rusni said...

yan..ad Dslr ke..?

wow....

AliaJustea said...

ngeeee~ da lama tak jenguk sini.. hye yan :)

Misz Jenny said...

eh eh eh..nama sape tuuuu?

:p

Jay said...

thanks Yan.Yan tak penah lupakan Jay.hehe.Jay pun xpenah lupakan Yan.he

noraliza said...

kat jb tadi pun ujan..ptg baru redup..ngeh3

nadhirah. said...

anda blogger super ohsemmmm !

angkasa said...

waah mmg suka baca entry kak yan pon.bahasa rilek aje cmna entah.wee :)

Sarah Khan said...

wahhhh ohsem! ;)

ok lah tuh. hehe

cikida said...

whoaa...best2.welcome2..ehe. all the best yan..lav u.;)

z a z a said...

kelaka la awak punye 'quote' kat bawah pic tu.. buat sye tersenyum. hihihi, comelll

fad ali said...

ehem2...ehem2...

ChentaMusek said...

haha..
sempat lagi tak nak join nie? :D
baru follow tadi

msredcheesecake said...

CIK IZYAN,
MSRED BUKAN SILENT READER DI SINI HEEE...

Maya Lisa said...

alalalalalal ~ nak jugak ~

Rtp Farra Arisha said...

blog ni pemes kott itu ramai bloggers reviewww blgo nii. hehe. keep on blogging in whatever condition :))

Ummu Ukasyah said...

assalammualaikum.. jom join contest ni..

http://gurls-closet.blogspot.com/2011/06/gurlscloset-giveaway.html

ct N honey said...

byak betul bakulnya...

video-pertunangan-elly-mazlein-azmi

SofieyAzwa said...

Saya OHSEM x? wink wink? Nak gak kena puji weyh..hahhaha

Adeela Oh Lala said...

wah wah .. :P

Nini Hartini said...

tak sangka ye yan..masa kak tini mula2 follow yan dulu follower yan x sampai 500 lg. tetiba beberapa minggu lepas tu dah seribu. yan mmg hebak. jadi commentor no 1 kat blog hanis zalikha pulak tu. cayalah dik.

Syimir said...

cik yan oi,tangan berinai oii..hehe..da lama lak tak jenguk blog hang niee..:)
smilee

KAMIHIDUP said...

Assalamualaikum. :)

Wani said...

suka kak yannn ehhhh blog kak yan .
huhu

jarijemarisengal said...

you deserve it ;)

aida4eva said...

sagt suka kalau ada komen dekat blog! :)

sama macam kamu kan :D

http://aida4eva.blogspot.com

tahniah dpt review :D

Nasuha Suhada said...

yan! ha baru baca entri yan ni..wahh! terharu plus teruja! haha..terima kasih :)

p/s : ala2 korea ke? hikhik :P

Faidhatul Arfah said...

izyan masri mmg OHSEM !!! hee ;)

~NajiLaA~ said...

wahai izyan masri.update lah lg! :D

Raji and Yeen said...

woahhh best mmg best direview
hak2 smart lah dslr pnjam sat -.-"

lisa said...

blog sis memang best pun. see banyak orang suka dia. hehe :D

mizzCloudy said...

askom hai aka cantik blog akak.

Erra Kyra said...

nnti lah buat entry tuju kat yan..baru i dikire ohsem yerk..haha..^^




entry baru sy..xde ar best..tp klo yan boring..leh bace..hee..daaaa~

Ihsan Arifin said...

ohsem ohsem ;)

alia zarfullah said...

wow! seronok, hope 1 day, blog i pulak yang tercalon :)

Amalina said...

Suke blog akak:)

OKED chokelat said...

wachaaaaaaaaaaaa...lama xjenguk belog cik yan yg cute comey manis2 tebu nie ha...hehee =p

Cinoi said...

Izyan baca tak semua komen byk2 dr readers ni? Hehehe tp IZyan pnah dtg blog kite kan dulu kan kan

nurul_7155 said...

hai,..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kalau yan baca blog ahkak juga maka yan pon ohsem cam ahkak..~heeee

hamzah ian said...

ohyeah.. ramai link kat sini.. hehe

waeda alias said...

kalau dh tuan belog ohsem msetilah ramai yg ske. heee <3

meaw said...

okay,kita dah senyum dah cepat amik gambar kita :D

k e y r i said...

UNTUNGLAAAAAAAAAAAAAAAAAA.. hahaha :D

A retarded kitty said...

fuyoo!
haha

emieysandra said...

kt kelantan pun asyik hujan lebat jer :)

Scya Lollita said...

cni hujan gak malam2 .


wahh bestnye blog diorg tersenaraiiii

alia azmi said...

blog yan mmg beshh n sempoi .. dat's why femes .. like ur blog sooo much ^^

nadzli azlan said...

amek gmbo i pulakkk !! :p






entry terbaru --> http://afrospexs.blogspot.com/2011/06/autumn.html

CikHaniBhulat said...

sunyi sepi je belog yan....sob sob =[ bila nak update ni syg

Far8 budak baik said...

hahaha..x payah nak lebat sgt lah kn..grrr..peh peh..ramai peminat..
dslr tuu..nape canon??x
cool pun..nikon ar..haha =p

Far8 budak baik said...

hahaha..x payah nak lebat sgt lah kn..grrr..peh peh..ramai peminat..
dslr tuu..nape canon??x
cool pun..nikon ar..haha =p

Izyan Masri said...

rozuan:haha.okay tak ckp hujan dah :D

Izyan Masri said...

akid:samelah.bb lembap.nak update pon susah T_T

Izyan Masri said...

... :hihi.datanglah lagi lain kali ye pakcik kalau free :D

Izyan Masri said...

una budak baek:first time pasal hujan lebat.2nd time third time pasal ribut topan pulak.kihkih xD

Izyan Masri said...

chemay:hihi.first time dpt buat entry macam ni :D

Izyan Masri said...

bella bell:bella punya blog pon best kankan ? :D

Izyan Masri said...

miss cha:kau lagi ohsem sebab ada bubuh nama aku dlm entry xD

Izyan Masri said...

faez rusni:ala paeh.dslr murahan je.kihkih :D

Izyan Masri said...

alia justea:hye alia.lain kali rajin2 jenguk eyh.kihkih :D

Izyan Masri said...

misz jenny:entahlah.tak kenal.kihkih ;p

Izyan Masri said...

jay:hihi.jay banyak support blog ni.thanks a bunch tau :D

Izyan Masri said...

noraliza:kat sini panas terik rasa nak terjun kolam :D

Izyan Masri said...

nadhirah:oh terima kasih.tapi tak sampai seohsem tu lagi xD

Izyan Masri said...

angkasa:hihi.dakk rilek aihh.kak yan rasa mcm gelabah je.hihi :D

Izyan Masri said...

sarah khan:haha.tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

cikida:waah.thanks cikida.thanks jugak sbb rajin komen momen :D

Izyan Masri said...

zaza:tenkiu2.quote biasa2 je tu.:D

Izyan Masri said...

fad ali:nak ehem ehem jugaklah xD

Izyan Masri said...

chenta musek:kihkih.sempat ke ape? :D

Izyan Masri said...

msredcheesecake:tautau.msred banyak support blog ni.thanksss alot :D muah!

Izyan Masri said...

maya lisa:meyh kita buat same2 meyh ;p

Izyan Masri said...

farra arisya:thanks farra.ur blog is much much cooler than what i have :D

Izyan Masri said...

ummu ukasyah:insy kalau free yan join ye :D

Izyan Masri said...

ct n honey:tu lah pasal.eksited kemain nak nulis bakul tu xD

Izyan Masri said...

sofieyazwa:aaaw.sangat ohsem tahu ? :D

Izyan Masri said...

adeela ohlala:senyum sikit (:

Izyan Masri said...

kak tini:alhamdulillah.sikit2 kan naik.kak tini pon selalu support.thanks ye :D

Izyan Masri said...

syimir:hihi.lepasni rajin2 jenguk ;p

Izyan Masri said...

kami hidup:waalaikumsalam :D

Izyan Masri said...

wani:wuwuwu.thanks tau.terharu kak yan :D

Izyan Masri said...

jarijemarisengal:thanks a bunch babe :D

Izyan Masri said...

aida4eva:suka kan?rasa macam diappreciate sikit :D

Izyan Masri said...

nasuha suhada:you deserve it dear.teehee.aah.ala2 korea tau ;p

Izyan Masri said...

faidhatul arfah:waah.tenkiu2.rasa nak nagis terhru :D

Izyan Masri said...

najilaa:yeah.baru je update hari ni :D

Izyan Masri said...

raji and yeen:anyonyonyo.dslr buruk je.ambik lah pinjam :D

Izyan Masri said...

lisa:thanks alot dear.lisa punya pon cool tahu ? :D

Izyan Masri said...

misz cloudy:ohmangai.thanks alot dear :D

Izyan Masri said...

erry kyra:aah.buat berdozen2 baru ohsem.kihkih ;p

Izyan Masri said...

ihsan ariffin:cikgu lagi ohsem ;p

Izyan Masri said...

alia zarfullah:you deserve it babe.:D

Izyan Masri said...

amalina:thanks alot dear :D

Izyan Masri said...

oked chokelat:aah.rindu oked komen2 .hikhik xD

Izyan Masri said...

cinoi:baca2.setiap kali nak approve yan akan baca dulu komen and terus singgah blog org yg komen :D

Izyan Masri said...

nurul 7155:hai nurul :D

Izyan Masri said...

kak rina:kihkih.ahyan memang suka baca belog ahkak rina sebab ohsem xD

Izyan Masri said...

hamzah ian:adelah sikit2 :D hihi

Izyan Masri said...

waeda alias:waah.jgn puji mcm tu.malu tuan blog nnti.kihkih xD

Izyan Masri said...

meaw:okay.kita dh ambik tigaratusenampulohlapan kali xD

Izyan Masri said...

keyri:kihkih.tak cukup untung lagi tu xD

Izyan Masri said...

retarded kitty:fuyooh balik :D

Izyan Masri said...

emiey sandra:satu malaysia suka hujan lebat.kankan ? :D

Izyan Masri said...

scya lollita:hikhik.kat sini siang malam hujan lebat yang :D

Izyan Masri said...

alia azmi:waahjangan puji lebih2.malu yan nnti.tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

nadzli azlan:kihkih.gambo u i dah ambik tadi :P

Izyan Masri said...

cikhani bhulat:yeay!yan dah update! :D

Izyan Masri said...

far8:haha.kau lagi ramai peminat kankan?alaaah.aku beli bukan reti pakai pon.kihkih xD

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, June 05, 2011

Terima kasih berbakul bakul (:

Hello everybody !
Peace be with you guys (:

Bagaimanakah kehidupan anda hari ni? kat teluk intan hujan lebat gila nak mati.mungkin jugak ramai yang mati ditimpa hujan yang lebat.atau mungkin jugak ramai yang mau mati sebab bercakap lebat.pokok pangkalnya,kehidupan kita berkait dengan mati dan lebat.what the??
baiklah.entry kali ni yan bukan nak cakap pasal hujan,lebat atau pon mati.yan nak menzahirkan rasa terima kasih kepada rakan2 blogger yang sedar atau buat2 sedar atau separa sedar dengan kewujudan blog izyan masri ni.tak kiralah.janji sedar jugak

terima kasih kepada golongan yang suka tag.waah.terharu kau,bila wa baca nama wa dalam blog orang kene tag untuk join contest.namun yan kena susun jari agar dapat bermain enjit2 semut sapa sakit naik atas atau erti kata lain memohon beribu ampon sebab kekasangan masa disebabkan dah bukak sem baru.memohon ribu ampon tu bukan maknanya kau kena cakap mohon ampun sampai seribu kali dalam satu nafas pastu tunduk kepala cam orang jepun laju2.dakk aiih.(-.-)

cepat senyum.kite tengah ambik gambar kamu ni.nak masuk dalam blog izyan masri.wakaka.over duh minah ni T_T

kepada yang dah buat entry khas,ataupon menyelitkan nama yan dalam entry mereka,silalah tepuk tangan untuk diri sendiri tanda anda semua sangat OHSEM.kepada yang tak buat lagi tu,anda kurang ohsem.wakaka.sesuka hati kau je.taktak.anda semua sangat ohsem.yesyes.
erm,ohsemnyee~*pengaruh baca blog najwalatif.hikhik *gelak sopan*

so,marilah kita buat lawatan sambil belajar ke blog ni.bagi lelaki yang bergelar bujang lapok atau duda beranak enambelas,boleh masuk line.jemput2.lets cekedout bayi.~

Nasuha suhada si remaja berwajah cantik.ala2 pelakon korea.
http://cuacuada.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-komen-kat-entri-akuwahh.html

miss nana.jangan terkeliru dengan misznina walaupun nama dengan muka diorang lebih kurang.
http://missnanaindahouse.blogspot.com/2011/05/review-blogger-bersekolah.html

cik lala si ayu.dengar cite single.bolehlah korang isi borang.ye dak?

akidazami si blogger kacak.yang ni taktau lah ada kosong lagi ke tak.kihkih

blogger lain ni pernah masukkan blog yan dalam entry diorang.tapi malangnya bulan 3,4 hari tu.so bila nak cari balik yan dah pening.contohnya FAD ALI,MISZ JENNY,JAY,EDLINA,CIK FAI,dan ramai lagi.tercungap pulak nak sebut semua.baiklah.sekali lagi terima kasih kepada semua yang comment,follow,takpon yang jadi silent readers.anda sangat ohsem kerana membaca belog izyan masri.i love youu oolls.youu oolls buat i suka bila bukak2 blog ada komen.aww.i loiikee youu ollss.ohsemmmmm.PANG!

okay der,wa nak leklek baca belog orang,folo pastu komen lak.baru jadi blogger yang ohsem.lu free buat aa macam wa jugak bhai.ecey.asal nak kene bhai bhai ni?okaylah,so,cheers! (:

115 comments:

Rozuan Ismail said...

muahaha.. promote nampak.jgn kata hujan.baru jemur baju tadi.dah la susah nak kering.grr.

Akid azami said...

hehe terima kacihhH!! Lama tak dtg sini.. bb lembap! grrr

... said...

as salam..


▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

izyan brownies!!
hoho~ lama dah pakcik tak masuk sini. ekeke~ merantau. buat entri, tinggal =p
alang2 pakcik dah masuk sini,pakcik nak kata..

jom berbalas singgah menyinggah berkongsi ilmu, pendapat dan cerita ;)
Entri terbaru pakcik :

kerap melayari internet boleh menyebabkan penyakit arthritis

terima kasih..huhu~ =)

UNA budak BAEQ said...

awk sgt ohsyemm lah bayi !
pestime dtg sini baca tntg hujan lebat . kehkeh

cuci moto dari berkhlawat
kegiatan bermoral dlm kereta
mr bean yg kacak
sinis terkenal

chemay said...

nice thank-ing entry cik izyan masri..
ngeee
:D

Bella Bell said...

wahhh... bestnye ada orang review blog awak... congret!


tapi blog awak memang best dan awak pon rajin komen blog orang.. :)

MiSh cHaa said...

ohsem ohsem!!! link blog i tersenarai!!!! wooohhhaaaaaaa!!! muah muah!!! sayang kau!! haha

Faez Rusni said...

yan..ad Dslr ke..?

wow....

AliaJustea said...

ngeeee~ da lama tak jenguk sini.. hye yan :)

Misz Jenny said...

eh eh eh..nama sape tuuuu?

:p

Jay said...

thanks Yan.Yan tak penah lupakan Jay.hehe.Jay pun xpenah lupakan Yan.he

noraliza said...

kat jb tadi pun ujan..ptg baru redup..ngeh3

nadhirah. said...

anda blogger super ohsemmmm !

angkasa said...

waah mmg suka baca entry kak yan pon.bahasa rilek aje cmna entah.wee :)

Sarah Khan said...

wahhhh ohsem! ;)

ok lah tuh. hehe

cikida said...

whoaa...best2.welcome2..ehe. all the best yan..lav u.;)

z a z a said...

kelaka la awak punye 'quote' kat bawah pic tu.. buat sye tersenyum. hihihi, comelll

fad ali said...

ehem2...ehem2...

ChentaMusek said...

haha..
sempat lagi tak nak join nie? :D
baru follow tadi

msredcheesecake said...

CIK IZYAN,
MSRED BUKAN SILENT READER DI SINI HEEE...

Maya Lisa said...

alalalalalal ~ nak jugak ~

Rtp Farra Arisha said...

blog ni pemes kott itu ramai bloggers reviewww blgo nii. hehe. keep on blogging in whatever condition :))

Ummu Ukasyah said...

assalammualaikum.. jom join contest ni..

http://gurls-closet.blogspot.com/2011/06/gurlscloset-giveaway.html

ct N honey said...

byak betul bakulnya...

video-pertunangan-elly-mazlein-azmi

SofieyAzwa said...

Saya OHSEM x? wink wink? Nak gak kena puji weyh..hahhaha

Adeela Oh Lala said...

wah wah .. :P

Nini Hartini said...

tak sangka ye yan..masa kak tini mula2 follow yan dulu follower yan x sampai 500 lg. tetiba beberapa minggu lepas tu dah seribu. yan mmg hebak. jadi commentor no 1 kat blog hanis zalikha pulak tu. cayalah dik.

Syimir said...

cik yan oi,tangan berinai oii..hehe..da lama lak tak jenguk blog hang niee..:)
smilee

KAMIHIDUP said...

Assalamualaikum. :)

Wani said...

suka kak yannn ehhhh blog kak yan .
huhu

jarijemarisengal said...

you deserve it ;)

aida4eva said...

sagt suka kalau ada komen dekat blog! :)

sama macam kamu kan :D

http://aida4eva.blogspot.com

tahniah dpt review :D

Nasuha Suhada said...

yan! ha baru baca entri yan ni..wahh! terharu plus teruja! haha..terima kasih :)

p/s : ala2 korea ke? hikhik :P

Faidhatul Arfah said...

izyan masri mmg OHSEM !!! hee ;)

~NajiLaA~ said...

wahai izyan masri.update lah lg! :D

Raji and Yeen said...

woahhh best mmg best direview
hak2 smart lah dslr pnjam sat -.-"

lisa said...

blog sis memang best pun. see banyak orang suka dia. hehe :D

mizzCloudy said...

askom hai aka cantik blog akak.

Erra Kyra said...

nnti lah buat entry tuju kat yan..baru i dikire ohsem yerk..haha..^^




entry baru sy..xde ar best..tp klo yan boring..leh bace..hee..daaaa~

Ihsan Arifin said...

ohsem ohsem ;)

alia zarfullah said...

wow! seronok, hope 1 day, blog i pulak yang tercalon :)

Amalina said...

Suke blog akak:)

OKED chokelat said...

wachaaaaaaaaaaaa...lama xjenguk belog cik yan yg cute comey manis2 tebu nie ha...hehee =p

Cinoi said...

Izyan baca tak semua komen byk2 dr readers ni? Hehehe tp IZyan pnah dtg blog kite kan dulu kan kan

nurul_7155 said...

hai,..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kalau yan baca blog ahkak juga maka yan pon ohsem cam ahkak..~heeee

hamzah ian said...

ohyeah.. ramai link kat sini.. hehe

waeda alias said...

kalau dh tuan belog ohsem msetilah ramai yg ske. heee <3

meaw said...

okay,kita dah senyum dah cepat amik gambar kita :D

k e y r i said...

UNTUNGLAAAAAAAAAAAAAAAAAA.. hahaha :D

A retarded kitty said...

fuyoo!
haha

emieysandra said...

kt kelantan pun asyik hujan lebat jer :)

Scya Lollita said...

cni hujan gak malam2 .


wahh bestnye blog diorg tersenaraiiii

alia azmi said...

blog yan mmg beshh n sempoi .. dat's why femes .. like ur blog sooo much ^^

nadzli azlan said...

amek gmbo i pulakkk !! :p






entry terbaru --> http://afrospexs.blogspot.com/2011/06/autumn.html

CikHaniBhulat said...

sunyi sepi je belog yan....sob sob =[ bila nak update ni syg

Far8 budak baik said...

hahaha..x payah nak lebat sgt lah kn..grrr..peh peh..ramai peminat..
dslr tuu..nape canon??x
cool pun..nikon ar..haha =p

Far8 budak baik said...

hahaha..x payah nak lebat sgt lah kn..grrr..peh peh..ramai peminat..
dslr tuu..nape canon??x
cool pun..nikon ar..haha =p

Izyan Masri said...

rozuan:haha.okay tak ckp hujan dah :D

Izyan Masri said...

akid:samelah.bb lembap.nak update pon susah T_T

Izyan Masri said...

... :hihi.datanglah lagi lain kali ye pakcik kalau free :D

Izyan Masri said...

una budak baek:first time pasal hujan lebat.2nd time third time pasal ribut topan pulak.kihkih xD

Izyan Masri said...

chemay:hihi.first time dpt buat entry macam ni :D

Izyan Masri said...

bella bell:bella punya blog pon best kankan ? :D

Izyan Masri said...

miss cha:kau lagi ohsem sebab ada bubuh nama aku dlm entry xD

Izyan Masri said...

faez rusni:ala paeh.dslr murahan je.kihkih :D

Izyan Masri said...

alia justea:hye alia.lain kali rajin2 jenguk eyh.kihkih :D

Izyan Masri said...

misz jenny:entahlah.tak kenal.kihkih ;p

Izyan Masri said...

jay:hihi.jay banyak support blog ni.thanks a bunch tau :D

Izyan Masri said...

noraliza:kat sini panas terik rasa nak terjun kolam :D

Izyan Masri said...

nadhirah:oh terima kasih.tapi tak sampai seohsem tu lagi xD

Izyan Masri said...

angkasa:hihi.dakk rilek aihh.kak yan rasa mcm gelabah je.hihi :D

Izyan Masri said...

sarah khan:haha.tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

cikida:waah.thanks cikida.thanks jugak sbb rajin komen momen :D

Izyan Masri said...

zaza:tenkiu2.quote biasa2 je tu.:D

Izyan Masri said...

fad ali:nak ehem ehem jugaklah xD

Izyan Masri said...

chenta musek:kihkih.sempat ke ape? :D

Izyan Masri said...

msredcheesecake:tautau.msred banyak support blog ni.thanksss alot :D muah!

Izyan Masri said...

maya lisa:meyh kita buat same2 meyh ;p

Izyan Masri said...

farra arisya:thanks farra.ur blog is much much cooler than what i have :D

Izyan Masri said...

ummu ukasyah:insy kalau free yan join ye :D

Izyan Masri said...

ct n honey:tu lah pasal.eksited kemain nak nulis bakul tu xD

Izyan Masri said...

sofieyazwa:aaaw.sangat ohsem tahu ? :D

Izyan Masri said...

adeela ohlala:senyum sikit (:

Izyan Masri said...

kak tini:alhamdulillah.sikit2 kan naik.kak tini pon selalu support.thanks ye :D

Izyan Masri said...

syimir:hihi.lepasni rajin2 jenguk ;p

Izyan Masri said...

kami hidup:waalaikumsalam :D

Izyan Masri said...

wani:wuwuwu.thanks tau.terharu kak yan :D

Izyan Masri said...

jarijemarisengal:thanks a bunch babe :D

Izyan Masri said...

aida4eva:suka kan?rasa macam diappreciate sikit :D

Izyan Masri said...

nasuha suhada:you deserve it dear.teehee.aah.ala2 korea tau ;p

Izyan Masri said...

faidhatul arfah:waah.tenkiu2.rasa nak nagis terhru :D

Izyan Masri said...

najilaa:yeah.baru je update hari ni :D

Izyan Masri said...

raji and yeen:anyonyonyo.dslr buruk je.ambik lah pinjam :D

Izyan Masri said...

lisa:thanks alot dear.lisa punya pon cool tahu ? :D

Izyan Masri said...

misz cloudy:ohmangai.thanks alot dear :D

Izyan Masri said...

erry kyra:aah.buat berdozen2 baru ohsem.kihkih ;p

Izyan Masri said...

ihsan ariffin:cikgu lagi ohsem ;p

Izyan Masri said...

alia zarfullah:you deserve it babe.:D

Izyan Masri said...

amalina:thanks alot dear :D

Izyan Masri said...

oked chokelat:aah.rindu oked komen2 .hikhik xD

Izyan Masri said...

cinoi:baca2.setiap kali nak approve yan akan baca dulu komen and terus singgah blog org yg komen :D

Izyan Masri said...

nurul 7155:hai nurul :D

Izyan Masri said...

kak rina:kihkih.ahyan memang suka baca belog ahkak rina sebab ohsem xD

Izyan Masri said...

hamzah ian:adelah sikit2 :D hihi

Izyan Masri said...

waeda alias:waah.jgn puji mcm tu.malu tuan blog nnti.kihkih xD

Izyan Masri said...

meaw:okay.kita dh ambik tigaratusenampulohlapan kali xD

Izyan Masri said...

keyri:kihkih.tak cukup untung lagi tu xD

Izyan Masri said...

retarded kitty:fuyooh balik :D

Izyan Masri said...

emiey sandra:satu malaysia suka hujan lebat.kankan ? :D

Izyan Masri said...

scya lollita:hikhik.kat sini siang malam hujan lebat yang :D

Izyan Masri said...

alia azmi:waahjangan puji lebih2.malu yan nnti.tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

nadzli azlan:kihkih.gambo u i dah ambik tadi :P

Izyan Masri said...

cikhani bhulat:yeay!yan dah update! :D

Izyan Masri said...

far8:haha.kau lagi ramai peminat kankan?alaaah.aku beli bukan reti pakai pon.kihkih xD