Monday, July 18, 2011

Allah knows better

hello everyone
peace be with you guys (:

okay.lama tak update blog tiba2 pancing dengan tajuk entry ala2 islamic lah konon.entry kali ni maybe agak series sikit sebab nak cepat dan tade rase nak merepek meraban mcm selalu.

okay,semalam yan baru sempat bukak box comment dan baca comment2 yang ada dalam tu.alhamdulillah,ada jugak yang still comment dan rasa tak bersalah utk comment panjang2.ada jugak yg menggunakan kosa kata,imbuhan dan penanda wacana yang baik.mesti diorang ni student kesayangan cikgu bm time sekolah.(': okay fine,dah mcm nak buat introduction esemen pulak.

sebelum bebel kenalah sajikan dgn gambar berwajah innocent.wakaka T_T


actually,bila tgk box comment,ada few cik anon yang comel komen2." cerita mcm ni pon kau nak tulis ke,buang masa sape yg baca blog ko ni.budak2".

well,let me explain it briefly.wa tanak cakap lebih lah bro,but the thing is,this is my personal blog.tajuk blog pon IZYAN MASRI.kalau tajuk dia BERITA DUNIA ke,MELODI ke,bolehlah yan tulis pasal hal ehwal malaysia ke,retis2 tanah melayu mahupon hollywood.dah nama blog sendiri,mestilah kena cerita hal ehwal diri sendiri,takkan nak cerita pasal kak senah atau pun kucing parsi paklong busu yang baru bersalin baby kembar.ye dak? satu lagi,yan pon tade tulis sape singgah atau terbaca je tajuk blog ni wajib baca semua entry sampai habis.nomnomnom.so,those who wanna read up my entry,u are very pleasure to do so.kalau tanak,anda tak dilarang untuk pergi cari blog ilmiah yang lain.well,hope my points will make things clear (:

komen kedua " kau baca ke semua komen org ni ? "
yg ni satu lagi.hang nak duk tanya banyak2 soalan pi formspring ceq la.biaq beribu pon ceq boleh jawab.pi tanya kat sini buat apa?duk penuhkan kotak komen tu je (': . well,yan takkan pernah approve komen without read them up.even once.sebab tu yan akan cari masa free utk baca komen.nak reply semua depends on time.bila wekeends atau tade kelas,for sure yan akan curi2 waktu untuk reply comments kawan2 blogger lain.hang tau dak?tau dak??ecey.asal emosi lebih2 ni.(-.-) haha.

berpura-pura memikirkan hala tuju belog.*padahal tgh syok sendiri je ni T_T*

komen ketiga " sama je mcm blog sampah orang lain,nak kutip populariti sampah."
i dont really get what he/she means actually.blog sapekah lagi yang digelar sampah?adekah blog kamu?kamu?ataupun kamu?ye jawapannya,tanya pada cik anon tersebut.tak kisahlah der.lu punya blog sampah ke,wa punya blog sampah ke,janji wa rasa senang hati nak menulis,ape adehal weyh.my blog.its all up to me how to write on it.lagi pulak,kalau yan nak kutip populariti,dah lama yan join mcm2 award untuk blogger2 ,but the thing is,i never do such thing sebab malas. yan menulis untuk baca sendiri,untuk share dengan kawan2 dan rakan2 yg sama waktu dengannya.yan pon tak pernah promote link blog kat page org lain,kat blog org lain.this is my way.

oh ye.terima kasih sangat2 kat abang EQBAL ZACK dan jugak ABANG BENG KEBABOM (bukan nama sebenar) a.k.a ABANG BEN ASHAARI yang hantar friend request dalam facebook.mau tak ternganga.wa nak add diorang takut der,nanti kalau penuh,wa yang terduduk sebab kecewa.kecewa dia tu sama macam kalau hari ni nak balik kg,tapi tertinggal bas.so,wa tengok je lah blog diorang dari jauh.last2 minggu lepas,dua2 sekali send friend request.thanks alot for both of 'em who are pretty well known.kankan?tlg lah cakap ye.okaylah,penat tulis.nak tengok vlog inianwarhadi lagi elok.sape org kampung dia?tlg kirim salam izyanmasri kat dia eyh.hikhik.so,cheers ! (:

p/s:oh lupa.saya takkan berhenti BERBLOGGING.saya takkan ubah cara penulisan saya dan isi2 entry saya.cakaplah ape pon.terima kasih! (:

27 comments:

enn chung said...

hii.....yan...
peduli pew org nk ckp...jnji yan jd dri yan kn.....
alaa org dengki dan tak puas atie mmg cm2.....dun worie k.....jgn benti berblogging.....caiyok2..

cik najihah said...

keep on blogging yep dear..
pedulikan mereka2 yg bermulut puaka tu

haslinda said...

terus kan berblog :)

1 anon kutuk yan, 1000 kwn2 dtg support yan... hehe, chill k:)

Abang Stalker said...

betul3! :)yan mmg akn bls kunjungan org yg dtg komen.


blog depa yg sampah nk kata blog kita plk kn.xnk bc bole berambus la.


puuiiii!*abg emosi plk. ;(

cik ery said...

sabo je lahhh.
:')

SofieyAzwa said...

Most people are just jealous. Be yourself suda. ;)

r10 said...

saya kurang suka guest book, karena membuat posting blog saya tidak dikomentari :(

*blognya saya follow yah :D

AmalinaNashihin said...

biarlah depa tu.
nampak bebenau jeles :)

k e y r i said...

haters always hate. go go go izyan! *menari sambil main pompom* haha :D

puan sri lala lili lulu said...

biase la tu yan.. kau punya blog dah makin famous, so that, ramai la anon yg dengki.. just be patient.. ramai yang suka blog kau.. don't worry babe!!

fatinSQUARE said...

cik yan . saya sokong kamu . mmg betol pon statement kamu .

'dah nama blog sendiri,mestilah kena cerita hal ehwal diri sendiri,'

dah kite punye blog takan nak tulis pasal org lain plop kan . kalau tak suke . tak payah bace . kan senang . tak laa mnyampah or whatsoeveer kan.

then suke jugax statement nie:
'my blog.its all up to me how to write on it'
kan . kan . sokong sangat ! hee

keep it up cik yan yee . :DD

fatinSQUARE said...

cik yan . saya sokong kamu . mmg betol pon statement kamu .

'dah nama blog sendiri,mestilah kena cerita hal ehwal diri sendiri,'

dah kite punye blog takan nak tulis pasal org lain plop kan . kalau tak suke . tak payah bace . kan senang . tak laa mnyampah or whatsoeveer kan.

then suke jugax statement nie:
'my blog.its all up to me how to write on it'
kan . kan . sokong sangat ! hee

keep it up cik yan yee . :DD

cheqwa said...

yeaaah,jgn stop blogging.pedulikan anon pelik2 tuh..hehe.saya saya...!org kmpong anwar hadi,saya dok bedong..tapi dia xkenal saya pon..hahahaha

myra yusreena said...

abaikan hater.he/she hate u bcoz he/she cant b like u..rite??

OKED chokelat said...

heee..saba la yan...adat la tu bila msk dunia blogger nie...tp kl syp xde cik anon tu xbest plak kan..jadikan ia 1 cabaran...skurang2nya cik anon tu menyumbang traffic yan...hehe..

p/s awak sungguh comel wat jelingan manja ituh...weeee

Jay said...

cehhh...memang nak kene sebijik si anon ni...wei...ekau kutuk org,ko tu dah terar sangat ke????kalau dah terar mari masuk blog aku..korang komenlah apepun..aku nak tengok korang ni pandai kah bodoh!!!!!!!confirm ada yang menagis keluar darah ni karang ...Geramlah aku tengok kalau org komen sesuka hati tanpa fikirkan apa perasaan org...ni blog peribadi..suka hatilah dia nak cerita apa pun..yag korang anon sibuk2 kenapa plak???geramnya Jay...Yan sabar ye..org2 macam ni mmg merosakkan susana atau mood je...dahlah tak berani tunjuk muka sebenar..

Miss Y and Her World said...

asalkan menulis dari hati. pedulilah orang nak kata.

Oh, Lelakimu Istimewa !
Sibuk Jaga Hati Orang, Hati Sendiri Sumbat Dalam Tong Sampah

Mya said...

1st picture nampak suhweet =)

Подтверждаю said...

as salam..
hoho~ pakcik baru masuk kembali.suda ada ribut

=_=

taip apa yang nak ditaip kan~
jangan ada gusar dirempuh badai~
ni bisness brownies ada but lagi ke?
hehe~

CikHaniBhulat said...

annon tu mmg annoying je la yan..pedulikan je...dia ckp blog smapah, tapi dia hadap gak nak baca n komen...


pe2 pon hani pembaca setia belog yan..siap bookmark lagi..sng nak buka =)

Cinoi Lavigne said...

Pendirian kena teguh. Biar ah org yang nak downkan kita. kita pun tau mana kritikan membina mana tak. saya rasa izyan baca semua komen kan siap dtg blog kita lagi. biaq pi ngn depa. Ha ha. Sabar ye.

siti kektus said...

haha. orang tu saje je nak api kan ya. rilek sudah yan.



dun give up dear~

Anonymous said...

itu semua cabaran dan dugaan dalam arena berblogging ni.harap bersabar dan teruskan usaha anda itu.

yang benar,

kamen rider malaysia

My MiRa said...

anon je sellau..tak habis2 ganggu org kan..ehhe sabar ye....btw hye!

cikida said...

just be urself..i like ur style of bloging..nice sgt2...sukee..seronok bace..:) hidop yan...

Anonymous said...

http://everyoneweb.be/spymobile1983a178/#spy_mobile_phone_tracker free spy call software for samsung mobile [url=http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3400207#iphone_4_camera_spying_on_you]gsm spy earpiece review[/url] mobile spy application blackberry himym season 7 episodes watch online free cell phone spyware app http://everyoneweb.com/spymobile1978a284/#spy_call_software_free_download_nokia_7610 spy logan sunglasses cheap [url=http://everyoneweb.com/spymobile1989a18/#monitor_text_messages_iphone_at&t]spy vs spy game boy color[/url] does mobile phone spy software work spy call software free download for samsung mobile selena gomez spy kids 3 game over http://everyoneweb.com/spymobile1974a147/#can_you_track_a_cell_phone_that_is_turned_off free text spy for iphone [url=http://everyoneweb.be/spymobile1981a280/#himym_season_8_episode_3_recap]gsm mobile cell phone based device monitoring and control system project[/url] gps track someone cell phone number mobile spying software for free in india how to find a stolen iphone 4 when sim card removed
http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3400057#professional_spy_bluetooth_gsm_earpiece [url=http://everyoneweb.be/spymobile1970a38/#can_my_parents_read_my_text_messages_online_verizon]spy call recorder mobile9[/url]
#free_trial_mobile_phone_spy_software

Anonymous said...

[url=http://archive.org/details/terplinkholloa][img]http://emeds.biz/pics/spymobile.png[/img][/url]
cell phone tracker free trial http://flavors.me/mobilespy_tatextdoco1972 spy vs spy book scholastic [url=http://archive.org/details/alarophes] scan iphone for spy software[/url] mini wifi wireless portable spy ip surveillance camera free shipping spy museum gift shop washington dc android spy phone apk
mamoleptino321 http://archive.org/details/imlicora http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3440820 http://archive.org/details/hostbersclampar
verizon cell phone anti spyware http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3440966 spy applications for cell phones [url=http://archive.org/details/thitedechard] buy spy mobile phone[/url] download spy call for mobile cell phone spyware blackberry 8330 new 2011 cell spy arsenal free download
http://archive.org/details/pultethecen http://www.world66.com/member/spymobile_b3qflh7a/ http://archive.org/details/orafmolar
[url=http://www.blogger.com/comment.g?blogID=4029831670692249337&postID=6616713316304636174&page=1&token=1362924879993&isPopup=true]spy software for other computers[/url]
http://cimsbschool.org/advisory-board/#comment-14 http://www.overtownexpress.com/?p=1008#comment-5292 http://nzonefoundation.org/forums/viewtopic.php?f=3&t=12199 http://xffpiqmlw.aegrgyageq.zxvfxd.vzapc.forum.mythem.es/aaeo/sousekit/hoofdker/abdiquaient/ http://www.blogger.com/comment.g?blogID=19916030&postID=113669978118385559&page=1&token=1363043068665&isPopup=true
free bluetooth spy software mobile phones http://www.world66.com/member/spymobile_vuh23pie/ spy cell phone calls free [url=http://archive.org/details/diskifetou] mobile spy software android free download[/url] spy vs spy game boy color spy on boyfriends cell phone computer monitoring software mac os x

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, July 18, 2011

Allah knows better

hello everyone
peace be with you guys (:

okay.lama tak update blog tiba2 pancing dengan tajuk entry ala2 islamic lah konon.entry kali ni maybe agak series sikit sebab nak cepat dan tade rase nak merepek meraban mcm selalu.

okay,semalam yan baru sempat bukak box comment dan baca comment2 yang ada dalam tu.alhamdulillah,ada jugak yang still comment dan rasa tak bersalah utk comment panjang2.ada jugak yg menggunakan kosa kata,imbuhan dan penanda wacana yang baik.mesti diorang ni student kesayangan cikgu bm time sekolah.(': okay fine,dah mcm nak buat introduction esemen pulak.

sebelum bebel kenalah sajikan dgn gambar berwajah innocent.wakaka T_T


actually,bila tgk box comment,ada few cik anon yang comel komen2." cerita mcm ni pon kau nak tulis ke,buang masa sape yg baca blog ko ni.budak2".

well,let me explain it briefly.wa tanak cakap lebih lah bro,but the thing is,this is my personal blog.tajuk blog pon IZYAN MASRI.kalau tajuk dia BERITA DUNIA ke,MELODI ke,bolehlah yan tulis pasal hal ehwal malaysia ke,retis2 tanah melayu mahupon hollywood.dah nama blog sendiri,mestilah kena cerita hal ehwal diri sendiri,takkan nak cerita pasal kak senah atau pun kucing parsi paklong busu yang baru bersalin baby kembar.ye dak? satu lagi,yan pon tade tulis sape singgah atau terbaca je tajuk blog ni wajib baca semua entry sampai habis.nomnomnom.so,those who wanna read up my entry,u are very pleasure to do so.kalau tanak,anda tak dilarang untuk pergi cari blog ilmiah yang lain.well,hope my points will make things clear (:

komen kedua " kau baca ke semua komen org ni ? "
yg ni satu lagi.hang nak duk tanya banyak2 soalan pi formspring ceq la.biaq beribu pon ceq boleh jawab.pi tanya kat sini buat apa?duk penuhkan kotak komen tu je (': . well,yan takkan pernah approve komen without read them up.even once.sebab tu yan akan cari masa free utk baca komen.nak reply semua depends on time.bila wekeends atau tade kelas,for sure yan akan curi2 waktu untuk reply comments kawan2 blogger lain.hang tau dak?tau dak??ecey.asal emosi lebih2 ni.(-.-) haha.

berpura-pura memikirkan hala tuju belog.*padahal tgh syok sendiri je ni T_T*

komen ketiga " sama je mcm blog sampah orang lain,nak kutip populariti sampah."
i dont really get what he/she means actually.blog sapekah lagi yang digelar sampah?adekah blog kamu?kamu?ataupun kamu?ye jawapannya,tanya pada cik anon tersebut.tak kisahlah der.lu punya blog sampah ke,wa punya blog sampah ke,janji wa rasa senang hati nak menulis,ape adehal weyh.my blog.its all up to me how to write on it.lagi pulak,kalau yan nak kutip populariti,dah lama yan join mcm2 award untuk blogger2 ,but the thing is,i never do such thing sebab malas. yan menulis untuk baca sendiri,untuk share dengan kawan2 dan rakan2 yg sama waktu dengannya.yan pon tak pernah promote link blog kat page org lain,kat blog org lain.this is my way.

oh ye.terima kasih sangat2 kat abang EQBAL ZACK dan jugak ABANG BENG KEBABOM (bukan nama sebenar) a.k.a ABANG BEN ASHAARI yang hantar friend request dalam facebook.mau tak ternganga.wa nak add diorang takut der,nanti kalau penuh,wa yang terduduk sebab kecewa.kecewa dia tu sama macam kalau hari ni nak balik kg,tapi tertinggal bas.so,wa tengok je lah blog diorang dari jauh.last2 minggu lepas,dua2 sekali send friend request.thanks alot for both of 'em who are pretty well known.kankan?tlg lah cakap ye.okaylah,penat tulis.nak tengok vlog inianwarhadi lagi elok.sape org kampung dia?tlg kirim salam izyanmasri kat dia eyh.hikhik.so,cheers ! (:

p/s:oh lupa.saya takkan berhenti BERBLOGGING.saya takkan ubah cara penulisan saya dan isi2 entry saya.cakaplah ape pon.terima kasih! (:

27 comments:

enn chung said...

hii.....yan...
peduli pew org nk ckp...jnji yan jd dri yan kn.....
alaa org dengki dan tak puas atie mmg cm2.....dun worie k.....jgn benti berblogging.....caiyok2..

cik najihah said...

keep on blogging yep dear..
pedulikan mereka2 yg bermulut puaka tu

haslinda said...

terus kan berblog :)

1 anon kutuk yan, 1000 kwn2 dtg support yan... hehe, chill k:)

Abang Stalker said...

betul3! :)yan mmg akn bls kunjungan org yg dtg komen.


blog depa yg sampah nk kata blog kita plk kn.xnk bc bole berambus la.


puuiiii!*abg emosi plk. ;(

cik ery said...

sabo je lahhh.
:')

SofieyAzwa said...

Most people are just jealous. Be yourself suda. ;)

r10 said...

saya kurang suka guest book, karena membuat posting blog saya tidak dikomentari :(

*blognya saya follow yah :D

AmalinaNashihin said...

biarlah depa tu.
nampak bebenau jeles :)

k e y r i said...

haters always hate. go go go izyan! *menari sambil main pompom* haha :D

puan sri lala lili lulu said...

biase la tu yan.. kau punya blog dah makin famous, so that, ramai la anon yg dengki.. just be patient.. ramai yang suka blog kau.. don't worry babe!!

fatinSQUARE said...

cik yan . saya sokong kamu . mmg betol pon statement kamu .

'dah nama blog sendiri,mestilah kena cerita hal ehwal diri sendiri,'

dah kite punye blog takan nak tulis pasal org lain plop kan . kalau tak suke . tak payah bace . kan senang . tak laa mnyampah or whatsoeveer kan.

then suke jugax statement nie:
'my blog.its all up to me how to write on it'
kan . kan . sokong sangat ! hee

keep it up cik yan yee . :DD

fatinSQUARE said...

cik yan . saya sokong kamu . mmg betol pon statement kamu .

'dah nama blog sendiri,mestilah kena cerita hal ehwal diri sendiri,'

dah kite punye blog takan nak tulis pasal org lain plop kan . kalau tak suke . tak payah bace . kan senang . tak laa mnyampah or whatsoeveer kan.

then suke jugax statement nie:
'my blog.its all up to me how to write on it'
kan . kan . sokong sangat ! hee

keep it up cik yan yee . :DD

cheqwa said...

yeaaah,jgn stop blogging.pedulikan anon pelik2 tuh..hehe.saya saya...!org kmpong anwar hadi,saya dok bedong..tapi dia xkenal saya pon..hahahaha

myra yusreena said...

abaikan hater.he/she hate u bcoz he/she cant b like u..rite??

OKED chokelat said...

heee..saba la yan...adat la tu bila msk dunia blogger nie...tp kl syp xde cik anon tu xbest plak kan..jadikan ia 1 cabaran...skurang2nya cik anon tu menyumbang traffic yan...hehe..

p/s awak sungguh comel wat jelingan manja ituh...weeee

Jay said...

cehhh...memang nak kene sebijik si anon ni...wei...ekau kutuk org,ko tu dah terar sangat ke????kalau dah terar mari masuk blog aku..korang komenlah apepun..aku nak tengok korang ni pandai kah bodoh!!!!!!!confirm ada yang menagis keluar darah ni karang ...Geramlah aku tengok kalau org komen sesuka hati tanpa fikirkan apa perasaan org...ni blog peribadi..suka hatilah dia nak cerita apa pun..yag korang anon sibuk2 kenapa plak???geramnya Jay...Yan sabar ye..org2 macam ni mmg merosakkan susana atau mood je...dahlah tak berani tunjuk muka sebenar..

Miss Y and Her World said...

asalkan menulis dari hati. pedulilah orang nak kata.

Oh, Lelakimu Istimewa !
Sibuk Jaga Hati Orang, Hati Sendiri Sumbat Dalam Tong Sampah

Mya said...

1st picture nampak suhweet =)

Подтверждаю said...

as salam..
hoho~ pakcik baru masuk kembali.suda ada ribut

=_=

taip apa yang nak ditaip kan~
jangan ada gusar dirempuh badai~
ni bisness brownies ada but lagi ke?
hehe~

CikHaniBhulat said...

annon tu mmg annoying je la yan..pedulikan je...dia ckp blog smapah, tapi dia hadap gak nak baca n komen...


pe2 pon hani pembaca setia belog yan..siap bookmark lagi..sng nak buka =)

Cinoi Lavigne said...

Pendirian kena teguh. Biar ah org yang nak downkan kita. kita pun tau mana kritikan membina mana tak. saya rasa izyan baca semua komen kan siap dtg blog kita lagi. biaq pi ngn depa. Ha ha. Sabar ye.

siti kektus said...

haha. orang tu saje je nak api kan ya. rilek sudah yan.



dun give up dear~

Anonymous said...

itu semua cabaran dan dugaan dalam arena berblogging ni.harap bersabar dan teruskan usaha anda itu.

yang benar,

kamen rider malaysia

My MiRa said...

anon je sellau..tak habis2 ganggu org kan..ehhe sabar ye....btw hye!

cikida said...

just be urself..i like ur style of bloging..nice sgt2...sukee..seronok bace..:) hidop yan...

Anonymous said...

http://everyoneweb.be/spymobile1983a178/#spy_mobile_phone_tracker free spy call software for samsung mobile [url=http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3400207#iphone_4_camera_spying_on_you]gsm spy earpiece review[/url] mobile spy application blackberry himym season 7 episodes watch online free cell phone spyware app http://everyoneweb.com/spymobile1978a284/#spy_call_software_free_download_nokia_7610 spy logan sunglasses cheap [url=http://everyoneweb.com/spymobile1989a18/#monitor_text_messages_iphone_at&t]spy vs spy game boy color[/url] does mobile phone spy software work spy call software free download for samsung mobile selena gomez spy kids 3 game over http://everyoneweb.com/spymobile1974a147/#can_you_track_a_cell_phone_that_is_turned_off free text spy for iphone [url=http://everyoneweb.be/spymobile1981a280/#himym_season_8_episode_3_recap]gsm mobile cell phone based device monitoring and control system project[/url] gps track someone cell phone number mobile spying software for free in india how to find a stolen iphone 4 when sim card removed
http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3400057#professional_spy_bluetooth_gsm_earpiece [url=http://everyoneweb.be/spymobile1970a38/#can_my_parents_read_my_text_messages_online_verizon]spy call recorder mobile9[/url]
#free_trial_mobile_phone_spy_software

Anonymous said...

[url=http://archive.org/details/terplinkholloa][img]http://emeds.biz/pics/spymobile.png[/img][/url]
cell phone tracker free trial http://flavors.me/mobilespy_tatextdoco1972 spy vs spy book scholastic [url=http://archive.org/details/alarophes] scan iphone for spy software[/url] mini wifi wireless portable spy ip surveillance camera free shipping spy museum gift shop washington dc android spy phone apk
mamoleptino321 http://archive.org/details/imlicora http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3440820 http://archive.org/details/hostbersclampar
verizon cell phone anti spyware http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3440966 spy applications for cell phones [url=http://archive.org/details/thitedechard] buy spy mobile phone[/url] download spy call for mobile cell phone spyware blackberry 8330 new 2011 cell spy arsenal free download
http://archive.org/details/pultethecen http://www.world66.com/member/spymobile_b3qflh7a/ http://archive.org/details/orafmolar
[url=http://www.blogger.com/comment.g?blogID=4029831670692249337&postID=6616713316304636174&page=1&token=1362924879993&isPopup=true]spy software for other computers[/url]
http://cimsbschool.org/advisory-board/#comment-14 http://www.overtownexpress.com/?p=1008#comment-5292 http://nzonefoundation.org/forums/viewtopic.php?f=3&t=12199 http://xffpiqmlw.aegrgyageq.zxvfxd.vzapc.forum.mythem.es/aaeo/sousekit/hoofdker/abdiquaient/ http://www.blogger.com/comment.g?blogID=19916030&postID=113669978118385559&page=1&token=1363043068665&isPopup=true
free bluetooth spy software mobile phones http://www.world66.com/member/spymobile_vuh23pie/ spy cell phone calls free [url=http://archive.org/details/diskifetou] mobile spy software android free download[/url] spy vs spy game boy color spy on boyfriends cell phone computer monitoring software mac os x