Thursday, July 21, 2011

kemoonn Malaysia !

hello people !
peace be with you guys (:

adakah korang merasa sangat tertekan lately?sebab bola malaysia asyik kalah je.hari tu dengan arsenal,hari tu satu lagi pulak dengan liverpool dan malam ni kemungkinan dengan chelsea.adekah tekanan tersebut sampai mengakibatkan korang rasa nak kaler rambut warna kuning,pastu pakai contact lens warna biru biar nampak cam mat salleh sikit walaupun korang berkulit gelap mengalahkan Usher dan akon?wuwuwu.sadis bukan ? T_T

tapitapitapi (sila baca dengan laju dan dalam satu nafas je) pernah tak korang terfikir se-tak-terel mana pon pasukan bola sepak tu,itulah negara kita,negara yang mana korang cari makan,tempat main guli dengan baling seliper time kecik2 dulu,tempat yang mana kau beli asam boy sepeket 5 posen kat kedai runcit paklong busu dan jugak tempat kau jatuh dalam longkang time kena kejar dengan anjing tiap kali balik dari ngaji(eyh asal mcm kenal je kejadian tu?haha.yan lah tu).pernah tak kau fikir?pernah tak?pernah takk?ecey.emo lebih2 pulak.wakaka (':

sila beli jersey malaysia sedozen ye.bagi satu kampung pakai (':

even kau memang mati susah kipas (die hard fan) of chelsea ke,liverpool ke,arsenal ke,rasanya tak perlulah kot kita pakai jersey orang luar pastu penuhkan stadium bukit jalil tu.habis jersey malaysia sape nak pakai?adekah si tom cruise?brad pitt atau pon justin bieber?booboo.baling botol kat justin bieber."derder,nama pon berapa tahun sekali diorang datang,omputih pulak tu,kenelah bangga derrr.hidup torres!" leklu bro,kalau malaysia pegi lawan kat old trafford dengan man u,agak2 ade tak mat salleh sana nak pakai jersey malaysia?as we can see,no matter how loser their team are,they wont support others.


naknak yang lagi ganas tu,siap kutuk2 lagi bila player malaysia sepak bola terkena tiang " ee.sepak bola pon tak kena,ni yang aku hot ni.main mcm budak sekolah.pegi lawan dengan team sekolah aku lah weyh!" okay fine.kalau hang terel sangat duk kalut kutoq orang tu,await tak nampak muka hang main utk team malaysia?ye dak?so,please people.do proud of our team,our country.our nation especially.kalau kita asyik jerit nama torres je sepuluh kali,mana lah si khairul fahmi che mat nak semangat jaga gol tu.ye dak?silap hari bulan dia angkat gol tu pindah tempat lain sebab tension sangat.(':

okaylah,im writing based on my experience.just an effing opinion.for those yang terasa tu,apologise before hand okay?bukan ape.awal2 game ni kalau malaysia dapat score atau lead 1 gol dulu,mesti semua duk puji "fuyooh.terel doeh amirul amri malam ni," tapi kalau chelsea dah sumbat 4 gol nanti mulalah terus tukar " pe benda lah main mcm kaki bangku.bagi aku lagi bagus." we are what we are.love being malaysian.love our team.yeah.kemoooonn malayan tigers! (-.-)' *asal yan yang semangat malam ni? so,cheers ! (:

71 comments:

Jay said...

kemoonnnn kemoonnnnn...masih seri lah Yan....suara sorakkan Malaysia pun tgh bergema dekat stadium..hehehe..

Abang Stalker said...

betul3!

betul tu izyan.abg vote yan jd wakil rakyat kampung pengsan sekejap. ;D

hahaha..org malaysia yg mcm tu x pyh duk malaysia la.campak mn2 negara.

go malaysia!

IEQAH said...

Wahh semangatnyee..
Tapi game last ni boringlaaa..
syok tgok liverpool dan malaysia lagi :)

Mya said...

hee... ini semangat yg kita mahukan =)

even cemana pun kita minat team luar, biarlah team malaysia yg no.1 di hati =)))

cheqwa said...

sokong 100percent!hihi...idop pasukan bola sepak mesia...negara cek, tanah tumpanya darah cek ^_^

Annika said...

yup2.. mmg diorg maen hebat. tp kalu x kite yg support team kite sendiri, sape yg nk supportkan tol x.. :D

cute handmade accessories promotion price from RM 5.
elmo and cookie monster Domo kun Angry Birds

Rasmuna Mun said...

1st...i`m proud to be malaysian...if we din`t support ours who else kan?

siti kektus said...

malaysia boleh! yayy!


psst, awat katun tu p tutup mulut, yan? adakah berbau? hehe ;)

Izyan Masri said...

JAY:HAHA.CHELSEA MNG GOL NASIB JE SMLM.KANKAN :D

Izyan Masri said...

ABG STALKER:FEWIIT.JADI YB KAMPUNG PENGSAN PON BOLEHLAH.HAHA. :D

Izyan Masri said...

IEQAH:KANKAN?WAKTU GAME LIVERPOOL TU LAGI HOT KOT :D

Izyan Masri said...

MYA:MESTI.SAYANG MALAYSIA :D

Izyan Masri said...

CHEQWA:WAAH.ADA KAWAN YG SAMA2 SEMNAGAT NI.HAHA.BAGUS2 :D

Izyan Masri said...

ANNIKA:KANKAN.HANDMADE U SEMUA CANTIK :D

Izyan Masri said...

SIS RASMUNA:IM TOTALLY AGREED.:D WE ARE WHAT WE ARE :D

Miss Y and Her World said...

walaupun fan Chelsea, tapi bila menentang pasukan negara, tetap sokong negara sendiri. tanah tumpah nya darahku ;)

Lelaki Memang Tak Akan Faham Perempuan
Antara Keinginan Dan Yang Dah Tertulis

azrinna said...

klau kita tak puji pemain kita sapa lagi nk puji kan?

teha said...

fuyooo ~ bersemangat gitu.. :)

puan sri lala lili lulu said...

aku sokong kau yan.. :)

hadinesta said...

harimau Malaya tetap dihati. kalah ke menang ke, terima seadanya haha :D peace

OKED chokelat said...

tgu malaysia lawan singapore nieh...rimau lawan singa...yan pjm baju..besok hot fm nak dtg melaka...tp kena kai baju jersi msia dlu br leh dpt hadiah..hekhekhek...gaji senin br kuar nie...dah paras2 nyawa2 itik...

cik ery said...

malaysia bolehh!!
haha.okay la 2..1-0 kre hebat lahh

Faidhatul Arfah said...

betui2 mcm mane pun kite sokong team laen tp bt tetiba team yg kita suka tuh lawan dgn team negara sndri. mestilh country first (:

Niena Pengembara Ilahi said...

salam ziarah.. sorry sempat senyum jer kt sini :D

CikHaniBhulat said...

sokong enty yan..nak like 18 kali laju2...kemonn malaysia...malaysia boleh..menang ke kalah adat permainan..yg penting usaha =)

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

Haha layak jdi YB la yunk..

Nasib je gol smlm.. Msia did well gak. Kita tgk nnti Msia vs Sngapore ,jom!

angkasa said...

1-0.not bad kan??tu pun goal kontroversi.harimau muda mmg baguslah.harap2 dgn sgapore esok menang.yeah! :)

miss Fyqa said...

Malaysia oh malaysia..sila lah support malaysia yer kengkawan :))

CikHaniBhulat said...

kejam batul anjing tu kejar yan balik ngaji..hani kna kejar msa balik psr mlm dgn mak cik..sadis btul...lari xcukup tanah..tinggal mak cik kat blkg =) ngewww

sarah mohamad said...

rasanya bola sepak malaysia dah makin meningkat naik walaupun rakyat sendiri tak pakai baju kuning tuu :D

chemay said...

sayanggg malaysiaaa :)

CikHaniBhulat said...

singa vs harimau smlm best kan..sma2 hebat..jom doakan kejayaan malaysia utk akan dtg.. =] malatsia boleh!

Zuraidah said...

Wkakaka. Walaupun Malaysia kalah, kita bangga woo sebab tak main tipu.

Mizz ErMa said...

ehehe..bak la sni satu paket baju tu..

Bigdaddyz said...

semangat yang penting...hehe

Rtp Farra Arisha said...

haaaah! bagus, teruskan bersemangat sokong team malaysia. arisha suka je baca ur explanations tu. good writting :))

cikida said...

takpe,,semangat cmni la yg kite mhukn..yeahh..yan player next time.hehe..:) sokong la Malaysia DERR..

Mya said...

tapi kenape msia kalah ngn spore? uhhh kuciwa T_T

xpe2, msia ttp dhati hee =)

Cinoi Lavigne said...

Tapi akhirnya chelase sumabt sebiji gol je. Tu pon kontroversi. Kalo tgk replay sebenarnya x masuk pon

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hanya sukan yg boleh menyatukan semua org waima berlainan agama,bangsa dan juga fahaman politik..

cik rama-rama said...

hahaha...x pkai jersey mlysia x semestinya tak patriotik..kata diorg lar..

btw, sape amirul amri erk?? player baru erk?? = =" amirul hadi kenal lar..hoho...

lala shaheila said...

sokong malaysia..
btw, cam kenal je kartun tu.. :)

Izyan Masri said...

SITI KEKTUS:HAHA.TAKTAULAH DIA.TU AMBIK DRI PAKCIK GOOGLE :D

Izyan Masri said...

MISS Y AND HER WORLD:BAGUS SANGAT TU.THUMBS UP :D

Izyan Masri said...

AZRINNA:MEMANG BETUL SANGAT TU :D

Izyan Masri said...

TEHA:HAISH.MESTI SEMANGAT NI :D HAHA

Izyan Masri said...

ESAH LALA:HAHA.TENGS SEBAB SOKONG AKU :D

Izyan Masri said...

HADINESTA:BAGUSLAH MCM TU.SELALUNYA ORG BILA KALAH MULA KUTUK :D

Izyan Masri said...

OKED CEKELAT:HAHA.SAMELAH KITE,BARU ADA JERSEY MALAYSIA NI.KIHKIH :D

Izyan Masri said...

CIK ERY:KANKAN?1-0 DENGAN CHELSEA KIRA OK LAH TU :D

Izyan Masri said...

FAIDHATUL ARFAH:KAN?TAPI SKRG LAGI RAMAI YG SUPPROT ORG LUAR KOT T_T

Izyan Masri said...

NIENA:SENYUM BALIK :D

Izyan Masri said...

CIKHANI:KIHKIH.LIKE LAJU2?ROSAK BUTTON NANTI.KIHKIH :DTHANKS YE

Izyan Masri said...

YANTIEY:ALAMAK.MALAYSIA KALAH DENGAN S'PORE.TAPI OKAYLAH.CHAIYO MALAYSIA :D

Izyan Masri said...

ANGKASA:ALAMAK NINA,KALAH PULAK.TAPI OKAYLAH.KEEP ON SUPPORTING :D

Izyan Masri said...

MISS FYQA:YE.KITA AJAK RAMAI2 LAGI YE KAWAN2 XD

Izyan Masri said...

SARAH:BETUL.TAPI KALAU MALAYSIANS SEMUA PAKAI BAJU KUNING,MESTI DIORG LAGI SEMANGAT :D

Izyan Masri said...

CHEMAY:JOM SYG RAMAI2 :D

Izyan Masri said...

ZURAIDAH:HAHA.TAU TAPE KAN :D

Izyan Masri said...

ERMA:AMBIKAMBIK.BOLEH PAKAI PEGI KELAS.KIHKIH :D

Izyan Masri said...

BIGDADDYZ:TAU TAPE KAN.SEMANGAT KENA ADA :D

Izyan Masri said...

RTP FARRA:HEHE.TENKIU DEAR :D

Izyan Masri said...

CIKIDA:HAHA.JOM KITA RAMAI2 SOKONG MALAYSIA derrr

Izyan Masri said...

MYA:TAPETAPE.2ND GAME BUAT ELOK2.YE DAK ? :D

Izyan Masri said...

CINOI:KANKAN?TANAK BAGI CHELSEA MALU JE TU.HAHA :D

Izyan Masri said...

RINA:KAK RINA.SOKONG SANGAT TU :D

Izyan Masri said...

CIK RAMA2:HAHAHAHAHAHA.NI YG NAK GELAK.YAN SILAP TAIP.AMRI YAHYA LAH :D

Izyan Masri said...

LALA SHAHEILA:AMBIK DRI POKCIK GOOGLE :D

Amirah Suhana said...

go harimau malaya go!

Mira R. said...

yeah2, malam ni sama2 la kita menyokong harimau malaya~~~

wee~

Honey IsyQi said...

my 1st time singgah blog u...tetiba nak komen sebab entry pasal bola..terharu la tgk org yg sokong Malaysia, dan pakai jersey Malaysia di kala semua tergila2kan EPL sarkas tu...hehe..btw nak teruskan lagi baca blog u..besh n sempoi...=))

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, July 21, 2011

kemoonn Malaysia !

hello people !
peace be with you guys (:

adakah korang merasa sangat tertekan lately?sebab bola malaysia asyik kalah je.hari tu dengan arsenal,hari tu satu lagi pulak dengan liverpool dan malam ni kemungkinan dengan chelsea.adekah tekanan tersebut sampai mengakibatkan korang rasa nak kaler rambut warna kuning,pastu pakai contact lens warna biru biar nampak cam mat salleh sikit walaupun korang berkulit gelap mengalahkan Usher dan akon?wuwuwu.sadis bukan ? T_T

tapitapitapi (sila baca dengan laju dan dalam satu nafas je) pernah tak korang terfikir se-tak-terel mana pon pasukan bola sepak tu,itulah negara kita,negara yang mana korang cari makan,tempat main guli dengan baling seliper time kecik2 dulu,tempat yang mana kau beli asam boy sepeket 5 posen kat kedai runcit paklong busu dan jugak tempat kau jatuh dalam longkang time kena kejar dengan anjing tiap kali balik dari ngaji(eyh asal mcm kenal je kejadian tu?haha.yan lah tu).pernah tak kau fikir?pernah tak?pernah takk?ecey.emo lebih2 pulak.wakaka (':

sila beli jersey malaysia sedozen ye.bagi satu kampung pakai (':

even kau memang mati susah kipas (die hard fan) of chelsea ke,liverpool ke,arsenal ke,rasanya tak perlulah kot kita pakai jersey orang luar pastu penuhkan stadium bukit jalil tu.habis jersey malaysia sape nak pakai?adekah si tom cruise?brad pitt atau pon justin bieber?booboo.baling botol kat justin bieber."derder,nama pon berapa tahun sekali diorang datang,omputih pulak tu,kenelah bangga derrr.hidup torres!" leklu bro,kalau malaysia pegi lawan kat old trafford dengan man u,agak2 ade tak mat salleh sana nak pakai jersey malaysia?as we can see,no matter how loser their team are,they wont support others.


naknak yang lagi ganas tu,siap kutuk2 lagi bila player malaysia sepak bola terkena tiang " ee.sepak bola pon tak kena,ni yang aku hot ni.main mcm budak sekolah.pegi lawan dengan team sekolah aku lah weyh!" okay fine.kalau hang terel sangat duk kalut kutoq orang tu,await tak nampak muka hang main utk team malaysia?ye dak?so,please people.do proud of our team,our country.our nation especially.kalau kita asyik jerit nama torres je sepuluh kali,mana lah si khairul fahmi che mat nak semangat jaga gol tu.ye dak?silap hari bulan dia angkat gol tu pindah tempat lain sebab tension sangat.(':

okaylah,im writing based on my experience.just an effing opinion.for those yang terasa tu,apologise before hand okay?bukan ape.awal2 game ni kalau malaysia dapat score atau lead 1 gol dulu,mesti semua duk puji "fuyooh.terel doeh amirul amri malam ni," tapi kalau chelsea dah sumbat 4 gol nanti mulalah terus tukar " pe benda lah main mcm kaki bangku.bagi aku lagi bagus." we are what we are.love being malaysian.love our team.yeah.kemoooonn malayan tigers! (-.-)' *asal yan yang semangat malam ni? so,cheers ! (:

71 comments:

Jay said...

kemoonnnn kemoonnnnn...masih seri lah Yan....suara sorakkan Malaysia pun tgh bergema dekat stadium..hehehe..

Abang Stalker said...

betul3!

betul tu izyan.abg vote yan jd wakil rakyat kampung pengsan sekejap. ;D

hahaha..org malaysia yg mcm tu x pyh duk malaysia la.campak mn2 negara.

go malaysia!

IEQAH said...

Wahh semangatnyee..
Tapi game last ni boringlaaa..
syok tgok liverpool dan malaysia lagi :)

Mya said...

hee... ini semangat yg kita mahukan =)

even cemana pun kita minat team luar, biarlah team malaysia yg no.1 di hati =)))

cheqwa said...

sokong 100percent!hihi...idop pasukan bola sepak mesia...negara cek, tanah tumpanya darah cek ^_^

Annika said...

yup2.. mmg diorg maen hebat. tp kalu x kite yg support team kite sendiri, sape yg nk supportkan tol x.. :D

cute handmade accessories promotion price from RM 5.
elmo and cookie monster Domo kun Angry Birds

Rasmuna Mun said...

1st...i`m proud to be malaysian...if we din`t support ours who else kan?

siti kektus said...

malaysia boleh! yayy!


psst, awat katun tu p tutup mulut, yan? adakah berbau? hehe ;)

Izyan Masri said...

JAY:HAHA.CHELSEA MNG GOL NASIB JE SMLM.KANKAN :D

Izyan Masri said...

ABG STALKER:FEWIIT.JADI YB KAMPUNG PENGSAN PON BOLEHLAH.HAHA. :D

Izyan Masri said...

IEQAH:KANKAN?WAKTU GAME LIVERPOOL TU LAGI HOT KOT :D

Izyan Masri said...

MYA:MESTI.SAYANG MALAYSIA :D

Izyan Masri said...

CHEQWA:WAAH.ADA KAWAN YG SAMA2 SEMNAGAT NI.HAHA.BAGUS2 :D

Izyan Masri said...

ANNIKA:KANKAN.HANDMADE U SEMUA CANTIK :D

Izyan Masri said...

SIS RASMUNA:IM TOTALLY AGREED.:D WE ARE WHAT WE ARE :D

Miss Y and Her World said...

walaupun fan Chelsea, tapi bila menentang pasukan negara, tetap sokong negara sendiri. tanah tumpah nya darahku ;)

Lelaki Memang Tak Akan Faham Perempuan
Antara Keinginan Dan Yang Dah Tertulis

azrinna said...

klau kita tak puji pemain kita sapa lagi nk puji kan?

teha said...

fuyooo ~ bersemangat gitu.. :)

puan sri lala lili lulu said...

aku sokong kau yan.. :)

hadinesta said...

harimau Malaya tetap dihati. kalah ke menang ke, terima seadanya haha :D peace

OKED chokelat said...

tgu malaysia lawan singapore nieh...rimau lawan singa...yan pjm baju..besok hot fm nak dtg melaka...tp kena kai baju jersi msia dlu br leh dpt hadiah..hekhekhek...gaji senin br kuar nie...dah paras2 nyawa2 itik...

cik ery said...

malaysia bolehh!!
haha.okay la 2..1-0 kre hebat lahh

Faidhatul Arfah said...

betui2 mcm mane pun kite sokong team laen tp bt tetiba team yg kita suka tuh lawan dgn team negara sndri. mestilh country first (:

Niena Pengembara Ilahi said...

salam ziarah.. sorry sempat senyum jer kt sini :D

CikHaniBhulat said...

sokong enty yan..nak like 18 kali laju2...kemonn malaysia...malaysia boleh..menang ke kalah adat permainan..yg penting usaha =)

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

Haha layak jdi YB la yunk..

Nasib je gol smlm.. Msia did well gak. Kita tgk nnti Msia vs Sngapore ,jom!

angkasa said...

1-0.not bad kan??tu pun goal kontroversi.harimau muda mmg baguslah.harap2 dgn sgapore esok menang.yeah! :)

miss Fyqa said...

Malaysia oh malaysia..sila lah support malaysia yer kengkawan :))

CikHaniBhulat said...

kejam batul anjing tu kejar yan balik ngaji..hani kna kejar msa balik psr mlm dgn mak cik..sadis btul...lari xcukup tanah..tinggal mak cik kat blkg =) ngewww

sarah mohamad said...

rasanya bola sepak malaysia dah makin meningkat naik walaupun rakyat sendiri tak pakai baju kuning tuu :D

chemay said...

sayanggg malaysiaaa :)

CikHaniBhulat said...

singa vs harimau smlm best kan..sma2 hebat..jom doakan kejayaan malaysia utk akan dtg.. =] malatsia boleh!

Zuraidah said...

Wkakaka. Walaupun Malaysia kalah, kita bangga woo sebab tak main tipu.

Mizz ErMa said...

ehehe..bak la sni satu paket baju tu..

Bigdaddyz said...

semangat yang penting...hehe

Rtp Farra Arisha said...

haaaah! bagus, teruskan bersemangat sokong team malaysia. arisha suka je baca ur explanations tu. good writting :))

cikida said...

takpe,,semangat cmni la yg kite mhukn..yeahh..yan player next time.hehe..:) sokong la Malaysia DERR..

Mya said...

tapi kenape msia kalah ngn spore? uhhh kuciwa T_T

xpe2, msia ttp dhati hee =)

Cinoi Lavigne said...

Tapi akhirnya chelase sumabt sebiji gol je. Tu pon kontroversi. Kalo tgk replay sebenarnya x masuk pon

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hanya sukan yg boleh menyatukan semua org waima berlainan agama,bangsa dan juga fahaman politik..

cik rama-rama said...

hahaha...x pkai jersey mlysia x semestinya tak patriotik..kata diorg lar..

btw, sape amirul amri erk?? player baru erk?? = =" amirul hadi kenal lar..hoho...

lala shaheila said...

sokong malaysia..
btw, cam kenal je kartun tu.. :)

Izyan Masri said...

SITI KEKTUS:HAHA.TAKTAULAH DIA.TU AMBIK DRI PAKCIK GOOGLE :D

Izyan Masri said...

MISS Y AND HER WORLD:BAGUS SANGAT TU.THUMBS UP :D

Izyan Masri said...

AZRINNA:MEMANG BETUL SANGAT TU :D

Izyan Masri said...

TEHA:HAISH.MESTI SEMANGAT NI :D HAHA

Izyan Masri said...

ESAH LALA:HAHA.TENGS SEBAB SOKONG AKU :D

Izyan Masri said...

HADINESTA:BAGUSLAH MCM TU.SELALUNYA ORG BILA KALAH MULA KUTUK :D

Izyan Masri said...

OKED CEKELAT:HAHA.SAMELAH KITE,BARU ADA JERSEY MALAYSIA NI.KIHKIH :D

Izyan Masri said...

CIK ERY:KANKAN?1-0 DENGAN CHELSEA KIRA OK LAH TU :D

Izyan Masri said...

FAIDHATUL ARFAH:KAN?TAPI SKRG LAGI RAMAI YG SUPPROT ORG LUAR KOT T_T

Izyan Masri said...

NIENA:SENYUM BALIK :D

Izyan Masri said...

CIKHANI:KIHKIH.LIKE LAJU2?ROSAK BUTTON NANTI.KIHKIH :DTHANKS YE

Izyan Masri said...

YANTIEY:ALAMAK.MALAYSIA KALAH DENGAN S'PORE.TAPI OKAYLAH.CHAIYO MALAYSIA :D

Izyan Masri said...

ANGKASA:ALAMAK NINA,KALAH PULAK.TAPI OKAYLAH.KEEP ON SUPPORTING :D

Izyan Masri said...

MISS FYQA:YE.KITA AJAK RAMAI2 LAGI YE KAWAN2 XD

Izyan Masri said...

SARAH:BETUL.TAPI KALAU MALAYSIANS SEMUA PAKAI BAJU KUNING,MESTI DIORG LAGI SEMANGAT :D

Izyan Masri said...

CHEMAY:JOM SYG RAMAI2 :D

Izyan Masri said...

ZURAIDAH:HAHA.TAU TAPE KAN :D

Izyan Masri said...

ERMA:AMBIKAMBIK.BOLEH PAKAI PEGI KELAS.KIHKIH :D

Izyan Masri said...

BIGDADDYZ:TAU TAPE KAN.SEMANGAT KENA ADA :D

Izyan Masri said...

RTP FARRA:HEHE.TENKIU DEAR :D

Izyan Masri said...

CIKIDA:HAHA.JOM KITA RAMAI2 SOKONG MALAYSIA derrr

Izyan Masri said...

MYA:TAPETAPE.2ND GAME BUAT ELOK2.YE DAK ? :D

Izyan Masri said...

CINOI:KANKAN?TANAK BAGI CHELSEA MALU JE TU.HAHA :D

Izyan Masri said...

RINA:KAK RINA.SOKONG SANGAT TU :D

Izyan Masri said...

CIK RAMA2:HAHAHAHAHAHA.NI YG NAK GELAK.YAN SILAP TAIP.AMRI YAHYA LAH :D

Izyan Masri said...

LALA SHAHEILA:AMBIK DRI POKCIK GOOGLE :D

Amirah Suhana said...

go harimau malaya go!

Mira R. said...

yeah2, malam ni sama2 la kita menyokong harimau malaya~~~

wee~

Honey IsyQi said...

my 1st time singgah blog u...tetiba nak komen sebab entry pasal bola..terharu la tgk org yg sokong Malaysia, dan pakai jersey Malaysia di kala semua tergila2kan EPL sarkas tu...hehe..btw nak teruskan lagi baca blog u..besh n sempoi...=))