Wednesday, September 07, 2011

Top 4 artis Freemason dan Illuminati

Hello bloggers!
Peace be with you guys (:

sejak dua menjak ni formspring yan asyik basah je sebab seringkali dihujani dengan soalan2 lazim seperti "adekah paklong busu muntah hijau sebab makan lontong berlebihan pada hari raya?" takpon " adekah kucing jalanan di ulu tiram meminati m daud kilau?" setelah penat otak ligat berputar utk memikirkan soalan yang mana perlu dijawab dulu,yan pon buat keputusan drastik mengalahkan plastik utk jawab soalan ni.

" kau tau tak si justin bieber tu budak illuminati? "

disebabkan kosa kata yg baik,susunan ayat yang tersusun,yan cadang nak jawab soalan ni dululah.boleh tak?walaupun tade penanda wacana diselitkan.*asal mcm cikgu bm ni?* (-.-)' baiklah.mari kita lebih serius.bersama saya karam dilaut,kita mengupas isu ini dengan lebih lanjut.ibarat ikan dilaut,asam didarat,bila campak dalam periuk confirm aa meletop.mari kita layankan dan tengok top 4 artis berunsur freemason dan illuminati.zass~!

4. Jay z

mungkin peminat2 jay z seperti yan dah ternganga sebab baru wa nak minat sama lu,wa dah tau lu join geng agama wa tak suka lah bro.Dalam album Empire State of Mind,salah satu lagu fames Jay Z, dalam baris ketiga terang2 lagi bersuluh kalah torchlight besau sebut pasal Jesus tidak menyelamatkan Anda, Hidup dimulai ketika gereja berakhir.

lagi 1,kan ke pakcik jay z ni ade buat collaboration dengan Rihanna, dia sebut Rocafeller dlm lagu ''Umberella'' (Rocafeller adalah keluarga besar yang kontrol kelompok Bilderberg group, suatu kelompok persaudaraan dan Bilderberg sangat erat dengan freemason), dan juga dalam lirik umberella tercantum ''when the sun shines well shine together'' benda ni sama je dengan penggabungan antara dewa Horus dan Ra yang biasa disebut ''Ra-Horakhty'' .

see?hebat bukan lyrics diorg?pastu kita nyanyi dengan penuh gembira dlm toilet.tak ambik tau pon pedia maksud sebenar lirik tu.yan aa tu.T_T sob3

3.Rihanna
baiklah.yan baru je cadang nak tiru haircut dia yang comel.pendek tapi bulat kat belakang tu.terus tak jadi aa.cancel!wa cincang sama lu lah.bikin malu saja!haha.asal emosi terlebih pulak ni ?marilah kite saksikan ape dia yg rihanna buat smpai emo secara berlebihan ni.zaas~!

tu diaa cover studio album koompek si makcik rihanna ni haa.mosti kak jah samo geng2 kek soromban tak puas hati tengok rihanna ni haa.tajuk dio :RATED R

mata kiri represents the All-Seeing Eye. The most important symbol of the Illuminati.
Freemasonry and the Vatican Church State - the Holy See. The All-Seeing Eye tu ialah official omniscience ritual worship sign of Lucifer, the Fallen Arch Angel.Yang fames dgn lady gaga tu.

kat badan rihanna pulak ada tattoo freemason.tokojut ommakkau kalau tengok tattoo kek badan si dak rihanna ni,kensel jadi menantu keluargo ekau.lagu umbrella pulak kalau di backwardskan,mmg banyak selitkan unsur2 freemason.

2.Justin bieber

si dak justin bibir ni takyah cakap lah fames dia kalau dlm kalangan perempuan.sebut je si bibir nak datang malaysia,sampai ke somalia boleh dengar org sorak nama dia.haha.menipunya.baiklah,marilah kita jangan menipu banyak lagi,lets cekedout baby~baby baby baby ouuhh.baling botol kat kepala justin bieber~
lagu baby bila dibackwardskan akan jadi mcm dalam video ni.haa.ambek ambek.dengar lagu ni betul2.





1.Lady Gaga

si kepala putih ni memang toksah cerita lah,paling berani tunjuk simbol2 satanist,freemason,illuminati dan kaum kerabatnya yang lain.kalau dulu,yan paling sukalah lagu bad romance dia tu.rasa macam asikk bangat lho tau gak.sambil berry@berak nak nyanyi lagu si gagak ni,sambil stdy pon mesti nak dengar jugak,bahkan yang lagi dahsyat,sambil makan kepok lekor pon perlu dengar lagu2 lady gagak.tapi bila tau je unsur2 freemason dia,terus rasa nak
samak je telinga dengan air tanah 14 kali bancuhan kau tau?puih2!(puih2 menunjukkan tanda tak puas hati yg keterlaluan.)

eye of providence

perbezaan dengan eye of providence si bermata satu yang dianggap sakral oleh freemason atau illuminati.

pakai kostum dea kematian mesir anubis.esei pon polik gak,apokono eyh si gagak ni haaa.punyolah banyak fashion designer reko baju cantik2,gaun cantik2,ekau suko gak pakai baju polik mcm ni.(-.-)

perbandingan dengan iblis Baphomet-ingat comel aa ikut gaya kambing gurun?



walaupun ramai dah tau pasal benda ni,but im still wanna post this entry coz im pretty sure few of us never know bout this yet.so,tlg jangan baling wa dengan telur sebab wa suka bagitau benda dah basi sama lu olang.baiklah.sekian sahaja edisi khas hari ni.berjumpa lagi di lain waktu.karam di laut melaporkan utk channel v.so,cheers!(:

34 comments:

yqnq ellyana said...

nice pose..huu
nk ajak yan masuk contest ni boleh? lebih2 lg yg photogenic tu

http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2011/09/2-in-1-contest-by-yana.html

KAMIHIDUP said...

no komen. :)

Edy Ramanov said...

wow. info yang sangat bagus. salam merdeka raya daripada edy.

Acik said...

memang pernah dengar tentang ini tp elok gak diingatkan semula ... kita ni kan pelupa! :)

safwan seth said...

madonna pon illuminati gak,,,

Fendy said...

iluminati...tgk the arrival je da seram...ish9

mr_right said...

wohoh ~~ yang LG tu da tau lame tapi yang laen ta bape nak sure. now I know. huu

nice sharing !

sergeant keroro said...

hehe, kadang2 kita tak tahun jugak betul ke tak.

sekadar peringatan jela :)

chemay said...

macam2 dah illuminati nie sekarang kann
-.-

zulhilmi.tempoyak said...

org ad 40 episod freemason...


klu nk gtau la...

nk share bnde2 ni kan..

huhuhu

hanabunga said...

ya Allah kita ni pakai nk tiru artis barat ja kan.mcm didie alias dia ibarat lady gaga msia.boleh ka mcm tu?sdgkan dia Islam dan lady gaga tu artis illuminate.apa nak jadilah dunia

Dr. Fox said...

woh! Rihanna tu bru tau kott

Luqeem™ said...

jangan lupa madonna n lady gaga..diorng lg la ada hubungan kuat..

Encik Psychopath said...

Nasib baik sy layan nasyid je.

Anonymous said...

hi yan, where r u coming from??im ur biggest fan...hee~

sifu im said...

ramai lagi geng freemason senanya..danny yg vocalis dewa pn freemason gak

Ihsan Arifin said...

biaq pi la freemason ka apa ka la ni kami nak duet raya kami ritu ampa dah janji nak bagi ;)

yangbaik said...

huu... tak ambik kesah pasal mat saleh nie... lagu depa pun tak pernah terhafal... btw nice entry dah basi pon boleh jemur dan kitar semula kan... hehehe

Pangeran said...

illuminati bijak menggunakan "boneka2" dr hollywood supaya mempengaruhi minda manusia supaya taksub dengan pujaan mereka. Hanya kesedaran saja yg mampu menyedarkan semua orang.

Asyila Zainuddin said...

tak layan la artis2 barat ni.. tak minat.. haha..

Misz Jenny said...

baikla layan hindustan..
hahaha

A retarded kitty said...

diam

walaupun ini bukan hari wordless 1Malaysia

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

i just talk to my lil bro during raya about this stuff. and he did read lots of those stuff like this. and majority all celebrities are illuminati..dont be surprise in malaysia we do have too..among malays..oo god..ya allah..

bloghok said...

WACHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

eh x pasan entri ni..

wlu kita da thu artis2 ni illuminati,agama setan tp kita yg x sedar dri ni masih lg minat diorg.apa nk jd..tp abg x minat la.

Подтверждаю said...

as salam..
hoho~ pakcik datang kembali menaikkan page view izyan~

yang bieber tu, liriknya dia reka sendiri ke?
kebetulan agaknya.penyanyi..memang disumbat bagai semua lagu tanpa tahu menahu maksud terselindung.

hm..menag gila rentung lah depa 4 orang ni. eh. yang kat malaysia ni, tak tau la pulak. tapi yang boleh menyongsangkan fikiran pendengar,ada juga..

ambil contoh, lirik lagu najwa latif. cinta muka buku.

Harus pejam mata dan cuba apa saja

bila renung2..cuba tengok budak2 sekarang bila sebut cinta, banyak yang depa fikir, seks. ank dapatkan cinta pun, kena korbankan seks..nampak? nampak? ayat cuba apa saja..

huhu..pandangan pakcik jer..


=_=


fadzli-rt

B.A.N.A. said...

baru tau saya, kalo Justin Bieber itu Freemason...

Nice info ^_^

Reader said...

freemason??? yang lebih berbahaya daripada freemason adalah percaya adanya freemason.

amy syahirah said...

kakak , terbaik entry nie . Bila pikir balik psal smue ni . rasa mcm dunia ni nk kiamat . takut . tapi lady gagak si kpala putih tu pnye lgu smue best . tpi benci . ada unsur2 syaitan . jom samak telinga sama2 . =)

Benrauf said...

lama tak blogging yan~

Bird Fizousz said...

insaf seketika..thanx 4 da entry yg leh wat kita sume sdar akn kjahilan kita ea yan..huhu..btw, im back y0..hahaha

starzieti said...

ee, menakutkan je. nasib baik kite tak suke bibir tuh. hee.

Anonymous said...

Yan,

awak tengok tak Fear Factor Selebriti Malaysia kat Astro yg tgh tayang skrg? Saya rasa IZ (Salah seorang artis yg amik bahagian) tu termasuk dlm golongan artis illuminati kat malaysia nih... cuba tgk music video dia... awak boleh analisa tak?

CINTA AKHIR
http://youtu.be/rXLgA5tqOLk

TQ!

Azie Masri Choice said...

Jom jalan2 kat Putrajaya,Mesti lgi seram,sbb pintu gerbang Pebadanan Putrajaya kat dpn Istana Kehakiman tu diving 100% dgn lambang Mereka. Tengok juga kubah Masjid Tuanku Mizan atas kubah tu lambang apa. Bentuk Istana Kehakiman pun dah mcm white hse.

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, September 07, 2011

Top 4 artis Freemason dan Illuminati

Hello bloggers!
Peace be with you guys (:

sejak dua menjak ni formspring yan asyik basah je sebab seringkali dihujani dengan soalan2 lazim seperti "adekah paklong busu muntah hijau sebab makan lontong berlebihan pada hari raya?" takpon " adekah kucing jalanan di ulu tiram meminati m daud kilau?" setelah penat otak ligat berputar utk memikirkan soalan yang mana perlu dijawab dulu,yan pon buat keputusan drastik mengalahkan plastik utk jawab soalan ni.

" kau tau tak si justin bieber tu budak illuminati? "

disebabkan kosa kata yg baik,susunan ayat yang tersusun,yan cadang nak jawab soalan ni dululah.boleh tak?walaupun tade penanda wacana diselitkan.*asal mcm cikgu bm ni?* (-.-)' baiklah.mari kita lebih serius.bersama saya karam dilaut,kita mengupas isu ini dengan lebih lanjut.ibarat ikan dilaut,asam didarat,bila campak dalam periuk confirm aa meletop.mari kita layankan dan tengok top 4 artis berunsur freemason dan illuminati.zass~!

4. Jay z

mungkin peminat2 jay z seperti yan dah ternganga sebab baru wa nak minat sama lu,wa dah tau lu join geng agama wa tak suka lah bro.Dalam album Empire State of Mind,salah satu lagu fames Jay Z, dalam baris ketiga terang2 lagi bersuluh kalah torchlight besau sebut pasal Jesus tidak menyelamatkan Anda, Hidup dimulai ketika gereja berakhir.

lagi 1,kan ke pakcik jay z ni ade buat collaboration dengan Rihanna, dia sebut Rocafeller dlm lagu ''Umberella'' (Rocafeller adalah keluarga besar yang kontrol kelompok Bilderberg group, suatu kelompok persaudaraan dan Bilderberg sangat erat dengan freemason), dan juga dalam lirik umberella tercantum ''when the sun shines well shine together'' benda ni sama je dengan penggabungan antara dewa Horus dan Ra yang biasa disebut ''Ra-Horakhty'' .

see?hebat bukan lyrics diorg?pastu kita nyanyi dengan penuh gembira dlm toilet.tak ambik tau pon pedia maksud sebenar lirik tu.yan aa tu.T_T sob3

3.Rihanna
baiklah.yan baru je cadang nak tiru haircut dia yang comel.pendek tapi bulat kat belakang tu.terus tak jadi aa.cancel!wa cincang sama lu lah.bikin malu saja!haha.asal emosi terlebih pulak ni ?marilah kite saksikan ape dia yg rihanna buat smpai emo secara berlebihan ni.zaas~!

tu diaa cover studio album koompek si makcik rihanna ni haa.mosti kak jah samo geng2 kek soromban tak puas hati tengok rihanna ni haa.tajuk dio :RATED R

mata kiri represents the All-Seeing Eye. The most important symbol of the Illuminati.
Freemasonry and the Vatican Church State - the Holy See. The All-Seeing Eye tu ialah official omniscience ritual worship sign of Lucifer, the Fallen Arch Angel.Yang fames dgn lady gaga tu.

kat badan rihanna pulak ada tattoo freemason.tokojut ommakkau kalau tengok tattoo kek badan si dak rihanna ni,kensel jadi menantu keluargo ekau.lagu umbrella pulak kalau di backwardskan,mmg banyak selitkan unsur2 freemason.

2.Justin bieber

si dak justin bibir ni takyah cakap lah fames dia kalau dlm kalangan perempuan.sebut je si bibir nak datang malaysia,sampai ke somalia boleh dengar org sorak nama dia.haha.menipunya.baiklah,marilah kita jangan menipu banyak lagi,lets cekedout baby~baby baby baby ouuhh.baling botol kat kepala justin bieber~
lagu baby bila dibackwardskan akan jadi mcm dalam video ni.haa.ambek ambek.dengar lagu ni betul2.





1.Lady Gaga

si kepala putih ni memang toksah cerita lah,paling berani tunjuk simbol2 satanist,freemason,illuminati dan kaum kerabatnya yang lain.kalau dulu,yan paling sukalah lagu bad romance dia tu.rasa macam asikk bangat lho tau gak.sambil berry@berak nak nyanyi lagu si gagak ni,sambil stdy pon mesti nak dengar jugak,bahkan yang lagi dahsyat,sambil makan kepok lekor pon perlu dengar lagu2 lady gagak.tapi bila tau je unsur2 freemason dia,terus rasa nak
samak je telinga dengan air tanah 14 kali bancuhan kau tau?puih2!(puih2 menunjukkan tanda tak puas hati yg keterlaluan.)

eye of providence

perbezaan dengan eye of providence si bermata satu yang dianggap sakral oleh freemason atau illuminati.

pakai kostum dea kematian mesir anubis.esei pon polik gak,apokono eyh si gagak ni haaa.punyolah banyak fashion designer reko baju cantik2,gaun cantik2,ekau suko gak pakai baju polik mcm ni.(-.-)

perbandingan dengan iblis Baphomet-ingat comel aa ikut gaya kambing gurun?



walaupun ramai dah tau pasal benda ni,but im still wanna post this entry coz im pretty sure few of us never know bout this yet.so,tlg jangan baling wa dengan telur sebab wa suka bagitau benda dah basi sama lu olang.baiklah.sekian sahaja edisi khas hari ni.berjumpa lagi di lain waktu.karam di laut melaporkan utk channel v.so,cheers!(:

34 comments:

yqnq ellyana said...

nice pose..huu
nk ajak yan masuk contest ni boleh? lebih2 lg yg photogenic tu

http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2011/09/2-in-1-contest-by-yana.html

KAMIHIDUP said...

no komen. :)

Edy Ramanov said...

wow. info yang sangat bagus. salam merdeka raya daripada edy.

Acik said...

memang pernah dengar tentang ini tp elok gak diingatkan semula ... kita ni kan pelupa! :)

safwan seth said...

madonna pon illuminati gak,,,

Fendy said...

iluminati...tgk the arrival je da seram...ish9

mr_right said...

wohoh ~~ yang LG tu da tau lame tapi yang laen ta bape nak sure. now I know. huu

nice sharing !

sergeant keroro said...

hehe, kadang2 kita tak tahun jugak betul ke tak.

sekadar peringatan jela :)

chemay said...

macam2 dah illuminati nie sekarang kann
-.-

zulhilmi.tempoyak said...

org ad 40 episod freemason...


klu nk gtau la...

nk share bnde2 ni kan..

huhuhu

hanabunga said...

ya Allah kita ni pakai nk tiru artis barat ja kan.mcm didie alias dia ibarat lady gaga msia.boleh ka mcm tu?sdgkan dia Islam dan lady gaga tu artis illuminate.apa nak jadilah dunia

Dr. Fox said...

woh! Rihanna tu bru tau kott

Luqeem™ said...

jangan lupa madonna n lady gaga..diorng lg la ada hubungan kuat..

Encik Psychopath said...

Nasib baik sy layan nasyid je.

Anonymous said...

hi yan, where r u coming from??im ur biggest fan...hee~

sifu im said...

ramai lagi geng freemason senanya..danny yg vocalis dewa pn freemason gak

Ihsan Arifin said...

biaq pi la freemason ka apa ka la ni kami nak duet raya kami ritu ampa dah janji nak bagi ;)

yangbaik said...

huu... tak ambik kesah pasal mat saleh nie... lagu depa pun tak pernah terhafal... btw nice entry dah basi pon boleh jemur dan kitar semula kan... hehehe

Pangeran said...

illuminati bijak menggunakan "boneka2" dr hollywood supaya mempengaruhi minda manusia supaya taksub dengan pujaan mereka. Hanya kesedaran saja yg mampu menyedarkan semua orang.

Asyila Zainuddin said...

tak layan la artis2 barat ni.. tak minat.. haha..

Misz Jenny said...

baikla layan hindustan..
hahaha

A retarded kitty said...

diam

walaupun ini bukan hari wordless 1Malaysia

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

i just talk to my lil bro during raya about this stuff. and he did read lots of those stuff like this. and majority all celebrities are illuminati..dont be surprise in malaysia we do have too..among malays..oo god..ya allah..

bloghok said...

WACHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

eh x pasan entri ni..

wlu kita da thu artis2 ni illuminati,agama setan tp kita yg x sedar dri ni masih lg minat diorg.apa nk jd..tp abg x minat la.

Подтверждаю said...

as salam..
hoho~ pakcik datang kembali menaikkan page view izyan~

yang bieber tu, liriknya dia reka sendiri ke?
kebetulan agaknya.penyanyi..memang disumbat bagai semua lagu tanpa tahu menahu maksud terselindung.

hm..menag gila rentung lah depa 4 orang ni. eh. yang kat malaysia ni, tak tau la pulak. tapi yang boleh menyongsangkan fikiran pendengar,ada juga..

ambil contoh, lirik lagu najwa latif. cinta muka buku.

Harus pejam mata dan cuba apa saja

bila renung2..cuba tengok budak2 sekarang bila sebut cinta, banyak yang depa fikir, seks. ank dapatkan cinta pun, kena korbankan seks..nampak? nampak? ayat cuba apa saja..

huhu..pandangan pakcik jer..


=_=


fadzli-rt

B.A.N.A. said...

baru tau saya, kalo Justin Bieber itu Freemason...

Nice info ^_^

Reader said...

freemason??? yang lebih berbahaya daripada freemason adalah percaya adanya freemason.

amy syahirah said...

kakak , terbaik entry nie . Bila pikir balik psal smue ni . rasa mcm dunia ni nk kiamat . takut . tapi lady gagak si kpala putih tu pnye lgu smue best . tpi benci . ada unsur2 syaitan . jom samak telinga sama2 . =)

Benrauf said...

lama tak blogging yan~

Bird Fizousz said...

insaf seketika..thanx 4 da entry yg leh wat kita sume sdar akn kjahilan kita ea yan..huhu..btw, im back y0..hahaha

starzieti said...

ee, menakutkan je. nasib baik kite tak suke bibir tuh. hee.

Anonymous said...

Yan,

awak tengok tak Fear Factor Selebriti Malaysia kat Astro yg tgh tayang skrg? Saya rasa IZ (Salah seorang artis yg amik bahagian) tu termasuk dlm golongan artis illuminati kat malaysia nih... cuba tgk music video dia... awak boleh analisa tak?

CINTA AKHIR
http://youtu.be/rXLgA5tqOLk

TQ!

Azie Masri Choice said...

Jom jalan2 kat Putrajaya,Mesti lgi seram,sbb pintu gerbang Pebadanan Putrajaya kat dpn Istana Kehakiman tu diving 100% dgn lambang Mereka. Tengok juga kubah Masjid Tuanku Mizan atas kubah tu lambang apa. Bentuk Istana Kehakiman pun dah mcm white hse.