Friday, November 11, 2011

Sembang pagi

Assalammualaikum
dan Selamat pagi semua !

haa.nampak tak ape yg lain kat situ.tade dah "peace be with you guys" macam selalu.disebabkan hari ni yan berjaya buat entry seawal pagi yang mungkin,marilah kita buat2 lain cam ada kelainan sikit.adekah telah kantoi bahawa hari ni je bangun awal selalunya bangun lewat ? ah!persyaithonkan semua itu.bisik hati kecilku (actually hati tak kecik.hati manusia agak besar hang tau dak ? ) (-.-)

pagi2 lagi yan terjaga lepas cium bau cekodok milo mak.memang pergh,kalau dapat telan tanpa gosok gigi dulu,pastu dia mixwell dengan segala juice dalam mulut mesti nampak hebat je.wakaka.okay fine.geli seyh.pagi2 mcm ni.tade point penting.saja nak menaip biar satu dunia tau yan bangun awal.oh ye,disebabkan berjaya bangun seawal yang mungkin,marilah kita buat list ape yg perlu buat hari ni.sob3 T_T


few things to do :
  • menyapu rumah secara maximum
  • pack baju sebelum ikut hantar kakak ke uia kuantan
  • buat list barang2 yang perlu dibeli sebelum balik uitm.(part ni gwa rasa nak emo je.mencik2.)
  • perlu menempek sebiji entry yg berguna kepada masyarakat sejagat sebelum malam ni.
  • perlu berblogwalking secara berleluasa
  • perlu menyetllekan semua order dari customer
  • paling penting,perlu sambung tidur.
eyh ? yang last tu mcm tak boleh terima je.haha. :')

" Rasulullah serta sahabat-sahabatnya selepas solat subuh.mereka tidak tidur.Mereka berjaga sehingga matahari naik.Orang yang tidur selepas subuh akan dipayahkan rezeki untuknya. "

cam ni aa bro,baru gwa cakap lu terus bagi hadis.tanak aa kawan.wuwuwu T_T

nak g mop lantai,sapu rumah,cuci kereta,blablabla,siram pokok lah cam ni,so,cheers! :)

44 comments:

qiE said...

morning kak jijiyan !!
sapu sampah , mop lantai elok2
kalu nak feeling lagi bayangkan kak jijiyan ni cinderella
(:

NinaAz said...

WAH! RAJINNYA.. all d best! jan sambung tido balik! keje.keje. =)

zella y said...

tak la rs geli sgt mkn b4 gosok gigi sbb ade gak buat kekekekekk

Syimir said...

hahaha..awal seyh die bangun! :P

azam said...

hehehe...rajinnya

nanti singgah kay blog saya ye...

starzieti said...

kite selalu tertido kalau lepas subuh. kene tahan mate la pasnih. -.-

MIMIE AIZA said...

part nak kemas balik uitm tu kita sama. tp dgn malangnya, mimie dah selamat sampai uitm arau pun.haishh

Nurul Husna Abdul Latif said...

Memang mencik pun nak pack barang balik SI :-)
* yan,chumelnya pekataan mencik tu. hehe

IZNIE MEI said...

rmai jugak update 11.11.11 ni kan.
salam jumaat :D

semoga sama2 kita dapat berkatnya..

ayuyuuu :) said...

haha rajin! :)

perempuan mcm kita, perlulah tu semua..

Nyamuk Terbang said...

cekodok milo??erkk

Abg Stalker said...

alamak ai...pasni pas subuh xmo tdo lg la +_+

zaty said...

AMBOI KAK YAN AWAL PULAK BANGUN EH. TO-DO-LIST YG KEEMPAT TU PERLU KALAU TAK CMNER AA SAYA NAK KOMEN KAN KAN? kekeke. XD

syakey said...

ada jugak buat mcm tu, gosok gigi guna makanan breakfast. sedappp pa. HAHA

XD

Pocket said...

tang part blogwalking tu..
pocket setuju:D
pocket pung dah lama tak BW,
start balik! start balik:D

'yAnA' Cute said...

ahaaa..same la kite yayan..
yana pn kne pikir list brg nak alik uitm..huk3..

yayan uitm mne ek??hehe..
beshnyer cekodok... =)

'yAnA' Cute said...

ahaaa..same la kite yayan..
yana pn kne pikir list brg nak alik uitm..huk3..

yayan uitm mne ek??hehe..
beshnyer cekodok... =)

'yAnA' Cute said...

ahaaa..same la kite yayan..
yana pn kne pikir list brg nak alik uitm..huk3..

yayan uitm mne ek??hehe..
beshnyer cekodok... =)

'yAnA' Cute said...

ahaaa..same la kite yayan..
yana pn kne pikir list brg nak alik uitm..huk3..

yayan uitm mne ek??hehe..
beshnyer cekodok... =)

emieysandra said...

rajinyyer!, betoi3..xelok tdor pas subuh, tp kite pun kdg2 terbuat gak..huhu~

Addin said...

cekodok milo, first time dengar :D menarik ni .

Cik Yana said...

Cekodok milo? First time cik Yana dengar. Nak rasa! :)

Gen2Merah said...

waaahhh, syukurnya kalau dapat bini yang rajin bangun awal dan buat apa kerja yang patut.. ehehee...

Izyan Masri said...

qie:kihkih.kena bayangkan diri cinderella tu yg susah tu :D

Izyan Masri said...

ninaAz:kihkih.whoah.bestlah dpt tido balik.hehe :D

Izyan Masri said...

zella y:haha.yeke.boleh share sikit pengalaman ni :D

Izyan Masri said...

syimir:hehe.mestilah.semangat bangun awal ni :D

Izyan Masri said...

AZAM:hhe.okay,jap lagi singgah dah :D

Izyan Masri said...

starzieti:aah.kena tahan mata elok2.tak baik tidur pas subuh :D

Izyan Masri said...

mimie aiza:eyh?awalnya.ke budak degree eyh :D

Izyan Masri said...

cena:bila balik uitm?20 hrbln tu terus balik eyh ? :D

Izyan Masri said...

iznie mei:hehe.waktu update ni tak ingat pon 111111 :D

Izyan Masri said...

ayuyuyu:aah.kena buat2 rajin.hikhik

Izyan Masri said...

nyamuk terbang:sedap tau.wajib cuba :D

Izyan Masri said...

abang stalker:yeay.bagus.pasni jangan tido dah.barulah rezeki murah.ramai awek dtg.eyh?ahah

Izyan Masri said...

zaty:kihkih.buat je to-do list.padahal belog tak update2 jugak xD

Izyan Masri said...

syakey:haha.mesti rasa juicy gila kan makanan time tu xD

Izyan Masri said...

pocket:samelah.ntah kenapa skarang mcm busy sangt kononnya T_T

Izyan Masri said...

yana cute:kesian kan kite dua.yan uitm seri iskandar.yana ? :D

Izyan Masri said...

emieysandra:samelah.kadang2 terlajak jugak.tk boleh buat ape dah xD

Izyan Masri said...

addin:memang menarik pon.boleh try xD

Izyan Masri said...

cik yana:hhe.boleh2 meyh dtgrumah meyh.hari2 yan buatkan :D

Izyan Masri said...

gen2merah:haha.kena buat interview lah mcm tu sebelum cri bini xD

raihana latif said...

sgt rajin yer..sume nk bwat...hehehe..

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, November 11, 2011

Sembang pagi

Assalammualaikum
dan Selamat pagi semua !

haa.nampak tak ape yg lain kat situ.tade dah "peace be with you guys" macam selalu.disebabkan hari ni yan berjaya buat entry seawal pagi yang mungkin,marilah kita buat2 lain cam ada kelainan sikit.adekah telah kantoi bahawa hari ni je bangun awal selalunya bangun lewat ? ah!persyaithonkan semua itu.bisik hati kecilku (actually hati tak kecik.hati manusia agak besar hang tau dak ? ) (-.-)

pagi2 lagi yan terjaga lepas cium bau cekodok milo mak.memang pergh,kalau dapat telan tanpa gosok gigi dulu,pastu dia mixwell dengan segala juice dalam mulut mesti nampak hebat je.wakaka.okay fine.geli seyh.pagi2 mcm ni.tade point penting.saja nak menaip biar satu dunia tau yan bangun awal.oh ye,disebabkan berjaya bangun seawal yang mungkin,marilah kita buat list ape yg perlu buat hari ni.sob3 T_T


few things to do :
  • menyapu rumah secara maximum
  • pack baju sebelum ikut hantar kakak ke uia kuantan
  • buat list barang2 yang perlu dibeli sebelum balik uitm.(part ni gwa rasa nak emo je.mencik2.)
  • perlu menempek sebiji entry yg berguna kepada masyarakat sejagat sebelum malam ni.
  • perlu berblogwalking secara berleluasa
  • perlu menyetllekan semua order dari customer
  • paling penting,perlu sambung tidur.
eyh ? yang last tu mcm tak boleh terima je.haha. :')

" Rasulullah serta sahabat-sahabatnya selepas solat subuh.mereka tidak tidur.Mereka berjaga sehingga matahari naik.Orang yang tidur selepas subuh akan dipayahkan rezeki untuknya. "

cam ni aa bro,baru gwa cakap lu terus bagi hadis.tanak aa kawan.wuwuwu T_T

nak g mop lantai,sapu rumah,cuci kereta,blablabla,siram pokok lah cam ni,so,cheers! :)

44 comments:

qiE said...

morning kak jijiyan !!
sapu sampah , mop lantai elok2
kalu nak feeling lagi bayangkan kak jijiyan ni cinderella
(:

NinaAz said...

WAH! RAJINNYA.. all d best! jan sambung tido balik! keje.keje. =)

zella y said...

tak la rs geli sgt mkn b4 gosok gigi sbb ade gak buat kekekekekk

Syimir said...

hahaha..awal seyh die bangun! :P

azam said...

hehehe...rajinnya

nanti singgah kay blog saya ye...

starzieti said...

kite selalu tertido kalau lepas subuh. kene tahan mate la pasnih. -.-

MIMIE AIZA said...

part nak kemas balik uitm tu kita sama. tp dgn malangnya, mimie dah selamat sampai uitm arau pun.haishh

Nurul Husna Abdul Latif said...

Memang mencik pun nak pack barang balik SI :-)
* yan,chumelnya pekataan mencik tu. hehe

IZNIE MEI said...

rmai jugak update 11.11.11 ni kan.
salam jumaat :D

semoga sama2 kita dapat berkatnya..

ayuyuuu :) said...

haha rajin! :)

perempuan mcm kita, perlulah tu semua..

Nyamuk Terbang said...

cekodok milo??erkk

Abg Stalker said...

alamak ai...pasni pas subuh xmo tdo lg la +_+

zaty said...

AMBOI KAK YAN AWAL PULAK BANGUN EH. TO-DO-LIST YG KEEMPAT TU PERLU KALAU TAK CMNER AA SAYA NAK KOMEN KAN KAN? kekeke. XD

syakey said...

ada jugak buat mcm tu, gosok gigi guna makanan breakfast. sedappp pa. HAHA

XD

Pocket said...

tang part blogwalking tu..
pocket setuju:D
pocket pung dah lama tak BW,
start balik! start balik:D

'yAnA' Cute said...

ahaaa..same la kite yayan..
yana pn kne pikir list brg nak alik uitm..huk3..

yayan uitm mne ek??hehe..
beshnyer cekodok... =)

'yAnA' Cute said...

ahaaa..same la kite yayan..
yana pn kne pikir list brg nak alik uitm..huk3..

yayan uitm mne ek??hehe..
beshnyer cekodok... =)

'yAnA' Cute said...

ahaaa..same la kite yayan..
yana pn kne pikir list brg nak alik uitm..huk3..

yayan uitm mne ek??hehe..
beshnyer cekodok... =)

'yAnA' Cute said...

ahaaa..same la kite yayan..
yana pn kne pikir list brg nak alik uitm..huk3..

yayan uitm mne ek??hehe..
beshnyer cekodok... =)

emieysandra said...

rajinyyer!, betoi3..xelok tdor pas subuh, tp kite pun kdg2 terbuat gak..huhu~

Addin said...

cekodok milo, first time dengar :D menarik ni .

Cik Yana said...

Cekodok milo? First time cik Yana dengar. Nak rasa! :)

Gen2Merah said...

waaahhh, syukurnya kalau dapat bini yang rajin bangun awal dan buat apa kerja yang patut.. ehehee...

Izyan Masri said...

qie:kihkih.kena bayangkan diri cinderella tu yg susah tu :D

Izyan Masri said...

ninaAz:kihkih.whoah.bestlah dpt tido balik.hehe :D

Izyan Masri said...

zella y:haha.yeke.boleh share sikit pengalaman ni :D

Izyan Masri said...

syimir:hehe.mestilah.semangat bangun awal ni :D

Izyan Masri said...

AZAM:hhe.okay,jap lagi singgah dah :D

Izyan Masri said...

starzieti:aah.kena tahan mata elok2.tak baik tidur pas subuh :D

Izyan Masri said...

mimie aiza:eyh?awalnya.ke budak degree eyh :D

Izyan Masri said...

cena:bila balik uitm?20 hrbln tu terus balik eyh ? :D

Izyan Masri said...

iznie mei:hehe.waktu update ni tak ingat pon 111111 :D

Izyan Masri said...

ayuyuyu:aah.kena buat2 rajin.hikhik

Izyan Masri said...

nyamuk terbang:sedap tau.wajib cuba :D

Izyan Masri said...

abang stalker:yeay.bagus.pasni jangan tido dah.barulah rezeki murah.ramai awek dtg.eyh?ahah

Izyan Masri said...

zaty:kihkih.buat je to-do list.padahal belog tak update2 jugak xD

Izyan Masri said...

syakey:haha.mesti rasa juicy gila kan makanan time tu xD

Izyan Masri said...

pocket:samelah.ntah kenapa skarang mcm busy sangt kononnya T_T

Izyan Masri said...

yana cute:kesian kan kite dua.yan uitm seri iskandar.yana ? :D

Izyan Masri said...

emieysandra:samelah.kadang2 terlajak jugak.tk boleh buat ape dah xD

Izyan Masri said...

addin:memang menarik pon.boleh try xD

Izyan Masri said...

cik yana:hhe.boleh2 meyh dtgrumah meyh.hari2 yan buatkan :D

Izyan Masri said...

gen2merah:haha.kena buat interview lah mcm tu sebelum cri bini xD

raihana latif said...

sgt rajin yer..sume nk bwat...hehehe..