Tuesday, October 25, 2011

Benda yang mesti diambil kira oleh blogger2 baru macam kite ni

Hello bloggers!
Peace be with you guys :)

Wah wah.title entry memang tak boleh lagi panjanglah kan,kalau guna pita ukur pon mau menangis tak cukup ni.LOL.Actually kan,sepanjang cuti ni,yan bila drive je mesti bawak slow2 sambil mata tengok kiri kanan,mane lah tau kan,kot2 nasib baik terjumpa Johnny Depp,takpon Britney spears tengah beli pisang goreng 2 ringgit kat warung mak long timah ke,dapat sain percuma dengan ambik gmbr sama2 kan.Tapi walau berharap nasib baik macam mana pon,mmg tak dapat lah nak jumpa kan sebab diorang kat kayu holly (hollywood).sob3 T_T .

tadi yan baru je buat blogwalking dari satu blog ke blog lain.kemain kau nyahh,blogwalking rajin je,suruh jogging pagi2 malas.wakakakakaka.haha.ada rasa nak tempeleng sampai tengkuk terpusing tak bila gelak bnyak mcm tu ? T_T pastu en,tengah sedap2 buat blogwalking,ada lah jumpa mcm2 jenis blog.tapi kan,i rasa,you olls kena tukar sikit lah isi2 blog tu,biar i rajin
datang selalu.ohemjay.haha.geli seyh guna i dengan you olss semua ni.tak brader.haktuih2.

as a matter of fact,dulu kan,yan pon pernah kena tegur daripada cara penulisan blog,cara
decorate blog sampailah semua benda wa kena tegur,bro.pastu yan dengan hati yg duka lara,ambik lah semua komen2 tu sebagai tauladan orang2 di sudan.ye aa kan,sebagai blogger picisan mcm kite2 ni,kenelah terima je org cakap ape,asalkan blog tu ade jugak org baca barang sebakul dua walaupun tak banyak cam blog cik epal,fatin liyana ya aa aww yang berlori2 tu.so,marilah kita berkongsi pengalaman.lets cekedout what are we suppose to do so that ada jugak readers datang.


  • Kurangkan atau hapuskan terus widget tambahan mcm rama2,salji2 takpon bunga2.walaupun korg nak nampak blog mcm sekebun cinta nan berbunga~~~(high pitch ziana zain) tapi tahukah korang benda tu buat blog lagi berat je.tak cool kan.
  • kurangkan entry berbaur jiwang karat meleleh ibarat lagu2 zaman exists,newboyz,spoon,garfu,senduk dan sebagainya.buat ayat2 cool kan best.nak jiwang sekali sekala bolehlah kot ;)
  • buatlah pop up window utk comment box,kan sonang eden sekeluargo nak ngomen kat entry ekau haa.bijak tak bijak ideo eden ni ? ado rupo otak pengasas iphone 5 tak ? (-.-)
  • gunalah bahasa atau ejaan yg standard takpon yang boleh orang faham.kalau perkataan "lah" silalah jgn guna "lha" "dia" silalah jgn guna "dea" kerana ini memungkinkan kanak2 tadika kemas dan pra sekolah mengalami kekeliruan yg maha dahsyat kalau terbaca.nnti diorg confuse pulak ejaan dlm blog kakak2 diorang yg betul ke,or ejaan kat sekolah yg betul. (-.-)'
  • nak letak lagu boleh,tapi janganlah yg terlalu ganas like lagu2 misfits,blink 182,atau lagu2 hardcore yg lain.bukan setakat eden yo yg pengsan,lombu2 pak malau kat jerantut pon boleh kono sakit jantung haa.mano nak dapek laie lombu.rayo haji dah dokek bonar ni.T_T
oklah.yan nak tulis banyak pon yan tak reti kan.ni semua pon hasil ape yg org pernah komen kat blog wa,bro.bukan nak bajet hebat sangat menulis blog,dak aihh,tak baik naa hangpa duk kutuk cheq lagu tu,tapi sekadar kongsi pengalaman dan paling penting,tegur-menegur sesama ummah.satu,malaysia!what thee?? haha.so,cheers! ;)

79 comments:

Mesyhta Beto said...

pernah jugak dulu kena tegur..suruh just gunakan 'aku' instead of 'akoo'

GADIS said...

setuju sgt dgn cik yan. :)
kdg2 smua gadget 2 buat berat blog, then bila nk bca je tersangkut2. dari ada smgat nak baca trus hilang sabar.
yg lagu kat blog pulak spatutnya x pyh buat lah kn sbb kita singgah blog mber2 bukan nak dgr lagu tp nk baca entry and info.

cik najihah said...

lame kamu x muncul

cik Beskod said...

sokong dgn apa yg izyan katakan dlm entri nie heheh

zaty said...

haha.dahsatlah kak yan siap ada penasihat blog!boleh buat tips byk2 lgi,hehe. XD

masz amysya said...

thanks 4 the advice:)

aiEz said...

setuju dgn point2 tu,macam aie perlukan teguran dari blogger yg dah senior ni utk perbaiki mana yg kurang...seronokm kalau isi blog yg pelbagai,dapat menarik org utk singgah dan baca apa yg kita tulis,bukan sekadar sepintas lalu singgah...=.=

Siti Nurazlinda said...

nasihat yang berguna :')

fiQ'Ra said...

ha... blog kite pun baruu.. ok t sy ubah mana yg tak patut.. :)

amna said...

hihi.. baiklah cik yan :)
*nasib my olls tak pasang lagu or guna perkataan yg u olls x faham ^^ ke ada ek? hehe

fad ali said...

yeeee yayan dah bagi nasihat hehehe

smilenajah93 said...

WAHHH . thanks share . akan dijdikan rujukn nnt . :)

ekin.. said...

thx izyan masri..nice post..im new here..:)

ZURAINI said...

owhhh i see.. bagus bagus. sharing is caring. :D

ZURAINI said...

owhhh i see.. bagus bagus. sharing is caring. :D

Penyu said...

ops, satu lagi tertinggal. tulisan kaler2. hehe

Nasuha Suhada said...

nice cikgu! sama la dulu pun ha lebih kurang macam tu, sekarang ni kira ok la sikit lepas kena tegur.. hehe..

good info for bloggers :)

Yana Nanako said...

lagi satu.. awat letak dua iklan sekaligus dalam blog? kalau nak nuffnang letak je nuffnang.. sebab akan effect income dekat nuffnang tu.. nanti income susah nak naik.. pilih salah satu je okay :)

Ku Azhar said...

waaaa..gud! :)

Bidadari Besi said...

wahhhhh ! kak, tingkayu :D btw, tahnks sudi baca blog saya. hiihi. saya akan tukar perkataan dea dan lha dengan DIA dan LAH . :D

azah87 said...

betOl3!! :)

Faz Abas said...

good tips, tapi org ni pelbagai jenis, ada yang tak kisah singgah blog bunga2 atau blog jiwang2...

jemput singgah blog acik kertu ni pulak www.kisah-dan-kasih.blogspot.com

'yAnA' Cute said...

hehehe...baekkk yayann... \^.^/
<==wat muke shomel padahal xbpe nk shomel pn..heeheh :D

sarah mohamad said...

rasanya yang no 1 sekali, bab itew lettew gituwwww .. benci baca kot! hehehe

ade2mama said...

baik cikgu:)
tq

yan_n.i.m said...

penah jumpe blog berat gilokkk sebab widget die kot.. nak komen bukan maen payoh nyer.. :P

nik rosmawati said...

setuju sgt.lagi2 lagu dlm blog.kalau nak letak biarla yg blh buat pause.so kalau ade yg tak suka lagu tu blh pause kan jea.

Izyan Masri said...

mesyta beto:haha.yan pon pernah kena jugak xD

Izyan Masri said...

gadis:paling setuju bab singgah blog nak baca entry bukan dgr lagu xD

Izyan Masri said...

cik najihah:aah.sebelum ni busy xD

Izyan Masri said...

cik beskod:yeay.thanks sebab setuju xD

Izyan Masri said...

zaty:haha.mestilah.nk bagi blog okay sikit ;p

Izyan Masri said...

masz amysya:hehe.same2 :D

Izyan Masri said...

aiez:betul2.tapi nak dpt mcm tu susah kan.yan pon tgh try ni T_T

Izyan Masri said...

siti nurazlinda:same2 dear :D

Izyan Masri said...

fiqra:yeay.bagus2.sama2 berubah eyh :D

Izyan Masri said...

amna:hehehe.tade pon you ollsss guna ;p

Izyan Masri said...

fad ali:hehe.bukan nasihat lah fafad.share pengalaman je xp

Izyan Masri said...

smilenajah93 : yeay.bagus2.same2 jadikan panduan yerrr :D

Izyan Masri said...

ekin:whoah.bagus2.bawak sekali org kampung baca ye :D

Izyan Masri said...

zuraini:yeay.betul2.biar sama2 okay ye :D

Izyan Masri said...

penyu:hahaha.aah.yg mcm pelangi tu pon memeningkan jugak kan xD

Izyan Masri said...

nasuha suhada: hehe.jgn pnggil ckgu.malu lah kite ;p same2.

Izyan Masri said...

yana nanako: orite cikgu!nanti kita buang salah satu eyh.thanks for the good advice :D

Izyan Masri said...

ku azhar: whoah.bagus baca ;p

RJ Beena said...

jenjalan pagi disini :)

YOUsoF said...

Ingat mnegingati amalan mulia..

Nasib baik blog wangi aku musim panas je, tiada salji tiada bunga². hehe


*Komen ditaip sambil mendengar lagu dari kumpulan garfu.. ;D

Diyana said...

Lorhh terbaiklah kak,entri ni cool

Yeah,tak salah improve demi masa depan blog yang tercinta.Ecehh

dayu_myself said...

kalau blog ringan,
mmng orang suke nak lawat...
pastu entry pun best2...
tak trlmpau sesak..
^___^
tpi blog aku pun tak bape ok..adeh..

hanabunga said...

okay 1st point sgt terasa!hahaha blog hana berat eh?yg lain2 point sgt setuju!

si robot comel said...

betul betul.
dah banyak kali masuk blog jiwang,jiwang sesekali tape,tapi jangan selalu.hehe

♥ shaheizny ma ♥ said...

hehhee,.. i like your saranan tu,, sy pun masih sorang blogger yg masihh muda,, kira muda la ..hek2.. tolong komen blog saya kalau sudi utk saya perbaikinya.. thnaxxx :)

Shiro Petta Petto said...

Hahaha! Ok. Style. Ok. Terasa. Ok. Sentap. Hee. XP

amna said...

huhu.. nasib takdak :)
btw, suka ingatan mcm ni. baru kita sedar mcm mana penampilan blog kita slma ni~

zuhaida said...

yang nombor 4 tu paling sokong, hehe. thanks for sharing :)

Abg Stalker said...

blog abg blog prmpn,bunga2 cinta.hahha..nk blog jantina lelaki tp jd prpn lak dia.

syakey said...

naik golakk eden bacoo ni haa. hahah


sungguh. kadang trus jadi nyampah nak lawat blog yg srabut srabut penuh benda gerak2. biar berpada pada ahh kn....


;)

Izyan Masri said...

bidadari besi :hehe.same2 yank.akak cakap generally.sebab banyak jugak yg buat. :D

Izyan Masri said...

azah:thanks baca :D

Izyan Masri said...

faz abas:betul jugak tu kan.depends on person :D

Izyan Masri said...

yana cute:hehe.bagus2.budak baik ni xD

Izyan Masri said...

sarah mohammad:haha.samelah.sikit2 tape.kalau semua mcm tu,terpusing lidah xD

Izyan Masri said...

ade2mama:haha.bagus2.anak murid yg baik ni xD

Izyan Masri said...

yan nim :kan?kalau mcm tu nak komen pon jadi mlas.ape ntah lg baca xD

Izyan Masri said...

nik rosmawati:betul2.kita dtg nk baca entry,bukan nak dgr lagu xD hikhik

Izyan Masri said...

rjbeena :hehe.amboi kemain pagi2 dah berjalan xD

Izyan Masri said...

yousof :haha.kumpulan garfu pon ade kan xD

Izyan Masri said...

diyana:kankan?lagi2 kalau blog tu nak bagi org baca,tak boleh ikut sukahati kita je nak taip ape :)

Izyan Masri said...

dayu:wuaaaa.samelah kita.blog sendiri pon tak berapa nak elok lagi T_T

Izyan Masri said...

hanabunga:oh tidak,darla.blog hana tak berat pon.sebab tu kak yan rajin datang :D

Izyan Masri said...

si robot comel :yeah.sokong:D

Izyan Masri said...

shaheizny ma:hehe.samelah kita.sama2 tegur eyh :D

Izyan Masri said...

shaheizny ma:hehe.samelah kita.sama2 tegur eyh :D

Izyan Masri said...

shiro:haha.kau punya ok kot.nak terasa ape pon :D

Izyan Masri said...

amna:kan?same2 tegur baru boleh perbaiki blog :D

Izyan Masri said...

zuhaida:yeah.most welcome babeyh :D

Mya said...

setuju sgt! rajin2lah check berat belog demi masa depan bloggers, x gitu? hihi

ShuN Ju said...

haa... betul tu. penah kena tegor leh sorg cikgu sbb guna music. *bukak kat bilek guru kot. haa..

IEQAH said...

thanksss for info dear..sgt betul :)

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, October 25, 2011

Benda yang mesti diambil kira oleh blogger2 baru macam kite ni

Hello bloggers!
Peace be with you guys :)

Wah wah.title entry memang tak boleh lagi panjanglah kan,kalau guna pita ukur pon mau menangis tak cukup ni.LOL.Actually kan,sepanjang cuti ni,yan bila drive je mesti bawak slow2 sambil mata tengok kiri kanan,mane lah tau kan,kot2 nasib baik terjumpa Johnny Depp,takpon Britney spears tengah beli pisang goreng 2 ringgit kat warung mak long timah ke,dapat sain percuma dengan ambik gmbr sama2 kan.Tapi walau berharap nasib baik macam mana pon,mmg tak dapat lah nak jumpa kan sebab diorang kat kayu holly (hollywood).sob3 T_T .

tadi yan baru je buat blogwalking dari satu blog ke blog lain.kemain kau nyahh,blogwalking rajin je,suruh jogging pagi2 malas.wakakakakaka.haha.ada rasa nak tempeleng sampai tengkuk terpusing tak bila gelak bnyak mcm tu ? T_T pastu en,tengah sedap2 buat blogwalking,ada lah jumpa mcm2 jenis blog.tapi kan,i rasa,you olls kena tukar sikit lah isi2 blog tu,biar i rajin
datang selalu.ohemjay.haha.geli seyh guna i dengan you olss semua ni.tak brader.haktuih2.

as a matter of fact,dulu kan,yan pon pernah kena tegur daripada cara penulisan blog,cara
decorate blog sampailah semua benda wa kena tegur,bro.pastu yan dengan hati yg duka lara,ambik lah semua komen2 tu sebagai tauladan orang2 di sudan.ye aa kan,sebagai blogger picisan mcm kite2 ni,kenelah terima je org cakap ape,asalkan blog tu ade jugak org baca barang sebakul dua walaupun tak banyak cam blog cik epal,fatin liyana ya aa aww yang berlori2 tu.so,marilah kita berkongsi pengalaman.lets cekedout what are we suppose to do so that ada jugak readers datang.


  • Kurangkan atau hapuskan terus widget tambahan mcm rama2,salji2 takpon bunga2.walaupun korg nak nampak blog mcm sekebun cinta nan berbunga~~~(high pitch ziana zain) tapi tahukah korang benda tu buat blog lagi berat je.tak cool kan.
  • kurangkan entry berbaur jiwang karat meleleh ibarat lagu2 zaman exists,newboyz,spoon,garfu,senduk dan sebagainya.buat ayat2 cool kan best.nak jiwang sekali sekala bolehlah kot ;)
  • buatlah pop up window utk comment box,kan sonang eden sekeluargo nak ngomen kat entry ekau haa.bijak tak bijak ideo eden ni ? ado rupo otak pengasas iphone 5 tak ? (-.-)
  • gunalah bahasa atau ejaan yg standard takpon yang boleh orang faham.kalau perkataan "lah" silalah jgn guna "lha" "dia" silalah jgn guna "dea" kerana ini memungkinkan kanak2 tadika kemas dan pra sekolah mengalami kekeliruan yg maha dahsyat kalau terbaca.nnti diorg confuse pulak ejaan dlm blog kakak2 diorang yg betul ke,or ejaan kat sekolah yg betul. (-.-)'
  • nak letak lagu boleh,tapi janganlah yg terlalu ganas like lagu2 misfits,blink 182,atau lagu2 hardcore yg lain.bukan setakat eden yo yg pengsan,lombu2 pak malau kat jerantut pon boleh kono sakit jantung haa.mano nak dapek laie lombu.rayo haji dah dokek bonar ni.T_T
oklah.yan nak tulis banyak pon yan tak reti kan.ni semua pon hasil ape yg org pernah komen kat blog wa,bro.bukan nak bajet hebat sangat menulis blog,dak aihh,tak baik naa hangpa duk kutuk cheq lagu tu,tapi sekadar kongsi pengalaman dan paling penting,tegur-menegur sesama ummah.satu,malaysia!what thee?? haha.so,cheers! ;)

79 comments:

Mesyhta Beto said...

pernah jugak dulu kena tegur..suruh just gunakan 'aku' instead of 'akoo'

GADIS said...

setuju sgt dgn cik yan. :)
kdg2 smua gadget 2 buat berat blog, then bila nk bca je tersangkut2. dari ada smgat nak baca trus hilang sabar.
yg lagu kat blog pulak spatutnya x pyh buat lah kn sbb kita singgah blog mber2 bukan nak dgr lagu tp nk baca entry and info.

cik najihah said...

lame kamu x muncul

cik Beskod said...

sokong dgn apa yg izyan katakan dlm entri nie heheh

zaty said...

haha.dahsatlah kak yan siap ada penasihat blog!boleh buat tips byk2 lgi,hehe. XD

masz amysya said...

thanks 4 the advice:)

aiEz said...

setuju dgn point2 tu,macam aie perlukan teguran dari blogger yg dah senior ni utk perbaiki mana yg kurang...seronokm kalau isi blog yg pelbagai,dapat menarik org utk singgah dan baca apa yg kita tulis,bukan sekadar sepintas lalu singgah...=.=

Siti Nurazlinda said...

nasihat yang berguna :')

fiQ'Ra said...

ha... blog kite pun baruu.. ok t sy ubah mana yg tak patut.. :)

amna said...

hihi.. baiklah cik yan :)
*nasib my olls tak pasang lagu or guna perkataan yg u olls x faham ^^ ke ada ek? hehe

fad ali said...

yeeee yayan dah bagi nasihat hehehe

smilenajah93 said...

WAHHH . thanks share . akan dijdikan rujukn nnt . :)

ekin.. said...

thx izyan masri..nice post..im new here..:)

ZURAINI said...

owhhh i see.. bagus bagus. sharing is caring. :D

ZURAINI said...

owhhh i see.. bagus bagus. sharing is caring. :D

Penyu said...

ops, satu lagi tertinggal. tulisan kaler2. hehe

Nasuha Suhada said...

nice cikgu! sama la dulu pun ha lebih kurang macam tu, sekarang ni kira ok la sikit lepas kena tegur.. hehe..

good info for bloggers :)

Yana Nanako said...

lagi satu.. awat letak dua iklan sekaligus dalam blog? kalau nak nuffnang letak je nuffnang.. sebab akan effect income dekat nuffnang tu.. nanti income susah nak naik.. pilih salah satu je okay :)

Ku Azhar said...

waaaa..gud! :)

Bidadari Besi said...

wahhhhh ! kak, tingkayu :D btw, tahnks sudi baca blog saya. hiihi. saya akan tukar perkataan dea dan lha dengan DIA dan LAH . :D

azah87 said...

betOl3!! :)

Faz Abas said...

good tips, tapi org ni pelbagai jenis, ada yang tak kisah singgah blog bunga2 atau blog jiwang2...

jemput singgah blog acik kertu ni pulak www.kisah-dan-kasih.blogspot.com

'yAnA' Cute said...

hehehe...baekkk yayann... \^.^/
<==wat muke shomel padahal xbpe nk shomel pn..heeheh :D

sarah mohamad said...

rasanya yang no 1 sekali, bab itew lettew gituwwww .. benci baca kot! hehehe

ade2mama said...

baik cikgu:)
tq

yan_n.i.m said...

penah jumpe blog berat gilokkk sebab widget die kot.. nak komen bukan maen payoh nyer.. :P

nik rosmawati said...

setuju sgt.lagi2 lagu dlm blog.kalau nak letak biarla yg blh buat pause.so kalau ade yg tak suka lagu tu blh pause kan jea.

Izyan Masri said...

mesyta beto:haha.yan pon pernah kena jugak xD

Izyan Masri said...

gadis:paling setuju bab singgah blog nak baca entry bukan dgr lagu xD

Izyan Masri said...

cik najihah:aah.sebelum ni busy xD

Izyan Masri said...

cik beskod:yeay.thanks sebab setuju xD

Izyan Masri said...

zaty:haha.mestilah.nk bagi blog okay sikit ;p

Izyan Masri said...

masz amysya:hehe.same2 :D

Izyan Masri said...

aiez:betul2.tapi nak dpt mcm tu susah kan.yan pon tgh try ni T_T

Izyan Masri said...

siti nurazlinda:same2 dear :D

Izyan Masri said...

fiqra:yeay.bagus2.sama2 berubah eyh :D

Izyan Masri said...

amna:hehehe.tade pon you ollsss guna ;p

Izyan Masri said...

fad ali:hehe.bukan nasihat lah fafad.share pengalaman je xp

Izyan Masri said...

smilenajah93 : yeay.bagus2.same2 jadikan panduan yerrr :D

Izyan Masri said...

ekin:whoah.bagus2.bawak sekali org kampung baca ye :D

Izyan Masri said...

zuraini:yeay.betul2.biar sama2 okay ye :D

Izyan Masri said...

penyu:hahaha.aah.yg mcm pelangi tu pon memeningkan jugak kan xD

Izyan Masri said...

nasuha suhada: hehe.jgn pnggil ckgu.malu lah kite ;p same2.

Izyan Masri said...

yana nanako: orite cikgu!nanti kita buang salah satu eyh.thanks for the good advice :D

Izyan Masri said...

ku azhar: whoah.bagus baca ;p

RJ Beena said...

jenjalan pagi disini :)

YOUsoF said...

Ingat mnegingati amalan mulia..

Nasib baik blog wangi aku musim panas je, tiada salji tiada bunga². hehe


*Komen ditaip sambil mendengar lagu dari kumpulan garfu.. ;D

Diyana said...

Lorhh terbaiklah kak,entri ni cool

Yeah,tak salah improve demi masa depan blog yang tercinta.Ecehh

dayu_myself said...

kalau blog ringan,
mmng orang suke nak lawat...
pastu entry pun best2...
tak trlmpau sesak..
^___^
tpi blog aku pun tak bape ok..adeh..

hanabunga said...

okay 1st point sgt terasa!hahaha blog hana berat eh?yg lain2 point sgt setuju!

si robot comel said...

betul betul.
dah banyak kali masuk blog jiwang,jiwang sesekali tape,tapi jangan selalu.hehe

♥ shaheizny ma ♥ said...

hehhee,.. i like your saranan tu,, sy pun masih sorang blogger yg masihh muda,, kira muda la ..hek2.. tolong komen blog saya kalau sudi utk saya perbaikinya.. thnaxxx :)

Shiro Petta Petto said...

Hahaha! Ok. Style. Ok. Terasa. Ok. Sentap. Hee. XP

amna said...

huhu.. nasib takdak :)
btw, suka ingatan mcm ni. baru kita sedar mcm mana penampilan blog kita slma ni~

zuhaida said...

yang nombor 4 tu paling sokong, hehe. thanks for sharing :)

Abg Stalker said...

blog abg blog prmpn,bunga2 cinta.hahha..nk blog jantina lelaki tp jd prpn lak dia.

syakey said...

naik golakk eden bacoo ni haa. hahah


sungguh. kadang trus jadi nyampah nak lawat blog yg srabut srabut penuh benda gerak2. biar berpada pada ahh kn....


;)

Izyan Masri said...

bidadari besi :hehe.same2 yank.akak cakap generally.sebab banyak jugak yg buat. :D

Izyan Masri said...

azah:thanks baca :D

Izyan Masri said...

faz abas:betul jugak tu kan.depends on person :D

Izyan Masri said...

yana cute:hehe.bagus2.budak baik ni xD

Izyan Masri said...

sarah mohammad:haha.samelah.sikit2 tape.kalau semua mcm tu,terpusing lidah xD

Izyan Masri said...

ade2mama:haha.bagus2.anak murid yg baik ni xD

Izyan Masri said...

yan nim :kan?kalau mcm tu nak komen pon jadi mlas.ape ntah lg baca xD

Izyan Masri said...

nik rosmawati:betul2.kita dtg nk baca entry,bukan nak dgr lagu xD hikhik

Izyan Masri said...

rjbeena :hehe.amboi kemain pagi2 dah berjalan xD

Izyan Masri said...

yousof :haha.kumpulan garfu pon ade kan xD

Izyan Masri said...

diyana:kankan?lagi2 kalau blog tu nak bagi org baca,tak boleh ikut sukahati kita je nak taip ape :)

Izyan Masri said...

dayu:wuaaaa.samelah kita.blog sendiri pon tak berapa nak elok lagi T_T

Izyan Masri said...

hanabunga:oh tidak,darla.blog hana tak berat pon.sebab tu kak yan rajin datang :D

Izyan Masri said...

si robot comel :yeah.sokong:D

Izyan Masri said...

shaheizny ma:hehe.samelah kita.sama2 tegur eyh :D

Izyan Masri said...

shaheizny ma:hehe.samelah kita.sama2 tegur eyh :D

Izyan Masri said...

shiro:haha.kau punya ok kot.nak terasa ape pon :D

Izyan Masri said...

amna:kan?same2 tegur baru boleh perbaiki blog :D

Izyan Masri said...

zuhaida:yeah.most welcome babeyh :D

Mya said...

setuju sgt! rajin2lah check berat belog demi masa depan bloggers, x gitu? hihi

ShuN Ju said...

haa... betul tu. penah kena tegor leh sorg cikgu sbb guna music. *bukak kat bilek guru kot. haa..

IEQAH said...

thanksss for info dear..sgt betul :)