Saturday, November 19, 2011

Rasa bersalahlah macam ni. T_T

Hello blogger!
Peace be with you guys :)

pernah tak korang tengah makan tiba2 en teringat yang blog korang tak update lagi ? punyalah semangat minggu lepas buat list ape benda nak kena tulis minggu ni.last2,disebabkan ketakutan banyak sangat benda nak kena settle down,korang mengalami seram sejuk,hallucination dan kaki terasa terketar-ketar lalu korang pon tertidur sambil memeluk list tersebut dan tak buat pape? wuwuwu.yan aa tu. T_T yeye je minggu lepas buat list susah payah kononnya minggu ni nak update blog secara berleluasa.akhirnya,harapkan pagar,pagar makan padi.haha.asal cam tak kena je keadaan dengan peribahasa ni ? lantaklah ~ so,marilah kita tinjau ( eyh?do i write tinjau just now ? skema seyh budak pempuan ni) :') ok sambung balik.marilah kita tinjau ape benda yg yan buat sampai blog terabai dan paling penting,followers dah sampai angka 2000 tapi tade ape pon yg special yan buat. (-.-)'

marilah kite sajikan enttry dengan muka sebesar talam :')

1) pegi ke kuantan makan mee wantan sambil terus ke kelantan,tak balik rumah kena rotan.wakaka.ade cam pantun 4 kerat tak? actually,dari hari sabtu sampailah isnin hari tu yan pegi UIA kuantan,hantar kakak yg dah habis cuti.so disebabkan terasa cam sangat malas nak bawak laptop like i used to do before,yan pon tinggal je lah laptop dan semat didada untuk berhibur secara habis-habisan sebelum kembali ke pangkal jalan.so,akhirnya,selama 3 hari tu memang tak dapek den nak buek entry papo dah jangg oii.

2) sibuk mengemas barang.oh ye.silalah tepuk tangan sebab pada hari sabtu ni yan secara rasminya akan kembali ke seri iskandar untuk memulakan sem baru.cis~sampai hati uitm bukak sem awal sangat.asal tak bukak pas raya haji tahun depan je?disebabkan nak bukak sem baru,so,kain baju semua yg menimbun kenalah kemas balik,barang2 kena kumpul dan paling susah nak kumpul ialah semangat.sebab tu aa nak tulis blog pon dah tak larat T_T

3.busy online benda2 yg melanghokan,seperti duk search kat google sapekah greyson chance? adekah suara beliau lebih lemak berkrim dari justin bieber?atau bulu mata pelesu beliau lebih lentik dari rozita che wan? huahua.actually sape seyh greyson chance? asal gwa taktau pasal greyson chance?gwa try tanya brader2 yg selalu main gitar tepi jalan tu,diorang pon tak kenal greyson chance,diorang selalu bergosip pasal m daud kilau je,apekah warna seluar beliau pada concert jom heboh bulan depan?wakaka. okay,tipu je semua tu.actually,yan tiba2 addict dengan lagu2 super junior.so,habislah siang malam duk pulun tengok video dia kat youtube sampaikan lupa nak update blog.dahtu,busy pulak nak habiskan stock business sebelum masuk study balik ni.kesian blog.

baiklah.disebabkan rasa bersalah masih menebal pada blog tercinta,marilah saya tinggalkan anda dengan link ke online shopping page saya di facebook.EZ BROWNIES.sape rasa dia comel,cepat beli lycra longskirt tu.nanti mesti org confuse,ini awak ke,hana tajima,ke yuna?haayook.tatayoo.cepat beli.hikhik.so,cheers! :)

42 comments:

Far8 budak baik said...

bz manjang yan....
haha

cik ery said...

sem baru jgn manyak main tw! hiks

Abg Stalker said...

abg da dgr lagu dr greyson.mmg best dr JB.siap komen kot kt youtube dia. :D ehem,mke sebesar talam?HAHAHA

k.h.a.l.i.l.a said...

ecehh.. sian die bz. huhuu.... yan c0s ape kt seri iskandar?

peep said...

sore i lagi lemak berkrim dr greyson chance tu.. haha la la la la..

msredcheesecake said...

Life student ni mmg bz.... Study, enjoy.... Study hard, play harder k...

Faez Rusni said...

retiss mestila bz kan....huhu..cuti x ckap pon kan...

sergeant keroro said...

biasalah tuuu

farashe said...

ohoho..I baru tgk greyson chance nih..pas tau die duet ngan najwa latif..tak sangke you buad post sal die..

syakey said...

ayat ko slalu je merepek krepek ye yan. haha lawokk.

walawehh, busy bebenor. eh tapi greyson tu style kot gaya dia walopn budak lg, cute poin cute. huhu

ok,slamat masuk sem, jadi rajin,toksah dok melaghaaaaakan diri :D

EDlinaaJohari said...

wahh congrats yan followers dah 2000 :) blogger yg hebakk hehe ramai org suke bca blog yan, including me! :D

hanabunga said...

tu lah pasai.hana tabik gila dgn kakyan.bz memanjang,tapi still ada masa utk update blog.weee admire u a lot kakyan! :D

L@dyKichiMachiko said...

selamat kembali ke kolej...bljr rajin2 k dear..

~minat cite korea gak ker? citer tu best sgt2 tau,layannnn..kekadang bleh nangis sorg2.."Secret Garden"..~

noraauliyya said...

takpe.. yan still ada pembaca setia.

fatinSQUARE said...

wahh, Kuantan my hometown :P

Ihsan Arifin said...

tudiaaa tak kawen lagi dah busy camni kang dah kawin macam mane lah agak nye kan yannn ;)

Benrauf said...

selamat kembali berstadi. moga dipermudahkan Allah segala urusan pada semester ini. amin.

Shiro Petta Petto said...

Aku pun dah lama tak update blog. Haha. Tapi aku rajin baca blog kau. Guna google reader. So tak boleh nak comment. Haha. Good luck new sem. :)

LAici KAng Ais said...

busy mengalahkan retis ni. eheh :)

Jay said...

Yan mmg bizi sejak akhir2 ni kan??hehehe..nak contact kat fb pun susah..a[pa lagi tweet..hahaha:P

qiE said...

kak jijiyan 1st day dah dapat assignment bel and far dah . ahaha . takpe , insyaAllah qie usaha sebaik mungkin supaya dapat dean winchester . ehh salah2 . supaya dapat dean list for this sem macam kak jijiyan . btw kak jijiyan bilik berapa ?? penat panjang2kan leher yang tak panjang ni nak cari kot2 terjumpa kak jijiyan secara live :'( tapi tak jumpa pon

Izyan Masri said...

far8:mestilah.student.haha :D

Izyan Masri said...

ery:oraite.tak banyak main.banyak belajar je xD

Izyan Masri said...

abang stalker:haha.yeke.okay,lepasni nak join dengar jugaklah xD

Izyan Masri said...

khalila:yan course accountancy je :D

Izyan Masri said...

peep:haha.yeke?habislah lepasni greyson chance tak laku xD

Izyan Masri said...

msredcheesecake:hikhik.thanks msred yg cantik :D

Izyan Masri said...

faez rusni :alamak alamak.lupa nak bagitau.hikhik

Izyan Masri said...

sergenat keroro:kan?student's life :)

Izyan Masri said...

farashe:hehe.no lah dear.i never do any post or entry about him.just accidentally write a lil bit about greyson chance ni :)

Izyan Masri said...

syakey:haha.tade keje,mesti buat ayat kerepek merepek sikit xD

Izyan Masri said...

edlina:hehe.tak sehebak org lain yg lagi fames ames tu lina :D

Izyan Masri said...

HANABUNGA:whoah.malumalu.thanks kalau betul admire :D

Izyan Masri said...

lady kichimachiko : whoah.secrt garden?tautau.ramai suka :D

Izyan Masri said...

noraauliya:hehe.kalau betul ada pembaca setia seronoknya xD

Izyan Masri said...

fatin square:hehe.yeke?nanti nak dtg lgi lah :D

Izyan Masri said...

ihsan ariffin:tau tape.dh kawen nnti tak tgk blog gamaknya T_T

Izyan Masri said...

benrauf:hehe.terima kasih n aminnn :D

Izyan Masri said...

shiro : busy gila kan weyh.hehe.goodluck jugak sem baru ni ! :D

Izyan Masri said...

laici kang ais:haha.busy sangat ni.retis pon kalah.haha

Izyan Masri said...

jay:hehe.kalau nak contact,tweet je.sure yan reply :D

Izyan Masri said...

qie:anyonyonyo.meyh dtg bilik meyh.dg53 damar :D

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, November 19, 2011

Rasa bersalahlah macam ni. T_T

Hello blogger!
Peace be with you guys :)

pernah tak korang tengah makan tiba2 en teringat yang blog korang tak update lagi ? punyalah semangat minggu lepas buat list ape benda nak kena tulis minggu ni.last2,disebabkan ketakutan banyak sangat benda nak kena settle down,korang mengalami seram sejuk,hallucination dan kaki terasa terketar-ketar lalu korang pon tertidur sambil memeluk list tersebut dan tak buat pape? wuwuwu.yan aa tu. T_T yeye je minggu lepas buat list susah payah kononnya minggu ni nak update blog secara berleluasa.akhirnya,harapkan pagar,pagar makan padi.haha.asal cam tak kena je keadaan dengan peribahasa ni ? lantaklah ~ so,marilah kita tinjau ( eyh?do i write tinjau just now ? skema seyh budak pempuan ni) :') ok sambung balik.marilah kita tinjau ape benda yg yan buat sampai blog terabai dan paling penting,followers dah sampai angka 2000 tapi tade ape pon yg special yan buat. (-.-)'

marilah kite sajikan enttry dengan muka sebesar talam :')

1) pegi ke kuantan makan mee wantan sambil terus ke kelantan,tak balik rumah kena rotan.wakaka.ade cam pantun 4 kerat tak? actually,dari hari sabtu sampailah isnin hari tu yan pegi UIA kuantan,hantar kakak yg dah habis cuti.so disebabkan terasa cam sangat malas nak bawak laptop like i used to do before,yan pon tinggal je lah laptop dan semat didada untuk berhibur secara habis-habisan sebelum kembali ke pangkal jalan.so,akhirnya,selama 3 hari tu memang tak dapek den nak buek entry papo dah jangg oii.

2) sibuk mengemas barang.oh ye.silalah tepuk tangan sebab pada hari sabtu ni yan secara rasminya akan kembali ke seri iskandar untuk memulakan sem baru.cis~sampai hati uitm bukak sem awal sangat.asal tak bukak pas raya haji tahun depan je?disebabkan nak bukak sem baru,so,kain baju semua yg menimbun kenalah kemas balik,barang2 kena kumpul dan paling susah nak kumpul ialah semangat.sebab tu aa nak tulis blog pon dah tak larat T_T

3.busy online benda2 yg melanghokan,seperti duk search kat google sapekah greyson chance? adekah suara beliau lebih lemak berkrim dari justin bieber?atau bulu mata pelesu beliau lebih lentik dari rozita che wan? huahua.actually sape seyh greyson chance? asal gwa taktau pasal greyson chance?gwa try tanya brader2 yg selalu main gitar tepi jalan tu,diorang pon tak kenal greyson chance,diorang selalu bergosip pasal m daud kilau je,apekah warna seluar beliau pada concert jom heboh bulan depan?wakaka. okay,tipu je semua tu.actually,yan tiba2 addict dengan lagu2 super junior.so,habislah siang malam duk pulun tengok video dia kat youtube sampaikan lupa nak update blog.dahtu,busy pulak nak habiskan stock business sebelum masuk study balik ni.kesian blog.

baiklah.disebabkan rasa bersalah masih menebal pada blog tercinta,marilah saya tinggalkan anda dengan link ke online shopping page saya di facebook.EZ BROWNIES.sape rasa dia comel,cepat beli lycra longskirt tu.nanti mesti org confuse,ini awak ke,hana tajima,ke yuna?haayook.tatayoo.cepat beli.hikhik.so,cheers! :)

42 comments:

Far8 budak baik said...

bz manjang yan....
haha

cik ery said...

sem baru jgn manyak main tw! hiks

Abg Stalker said...

abg da dgr lagu dr greyson.mmg best dr JB.siap komen kot kt youtube dia. :D ehem,mke sebesar talam?HAHAHA

k.h.a.l.i.l.a said...

ecehh.. sian die bz. huhuu.... yan c0s ape kt seri iskandar?

peep said...

sore i lagi lemak berkrim dr greyson chance tu.. haha la la la la..

msredcheesecake said...

Life student ni mmg bz.... Study, enjoy.... Study hard, play harder k...

Faez Rusni said...

retiss mestila bz kan....huhu..cuti x ckap pon kan...

sergeant keroro said...

biasalah tuuu

farashe said...

ohoho..I baru tgk greyson chance nih..pas tau die duet ngan najwa latif..tak sangke you buad post sal die..

syakey said...

ayat ko slalu je merepek krepek ye yan. haha lawokk.

walawehh, busy bebenor. eh tapi greyson tu style kot gaya dia walopn budak lg, cute poin cute. huhu

ok,slamat masuk sem, jadi rajin,toksah dok melaghaaaaakan diri :D

EDlinaaJohari said...

wahh congrats yan followers dah 2000 :) blogger yg hebakk hehe ramai org suke bca blog yan, including me! :D

hanabunga said...

tu lah pasai.hana tabik gila dgn kakyan.bz memanjang,tapi still ada masa utk update blog.weee admire u a lot kakyan! :D

L@dyKichiMachiko said...

selamat kembali ke kolej...bljr rajin2 k dear..

~minat cite korea gak ker? citer tu best sgt2 tau,layannnn..kekadang bleh nangis sorg2.."Secret Garden"..~

noraauliyya said...

takpe.. yan still ada pembaca setia.

fatinSQUARE said...

wahh, Kuantan my hometown :P

Ihsan Arifin said...

tudiaaa tak kawen lagi dah busy camni kang dah kawin macam mane lah agak nye kan yannn ;)

Benrauf said...

selamat kembali berstadi. moga dipermudahkan Allah segala urusan pada semester ini. amin.

Shiro Petta Petto said...

Aku pun dah lama tak update blog. Haha. Tapi aku rajin baca blog kau. Guna google reader. So tak boleh nak comment. Haha. Good luck new sem. :)

LAici KAng Ais said...

busy mengalahkan retis ni. eheh :)

Jay said...

Yan mmg bizi sejak akhir2 ni kan??hehehe..nak contact kat fb pun susah..a[pa lagi tweet..hahaha:P

qiE said...

kak jijiyan 1st day dah dapat assignment bel and far dah . ahaha . takpe , insyaAllah qie usaha sebaik mungkin supaya dapat dean winchester . ehh salah2 . supaya dapat dean list for this sem macam kak jijiyan . btw kak jijiyan bilik berapa ?? penat panjang2kan leher yang tak panjang ni nak cari kot2 terjumpa kak jijiyan secara live :'( tapi tak jumpa pon

Izyan Masri said...

far8:mestilah.student.haha :D

Izyan Masri said...

ery:oraite.tak banyak main.banyak belajar je xD

Izyan Masri said...

abang stalker:haha.yeke.okay,lepasni nak join dengar jugaklah xD

Izyan Masri said...

khalila:yan course accountancy je :D

Izyan Masri said...

peep:haha.yeke?habislah lepasni greyson chance tak laku xD

Izyan Masri said...

msredcheesecake:hikhik.thanks msred yg cantik :D

Izyan Masri said...

faez rusni :alamak alamak.lupa nak bagitau.hikhik

Izyan Masri said...

sergenat keroro:kan?student's life :)

Izyan Masri said...

farashe:hehe.no lah dear.i never do any post or entry about him.just accidentally write a lil bit about greyson chance ni :)

Izyan Masri said...

syakey:haha.tade keje,mesti buat ayat kerepek merepek sikit xD

Izyan Masri said...

edlina:hehe.tak sehebak org lain yg lagi fames ames tu lina :D

Izyan Masri said...

HANABUNGA:whoah.malumalu.thanks kalau betul admire :D

Izyan Masri said...

lady kichimachiko : whoah.secrt garden?tautau.ramai suka :D

Izyan Masri said...

noraauliya:hehe.kalau betul ada pembaca setia seronoknya xD

Izyan Masri said...

fatin square:hehe.yeke?nanti nak dtg lgi lah :D

Izyan Masri said...

ihsan ariffin:tau tape.dh kawen nnti tak tgk blog gamaknya T_T

Izyan Masri said...

benrauf:hehe.terima kasih n aminnn :D

Izyan Masri said...

shiro : busy gila kan weyh.hehe.goodluck jugak sem baru ni ! :D

Izyan Masri said...

laici kang ais:haha.busy sangat ni.retis pon kalah.haha

Izyan Masri said...

jay:hehe.kalau nak contact,tweet je.sure yan reply :D

Izyan Masri said...

qie:anyonyonyo.meyh dtg bilik meyh.dg53 damar :D