Wednesday, July 06, 2011

alasan yang munasabah.

hello people !
Peace be with you guys (:

hari ni wordless wednesday bukan?kalau nak taip panjang2 boleh tak ?baiklah.meyh sini yan nak cerita apa yang yan buat dalam 2,3 minggu ni sampaikan tade masa nak berblogging.rasa macam nak menaip pon dah tak reti.kat mana button A,P, dan huruf2 lain pon taktau dah.semua berterabur dan bergelimpangan ibarat mayat2 mangsa tsunami kat acheh dulu.(bohong gila doeh minah ni) (':

mula2 yan nak bagitau yang yan ada banyak test,quiz,pop quiz dan jugak chicken pop.eyh?wakaka.so,i got no time for blogging.like seriously ouh.macam ni lah lecturer,semua jeles.bila mood blogging dah sampai,tiba2 dia bagitau "okay anak2,esok,lusa,kelmarin,dan minggu depan ada test tahu?study leklok.aja fighting!chayo2!" stress kau tau?rasa stress dia tu macam nak makan pisang goreng panas dan gigit laju2 sejajar dengan kemarahan.barulah brutal der.so,terpaksalah batalkan niat nak berblogging.sadis bukan?

tak lupa jugak kepada rakan2 uitm seri iskandar yang asyik ajak lepak dan berjoli serta melakukan aktiviti2 langho seperti menonton movie dalam bilik dari pagi sampai ke petang dan diikuti malam.hal ini menyebabkan blog dibiarkan bersawang dan mata tertumpu ke skrin laptop sambil bergelak riang tawa tatkala menonton movie pilihan.*asal skema sangat ni?lempang nak? (-.-)'

pastu,hari jumaat hari tu,dah siap2 yan pegang laptop tinggal nak taip je,tiba2 kawan kol bagitau nak pegi UTP nak cari student foreigner handsome buat boyfriend.gila kentang weyh sape tanak!haha.okay fine.tipu je.pegi sana sebab teman dia jumpa kawan dia sambil lawat tasik kat UTP yang cantik gila tu.maka,sekali lagi tak jadi nak update entry.last2 hari ni je baru dapat update tu pon sebab hari ni ada satu kelas je!so silalah berterima kasih kat lecturer yang tak buat kelas ganti hari ni.hikhik (gelak gedik)

dak rabbit yang bakal jadi daging burger.bermata merah.bajet ganas dengan gangster lah tu.

oh tak lupa jugak.yan busy sebab balik rumah hari tu jaga dak rabbit.dia dah nak kena sembelih lah bro,bulan depan.so,nak bagi dia tak sedih sangat,kenalah jaga hati dia jap.kena spend masa together.biasalah bro.kitorang kamcing gila ibarat irama dan lagu.tak kiralah lagu balada,hard rock dan etnik kreatif.irama makyong pon tak terkecuali jugak.kitorang tido pon same2,lipat baju pon same2 jugak (tapi dak rabbit tengok jelah) .tapi makan tak sama.mane boleh share makanan dengan binatang.nanti dia tak respect kita sebagai makhluk yg hebat.nonono.sorry lah dak rabbit.kau makan je lah makanan sepeket 2 ringgit tu.haktuih.*sambil ludah tepi tanda samseng jalanan.*

okaylah.nak pegi makan.den eksited bonar menaip ni ha sampai lupo isi perut.den berangkat dulu lah yo.so,cheers! (:

29 comments:

cik ery said...

tlg tiup2 hbuk kt sini.haha
ptut la senyap je..

cik najihah said...

kemane menghilang..
hihi lame x update

sergeant keroro said...

comel nya rabbit XD

xpe, memang makin busy lau kat uni

Scya Lollita said...

patut la dah lame x nampak sis .
singgah gak 2 3 kali aritu mse bulan jun tp x nmpak kesan2 peningalan huruf , yg ade sawang (bak kate org) hihihi

azam said...

sawang boleh sapu....hehehe
biarlah jenguk sehari sekali pun dah ok dah

salam...

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

rabbit tu gangster gile mata merah...

Mya said...

blogwalking:)

hehe student life mg indah kan? penuh dgn aktiviti lagho besama2 kwn2 tesyg =)

anyway, nice blog =)

Jay said...

hahahaha....burger arnab...punyer sedap giler tu...hehehe...patutlah Yan senyap sunyi dikala bulan mengambang..wakakaka..hehehe

myra yusreena said...

haha..yang part dak rabbit xleh blah..siap lipat bju sesame..wehuu..tapi asal nak smbelih dye??siannyee :'(

CiK BiBo said...

jgan sembelih..kesian die tau

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

janganlah semeblih arnab tu..kesian..akak smpi skang x boleh terima org mkn arnab..sbb bg akak arnab tu mcm kucing..

Faraa Eiman's said...

haha , chill la kak ! ta nak stress2 tao !
good luck (:

A retarded kitty said...

lama tak tengok yan blogwalking, study lagi penting

kan?

cheqwa said...

comelnye rabbit!awak nak sembelih??oh nooo..hehe.oh,UTP ade tasik eh?^_^

msredcheesecake said...

Cik izyan,
Lama tak bersua....hheee....busy tul student u ni kan?

C i k P i p i T e m b a m said...

hahaha . pttlah cm dah lama xpost entry . its ok . hehe . bz gler kan ? dh nama pon student , i lain lah . free 24jam jd surirumah . kakakaka

saharinasaharudin said...

rabbit!comelsssss :)

ieqa said...

Knape nak sembelih dak rabbit tuuuu??

lisa said...

eh eh kenapa rabbit nak kena sembelih? nak buat sup rabbit? hihi :D

Benrauf said...

thanks to the lecturer yg tak buat kelas ganti semalam. at last berapdet jugak blog izyan.

Abang Stalker said...

yan,sblm sembelih bg abg pinjam sat.nk bt ckur jambul dlu.geram..dr dlu abg tggu je masa nya nk ckurkn bulu arnab. ;D

Nini Hartini said...

knp nk sembelih? yan bela utk makan/jual ke atau saja2 eh?

Heart In A Cage
.

siti kektus said...

hehe, tu dia. rang bizi. ;)

tak pe yan, pentingkan yang lebih penting orait?

siti kektus said...

tapi, tapi, nape dak rabit nak kena sembelih? main2 ke betul2 ni?

angkasa said...

kak yann!!!!waa mish u sooo muchhh!!!!!alahh curi2 la masa update belog kak.wee :)

azam said...

bela spider lah

cikida said...

ekkeek...alololo,,comeynye c rabbit 2...puteh sucii ! hehe...xpe,,jgn tgal blog lme2 sgt dah la k..hehe..:)

CikHaniBhulat said...

wa....western btul dak rabbit...makan dging burger..heheh

Cinoi Lavigne said...

Aritu ada jaga rabbit juga. lama2 tahi dia busuk,. ngn kencing dia. kuat berak kannn. ahahaha/

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, July 06, 2011

alasan yang munasabah.

hello people !
Peace be with you guys (:

hari ni wordless wednesday bukan?kalau nak taip panjang2 boleh tak ?baiklah.meyh sini yan nak cerita apa yang yan buat dalam 2,3 minggu ni sampaikan tade masa nak berblogging.rasa macam nak menaip pon dah tak reti.kat mana button A,P, dan huruf2 lain pon taktau dah.semua berterabur dan bergelimpangan ibarat mayat2 mangsa tsunami kat acheh dulu.(bohong gila doeh minah ni) (':

mula2 yan nak bagitau yang yan ada banyak test,quiz,pop quiz dan jugak chicken pop.eyh?wakaka.so,i got no time for blogging.like seriously ouh.macam ni lah lecturer,semua jeles.bila mood blogging dah sampai,tiba2 dia bagitau "okay anak2,esok,lusa,kelmarin,dan minggu depan ada test tahu?study leklok.aja fighting!chayo2!" stress kau tau?rasa stress dia tu macam nak makan pisang goreng panas dan gigit laju2 sejajar dengan kemarahan.barulah brutal der.so,terpaksalah batalkan niat nak berblogging.sadis bukan?

tak lupa jugak kepada rakan2 uitm seri iskandar yang asyik ajak lepak dan berjoli serta melakukan aktiviti2 langho seperti menonton movie dalam bilik dari pagi sampai ke petang dan diikuti malam.hal ini menyebabkan blog dibiarkan bersawang dan mata tertumpu ke skrin laptop sambil bergelak riang tawa tatkala menonton movie pilihan.*asal skema sangat ni?lempang nak? (-.-)'

pastu,hari jumaat hari tu,dah siap2 yan pegang laptop tinggal nak taip je,tiba2 kawan kol bagitau nak pegi UTP nak cari student foreigner handsome buat boyfriend.gila kentang weyh sape tanak!haha.okay fine.tipu je.pegi sana sebab teman dia jumpa kawan dia sambil lawat tasik kat UTP yang cantik gila tu.maka,sekali lagi tak jadi nak update entry.last2 hari ni je baru dapat update tu pon sebab hari ni ada satu kelas je!so silalah berterima kasih kat lecturer yang tak buat kelas ganti hari ni.hikhik (gelak gedik)

dak rabbit yang bakal jadi daging burger.bermata merah.bajet ganas dengan gangster lah tu.

oh tak lupa jugak.yan busy sebab balik rumah hari tu jaga dak rabbit.dia dah nak kena sembelih lah bro,bulan depan.so,nak bagi dia tak sedih sangat,kenalah jaga hati dia jap.kena spend masa together.biasalah bro.kitorang kamcing gila ibarat irama dan lagu.tak kiralah lagu balada,hard rock dan etnik kreatif.irama makyong pon tak terkecuali jugak.kitorang tido pon same2,lipat baju pon same2 jugak (tapi dak rabbit tengok jelah) .tapi makan tak sama.mane boleh share makanan dengan binatang.nanti dia tak respect kita sebagai makhluk yg hebat.nonono.sorry lah dak rabbit.kau makan je lah makanan sepeket 2 ringgit tu.haktuih.*sambil ludah tepi tanda samseng jalanan.*

okaylah.nak pegi makan.den eksited bonar menaip ni ha sampai lupo isi perut.den berangkat dulu lah yo.so,cheers! (:

29 comments:

cik ery said...

tlg tiup2 hbuk kt sini.haha
ptut la senyap je..

cik najihah said...

kemane menghilang..
hihi lame x update

sergeant keroro said...

comel nya rabbit XD

xpe, memang makin busy lau kat uni

Scya Lollita said...

patut la dah lame x nampak sis .
singgah gak 2 3 kali aritu mse bulan jun tp x nmpak kesan2 peningalan huruf , yg ade sawang (bak kate org) hihihi

azam said...

sawang boleh sapu....hehehe
biarlah jenguk sehari sekali pun dah ok dah

salam...

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

rabbit tu gangster gile mata merah...

Mya said...

blogwalking:)

hehe student life mg indah kan? penuh dgn aktiviti lagho besama2 kwn2 tesyg =)

anyway, nice blog =)

Jay said...

hahahaha....burger arnab...punyer sedap giler tu...hehehe...patutlah Yan senyap sunyi dikala bulan mengambang..wakakaka..hehehe

myra yusreena said...

haha..yang part dak rabbit xleh blah..siap lipat bju sesame..wehuu..tapi asal nak smbelih dye??siannyee :'(

CiK BiBo said...

jgan sembelih..kesian die tau

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

janganlah semeblih arnab tu..kesian..akak smpi skang x boleh terima org mkn arnab..sbb bg akak arnab tu mcm kucing..

Faraa Eiman's said...

haha , chill la kak ! ta nak stress2 tao !
good luck (:

A retarded kitty said...

lama tak tengok yan blogwalking, study lagi penting

kan?

cheqwa said...

comelnye rabbit!awak nak sembelih??oh nooo..hehe.oh,UTP ade tasik eh?^_^

msredcheesecake said...

Cik izyan,
Lama tak bersua....hheee....busy tul student u ni kan?

C i k P i p i T e m b a m said...

hahaha . pttlah cm dah lama xpost entry . its ok . hehe . bz gler kan ? dh nama pon student , i lain lah . free 24jam jd surirumah . kakakaka

saharinasaharudin said...

rabbit!comelsssss :)

ieqa said...

Knape nak sembelih dak rabbit tuuuu??

lisa said...

eh eh kenapa rabbit nak kena sembelih? nak buat sup rabbit? hihi :D

Benrauf said...

thanks to the lecturer yg tak buat kelas ganti semalam. at last berapdet jugak blog izyan.

Abang Stalker said...

yan,sblm sembelih bg abg pinjam sat.nk bt ckur jambul dlu.geram..dr dlu abg tggu je masa nya nk ckurkn bulu arnab. ;D

Nini Hartini said...

knp nk sembelih? yan bela utk makan/jual ke atau saja2 eh?

Heart In A Cage
.

siti kektus said...

hehe, tu dia. rang bizi. ;)

tak pe yan, pentingkan yang lebih penting orait?

siti kektus said...

tapi, tapi, nape dak rabit nak kena sembelih? main2 ke betul2 ni?

angkasa said...

kak yann!!!!waa mish u sooo muchhh!!!!!alahh curi2 la masa update belog kak.wee :)

azam said...

bela spider lah

cikida said...

ekkeek...alololo,,comeynye c rabbit 2...puteh sucii ! hehe...xpe,,jgn tgal blog lme2 sgt dah la k..hehe..:)

CikHaniBhulat said...

wa....western btul dak rabbit...makan dging burger..heheh

Cinoi Lavigne said...

Aritu ada jaga rabbit juga. lama2 tahi dia busuk,. ngn kencing dia. kuat berak kannn. ahahaha/