Tuesday, November 08, 2011

TAG for the first time ;)

Hello readers!
Peace be with you guys :)

entry ni kejap je tau.sebab yan nak pegi beli barang dapur jap lagi,pastu terus nak masak pulak.wakaka.awal2 entry dah nak memarketkan diri.

telah di tag dari SAFURAA SALI.sape rasa ohsemmnyaa sila lawat blog beliau. :P

demand betul laa tag zaman sekarang ni nak ber rules pulak.tape la.layankan je lah.zaas~

Rules of the game :
1. You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the question the tagger set for you in their post. And create another eleven new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose eleven people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tag HIM/HER.
6. No tag back !

sebelum memulakan bicara.entry diserikan dengan dua gadis berpipi kembung dan berdahi jendol :')


Step 1 : 11 things about myself

1. Nama izyan nasuha bt masri.orang selalu panggil "weyh kim kardashians!nak pg mana tu?" ,tapi gwa tak kisahlah nak panggil ape pon.haha
2. Tahun depan dah masuk 20 tahun.12 may 1992.(agak2 bulan may tu siapkanlah beg guess sebiji,kemeja padini sehelai.)
3. Single ke? no comment (sambil pakai shades dan masuk dalam kereta mcm artis kena kejar dgn reporter. :P )
4. Tak suka pape subject pon sebab yan suka terbongkang kat rumah sambil makan kepok lekor.:')
5. Dating dengan sape?tanya soalan best sikit boleh dak?blah la weyh blah blah.wakaka.asal emo ni ?
6. Tak suka kpop ke,mpop ke segala benda tu.lagu m daud kilau bling bling lagi best.
7. Artis mana gwa minat ? fatin liyana,cik epal,hanis zalikha boleh masuk kategori retiss tak ? :P
8. Suka berkawan,tapi suka jugak cari gaduh dengan kawan.kata otai,kenalah mcm tu.haha.joke2 :p
9. I love my blog so much!
10.seorang yang HOT.aww.haha.hot tempered sebenarnya.meyh sini yan pang sekali.haha
11. dahh a.lenguh lah kaki nak jawab tag ni even yan tulis guna tangan.

Step 2 :Questions from tagger.
1. Name?
izyan nasuha masri.tu dalam ic,luar ic,izyan lavigne.
2. Height?
ni yg nak hot ni.tau lah tak berapa nak tinggi cam pokok kelapa.
3. Weight?
isu sensitiviti kaum ni.boleh menggugat keamanan jiwa dan negara.tayah jawablah.wakaka.
4. Do you one of kpop fan? -.-
tak langsung aiih.gwa layan inteam,unic,hijjaz,rabbani je.nak up sikit,maher zain.
5. What's your preferred genre of music?
heavy metal.kata otai,kalau layan jiwang karat mcm lagu2 existx,spoon,senduk,garfu tu,jatuh aa kredibiliti yan. T_T
6. Guitar or violin?
dua2 tak.ketuk baldi dalam toilet bolehlah.
7. Do you think that you're attractive?
attractive gak dulu.tapi skrg sejak ada cdgn nak buat himpunan homosex tu,market yan dah jatuhh aa.weyh,ingat urban sgt ke homosex tu?booo~
8. Last time you cried?
time jatuh dalam longkang darjah 6 dulu.yan berhati kental dan kenyal.tak nangis dah sekarang.
9. Do you want to get married?
habaq mai kat yan,sape yg tanak kawen??
10. Fav song at the moment?
cinta muka buku.siap offcial video.sebab suka tengok dia pakai tudung bawal kemot2.kagum ;')
11.Person that you wanna kill?
malas lah nak kill2 die2 ni.nak kawen dulu.nanti tak pasal2 masuk penjara sebelum kawen T_T

okay,done!malas nak tag orang balik.hikhik.nak pegi pasar malam.hari nak hujan dah.wuwuwu T_T

24 comments:

nur shazwani said...

wahhhhh. byk dah tahu pasal sis yan (=

rara pinkmafia said...

rajin balas tag ;)

Penyu said...

samelah kite kena tag. kahkahkah.

Phat said...

sempat jugak jawab 11 soalan ni ye..phat ramai jugak yang tag tapi x sempat nk buat sebab busy jaga baby syaza

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/11/pengaruh-cerita-real-steel.html

♛ Dea Arematt ♛ said...

kater minat hijjaz, maher zain.. tp layan heavy metal??.. konpius aku.. haha

Ihsan Arifin said...

alangkah comotnya yan jatuh longkang ;)

qiE said...

wahh !!
semangat ni
insyaAllah kita berdua akan sama2 dapat dekan next sem
go kak jijiyan go :D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kamu tahu yan..akak sbnrnya tag kamu utk segmen nih tp akak delete..hehe

zaty said...

apala kak yan jawab nii.adoi.gelak ja baca jwpn..haha XD

ayuyuuu :) said...

tagging2.

perang sungguh :)

Syimir said...

single?...booo..da tau jawpn..hehheee

ejulz said...

gud luck.. lama dh x kene tag.. :(

Pocket said...

tengah dok musim tag ni sekarang :D
besh nyer pocket baca little details bout u girls :)

Nyamuk Terbang said...

ap kaitan homosex dgn kau??haha

Faidhatul Arfah said...

yeayy , maher zain i loikeee tooo. hee (:

EZAN IDMA said...

alaa main tipu. jawb la tang berat n tggi tu kahkahkah *gelak jaht :p

k.h.a.l.i.l.a said...

cambest je main cmni. huhuu. xpe izyan, market tinggi dah.

nak mntak tlong boleh? vote sy kt link ni. huhu... TQ

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=275396459166164&set=a.275394759166334.63684.165933393445805&type=1&permPage=1

Abg Stalker said...

12 may!sama dgn papa abg. :) bole la ingat nti.

Izyan Masri said...

shazwani:hehe.tu pon bnyk lgi kak yan tak bgtau :D

Izyan Masri said...

rarapinkmafia:hehe.terlebih masa.thats y pegi jawab tag tu :D

Izyan Masri said...

rarapinkmafia:hehe.terlebih masa.thats y pegi jawab tag tu :D

Izyan Masri said...

penyu:jomlah jwb same2 :D

Izyan Masri said...

phat:hehe.kirim salam kat baby shada yg comel tu :D

Mya said...

rajinnya awak jawab tag! =D

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, November 08, 2011

TAG for the first time ;)

Hello readers!
Peace be with you guys :)

entry ni kejap je tau.sebab yan nak pegi beli barang dapur jap lagi,pastu terus nak masak pulak.wakaka.awal2 entry dah nak memarketkan diri.

telah di tag dari SAFURAA SALI.sape rasa ohsemmnyaa sila lawat blog beliau. :P

demand betul laa tag zaman sekarang ni nak ber rules pulak.tape la.layankan je lah.zaas~

Rules of the game :
1. You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the question the tagger set for you in their post. And create another eleven new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose eleven people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tag HIM/HER.
6. No tag back !

sebelum memulakan bicara.entry diserikan dengan dua gadis berpipi kembung dan berdahi jendol :')


Step 1 : 11 things about myself

1. Nama izyan nasuha bt masri.orang selalu panggil "weyh kim kardashians!nak pg mana tu?" ,tapi gwa tak kisahlah nak panggil ape pon.haha
2. Tahun depan dah masuk 20 tahun.12 may 1992.(agak2 bulan may tu siapkanlah beg guess sebiji,kemeja padini sehelai.)
3. Single ke? no comment (sambil pakai shades dan masuk dalam kereta mcm artis kena kejar dgn reporter. :P )
4. Tak suka pape subject pon sebab yan suka terbongkang kat rumah sambil makan kepok lekor.:')
5. Dating dengan sape?tanya soalan best sikit boleh dak?blah la weyh blah blah.wakaka.asal emo ni ?
6. Tak suka kpop ke,mpop ke segala benda tu.lagu m daud kilau bling bling lagi best.
7. Artis mana gwa minat ? fatin liyana,cik epal,hanis zalikha boleh masuk kategori retiss tak ? :P
8. Suka berkawan,tapi suka jugak cari gaduh dengan kawan.kata otai,kenalah mcm tu.haha.joke2 :p
9. I love my blog so much!
10.seorang yang HOT.aww.haha.hot tempered sebenarnya.meyh sini yan pang sekali.haha
11. dahh a.lenguh lah kaki nak jawab tag ni even yan tulis guna tangan.

Step 2 :Questions from tagger.
1. Name?
izyan nasuha masri.tu dalam ic,luar ic,izyan lavigne.
2. Height?
ni yg nak hot ni.tau lah tak berapa nak tinggi cam pokok kelapa.
3. Weight?
isu sensitiviti kaum ni.boleh menggugat keamanan jiwa dan negara.tayah jawablah.wakaka.
4. Do you one of kpop fan? -.-
tak langsung aiih.gwa layan inteam,unic,hijjaz,rabbani je.nak up sikit,maher zain.
5. What's your preferred genre of music?
heavy metal.kata otai,kalau layan jiwang karat mcm lagu2 existx,spoon,senduk,garfu tu,jatuh aa kredibiliti yan. T_T
6. Guitar or violin?
dua2 tak.ketuk baldi dalam toilet bolehlah.
7. Do you think that you're attractive?
attractive gak dulu.tapi skrg sejak ada cdgn nak buat himpunan homosex tu,market yan dah jatuhh aa.weyh,ingat urban sgt ke homosex tu?booo~
8. Last time you cried?
time jatuh dalam longkang darjah 6 dulu.yan berhati kental dan kenyal.tak nangis dah sekarang.
9. Do you want to get married?
habaq mai kat yan,sape yg tanak kawen??
10. Fav song at the moment?
cinta muka buku.siap offcial video.sebab suka tengok dia pakai tudung bawal kemot2.kagum ;')
11.Person that you wanna kill?
malas lah nak kill2 die2 ni.nak kawen dulu.nanti tak pasal2 masuk penjara sebelum kawen T_T

okay,done!malas nak tag orang balik.hikhik.nak pegi pasar malam.hari nak hujan dah.wuwuwu T_T

24 comments:

nur shazwani said...

wahhhhh. byk dah tahu pasal sis yan (=

rara pinkmafia said...

rajin balas tag ;)

Penyu said...

samelah kite kena tag. kahkahkah.

Phat said...

sempat jugak jawab 11 soalan ni ye..phat ramai jugak yang tag tapi x sempat nk buat sebab busy jaga baby syaza

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/11/pengaruh-cerita-real-steel.html

♛ Dea Arematt ♛ said...

kater minat hijjaz, maher zain.. tp layan heavy metal??.. konpius aku.. haha

Ihsan Arifin said...

alangkah comotnya yan jatuh longkang ;)

qiE said...

wahh !!
semangat ni
insyaAllah kita berdua akan sama2 dapat dekan next sem
go kak jijiyan go :D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kamu tahu yan..akak sbnrnya tag kamu utk segmen nih tp akak delete..hehe

zaty said...

apala kak yan jawab nii.adoi.gelak ja baca jwpn..haha XD

ayuyuuu :) said...

tagging2.

perang sungguh :)

Syimir said...

single?...booo..da tau jawpn..hehheee

ejulz said...

gud luck.. lama dh x kene tag.. :(

Pocket said...

tengah dok musim tag ni sekarang :D
besh nyer pocket baca little details bout u girls :)

Nyamuk Terbang said...

ap kaitan homosex dgn kau??haha

Faidhatul Arfah said...

yeayy , maher zain i loikeee tooo. hee (:

EZAN IDMA said...

alaa main tipu. jawb la tang berat n tggi tu kahkahkah *gelak jaht :p

k.h.a.l.i.l.a said...

cambest je main cmni. huhuu. xpe izyan, market tinggi dah.

nak mntak tlong boleh? vote sy kt link ni. huhu... TQ

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=275396459166164&set=a.275394759166334.63684.165933393445805&type=1&permPage=1

Abg Stalker said...

12 may!sama dgn papa abg. :) bole la ingat nti.

Izyan Masri said...

shazwani:hehe.tu pon bnyk lgi kak yan tak bgtau :D

Izyan Masri said...

rarapinkmafia:hehe.terlebih masa.thats y pegi jawab tag tu :D

Izyan Masri said...

rarapinkmafia:hehe.terlebih masa.thats y pegi jawab tag tu :D

Izyan Masri said...

penyu:jomlah jwb same2 :D

Izyan Masri said...

phat:hehe.kirim salam kat baby shada yg comel tu :D

Mya said...

rajinnya awak jawab tag! =D