Monday, October 31, 2011

Gembira dan Terima Kasih

Hello people!
Peace be with you guys :)

oh ye.entry kali ni yan bertekad untuk tanak tulis panjang2.longgar seyh tangan setiap kali taip entry panjang2.kalau keyboard boleh cakap,mesti diorang bertekad untuk buat demonstrasi jalanan sebab asyik kena tekan kuat2 dan laju2 dengan tuan dia ni.eleh,tu aa keyboard2 muda zaman sekarang,baru susah sikit dah nak merungut.tengok keyboard2 desktop zaman dulu,tekan kuat2 siap berlakon macam main piano pon boleh buat lek lagi tak rosak2.haha.ok tak lawak :')

actually,yan terharu sebab ada baca beberapa komen2 dari adik2 kakak2 dan jugak abang2 blogger yang cakap suka baca blog yan sebab lawak and whatsoever.yan sendiri pon taktau part mana yang lawaknya ntah.kadang2 rasa cam penat2 berusah gigih buat lawak,tapi diri sendiri pon tanak gelak sebab rasa tak lawak.tension kau tau dak?rasa cam usaha selama ni sia2.tension dia tu ibarat cam ketua kelas bagitau hari ahad pagi ada kelas ganti padahal sepatutnya kau tengah tidur terbongkang dan mimpi indah2 waktu tu. wuwuwu T_T

mempersembahkan budak perempuan berkepala jendol

pastu en,thanks jugak kepada blogger hot era kini,kak YUYU ZULAIKHA yang memang sangat rajin menolong blogger2 picisan mcm yan ni.kan sekarang dia buat blogger pilihan,yan dah pon terpilih pada hari pertama.so,traffic pon naik lah sikit2 disebabkan kemurnian hati beliau tu.ececey.mengayat tak boleh blah. from bottom of my heart,i never wanted to be a well known person,all i wanna do is only write something i would love to express and share with each of you.so,takyah lah cik anon semua kat shoutbox tu nak gebang yang yan nak famous cepat.dahdah lah tak puas hati dengan org tu.baik pegi ngaji ke,takpon blajar cara2 buat kerepek pisang sedap,raya haji nak dekat dah ni haa.LOL.

oh pastu yan jugak rasa cam happy a bit coz few months back,blogger famous amos,abang BEN ASHAARI hantar friend request dalam fb.pastu,abang EQHBAL ZACK,SIS LULU CALDINA dan jugak SIS YUYU ZULAIKHA hantar request jugak.maybe akan ada yg kata :


"eleh,apeadehal doeh,barack obama send friend request kat aku,aku rileks je.lorat aa pempuan ni,blah lah weyh."

tapi gwa tak kisah,for me,i do have my own reasons kenapa perlu happy.sebab2 nya ialah

they are all talented in writing blog.
they are perfectly cool and awesome
they have their own experiences which we could learn from them even a bit.

so,kepada kakak2 abang2,adik2 yang rajin singgah blog dan komen2,jutaan terima kasih diucapkan.nak belanja sorng2 payahlah kan.belanja eskrem pong sorang sebatang pon kalau darab dengan 1900++ dah berapa,jang,alamak rabaklah poket esei ni haa. T_T so,pasni bolehlah ajak kawan2,makcik2,jiran sekampung dan kawan2 universiti untuk baca blog kite ni eyh.pastu kalau rajin bolehlah klik iklan sekali.hikhik.haha.baru sedar,penat2 je bertekad apekebenda semua,tak jadi jugak nak tulis short entry.(-.-)' so,cheers!

38 comments:

fany wany said...

blog kak izayan terbaikkk!

noraauliyya said...

same2. hehehe
untung laa diorg request yan!

noraauliyya said...

yan tukar header ea? n template?

fad ali said...

fafad takde? =,="

LIYANA MASTURA said...

blog yan mmg best!:)

p/s:br tukar header ke?hehe

Nyamuk Terbang said...

serius blog kmu best
sblm nie nmpk gk dkt top commntr kak yuyu
so try nk terjah
first terjah dh jd addicted
jd nk tejah hri2 lah
leh x??
ngeee~~

sumaiyah mokhtar said...

heeeee famous amos nih :)

zaty said...

wahhh dah tukar header ! XD
aja aja fighting kak yan. :)

qiE said...

suka2 !! kita ketawa guling2 baca entry kenapa perempuan suka tengok bola <3

zaty said...

eh lupa,nice template.rajen tukar.hehe.nk tersasul pggil aishwarya rai lah psni. XD

Mya said...

best and simple je =)

Rtp Farra Arisha said...

sejujurnya, i admit that you blog is cool and some of the words you use is very funny! :'D hihi.

the glamourous blogger always be friendly with everybody around them. believe me!! :D

aimie amalina said...

waaaa
epy for uuu =)
hehehehe
serono je bace ye

keep in blogging
pestime singgah ni =)

syakey said...

blog yan mmg lawak jugak ;D

fuhhh, ni sikit lagi boleh jafi femes ames ni :P

IEQAH said...

ieqah tumpang gembira :)

♥ shaheizny ma ♥ said...

blog ni mmg lawak! aku suke! ekkek..

NisaAdnan said...

whoaaa kembang kempis lah hidung dia. heeee

k e y r i said...

http://aq-keyri.blogspot.com/2011/11/tagged.html
tag! you're it! :D

fatinSQUARE said...

mmg lawak pon blog yan . no wonder laa mereka cakap lawak . hehe . keep it yan :)

coklatberapi said...

Wuuuuuu jeles...untungla dia;)))

Chegu said...

pasni ade blogger jr plak tulis entri...kak izyan reqeust fb i uooolllsss.. hahaha

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


lama dah xdtg sini.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Abg Stalker said...

untung la badan..sila bt kenduri besar-besaran ye yan! :D bole kami tumpang mkn je.hihi

k e y r i said...

ok btw jelessssss! retiss sudah izyan ni! :D

princess said...

you deserved it dear . bangga kan ? tahniah eh izyan : )

**::CIKNUURUL::** said...

we have an own way to show our happiness,right?,.so,enjoy!,hehe,.

ILA HonEyBuNNy said...

yan kan antara blogger yang terkenal jugak di kalangan blogger...;-)

Juliet_iRa~" said...

heeee...fames la pasni..:D

hanabunga said...

waah kak yan semakin famous amous!!!
siap hantaq fren request lagi tu waaaahh

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

blog kamu mmg lawak..akak kalo masuk sini asik nk tergelak jer..ade je idea kamu nk manjang-manjangkan ayat lawak tuu..


tahniah ler jd blog pilihan si yuyu tu yaa..hehe

Daddylicious said...

blog yg agak stylo...nice

budak penjara said...

sape yuyu zulaika??

Pocket said...

blog kamu best,
pocket buleh layan
pocket buleh layan.

lah.. lain orang lain happynya,
bagi pocket kalau penulis penulis besar mengomen kat blog pocket...
sure happy gila barban punyer lah!
tp kalau artis penyanyi kalu..
mungkin tak sehappy mana.
sebab tak kenal muahahahha:)

amna said...

tahniah..
berusaha gigih tu :)

Small Dolphin said...

haha.mula-mula baca je dah kelakar. :D

Bui Junaidi said...

dan dengan itu kak bui dtg memollow..hehe

Chegu said...

hai, anda di tag, kalo ade mase, layan a saye yang mengarut ni, hahaha.

http://terusidup.blogspot.com/2011/11/59-saya-anda-dan-tawan-tawan.html

Syimir said...

do u know why i like to read ur blog?.becoz it looks so simple and enjoy to read.thanx yan :)
hehhee

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, October 31, 2011

Gembira dan Terima Kasih

Hello people!
Peace be with you guys :)

oh ye.entry kali ni yan bertekad untuk tanak tulis panjang2.longgar seyh tangan setiap kali taip entry panjang2.kalau keyboard boleh cakap,mesti diorang bertekad untuk buat demonstrasi jalanan sebab asyik kena tekan kuat2 dan laju2 dengan tuan dia ni.eleh,tu aa keyboard2 muda zaman sekarang,baru susah sikit dah nak merungut.tengok keyboard2 desktop zaman dulu,tekan kuat2 siap berlakon macam main piano pon boleh buat lek lagi tak rosak2.haha.ok tak lawak :')

actually,yan terharu sebab ada baca beberapa komen2 dari adik2 kakak2 dan jugak abang2 blogger yang cakap suka baca blog yan sebab lawak and whatsoever.yan sendiri pon taktau part mana yang lawaknya ntah.kadang2 rasa cam penat2 berusah gigih buat lawak,tapi diri sendiri pon tanak gelak sebab rasa tak lawak.tension kau tau dak?rasa cam usaha selama ni sia2.tension dia tu ibarat cam ketua kelas bagitau hari ahad pagi ada kelas ganti padahal sepatutnya kau tengah tidur terbongkang dan mimpi indah2 waktu tu. wuwuwu T_T

mempersembahkan budak perempuan berkepala jendol

pastu en,thanks jugak kepada blogger hot era kini,kak YUYU ZULAIKHA yang memang sangat rajin menolong blogger2 picisan mcm yan ni.kan sekarang dia buat blogger pilihan,yan dah pon terpilih pada hari pertama.so,traffic pon naik lah sikit2 disebabkan kemurnian hati beliau tu.ececey.mengayat tak boleh blah. from bottom of my heart,i never wanted to be a well known person,all i wanna do is only write something i would love to express and share with each of you.so,takyah lah cik anon semua kat shoutbox tu nak gebang yang yan nak famous cepat.dahdah lah tak puas hati dengan org tu.baik pegi ngaji ke,takpon blajar cara2 buat kerepek pisang sedap,raya haji nak dekat dah ni haa.LOL.

oh pastu yan jugak rasa cam happy a bit coz few months back,blogger famous amos,abang BEN ASHAARI hantar friend request dalam fb.pastu,abang EQHBAL ZACK,SIS LULU CALDINA dan jugak SIS YUYU ZULAIKHA hantar request jugak.maybe akan ada yg kata :


"eleh,apeadehal doeh,barack obama send friend request kat aku,aku rileks je.lorat aa pempuan ni,blah lah weyh."

tapi gwa tak kisah,for me,i do have my own reasons kenapa perlu happy.sebab2 nya ialah

they are all talented in writing blog.
they are perfectly cool and awesome
they have their own experiences which we could learn from them even a bit.

so,kepada kakak2 abang2,adik2 yang rajin singgah blog dan komen2,jutaan terima kasih diucapkan.nak belanja sorng2 payahlah kan.belanja eskrem pong sorang sebatang pon kalau darab dengan 1900++ dah berapa,jang,alamak rabaklah poket esei ni haa. T_T so,pasni bolehlah ajak kawan2,makcik2,jiran sekampung dan kawan2 universiti untuk baca blog kite ni eyh.pastu kalau rajin bolehlah klik iklan sekali.hikhik.haha.baru sedar,penat2 je bertekad apekebenda semua,tak jadi jugak nak tulis short entry.(-.-)' so,cheers!

38 comments:

fany wany said...

blog kak izayan terbaikkk!

noraauliyya said...

same2. hehehe
untung laa diorg request yan!

noraauliyya said...

yan tukar header ea? n template?

fad ali said...

fafad takde? =,="

LIYANA MASTURA said...

blog yan mmg best!:)

p/s:br tukar header ke?hehe

Nyamuk Terbang said...

serius blog kmu best
sblm nie nmpk gk dkt top commntr kak yuyu
so try nk terjah
first terjah dh jd addicted
jd nk tejah hri2 lah
leh x??
ngeee~~

sumaiyah mokhtar said...

heeeee famous amos nih :)

zaty said...

wahhh dah tukar header ! XD
aja aja fighting kak yan. :)

qiE said...

suka2 !! kita ketawa guling2 baca entry kenapa perempuan suka tengok bola <3

zaty said...

eh lupa,nice template.rajen tukar.hehe.nk tersasul pggil aishwarya rai lah psni. XD

Mya said...

best and simple je =)

Rtp Farra Arisha said...

sejujurnya, i admit that you blog is cool and some of the words you use is very funny! :'D hihi.

the glamourous blogger always be friendly with everybody around them. believe me!! :D

aimie amalina said...

waaaa
epy for uuu =)
hehehehe
serono je bace ye

keep in blogging
pestime singgah ni =)

syakey said...

blog yan mmg lawak jugak ;D

fuhhh, ni sikit lagi boleh jafi femes ames ni :P

IEQAH said...

ieqah tumpang gembira :)

♥ shaheizny ma ♥ said...

blog ni mmg lawak! aku suke! ekkek..

NisaAdnan said...

whoaaa kembang kempis lah hidung dia. heeee

k e y r i said...

http://aq-keyri.blogspot.com/2011/11/tagged.html
tag! you're it! :D

fatinSQUARE said...

mmg lawak pon blog yan . no wonder laa mereka cakap lawak . hehe . keep it yan :)

coklatberapi said...

Wuuuuuu jeles...untungla dia;)))

Chegu said...

pasni ade blogger jr plak tulis entri...kak izyan reqeust fb i uooolllsss.. hahaha

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


lama dah xdtg sini.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Abg Stalker said...

untung la badan..sila bt kenduri besar-besaran ye yan! :D bole kami tumpang mkn je.hihi

k e y r i said...

ok btw jelessssss! retiss sudah izyan ni! :D

princess said...

you deserved it dear . bangga kan ? tahniah eh izyan : )

**::CIKNUURUL::** said...

we have an own way to show our happiness,right?,.so,enjoy!,hehe,.

ILA HonEyBuNNy said...

yan kan antara blogger yang terkenal jugak di kalangan blogger...;-)

Juliet_iRa~" said...

heeee...fames la pasni..:D

hanabunga said...

waah kak yan semakin famous amous!!!
siap hantaq fren request lagi tu waaaahh

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

blog kamu mmg lawak..akak kalo masuk sini asik nk tergelak jer..ade je idea kamu nk manjang-manjangkan ayat lawak tuu..


tahniah ler jd blog pilihan si yuyu tu yaa..hehe

Daddylicious said...

blog yg agak stylo...nice

budak penjara said...

sape yuyu zulaika??

Pocket said...

blog kamu best,
pocket buleh layan
pocket buleh layan.

lah.. lain orang lain happynya,
bagi pocket kalau penulis penulis besar mengomen kat blog pocket...
sure happy gila barban punyer lah!
tp kalau artis penyanyi kalu..
mungkin tak sehappy mana.
sebab tak kenal muahahahha:)

amna said...

tahniah..
berusaha gigih tu :)

Small Dolphin said...

haha.mula-mula baca je dah kelakar. :D

Bui Junaidi said...

dan dengan itu kak bui dtg memollow..hehe

Chegu said...

hai, anda di tag, kalo ade mase, layan a saye yang mengarut ni, hahaha.

http://terusidup.blogspot.com/2011/11/59-saya-anda-dan-tawan-tawan.html

Syimir said...

do u know why i like to read ur blog?.becoz it looks so simple and enjoy to read.thanx yan :)
hehhee