Monday, November 07, 2011

Boleh tak nak berkongsi kegembiraan ?

Hello readers!
Peace be with you guys :)

sesungguhnya ada satu hari tu yan duk gebang kat semua orang yang yan takut habis-habisan nak tunggu result dalam entry INI kan,sampai siap mintak doa semua lah kononnya.wakaka.gwa nampak je macam brader2 yang berhati kental,bertulang besi dan penggemar lagu rock kapak search,wings,lefthanded,padahal,penakut jugak sebenarnya.bila orang kalut2 pasal result nak keluar,gwa akan jadi 2,3,4,5 kali kalut dari depa semua.kalut tak kalut habaq mai. :') dan akhirnya,result final exam pon keluar lah pada 4 hrbln 11 hari tu.tapi banyak sangat dugaannya.ibarat melukut di tepi gantang.eyh? asal cam tade kaitan je?ah!persyaithonkan semua itu.ok sambung balik.uitm dah pon hantar result via email.yan pon berkobar2 lah tak tidur sebab gabra punya pasal tunggu result.jantung dan adrenalin bergerak pantas.cam baru pas main polis entry one two jaga,sape mati pencuri kejar? LOL (-.-)

smpai lah around 2 a.m mcm tu barulah email sampai.bukak2 result kena block pulak aihh sebab tak buat
student's feedback online(SUFO) which is necessary to do or our result will be blocked by the HEA affair.tapi yang buat wa pandang result tu kecik je tak besar2 sebab yan sure dah buat!dah lama pon!puih2!haktuih!(tanda protes :p )pastu bila bukak balik SUFO tu,dia tulis completed.tapi still kena block.memang gwa menyirap bro.ikut hati nak je bancuh air sirap,oren,mangga semua malam tu jugak.haha.emo lagi.esok paginya,around 8.30 a.m mcm tu yan pon laju2 lah pegi tepon HEA kat uitm shah alam nak tanya regarding bout my result yg dah kena block tu.sekalinya kesilapan teknikal daa.seb baik akak yg jawab tepon tu baik,kalau dak,memang gwa dah saman dah bro.ececey :P

pastu yan terus check result,dah line sibuk pulak.student portal tak dapat nak bukak dengan selamatnya.kalau hang rasa jalan sungai besi ke highway mahameru tu dah habis jam dah,student portal uitm time ni lagi jam.pakcik polis pon tak boleh nak tolong dah.wuwu.gwe kecewa banget donkk.kesian tak kesian?banyak betul cobaan T_T and finally,around 10 a.m barulah yan boleh tengok result.disebabkan kat box komen entry INI ramai yang mintak yan share result,so,share lah jugak sikit2.

klik kat gambar untuk proses tumbesaran hebat.

alhamdulillah lah jugak.walaupun tak sehebat manusia2 lain yang asek dapat 4 rata je,dapat 3 berliku-liku pon oklah ye.janji tak kono pelupuh haa dongan bapak eden.hikhik.

PERINGATAN!
  1. entry ni tidak mempunyai niat lain like menunjuk-nunjuk or something like that sebab tade ape pon yang nak di show off kan.lainlah kalau dapat meletop2.(pstt,sebab gwa tau,kejap lagi mesti ada cik anon nak hentam punya.haha)
  2. entry ni sekadar memenuhi permintaan kawan2 blog .kang kalau tak post kang kena marah pulak T_T
hikhik.oklah.nak melawat lombu pak malau kajang berlipat ni haa.dah sojuk dah lombu tu kono hujan dari tadi laie.esok si lombu2 ni dah nak kono totak dah dongan parang orang kampung.kosian bonar.tapolah buu,eden tak makan ekau yo.sob3.so,cheers! :')

thanks mak dengan abah yg rajin buat solat hajat pebagai version ;')
thanks sayang yg selalu memotivatekan diri ni.

74 comments:

cik najihah said...

wah..dekan..tahniah :)

Nasuha Suhada said...

tahniah yan! ;)

Addin said...

tahniah sayang :)

Nafisah Ruslan said...

tahniah! best student nih :)

BeloG MTT said...

Seronoknyaaa... Tahniah ! :)

Syakir Rahman said...

tahniah....keep it up!!!

eiyna_sabrina said...

congrats. as i know, accountancy course bknnya sng. but u dh buat yg terbaik.congrate once again..bngga mak ayah u.:)

http://warnawarnirainbow.blogspot.com

Abg Stalker said...

teringat zaman kegemilangan dlu +_+ tahniah yan. :) mmg layak bt calon bini ni.ececeh..ehem,asal x bold je "thanks mak dengan abah yg rajin buat solat hajat pebagai version ;')
thanks sayang yg selalu memotivatekan diri ni." kompem kembang kuncup je idung mereka2 diatas :D

Anith Hanisah said...

yeah..terernye:)macam kita:P

Izyan Masri said...

cik najihah:hehe.thanks sis:D

Bidadari Besi said...

kak, tahniahhhhhhhhhhhh !
lepas ni bole lah terus tules blog lagi kan? :D

Nia Ridzwan said...

wahhh DL ha!
hehe

congrats! ;)

zaty said...

amboi! besa lah sgt kan.ape laa..hha.tahniah kak yan! :)

NURATEEYA said...

tahniah yan =)

Pocket said...

tahniah!!
tp silap lagu tu dik,
Polis sentrii..
One Two Jaga...
Polis mati...
Pencuri jagaaaa...

baru betul :)
or atleast that was my version :D

Syimir said...

congratez yan :)
hope can more successful after dis yaa..culik dean la,baru leh kekalkan dean's list every sem..hehee

noraauliyya said...

tahniah yan, Alhamdulillah..

qiE said...

kak jijiyan .
tak dapat nak tengok result
line kt kg lembab sangat kot
btw dekan ehh ??
wow tahniah
i'm proud of you (:

Minie Mickey said...

wah ! tahniah ! =)

Ichiro Kurogane said...

Omedeto gozaimasu yayan!! ^^

fatinSQUARE said...

tahniah yann :)
teruskan usaha .

Penyu said...

best student ni. hehehe.. tahniah ye izyan.

nur shazwani said...

tahniah sis yan :)))))

Nyamuk Terbang said...

cngrate ^^

hanabunga said...

Tahniah kak yan :)

IEQAH said...

alhamdulillah n congratss yan :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

tahniah yan! dekan lah nih kan...

qiE said...

kak jijiyan
budak dekan part 1 and budak dekan part 2 time anugerah dekan sama tempat ke ??
nak jumpa kak jijiyan secara live :D

Izyan Masri said...

cik najihah:hehe.terima kasih :D

Izyan Masri said...

nasuha suhada:hehe.thanks dear :D

Izyan Masri said...

addin:yeah.terima kasih :D

Izyan Masri said...

nafisah ruslan:thanks,tadelah best student pon.biasa je :)

Izyan Masri said...

belog mtt:terima kasih sis :D

Izyan Masri said...

syakir rahman:thank you.insy :D

Izyan Masri said...

eiyna sabrina:alhamdulillah.ni pon still banyak main lagi.next sem i've to do my very best.insy :)

Izyan Masri said...

abang stalker:hehe.ececey,dandan boleh buat calon bininya.haha :P malu nak boldkan.nnti satu malaya tau :P

Izyan Masri said...

anith hanisah:kihkih.yeay.same hebat ye kalau mcm tu :P

Izyan Masri said...

bidadari besi:hehe.terima kasih dear.boleh2.boleh tulis blog banyak2 :P

Izyan Masri said...

NIA RIDZWAN:hehe.thanks dear :D

Izyan Masri said...

zaty:yeay.thanks dear :D

Izyan Masri said...

nurateeya:hehe.thank you :D

Izyan Masri said...

pocket:hehe.dh lupa lirik.tu yg main bedal je tu :P

Izyan Masri said...

syimir:hehe.thanks syimir,eleh.dia tu jauh lagi hebat kan :D

Izyan Masri said...

NORAAULIYA:hehe.alhamdulillah.thanks sis :D

Izyan Masri said...

qie:alhamdulillah.hehe.aah.dekan,yank.thanks tau :D

Izyan Masri said...

minie mickey:hehe.thanks sis :D

lieynanilaz said...

tahniah...gempak gak result tu!!

Izyan Masri said...

ichiro:haha.tak reti nak jawab dlm bahasa jepun.thank you ichiro :D

Izyan Masri said...

FATIN SQUARE:hehe.terima kasih.insy akan buat lgi okay next sem :D

Izyan Masri said...

penyu:hehe.tadelah best student pon.terima kasih :D

Izyan Masri said...

nur shazwani:hehe.thanks dear :D

Izyan Masri said...

nyamuk terbang:hehe.thanks dear :D

Izyan Masri said...

hanabunga:hehe.thanks.congrats jugak neena :D

Izyan Masri said...

ieqah:hehe.thanks pretty :D

Izyan Masri said...

kak rina:hehe.alhamdulillah.dekan.terima kasih :D

Izyan Masri said...

qie:aah.dari part 1 sampai 6 semua budak2 account yg dapat dekan majlis anugerah dekan kat tempat yg sama n waktu yg sama.dewan seri iskandar :D

taqiyue said...

fuyoohh.best2.tahniahh

athirah said...

tahniah....

GaRy™ said...

tahniah... ^__6.. berkat usaha yan gak tuh.. =)

GaRy™ said...

tahniah... ^__6.. berkat usaha yan gak tuh.. =)

Izyan Masri said...

lieynanilaz:hehe.thanks.biasa je :)

Izyan Masri said...

taqiyue:yeah.terima kasih

Izyan Masri said...

athirah:terima kasih :D

Izyan Masri said...

gary:hehe.terima kasih :D

daya said...

congrates !!! :)

nuruashia ♥ said...

perghhhh...DL tu...bdk acc eh? ehhe..btw, better adik ilangkan no matrik tu..agak bahaya taw :)

pape pon kee it up..biar dpt DL every sem n convo leh ANC..^__^

EZAN IDMA said...

congrate. mcm ni la adik kite :p hehe

Miss Eyda said...

congrats! bestnya dpt dean list.

rugi x smbung accounting time degree after matriculation. sbb ayah srh masuk chemical engineering. apapun, semua nya dah terjadi. nak convo dah ;)

byw, goodluck :)

Izyan Masri said...

daya:thanks dear :D

Izyan Masri said...

nuruashia:hehe.alright sis.jap lgi kalau yan ingt yan tukar eyh.btw,thanks :D

Izyan Masri said...

ezan idma:hehe.thanks.ni yg smngt ni :D

Izyan Masri said...

misseyda:hehe.btw,chemical engine tu if hundred times better :D

Nurfatihatul Qursiah Binti Azman said...

hye yan.. kita sama part n kos.. congrates ya.. nk tnye.. yan ade x plan nk ambik fast track ke degree??

Nurfatihatul Qursiah Binti Azman said...

hye yan.. kita same kos n part.. congrates 4 the result.. ade x plan nk ambik fast track ke degree??

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, November 07, 2011

Boleh tak nak berkongsi kegembiraan ?

Hello readers!
Peace be with you guys :)

sesungguhnya ada satu hari tu yan duk gebang kat semua orang yang yan takut habis-habisan nak tunggu result dalam entry INI kan,sampai siap mintak doa semua lah kononnya.wakaka.gwa nampak je macam brader2 yang berhati kental,bertulang besi dan penggemar lagu rock kapak search,wings,lefthanded,padahal,penakut jugak sebenarnya.bila orang kalut2 pasal result nak keluar,gwa akan jadi 2,3,4,5 kali kalut dari depa semua.kalut tak kalut habaq mai. :') dan akhirnya,result final exam pon keluar lah pada 4 hrbln 11 hari tu.tapi banyak sangat dugaannya.ibarat melukut di tepi gantang.eyh? asal cam tade kaitan je?ah!persyaithonkan semua itu.ok sambung balik.uitm dah pon hantar result via email.yan pon berkobar2 lah tak tidur sebab gabra punya pasal tunggu result.jantung dan adrenalin bergerak pantas.cam baru pas main polis entry one two jaga,sape mati pencuri kejar? LOL (-.-)

smpai lah around 2 a.m mcm tu barulah email sampai.bukak2 result kena block pulak aihh sebab tak buat
student's feedback online(SUFO) which is necessary to do or our result will be blocked by the HEA affair.tapi yang buat wa pandang result tu kecik je tak besar2 sebab yan sure dah buat!dah lama pon!puih2!haktuih!(tanda protes :p )pastu bila bukak balik SUFO tu,dia tulis completed.tapi still kena block.memang gwa menyirap bro.ikut hati nak je bancuh air sirap,oren,mangga semua malam tu jugak.haha.emo lagi.esok paginya,around 8.30 a.m mcm tu yan pon laju2 lah pegi tepon HEA kat uitm shah alam nak tanya regarding bout my result yg dah kena block tu.sekalinya kesilapan teknikal daa.seb baik akak yg jawab tepon tu baik,kalau dak,memang gwa dah saman dah bro.ececey :P

pastu yan terus check result,dah line sibuk pulak.student portal tak dapat nak bukak dengan selamatnya.kalau hang rasa jalan sungai besi ke highway mahameru tu dah habis jam dah,student portal uitm time ni lagi jam.pakcik polis pon tak boleh nak tolong dah.wuwu.gwe kecewa banget donkk.kesian tak kesian?banyak betul cobaan T_T and finally,around 10 a.m barulah yan boleh tengok result.disebabkan kat box komen entry INI ramai yang mintak yan share result,so,share lah jugak sikit2.

klik kat gambar untuk proses tumbesaran hebat.

alhamdulillah lah jugak.walaupun tak sehebat manusia2 lain yang asek dapat 4 rata je,dapat 3 berliku-liku pon oklah ye.janji tak kono pelupuh haa dongan bapak eden.hikhik.

PERINGATAN!
  1. entry ni tidak mempunyai niat lain like menunjuk-nunjuk or something like that sebab tade ape pon yang nak di show off kan.lainlah kalau dapat meletop2.(pstt,sebab gwa tau,kejap lagi mesti ada cik anon nak hentam punya.haha)
  2. entry ni sekadar memenuhi permintaan kawan2 blog .kang kalau tak post kang kena marah pulak T_T
hikhik.oklah.nak melawat lombu pak malau kajang berlipat ni haa.dah sojuk dah lombu tu kono hujan dari tadi laie.esok si lombu2 ni dah nak kono totak dah dongan parang orang kampung.kosian bonar.tapolah buu,eden tak makan ekau yo.sob3.so,cheers! :')

thanks mak dengan abah yg rajin buat solat hajat pebagai version ;')
thanks sayang yg selalu memotivatekan diri ni.

74 comments:

cik najihah said...

wah..dekan..tahniah :)

Nasuha Suhada said...

tahniah yan! ;)

Addin said...

tahniah sayang :)

Nafisah Ruslan said...

tahniah! best student nih :)

BeloG MTT said...

Seronoknyaaa... Tahniah ! :)

Syakir Rahman said...

tahniah....keep it up!!!

eiyna_sabrina said...

congrats. as i know, accountancy course bknnya sng. but u dh buat yg terbaik.congrate once again..bngga mak ayah u.:)

http://warnawarnirainbow.blogspot.com

Abg Stalker said...

teringat zaman kegemilangan dlu +_+ tahniah yan. :) mmg layak bt calon bini ni.ececeh..ehem,asal x bold je "thanks mak dengan abah yg rajin buat solat hajat pebagai version ;')
thanks sayang yg selalu memotivatekan diri ni." kompem kembang kuncup je idung mereka2 diatas :D

Anith Hanisah said...

yeah..terernye:)macam kita:P

Izyan Masri said...

cik najihah:hehe.thanks sis:D

Bidadari Besi said...

kak, tahniahhhhhhhhhhhh !
lepas ni bole lah terus tules blog lagi kan? :D

Nia Ridzwan said...

wahhh DL ha!
hehe

congrats! ;)

zaty said...

amboi! besa lah sgt kan.ape laa..hha.tahniah kak yan! :)

NURATEEYA said...

tahniah yan =)

Pocket said...

tahniah!!
tp silap lagu tu dik,
Polis sentrii..
One Two Jaga...
Polis mati...
Pencuri jagaaaa...

baru betul :)
or atleast that was my version :D

Syimir said...

congratez yan :)
hope can more successful after dis yaa..culik dean la,baru leh kekalkan dean's list every sem..hehee

noraauliyya said...

tahniah yan, Alhamdulillah..

qiE said...

kak jijiyan .
tak dapat nak tengok result
line kt kg lembab sangat kot
btw dekan ehh ??
wow tahniah
i'm proud of you (:

Minie Mickey said...

wah ! tahniah ! =)

Ichiro Kurogane said...

Omedeto gozaimasu yayan!! ^^

fatinSQUARE said...

tahniah yann :)
teruskan usaha .

Penyu said...

best student ni. hehehe.. tahniah ye izyan.

nur shazwani said...

tahniah sis yan :)))))

Nyamuk Terbang said...

cngrate ^^

hanabunga said...

Tahniah kak yan :)

IEQAH said...

alhamdulillah n congratss yan :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

tahniah yan! dekan lah nih kan...

qiE said...

kak jijiyan
budak dekan part 1 and budak dekan part 2 time anugerah dekan sama tempat ke ??
nak jumpa kak jijiyan secara live :D

Izyan Masri said...

cik najihah:hehe.terima kasih :D

Izyan Masri said...

nasuha suhada:hehe.thanks dear :D

Izyan Masri said...

addin:yeah.terima kasih :D

Izyan Masri said...

nafisah ruslan:thanks,tadelah best student pon.biasa je :)

Izyan Masri said...

belog mtt:terima kasih sis :D

Izyan Masri said...

syakir rahman:thank you.insy :D

Izyan Masri said...

eiyna sabrina:alhamdulillah.ni pon still banyak main lagi.next sem i've to do my very best.insy :)

Izyan Masri said...

abang stalker:hehe.ececey,dandan boleh buat calon bininya.haha :P malu nak boldkan.nnti satu malaya tau :P

Izyan Masri said...

anith hanisah:kihkih.yeay.same hebat ye kalau mcm tu :P

Izyan Masri said...

bidadari besi:hehe.terima kasih dear.boleh2.boleh tulis blog banyak2 :P

Izyan Masri said...

NIA RIDZWAN:hehe.thanks dear :D

Izyan Masri said...

zaty:yeay.thanks dear :D

Izyan Masri said...

nurateeya:hehe.thank you :D

Izyan Masri said...

pocket:hehe.dh lupa lirik.tu yg main bedal je tu :P

Izyan Masri said...

syimir:hehe.thanks syimir,eleh.dia tu jauh lagi hebat kan :D

Izyan Masri said...

NORAAULIYA:hehe.alhamdulillah.thanks sis :D

Izyan Masri said...

qie:alhamdulillah.hehe.aah.dekan,yank.thanks tau :D

Izyan Masri said...

minie mickey:hehe.thanks sis :D

lieynanilaz said...

tahniah...gempak gak result tu!!

Izyan Masri said...

ichiro:haha.tak reti nak jawab dlm bahasa jepun.thank you ichiro :D

Izyan Masri said...

FATIN SQUARE:hehe.terima kasih.insy akan buat lgi okay next sem :D

Izyan Masri said...

penyu:hehe.tadelah best student pon.terima kasih :D

Izyan Masri said...

nur shazwani:hehe.thanks dear :D

Izyan Masri said...

nyamuk terbang:hehe.thanks dear :D

Izyan Masri said...

hanabunga:hehe.thanks.congrats jugak neena :D

Izyan Masri said...

ieqah:hehe.thanks pretty :D

Izyan Masri said...

kak rina:hehe.alhamdulillah.dekan.terima kasih :D

Izyan Masri said...

qie:aah.dari part 1 sampai 6 semua budak2 account yg dapat dekan majlis anugerah dekan kat tempat yg sama n waktu yg sama.dewan seri iskandar :D

taqiyue said...

fuyoohh.best2.tahniahh

athirah said...

tahniah....

GaRy™ said...

tahniah... ^__6.. berkat usaha yan gak tuh.. =)

GaRy™ said...

tahniah... ^__6.. berkat usaha yan gak tuh.. =)

Izyan Masri said...

lieynanilaz:hehe.thanks.biasa je :)

Izyan Masri said...

taqiyue:yeah.terima kasih

Izyan Masri said...

athirah:terima kasih :D

Izyan Masri said...

gary:hehe.terima kasih :D

daya said...

congrates !!! :)

nuruashia ♥ said...

perghhhh...DL tu...bdk acc eh? ehhe..btw, better adik ilangkan no matrik tu..agak bahaya taw :)

pape pon kee it up..biar dpt DL every sem n convo leh ANC..^__^

EZAN IDMA said...

congrate. mcm ni la adik kite :p hehe

Miss Eyda said...

congrats! bestnya dpt dean list.

rugi x smbung accounting time degree after matriculation. sbb ayah srh masuk chemical engineering. apapun, semua nya dah terjadi. nak convo dah ;)

byw, goodluck :)

Izyan Masri said...

daya:thanks dear :D

Izyan Masri said...

nuruashia:hehe.alright sis.jap lgi kalau yan ingt yan tukar eyh.btw,thanks :D

Izyan Masri said...

ezan idma:hehe.thanks.ni yg smngt ni :D

Izyan Masri said...

misseyda:hehe.btw,chemical engine tu if hundred times better :D

Nurfatihatul Qursiah Binti Azman said...

hye yan.. kita sama part n kos.. congrates ya.. nk tnye.. yan ade x plan nk ambik fast track ke degree??

Nurfatihatul Qursiah Binti Azman said...

hye yan.. kita same kos n part.. congrates 4 the result.. ade x plan nk ambik fast track ke degree??