Sunday, November 27, 2011

3 reasons why you must have a twitter account.

hello blogger !
Peace be with you guys :)

tidakkah anda merasa pelik sebab dah berapa hari yan tak update blog,and all sudden,update pagi2 buta?pagi yg buta juga boleh menjadi rabun sebab terkejut sangat yan update awal pagi mcm ni.atau adekah anda tak rase pape langsung sebab blog izyanmasri ni tade maknenya pon.wuwuwu.cam ni aa korang.T_T baru nak rasa fames sikit cam cik epal,fatin liyana dengan hanis zalikha.wakaka.sorry2.gurau2 je.hikhik.gelak comel.

actually,yan baru je pas tutup website twitter tadi.dah tweet selamat pagi pastu yan reply tweet kawan2 kejap tadi.rasa cam angelina jolie yg baru bangun dari tidur terus reply tweet fans pulak.haha.tapi kan,melayan twitter ni is actually hundred times better than facebook.nak tau reason dia ? meyh gwa nak bagitau brader2 dan sister2 sekalian.

1.you can post as many tweet as you love .

meluahkan perasaan.cry2 segala.tak malu betul.haha

tak kiralah ada org nak reply atau retweet ke tak twitter korang tu.selagi nak tulis,tulis jelah.kalau kat facebook,kadang2 kan ada golongan berhati loji kumbahan yg selalu je jeles kalau kita post status banyak2 kat fb.so,bagi balas dendam sebab tak dpt post banyak2 kat fb,korang bolehlah post berjuta lemon kat twitter.even sometimes u will looks like an abnormal person,tpi gwa gerenti seyh,takkan kena marah punya.oh ye.bagi yg berhati taman bunga mengalahkan taman botani pulak,korang bolehlah post status jiwang dn luahkan perasaan dengan sepenuh jiwa raga sambil dengar lagu exists,ziana zain dan jugak aisyah janji manismu~~ohh~

2.a medium for you and your favourite artist or blogger to text each other.

alep ajis follow iteww lha.iteww cewonok niewwwwww

yg ni memang best.dulu2 awal2 buat account ni,yan adelah tweet aliff aziz.ye lah time tu kan muka dia cam comel2 kalah justin bieber dan jugak greyson chance besuara besar kegilaan remaja skrg,comel dia tu cam rasa anyonyonyo nak cubit je pipi you alep!haha.gedik seyh.tampar satgi baru tau.pastu dia pon reply.happy tu bukan kepalang rasa nak tampar muka alep ajis dan cakap " weyh asal kau comel sangat pastu reply tweet gwa?gwa dah rasa ketaq lutut ni sebab happy nak mamppp " cakap kena bunyi brader sikit.nanti alep ingat nak ngorat dia pulak. :') pastu yan ada jugak tweet adibah nor,pon dia reply jugak.pasal cite nasi lemak dia tu.pastu ramai jugaklah yg yan dah tweet cam joe flizzow,shilaamzah,sape ntah lagi.tak ingat.haha.tweet stock artis je en.tak mau kalah. xD

bersama cik epal seminit dua tiga empat dan lima :')

pastu,dengan blogger2 famous amous tahap retis pon ade jugak.contohnya cik epal,yuyu zulaikha,irine nadia marcello,nurul cakapcakap.tapi dengan irine nadia and nurul cakapcakap dah lama.so tak jumpa dah mana tweetnya.nak scroll banyak2 malas,t meletop mouse yan sape nak bayar?adekah tabung kebajikan seniman nak bayar ? atau tabung bersamamu ?pastu malam tadi baru je sembang dengan annas easkey pasal uitm.tade tajuk sgt dah tu.LOL (-.-)

bersama yuyu zulaikha,ila damia mentor retweet.

liyana lunia blogger lawak tu pon adelah.fuyoh fuyoh -.-'


annas easkey malam tadi.

3.the fastest way for you to make a complaint

mcm hari tu en,yan adelah tak berapa puas hati sikit dengan line maxis sejak duduk kat uitm seri iskandar,yelah,seri iskandar kan hutan2 sikit,so line tak berapa okay.ade satu hari tu tade coverage since 8 pm till 2 am the other day.just imagine,mcm mana yan nak reply mesej2 dari peminat?nanti kena cop artis sombong pulak.so yan pon tweet lah kat twitter yg maxis punya lin e agak teruk sikit.and few minutes soon,terus maxis care reply.pantas sungguh ekau semuo buek kojo.logo hati eden ni haa.bolehlah eden bukak balik enpon nak balas mesej pominat eden.fuuh logo.tapi en,bila bukak,cis!tade sorg pon mesej.cam ni aa.penat bekorban tweet kat maxis.haha.

pastu,semalam,yan beli ticket twilight breaking dawn online kat website tgv.com.my kononnya malas nak beratur lah nnti,pas dah beli en,tengok2 dia punya syatem break down lah pulak.aiseyh men,yan pon terus tweet tgv cinema and they do reply my tweet right after that.happy bukan kepalang rasa cam orang dewasa pulak sebab berjaya beli ticket online.hikhik.malu itewwww.

mengadu domba dekat tgv xD

ok lah,so,for anyone of you who still dont have a twitter account,do register now.twitter is a fun way to communicate with each other.like seriously.dulu yan nak retweet pon taktau dan rasa menyampah bila orang sebut " weyh DM aku weyh.nak gtau rahsia ni " sebab yan taktau pon DM tu ape.tapi bila dah terel ni,rasa cam twitter is my second world and you will never regret of having a twitter account.cepat2 buat.pastu jom follow diri sendiri dan jugak org ramai.so,cheers! :)


74 comments:

cik ika said...

ta pndai gune twiiter..ade pun dulu da lpe pasword..hehehe

NisaAdnan said...

HHAHA TWITTER MMG COOL ABESSS. KDG2 MCM CKP DGN DIRI SENDIRI PON ADA JUGAK SBB TADE ORG YG KESAH PON. KAHKAH

Akito Boron said...

kalau camni, nak create 3 twitter account lah :p

zaty said...

fehmes laa kak yan! kemain dia tweet semua blogger retissss,haha. :DD

Abg Stalker said...

abg ada gk twitter, :) tp malu dan mls nk publish.xpe la..apa yg ada tu je r abg borak2.saje nk lepas stress melalak kt twitter,xde sape nk berhati loji perli2 status kita. :D

Pocket said...

pocket xder twitter.
ingat nk wat.
tp mcm takpandai.
yes, the pocket adalah
lelaki yg lahir sebelum
kereta nasional dilahirkan.

cube kamu wat tutorial :D

Mizz ErMa said...

hihihi..sy pulak bwu stat nak berjinak2 ngan dunia twitter..=D

peep said...

maleh a nnti nk kene bukak byk tab a.. skng tiap2 hari dah kene bukak fenster, myspace fb ni nk tmbh twitter lak :P

Rtp Farra Arisha said...

superb nya dia tweeting bareng artis blogger..hehe.

Asyiqin Haulisah said...

suka stalk org je kat twitter. amacam?

Shazwani Ramly said...

wahhh, seronok kak yan kannn. hihik

Adylia Qarissa said...

malas nak buka akuan twitter...fb pon jarang update...heeee

MiSz fiFiEyQa said...

saya dah ade twitter but still x tau nak guna la..haha..apakah??!! T__T

Pondok Usang said...

aku ti penah ade twitter.. Izyan Masri punya pasal aku gi register la sekarang.. hehe..

LAici KAng Ais said...

tak pandai sgt la tweeter ni.macam susah je

sikit lagi famous lah tu ala-ala retis :P

msredcheesecake said...

Dah lama tutup acc twitter... Berat hati nak bukak balik....

Syimir said...

okeyy..saya xde pon twitter tuuu..hehee

En. Kronik said...

x reti nk bertwitter..

hanabunga said...

pergh kkyan tweet dgn cik epal woh!

zatiey said...

smpai skrg zatiey masih blom ade tweeter and langsung xthu cre gunanye..

kesian kan?? hahaha

EDlinaaJohari said...

DONE FOLLOWING U DEARIE :)
twitter sgt best!

Shiro Petta Petto said...

Bayangkan twitter tak wujud. Haha. Tapi macam jarang nampak tweet kau. Aktif ke tak? :/

Nyamuk Terbang said...

tudia....best gila
i pnh tweet dgn njwa ltif
kehkeh

Izyan Masri said...

cik ika:yan pon dulu buta pasal twitter ni xD

Izyan Masri said...

nisaadnan:haha.samelah kite.ckp sorg2 best je.feel :D

Izyan Masri said...

akito boron:haha.sila2.create je banyak xD

Izyan Masri said...

zaty:haha.fehmes apenya zaty xD main tweet je kite mampu xD

Izyan Masri said...

abang stalker:tape2.kite sembang dlm belog dgn fesbuk pon okay jugak kan xD

Izyan Masri said...

pocket:kite tak paham.tutorial ape ni T_T sobsob

Izyan Masri said...

mizz erma:whoah.sila berjinak2 dgn kadar segera ya xD

Izyan Masri said...

peep:whoah.layan mespes lagi ke?dahdah.tutup je mespes tu xD

Izyan Masri said...

rtp farra arisha:hehe mana ade superb ;ah.tweet je yg i boleh :D

Izyan Masri said...

asyikin haulisah:whoah.itu lagi hebat xD

Izyan Masri said...

shazwani ramly:hikhik.ape yg seronoknya xD

Izyan Masri said...

adylia qarissa:hehe.kalau fb pon jrg update susah sikit tu xD

Izyan Masri said...

miss fifieyqa:haha.tape.dulu kite pon mcm tu jugak xD

Izyan Masri said...

pondok usang:whoah.haha.sile2 buat skrg jugak xD

Izyan Masri said...

laici kang ais:haha.memang taklah fames cm retis xD

qiE said...

twitter memang best .
lagi best bila kak jijiyan tweet (:
kak jijiyan nanti insyaAllah qie datang bilik .
ni dah balik melati 2 semula (:
malam ni datang dm pasir salak nak study far sat
far susah lahh .
nak ym ajar wuwuwu T.T

nurul diana said...

akn jd ketagih kalau gune twitter ni , hahahah

Addin said...

datang la kat twitter addin ^^

Jay said...

yayan retis oo..hahaha...lama jay x buka tweet kn..yan pun tak contact2 jay..kih kih:)

farashe said...

well your googlechrome background same as mine you!!

unGu said...

npe mesti twitter? tp kebiasaanya nya an, org berblog mesti gne twitter instead of fb... erm... nk gne twitter... tp tkut xde kwn ar...

ishiko said...

oh yan..
mari kita bertweet tweet

♥ shaheizny ma ♥ said...

hahhah... mmg betol pown..!! twitter is better than FB !!!hahahahaha..*gelak evil

A retarded kitty said...

macam best je tapi malas la nak buat

kekke

JarN Eha said...

olaa.. egat sya.. x.. yan larh yg says congrate time sya konvo aritue..ehehhe... act, i'm pun baru berjinak2 dlm twittnie..tgk adik2 bwat, terikut-ikut nk bwat jgk...ehehheeh

budak penjara said...

x pandai ak nk men twitter ni

Aunie Hanis said...

eceh..dah ada twitter...nt auni follow...heheheheh..nt kak izyan follow balek boleh???

bhahahaha..
anyway...akq tak dew wat GIVEAWAY ke sempena taon baru nie???
nak join...^^

(cadangan jew..)

Aunie Hanis said...

eceh..dah ada twitter...nt auni follow...heheheheh..nt kak izyan follow balek boleh???

bhahahaha..
anyway...akq tak dew wat GIVEAWAY ke sempena taon baru nie???
nak join...^^

(cadangan jew..)

Izyan Masri said...

msredcheesecake:hehe.tape.layanlah blog je lah :D

Izyan Masri said...

syimir:hehe.buat cepat :P

Izyan Masri said...

kronik:boleh blajar bertwitter :p

Izyan Masri said...

hanabunga:hehe.sekali sekala je :p

Izyan Masri said...

zatiey:kesian jugklah.hikhik ;P

Izyan Masri said...

edlina:hehe.dh follow balik :D

Izyan Masri said...

shiro:aku selalu je tweet :D

Izyan Masri said...

nyamk terbang:ececeh.ni yang nak tweet jugak ni xD

Izyan Masri said...

qie:wuwuwu.alololo.kesiannya dia.far mmg susah.berbelit belit kan.ym ajar terbaik.best :D

Nini Hartini said...

lama x masuk blog yan. rupanya yan baru reg twitter eh? akk dah reg dari 2009 tapi follower ciput gile. kehkehkeh

syakey said...

ada tweeter lagi laghaaa la jawabnyaaa

sarah mohamad said...

Twitter best! Kadang2 boleh baut ketagih ok =P

Amierah Nabillah said...

hahaha betul sangat! tapi saya pun dah jarang je bukak twitter. malaih -_____-"

Izyan Masri said...

kak tini:aah.baru jugak je register twitter ni.hikhik :D

Izyan Masri said...

shakey:haha.lagha sekali sekale xD

Izyan Masri said...

sarah:aah.memang.sampai dlm kelas pon nak tweet jugak xD

Izyan Masri said...

amierah nabilah:tweet lah.mesti tak boring nnti xD

Anonymous said...

Hello to evеrу single one, it's actually a nice for me to visit this web page, it includes important Information.

Review my homepage :: mouse click the following post

Anonymous said...

Obviously, you'll be able to go to sites as You - Tube at which you might locate lots of funny vids. Yet another way to construct a device to harness energy from radio waves is using an antenna, connected to a series of diodes and a capacitor bank that is earthed. Additionally, some new attributes make it even easier to make radio buttons do exactly what you want them to do.

Look into my web page: spiele spielen kostenlos

Anonymous said...

An inteгeѕtіng ԁiѕcussion is
definitely woгth cοmment. I think that you should wrіte more on this subјeсt,
it mіght not bе a taboo matter but usually folks don't discuss such subjects. To the next! Many thanks!!

Also visit my web site: kostenlos spielen ohne anmeldung

Anonymous said...

My spouse and I stumbled over here coming from a different website and thought
I should check things out. I like what I see so now i'm following you. Look forward to looking over your web page yet again.

my webpage: spiele spielen kostenlos

Anonymous said...

When you quit, you can immediately feel its decision within 24 hours, health benefits, which can cause you to not
smoke forever. Continually letting a battery drain will make it die much faster
then it normally would. Rechargeable batteries last longer than single
use batteries before disposal and reduce the number of batteries you buy.


my web site :: online radio

Anonymous said...

The nurses spoon-fed him a mix of baby food and milk
four times every day and the monster swallowed it. The early reviews of the Play
- Book are mostly glowing, and if RIM really does have a
hit device here, it would be smart to get it onto as many carriers as possible.
Val and I decided to monitor the situation and not make a decision until later.


Here is my site ... Reputation Kaufen

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, November 27, 2011

3 reasons why you must have a twitter account.

hello blogger !
Peace be with you guys :)

tidakkah anda merasa pelik sebab dah berapa hari yan tak update blog,and all sudden,update pagi2 buta?pagi yg buta juga boleh menjadi rabun sebab terkejut sangat yan update awal pagi mcm ni.atau adekah anda tak rase pape langsung sebab blog izyanmasri ni tade maknenya pon.wuwuwu.cam ni aa korang.T_T baru nak rasa fames sikit cam cik epal,fatin liyana dengan hanis zalikha.wakaka.sorry2.gurau2 je.hikhik.gelak comel.

actually,yan baru je pas tutup website twitter tadi.dah tweet selamat pagi pastu yan reply tweet kawan2 kejap tadi.rasa cam angelina jolie yg baru bangun dari tidur terus reply tweet fans pulak.haha.tapi kan,melayan twitter ni is actually hundred times better than facebook.nak tau reason dia ? meyh gwa nak bagitau brader2 dan sister2 sekalian.

1.you can post as many tweet as you love .

meluahkan perasaan.cry2 segala.tak malu betul.haha

tak kiralah ada org nak reply atau retweet ke tak twitter korang tu.selagi nak tulis,tulis jelah.kalau kat facebook,kadang2 kan ada golongan berhati loji kumbahan yg selalu je jeles kalau kita post status banyak2 kat fb.so,bagi balas dendam sebab tak dpt post banyak2 kat fb,korang bolehlah post berjuta lemon kat twitter.even sometimes u will looks like an abnormal person,tpi gwa gerenti seyh,takkan kena marah punya.oh ye.bagi yg berhati taman bunga mengalahkan taman botani pulak,korang bolehlah post status jiwang dn luahkan perasaan dengan sepenuh jiwa raga sambil dengar lagu exists,ziana zain dan jugak aisyah janji manismu~~ohh~

2.a medium for you and your favourite artist or blogger to text each other.

alep ajis follow iteww lha.iteww cewonok niewwwwww

yg ni memang best.dulu2 awal2 buat account ni,yan adelah tweet aliff aziz.ye lah time tu kan muka dia cam comel2 kalah justin bieber dan jugak greyson chance besuara besar kegilaan remaja skrg,comel dia tu cam rasa anyonyonyo nak cubit je pipi you alep!haha.gedik seyh.tampar satgi baru tau.pastu dia pon reply.happy tu bukan kepalang rasa nak tampar muka alep ajis dan cakap " weyh asal kau comel sangat pastu reply tweet gwa?gwa dah rasa ketaq lutut ni sebab happy nak mamppp " cakap kena bunyi brader sikit.nanti alep ingat nak ngorat dia pulak. :') pastu yan ada jugak tweet adibah nor,pon dia reply jugak.pasal cite nasi lemak dia tu.pastu ramai jugaklah yg yan dah tweet cam joe flizzow,shilaamzah,sape ntah lagi.tak ingat.haha.tweet stock artis je en.tak mau kalah. xD

bersama cik epal seminit dua tiga empat dan lima :')

pastu,dengan blogger2 famous amous tahap retis pon ade jugak.contohnya cik epal,yuyu zulaikha,irine nadia marcello,nurul cakapcakap.tapi dengan irine nadia and nurul cakapcakap dah lama.so tak jumpa dah mana tweetnya.nak scroll banyak2 malas,t meletop mouse yan sape nak bayar?adekah tabung kebajikan seniman nak bayar ? atau tabung bersamamu ?pastu malam tadi baru je sembang dengan annas easkey pasal uitm.tade tajuk sgt dah tu.LOL (-.-)

bersama yuyu zulaikha,ila damia mentor retweet.

liyana lunia blogger lawak tu pon adelah.fuyoh fuyoh -.-'


annas easkey malam tadi.

3.the fastest way for you to make a complaint

mcm hari tu en,yan adelah tak berapa puas hati sikit dengan line maxis sejak duduk kat uitm seri iskandar,yelah,seri iskandar kan hutan2 sikit,so line tak berapa okay.ade satu hari tu tade coverage since 8 pm till 2 am the other day.just imagine,mcm mana yan nak reply mesej2 dari peminat?nanti kena cop artis sombong pulak.so yan pon tweet lah kat twitter yg maxis punya lin e agak teruk sikit.and few minutes soon,terus maxis care reply.pantas sungguh ekau semuo buek kojo.logo hati eden ni haa.bolehlah eden bukak balik enpon nak balas mesej pominat eden.fuuh logo.tapi en,bila bukak,cis!tade sorg pon mesej.cam ni aa.penat bekorban tweet kat maxis.haha.

pastu,semalam,yan beli ticket twilight breaking dawn online kat website tgv.com.my kononnya malas nak beratur lah nnti,pas dah beli en,tengok2 dia punya syatem break down lah pulak.aiseyh men,yan pon terus tweet tgv cinema and they do reply my tweet right after that.happy bukan kepalang rasa cam orang dewasa pulak sebab berjaya beli ticket online.hikhik.malu itewwww.

mengadu domba dekat tgv xD

ok lah,so,for anyone of you who still dont have a twitter account,do register now.twitter is a fun way to communicate with each other.like seriously.dulu yan nak retweet pon taktau dan rasa menyampah bila orang sebut " weyh DM aku weyh.nak gtau rahsia ni " sebab yan taktau pon DM tu ape.tapi bila dah terel ni,rasa cam twitter is my second world and you will never regret of having a twitter account.cepat2 buat.pastu jom follow diri sendiri dan jugak org ramai.so,cheers! :)


74 comments:

cik ika said...

ta pndai gune twiiter..ade pun dulu da lpe pasword..hehehe

NisaAdnan said...

HHAHA TWITTER MMG COOL ABESSS. KDG2 MCM CKP DGN DIRI SENDIRI PON ADA JUGAK SBB TADE ORG YG KESAH PON. KAHKAH

Akito Boron said...

kalau camni, nak create 3 twitter account lah :p

zaty said...

fehmes laa kak yan! kemain dia tweet semua blogger retissss,haha. :DD

Abg Stalker said...

abg ada gk twitter, :) tp malu dan mls nk publish.xpe la..apa yg ada tu je r abg borak2.saje nk lepas stress melalak kt twitter,xde sape nk berhati loji perli2 status kita. :D

Pocket said...

pocket xder twitter.
ingat nk wat.
tp mcm takpandai.
yes, the pocket adalah
lelaki yg lahir sebelum
kereta nasional dilahirkan.

cube kamu wat tutorial :D

Mizz ErMa said...

hihihi..sy pulak bwu stat nak berjinak2 ngan dunia twitter..=D

peep said...

maleh a nnti nk kene bukak byk tab a.. skng tiap2 hari dah kene bukak fenster, myspace fb ni nk tmbh twitter lak :P

Rtp Farra Arisha said...

superb nya dia tweeting bareng artis blogger..hehe.

Asyiqin Haulisah said...

suka stalk org je kat twitter. amacam?

Shazwani Ramly said...

wahhh, seronok kak yan kannn. hihik

Adylia Qarissa said...

malas nak buka akuan twitter...fb pon jarang update...heeee

MiSz fiFiEyQa said...

saya dah ade twitter but still x tau nak guna la..haha..apakah??!! T__T

Pondok Usang said...

aku ti penah ade twitter.. Izyan Masri punya pasal aku gi register la sekarang.. hehe..

LAici KAng Ais said...

tak pandai sgt la tweeter ni.macam susah je

sikit lagi famous lah tu ala-ala retis :P

msredcheesecake said...

Dah lama tutup acc twitter... Berat hati nak bukak balik....

Syimir said...

okeyy..saya xde pon twitter tuuu..hehee

En. Kronik said...

x reti nk bertwitter..

hanabunga said...

pergh kkyan tweet dgn cik epal woh!

zatiey said...

smpai skrg zatiey masih blom ade tweeter and langsung xthu cre gunanye..

kesian kan?? hahaha

EDlinaaJohari said...

DONE FOLLOWING U DEARIE :)
twitter sgt best!

Shiro Petta Petto said...

Bayangkan twitter tak wujud. Haha. Tapi macam jarang nampak tweet kau. Aktif ke tak? :/

Nyamuk Terbang said...

tudia....best gila
i pnh tweet dgn njwa ltif
kehkeh

Izyan Masri said...

cik ika:yan pon dulu buta pasal twitter ni xD

Izyan Masri said...

nisaadnan:haha.samelah kite.ckp sorg2 best je.feel :D

Izyan Masri said...

akito boron:haha.sila2.create je banyak xD

Izyan Masri said...

zaty:haha.fehmes apenya zaty xD main tweet je kite mampu xD

Izyan Masri said...

abang stalker:tape2.kite sembang dlm belog dgn fesbuk pon okay jugak kan xD

Izyan Masri said...

pocket:kite tak paham.tutorial ape ni T_T sobsob

Izyan Masri said...

mizz erma:whoah.sila berjinak2 dgn kadar segera ya xD

Izyan Masri said...

peep:whoah.layan mespes lagi ke?dahdah.tutup je mespes tu xD

Izyan Masri said...

rtp farra arisha:hehe mana ade superb ;ah.tweet je yg i boleh :D

Izyan Masri said...

asyikin haulisah:whoah.itu lagi hebat xD

Izyan Masri said...

shazwani ramly:hikhik.ape yg seronoknya xD

Izyan Masri said...

adylia qarissa:hehe.kalau fb pon jrg update susah sikit tu xD

Izyan Masri said...

miss fifieyqa:haha.tape.dulu kite pon mcm tu jugak xD

Izyan Masri said...

pondok usang:whoah.haha.sile2 buat skrg jugak xD

Izyan Masri said...

laici kang ais:haha.memang taklah fames cm retis xD

qiE said...

twitter memang best .
lagi best bila kak jijiyan tweet (:
kak jijiyan nanti insyaAllah qie datang bilik .
ni dah balik melati 2 semula (:
malam ni datang dm pasir salak nak study far sat
far susah lahh .
nak ym ajar wuwuwu T.T

nurul diana said...

akn jd ketagih kalau gune twitter ni , hahahah

Addin said...

datang la kat twitter addin ^^

Jay said...

yayan retis oo..hahaha...lama jay x buka tweet kn..yan pun tak contact2 jay..kih kih:)

farashe said...

well your googlechrome background same as mine you!!

unGu said...

npe mesti twitter? tp kebiasaanya nya an, org berblog mesti gne twitter instead of fb... erm... nk gne twitter... tp tkut xde kwn ar...

ishiko said...

oh yan..
mari kita bertweet tweet

♥ shaheizny ma ♥ said...

hahhah... mmg betol pown..!! twitter is better than FB !!!hahahahaha..*gelak evil

A retarded kitty said...

macam best je tapi malas la nak buat

kekke

JarN Eha said...

olaa.. egat sya.. x.. yan larh yg says congrate time sya konvo aritue..ehehhe... act, i'm pun baru berjinak2 dlm twittnie..tgk adik2 bwat, terikut-ikut nk bwat jgk...ehehheeh

budak penjara said...

x pandai ak nk men twitter ni

Aunie Hanis said...

eceh..dah ada twitter...nt auni follow...heheheheh..nt kak izyan follow balek boleh???

bhahahaha..
anyway...akq tak dew wat GIVEAWAY ke sempena taon baru nie???
nak join...^^

(cadangan jew..)

Aunie Hanis said...

eceh..dah ada twitter...nt auni follow...heheheheh..nt kak izyan follow balek boleh???

bhahahaha..
anyway...akq tak dew wat GIVEAWAY ke sempena taon baru nie???
nak join...^^

(cadangan jew..)

Izyan Masri said...

msredcheesecake:hehe.tape.layanlah blog je lah :D

Izyan Masri said...

syimir:hehe.buat cepat :P

Izyan Masri said...

kronik:boleh blajar bertwitter :p

Izyan Masri said...

hanabunga:hehe.sekali sekala je :p

Izyan Masri said...

zatiey:kesian jugklah.hikhik ;P

Izyan Masri said...

edlina:hehe.dh follow balik :D

Izyan Masri said...

shiro:aku selalu je tweet :D

Izyan Masri said...

nyamk terbang:ececeh.ni yang nak tweet jugak ni xD

Izyan Masri said...

qie:wuwuwu.alololo.kesiannya dia.far mmg susah.berbelit belit kan.ym ajar terbaik.best :D

Nini Hartini said...

lama x masuk blog yan. rupanya yan baru reg twitter eh? akk dah reg dari 2009 tapi follower ciput gile. kehkehkeh

syakey said...

ada tweeter lagi laghaaa la jawabnyaaa

sarah mohamad said...

Twitter best! Kadang2 boleh baut ketagih ok =P

Amierah Nabillah said...

hahaha betul sangat! tapi saya pun dah jarang je bukak twitter. malaih -_____-"

Izyan Masri said...

kak tini:aah.baru jugak je register twitter ni.hikhik :D

Izyan Masri said...

shakey:haha.lagha sekali sekale xD

Izyan Masri said...

sarah:aah.memang.sampai dlm kelas pon nak tweet jugak xD

Izyan Masri said...

amierah nabilah:tweet lah.mesti tak boring nnti xD

Anonymous said...

Hello to evеrу single one, it's actually a nice for me to visit this web page, it includes important Information.

Review my homepage :: mouse click the following post

Anonymous said...

Obviously, you'll be able to go to sites as You - Tube at which you might locate lots of funny vids. Yet another way to construct a device to harness energy from radio waves is using an antenna, connected to a series of diodes and a capacitor bank that is earthed. Additionally, some new attributes make it even easier to make radio buttons do exactly what you want them to do.

Look into my web page: spiele spielen kostenlos

Anonymous said...

An inteгeѕtіng ԁiѕcussion is
definitely woгth cοmment. I think that you should wrіte more on this subјeсt,
it mіght not bе a taboo matter but usually folks don't discuss such subjects. To the next! Many thanks!!

Also visit my web site: kostenlos spielen ohne anmeldung

Anonymous said...

My spouse and I stumbled over here coming from a different website and thought
I should check things out. I like what I see so now i'm following you. Look forward to looking over your web page yet again.

my webpage: spiele spielen kostenlos

Anonymous said...

When you quit, you can immediately feel its decision within 24 hours, health benefits, which can cause you to not
smoke forever. Continually letting a battery drain will make it die much faster
then it normally would. Rechargeable batteries last longer than single
use batteries before disposal and reduce the number of batteries you buy.


my web site :: online radio

Anonymous said...

The nurses spoon-fed him a mix of baby food and milk
four times every day and the monster swallowed it. The early reviews of the Play
- Book are mostly glowing, and if RIM really does have a
hit device here, it would be smart to get it onto as many carriers as possible.
Val and I decided to monitor the situation and not make a decision until later.


Here is my site ... Reputation Kaufen