Friday, October 21, 2011

Random notes.Makin dewasa

Hello bloggers!
Peace be with you guys :)

semenjak balik rumah ni ingatkan bolehlah rilek2 sambil tengok boboy boy ke,takpon kalau rasa nak brutal sikit,tengok dragon ball sambil makan kuaci dan terlentang atas kerusi,tapi apekan daya,makin balik rumah,makin busy pulak nak update blog.wuwuwu T_T

semua kena buat sendiri kau tau dak? business online cam biasa lah,tak boleh stop,pastu sebabkan rasa tamak haloba menguasai diri,yan pon cari part time job untuk isi masa kosong time cuti sem ni.tapi apekan daya,bila dah keje,masa kosong tadi jadi penuh terus.dah aa ada shift.2 petang smpai 11 malam.sob2 T_T

oh.nak lebih nampak dewasa lagi,hari tu yan kena bukak account maybank2u online banking sensorang,pg lah drive kereta MANUAL sensorang diri,pastu minyak kete pulak dah bekelip2 cam lampu disco,terpaksa lah isi minyak.tengah isi minyak,baru perasan tayar belakang dua2 dah lembik mohon simpati diisikan angin.kalau boleh guna angin kentut,senang jugak.ni nak kena pam.terpaksa lah buat2 hebat pam tayar tu padahal tak bape pro pon.wakaka.maruah kena jaga bro,malulah kalau pam attendant nampak t.

bila dah buat semua benda tu,barulah rasa,diri ini makin dewasa,kalau dulu,semua benda buat dengan mak abah,suruh mak beli itu,suruh abah buat ini,eyh jap.bila dah dewasa maksudnya dah boleh kawen lah kan?hikhik *gelak sopan.* oklah.nak g beli mcd ni.lapa.so,cheers! :)

34 comments:

Misz Jenny said...

mcd? nak jugakkkkk!

huwaaa

Syimir said...

wahh.nak kawen jgn lupe jmput :P

Mira Amirudin said...

mira xreti pun nsk pam angin tyar..tau bawak kereta je..haha

hanabunga said...

kak yan kerja kat mana???Waah syokla boleh dapat income even time cuti sem.jelesnya =.=

cik ery said...

tlg ajar kn cane nak isi angin.hehe.xreti..bwak keta je reti.haha

ade2mama said...

heehh blajar bt bnde sendrian..baru TUA...tua?? ok2 dewasa k eheh..

aty2 nk isi angin tu..t tkot tayar meletup heeh

nub said...

ada masa kanak2 pun bes jugak. hehek

fad ali said...

gatal laa tu hikhik

yan_n.i.m said...

wahhhh gaye dewasa btol nih..! hehe

IEQAH said...

ohh da berdikari laa ni..HAHA,amboi da keje mau kawen ye..babap kang :)

nur shazwani said...

setuju sgt. kdg kdg bila buat something tuh baru sedar yg kita makin dewasa :)

MiSz fiFiEyQa said...

masa yg berlalu mendewasakan kita..tak sedar pun tetibe da besar kan... ;)

Maya Lisa said...

aiyark ! busuklah tayar kalau pam gune gas kentot kak yan ! haha

Wo Ai Ni said...

somel la awknye post ni..hahahaa..like~~

k e y r i said...

aah ler, ceq pon xtau nak buat apa utk isi masa lapang utk cuti sem nanti, hadoiii nak join angpa punya business leh? LOL XD

Kathy Tuah said...

mmg dh boleh kawen tu ^^

jeBateja said...

Ahakz....nanti kita tunggu plak...MAKIN TUA...ahakz....

Tapi terer gak hang...keta MANUAL...den AUTO...ahakz

Izyan Masri said...

misz jenny:meyh makan sama2 meyh xD

Izyan Masri said...

syimir:kihkih.orite syimir.tak lupa punya xD

Izyan Masri said...

mira:hehe.dulu yan pon tak reti tapi baru je blaja :D

Izyan Masri said...

hanabunga:hehe.keje part time biasa2 je yank.memang best pon dpt income :D

Izyan Masri said...

cik ery:meyh dtg sini yan buat kelas mengepam angin xD

Izyan Masri said...

ade2mama:haha.seb baik tk meletup time isi angin xD

Izyan Masri said...

fad ali:hehe.mesti lewwww xD

Izyan Masri said...

yan:haha.mesti.dewasa habis dah ni xD

Izyan Masri said...

ieqah:haha.gatal benor bunyi nya kan xD

Izyan Masri said...

nur shazwani:kan?baru rasa cm mak2 org skit xD

Izyan Masri said...

misz fifieyqa:aah.tau2 dah boleh buat semua benda sendiri :D

Izyan Masri said...

maya lisa:haha.tak kira,nak jugak xD

Izyan Masri said...

wo aini:haha.tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

keyri:haha.pon boleh.tlg jadi salesman boleh ? xD

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

dah dewasa dan pandai berdikari..itu yg penting :)

cikida said...

hehe,,hebat yan..terer ni..bukak tayar bas upm ida la..ade pancit kt depan nuh..hhee..tulun2..=p

syakey said...

eh, besarrr dh izyan kita yeeee.


hahaha. apa macam, rasa dh dewasa tak org tego mcm ni?? :P

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, October 21, 2011

Random notes.Makin dewasa

Hello bloggers!
Peace be with you guys :)

semenjak balik rumah ni ingatkan bolehlah rilek2 sambil tengok boboy boy ke,takpon kalau rasa nak brutal sikit,tengok dragon ball sambil makan kuaci dan terlentang atas kerusi,tapi apekan daya,makin balik rumah,makin busy pulak nak update blog.wuwuwu T_T

semua kena buat sendiri kau tau dak? business online cam biasa lah,tak boleh stop,pastu sebabkan rasa tamak haloba menguasai diri,yan pon cari part time job untuk isi masa kosong time cuti sem ni.tapi apekan daya,bila dah keje,masa kosong tadi jadi penuh terus.dah aa ada shift.2 petang smpai 11 malam.sob2 T_T

oh.nak lebih nampak dewasa lagi,hari tu yan kena bukak account maybank2u online banking sensorang,pg lah drive kereta MANUAL sensorang diri,pastu minyak kete pulak dah bekelip2 cam lampu disco,terpaksa lah isi minyak.tengah isi minyak,baru perasan tayar belakang dua2 dah lembik mohon simpati diisikan angin.kalau boleh guna angin kentut,senang jugak.ni nak kena pam.terpaksa lah buat2 hebat pam tayar tu padahal tak bape pro pon.wakaka.maruah kena jaga bro,malulah kalau pam attendant nampak t.

bila dah buat semua benda tu,barulah rasa,diri ini makin dewasa,kalau dulu,semua benda buat dengan mak abah,suruh mak beli itu,suruh abah buat ini,eyh jap.bila dah dewasa maksudnya dah boleh kawen lah kan?hikhik *gelak sopan.* oklah.nak g beli mcd ni.lapa.so,cheers! :)

34 comments:

Misz Jenny said...

mcd? nak jugakkkkk!

huwaaa

Syimir said...

wahh.nak kawen jgn lupe jmput :P

Mira Amirudin said...

mira xreti pun nsk pam angin tyar..tau bawak kereta je..haha

hanabunga said...

kak yan kerja kat mana???Waah syokla boleh dapat income even time cuti sem.jelesnya =.=

cik ery said...

tlg ajar kn cane nak isi angin.hehe.xreti..bwak keta je reti.haha

ade2mama said...

heehh blajar bt bnde sendrian..baru TUA...tua?? ok2 dewasa k eheh..

aty2 nk isi angin tu..t tkot tayar meletup heeh

nub said...

ada masa kanak2 pun bes jugak. hehek

fad ali said...

gatal laa tu hikhik

yan_n.i.m said...

wahhhh gaye dewasa btol nih..! hehe

IEQAH said...

ohh da berdikari laa ni..HAHA,amboi da keje mau kawen ye..babap kang :)

nur shazwani said...

setuju sgt. kdg kdg bila buat something tuh baru sedar yg kita makin dewasa :)

MiSz fiFiEyQa said...

masa yg berlalu mendewasakan kita..tak sedar pun tetibe da besar kan... ;)

Maya Lisa said...

aiyark ! busuklah tayar kalau pam gune gas kentot kak yan ! haha

Wo Ai Ni said...

somel la awknye post ni..hahahaa..like~~

k e y r i said...

aah ler, ceq pon xtau nak buat apa utk isi masa lapang utk cuti sem nanti, hadoiii nak join angpa punya business leh? LOL XD

Kathy Tuah said...

mmg dh boleh kawen tu ^^

jeBateja said...

Ahakz....nanti kita tunggu plak...MAKIN TUA...ahakz....

Tapi terer gak hang...keta MANUAL...den AUTO...ahakz

Izyan Masri said...

misz jenny:meyh makan sama2 meyh xD

Izyan Masri said...

syimir:kihkih.orite syimir.tak lupa punya xD

Izyan Masri said...

mira:hehe.dulu yan pon tak reti tapi baru je blaja :D

Izyan Masri said...

hanabunga:hehe.keje part time biasa2 je yank.memang best pon dpt income :D

Izyan Masri said...

cik ery:meyh dtg sini yan buat kelas mengepam angin xD

Izyan Masri said...

ade2mama:haha.seb baik tk meletup time isi angin xD

Izyan Masri said...

fad ali:hehe.mesti lewwww xD

Izyan Masri said...

yan:haha.mesti.dewasa habis dah ni xD

Izyan Masri said...

ieqah:haha.gatal benor bunyi nya kan xD

Izyan Masri said...

nur shazwani:kan?baru rasa cm mak2 org skit xD

Izyan Masri said...

misz fifieyqa:aah.tau2 dah boleh buat semua benda sendiri :D

Izyan Masri said...

maya lisa:haha.tak kira,nak jugak xD

Izyan Masri said...

wo aini:haha.tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

keyri:haha.pon boleh.tlg jadi salesman boleh ? xD

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

dah dewasa dan pandai berdikari..itu yg penting :)

cikida said...

hehe,,hebat yan..terer ni..bukak tayar bas upm ida la..ade pancit kt depan nuh..hhee..tulun2..=p

syakey said...

eh, besarrr dh izyan kita yeeee.


hahaha. apa macam, rasa dh dewasa tak org tego mcm ni?? :P