Sunday, October 09, 2011

Gorgeous collections

Hello pretty!
peace be with you guys ;)

pegi mancing dengan tok kadi,balik mancing kena marah dgn bini,sudahkah anda shopping untuk hari raya haji?wakaka.sedap tak sedap pantun 3 kerat yan ?oh ye.memandangkan raya haji lagi sebulan je,so,marilah kita buat2 busy nak cari baju raya kononnya.Tempat yang paling cocok sekali iya-iyalah sudah tentu EZ Brownies collections.

kat Ez Brownies collections ni,semua ada,dari baju style korea,long skirts,baju kurung,shawl,pashmina,kain ela 4 meter,bag, sampai ke kasut pon ada,jangan kau mintak pakaian dalam sudahlah,yang tu memang gwa tak dapat bantu lah bro.haha.(pasni mesti kena bom sebab cakap bena bukan2) (': sobsob.baiklah.marilah kita tidak bercakap lebat lagi.yukk bapak2 sama ibu2 kita saksikan collections from EZ Brownies.lets cekedoutt bayi!~

memandangkan kita bercakap pasal hari raya haji,so,marilah kita tunjuk baju kurung dia dulu.baju kurung dia,memang banyaklah.petik je jari nak yg macam mana,datanglah beribu2 pattern.mak tak tipu nyaaah,haha,ada gaya tak?

pastu bila dah ada baju kurung,yang bertudung pulak mesti sibuk2 nak cari shawl,usah risau,usah gentar,usah ragu!korang boleh shopping kat sini jugak untuk shawl.memang banyak.dari jenis berbunga macam taman botani,corak2 rimau bintang,corak kuda belang,pokoknya mintak je corak ape semua ada.bukan nak kipaslah,tapi semua cantik2.macam beli sekali nak lagi tu. ;D




pastu yang ni 1 of their korean collections.pon banyak yang cantik,menarik kaw memang dabomb.tengoklah model dia pakai baju ala2 korea dah nampak macam muka wondergirls dah.cuba korang try pakai,mesti masyarakat sekeliling confuse adekah wondergirls yang beraya dirumah mereka?haha.



pastu yang ni pulak contoh bag dengan kasut yang boleh korang beli kat situ.memang banyak dan rasa mcm nak nagis je sebab taktau nak pilih yang mana satu.kalau beli belah kat sini,mau terbelah jugak dompet gwa donkk.


nak lagi bestnya kan,setiap pembelian 5 items dan keatas,korang berpeluang dapat free gifts atau discount 10 percent.mana nak dpt?ingat senang2 je ke korang beli barang kat kedai runcit paklong busu 5 kilo bawang pastu dia nak bagi eskrem pop free?cuma kat ez brownies je boleh dapat macam tu.so,ape lagi,silalah bagitau classmate,jiran kampung dan bff anda biar beli sama2 smpai ckup 5 item,pastu harga pos pon jimat,ye dak?asal bernas sangat yan hari ni?haha.oh ye sebelum terlupa,pastu ada hadiah misteri untuk pelanggan bertuah setiap bulan.

so ape lagi,jom lah wahai perempuan2 sekalian alam kita shopping kat sini.yang laki nak belikan hadiah untuk mak,nenek,girlfren,kakak,adik pon boleh.so,cheers! ;)

FACEBOOK : EZ BROWNIES
EMAIL:YANZAEVALY92@YAHOO.COM

10 EARLY BIRDS akan dapat special price untuk long skirts! ;)

13 comments:

Abg Stalker said...

mle2 abg ingt EZ brownies tu jual kek tahu x -_____- kesian abg.hrp2 ada yg bli bju wondergirl tu.pg raya bersama wondergirl bru la retiss~haha

sarah mohamad said...

wahhhh kasut tu memang sexy! memang menarik hati saya yg tengah berduka lara ni heheheheh

CikHaniBhulat said...

wah, smeua nya cntik2..plcadot tu somel2...mlgnya, duit xde..heheh

amna said...

polka doot dot

AwieKashi said...

ok,,,sangat awesome!
suka model korea tuh... HAHAHA!

hanabunga said...

oh Ez brownies dah kembali dgn stock baru :)

MiSz fiFiEyQa said...

memang gojes sume collection tu..tapi...duit tak mau keluar dari mesin atm..haha

Rtp Farra Arisha said...

cantiknya baju color pink ;) hehe.
and the high heels admired by everybody!!

oh iya, raya haji hampir sebulan lagi ke?

Mya said...

polka dot tu kalau dress comel kn?=)

Cik Yana said...

Sumpah ingat jual kek online tadi. Rupe-rupenye barang-barang pempuan. Hehehe~

SUXX said...

baju utk org rock-rock mcm aku xde ke?

heh

cheqwa said...

cantiknyeeee kasut!cheqwa nak sebelah je boleh??hihi

fiQ'Ra said...

rambang mata aiii =)

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, October 09, 2011

Gorgeous collections

Hello pretty!
peace be with you guys ;)

pegi mancing dengan tok kadi,balik mancing kena marah dgn bini,sudahkah anda shopping untuk hari raya haji?wakaka.sedap tak sedap pantun 3 kerat yan ?oh ye.memandangkan raya haji lagi sebulan je,so,marilah kita buat2 busy nak cari baju raya kononnya.Tempat yang paling cocok sekali iya-iyalah sudah tentu EZ Brownies collections.

kat Ez Brownies collections ni,semua ada,dari baju style korea,long skirts,baju kurung,shawl,pashmina,kain ela 4 meter,bag, sampai ke kasut pon ada,jangan kau mintak pakaian dalam sudahlah,yang tu memang gwa tak dapat bantu lah bro.haha.(pasni mesti kena bom sebab cakap bena bukan2) (': sobsob.baiklah.marilah kita tidak bercakap lebat lagi.yukk bapak2 sama ibu2 kita saksikan collections from EZ Brownies.lets cekedoutt bayi!~

memandangkan kita bercakap pasal hari raya haji,so,marilah kita tunjuk baju kurung dia dulu.baju kurung dia,memang banyaklah.petik je jari nak yg macam mana,datanglah beribu2 pattern.mak tak tipu nyaaah,haha,ada gaya tak?

pastu bila dah ada baju kurung,yang bertudung pulak mesti sibuk2 nak cari shawl,usah risau,usah gentar,usah ragu!korang boleh shopping kat sini jugak untuk shawl.memang banyak.dari jenis berbunga macam taman botani,corak2 rimau bintang,corak kuda belang,pokoknya mintak je corak ape semua ada.bukan nak kipaslah,tapi semua cantik2.macam beli sekali nak lagi tu. ;D




pastu yang ni 1 of their korean collections.pon banyak yang cantik,menarik kaw memang dabomb.tengoklah model dia pakai baju ala2 korea dah nampak macam muka wondergirls dah.cuba korang try pakai,mesti masyarakat sekeliling confuse adekah wondergirls yang beraya dirumah mereka?haha.



pastu yang ni pulak contoh bag dengan kasut yang boleh korang beli kat situ.memang banyak dan rasa mcm nak nagis je sebab taktau nak pilih yang mana satu.kalau beli belah kat sini,mau terbelah jugak dompet gwa donkk.


nak lagi bestnya kan,setiap pembelian 5 items dan keatas,korang berpeluang dapat free gifts atau discount 10 percent.mana nak dpt?ingat senang2 je ke korang beli barang kat kedai runcit paklong busu 5 kilo bawang pastu dia nak bagi eskrem pop free?cuma kat ez brownies je boleh dapat macam tu.so,ape lagi,silalah bagitau classmate,jiran kampung dan bff anda biar beli sama2 smpai ckup 5 item,pastu harga pos pon jimat,ye dak?asal bernas sangat yan hari ni?haha.oh ye sebelum terlupa,pastu ada hadiah misteri untuk pelanggan bertuah setiap bulan.

so ape lagi,jom lah wahai perempuan2 sekalian alam kita shopping kat sini.yang laki nak belikan hadiah untuk mak,nenek,girlfren,kakak,adik pon boleh.so,cheers! ;)

FACEBOOK : EZ BROWNIES
EMAIL:YANZAEVALY92@YAHOO.COM

10 EARLY BIRDS akan dapat special price untuk long skirts! ;)

13 comments:

Abg Stalker said...

mle2 abg ingt EZ brownies tu jual kek tahu x -_____- kesian abg.hrp2 ada yg bli bju wondergirl tu.pg raya bersama wondergirl bru la retiss~haha

sarah mohamad said...

wahhhh kasut tu memang sexy! memang menarik hati saya yg tengah berduka lara ni heheheheh

CikHaniBhulat said...

wah, smeua nya cntik2..plcadot tu somel2...mlgnya, duit xde..heheh

amna said...

polka doot dot

AwieKashi said...

ok,,,sangat awesome!
suka model korea tuh... HAHAHA!

hanabunga said...

oh Ez brownies dah kembali dgn stock baru :)

MiSz fiFiEyQa said...

memang gojes sume collection tu..tapi...duit tak mau keluar dari mesin atm..haha

Rtp Farra Arisha said...

cantiknya baju color pink ;) hehe.
and the high heels admired by everybody!!

oh iya, raya haji hampir sebulan lagi ke?

Mya said...

polka dot tu kalau dress comel kn?=)

Cik Yana said...

Sumpah ingat jual kek online tadi. Rupe-rupenye barang-barang pempuan. Hehehe~

SUXX said...

baju utk org rock-rock mcm aku xde ke?

heh

cheqwa said...

cantiknyeeee kasut!cheqwa nak sebelah je boleh??hihi

fiQ'Ra said...

rambang mata aiii =)