Friday, December 30, 2011

Pahit,manis,masam,masin,tawar 2011

Hello bloggers!
Peace be with you guys :)

sebenarnya kan,waktu tulis entry ni,tarikh baru je 4.12.2011.tapi dah duk kalut nak tulis pasal farewell entry untuk 2011.haha.poyo tak poyo.aaaah!tapi persyaithonkan semua tu.janji eden dah tak sabar bonar dah nak cito pasal semuo hidup eden untuk tahun ni.yes i know.i dont have something really special to write about.gwa mana ada photoshoot dengan annas easkey yg boleh dibanggakan pastu beribu2 orang like,gwa jugak tade join tea party dengan hana tajima yg banyak blogger famous join tu.birthday party kawan adelah join.tu pon buat kat dalam uitm,pastu main baling2 tepung sambil makan kopok lekor beli kat pasar malam.haha. :') but i dont mind and care about that at all.as long as yan ada something yg boleh buat diri sendiri nak kenang time rindu2 nanti.

okay.kita start dengan yang tak happy dulu lah boleh tak?yg tak happy ada few things.But i just wanna share only one out of hundreds tu.tahun ni banyak jugaklah benda tak best berlaku.Mula2 kan,waktu gwe keluar dari uitm untuk liburan sama temen2,(terpengaruh dengan sinetron putri yg ditukarr aa ni terus nak cakap indon.haha) kereta kitorang pernah dikejar oleh satu kereta warna hitam yg menggerunkan.series memang scary gila waktu tu.dah aa time dia kejar tu siap main himpit2 kereta lagi.apo ekau ingat ekau tongah berlakon filem hindustan ko apo jang oi ?so,sebagai driver handalan,yan pon try aa pecut laju,but then,diorang still kejar,and finally,yan stop kat petrol station kononnya bila ramai orang diorang tak kejar dah.fuuh.selamat diorang tak kejar dah time tu.tapi disebabkan cuak yg teramat dan tak dpt control lagi,yan lupa tengok depan dan terlanggar kerusi dan jugak terlanggar ponggong aunt india keje petronas tu.haha.series takut seyh.jatuh kredibiliti sebagai wanita berhati kental sebelum ni (-.-) LOL

hai.iteww lah tuaan punyewww blog niewwww.sila baca dengan sekali nafas dan 6 harkat panjang.

ok lah.marilah kita tak bercakap lebat lagi pasal benda yg tak best untuk tahun 2011.ape yg yan harapkan ialah,agar tade lagi benda2 tak best mcm tu.sangat mengharapkan mengalahkan kau mengharapkan sebiji cheese burger time tengah malam akibat bajet diet nak kurus disiang hari.haha.asal cam kenal je situation ni?okay,let us back to the track.kita bertukar kepada benda yg best sepanjang tahun ni.alaa,mesti ada yang cakap mcm ni nanti,

" ekeleh bro,gwa rasa benda ni tak best langsung aa.tayah share lah "

tapi tak peduli.nak share jugak.First,my business,EZ BROWNIES alhamdulillah is getting better from day to day.thanks to my beloved customers who keep supporting me from the very first moment i run the business.i love you ollss~asal cakap mcm bajet menang award ni?pang nak?(-.-)'hujung tahun lepas,yg like page tu adelah dalam 1 ribu je.cam sedih jugaklah.rasa mcm tade org ke nak beli baju yan jual ni?rasa cam dh habis glamour dah baju kite pilih.rozita che wan punya bulu mata pelesu pon boleh gugur kalau tengok baju kite jual.hikhik.tapi since january 2011 alhamdulillah rezeki melimpah jugaklah.even yg like baru 4 ribu lebih,tapi yg beli makin ramai.wuwu.terharu mak,nokk.thanks,arigato,xie xie, :')

pastu cakap pasal blog pulak.last year sape tau,blog yan ade dalam 150 org followers je.sebab waktu tu cite pon semua pasal i love you,you love me,we are happy family.senang cakap,jiwang doeh.haha.tapi since this year,alhamdulillah.the number keep increasing till now.even baru 2000 tapi kire ok lah tu untuk blogger picisan mcm kite ni kan?janganlah korang nak compare dengan cik epal,yuyu zulaikha,fatin liyana semua tu,memang taklah kan :') sobsob.tacing aa cam ni.

pasal study pulak,very grateful to Allah sebab result maintain dan alhamdulillah makin elok.dapat dekan bukanlah something yg yan harapkan sangat sebelum ni.sebabnya satu je,yan adalah makhluk yg sangat suka keluar dan mencari ketenangan kat luar uitm.haha.ececey konon ketenangan.padahal merayau tak tentu hala.dah lah kelas pon ikut hati nak pegi,bila rasa tanak pegi,maka terbongkang lah atas katil bersama selimut yg bergulung mengalahkan swiss roll apollo perasa strawberry.sebabkan semua tu lah yan tak expect my result sentiasa elok.alhamdulillah.berkat doa dan solat hajat perbagai version mak kot.:')

enough for this entry.malas lah nak taip banyak2.bukan ada org nak baca and komen pon.wakaka.boleh tak nak touching cam tu? ok lah,pasni nak cari azam untuk tahun baru.cari azam tu bukanlah maksudnya cari budak laki bernama muhammad azam untuk dijadikan boypren.dakk aihh.ok lah.nak makan pocketful kfc ni.so,cheers! :)

street chic fashion,free postage,english cotton,korean apparels,handbags,all in EZ Brownies
*dropship agent needed!

21 comments:

cik najihah said...

as long as u keep on humble dats more than awesome dear :)

Jay said...

tahun depan ni azam nak kawin yan..hahaha:P

shahrazali said...

semoga bisnes semakin maju tahun depan.....

Rtp Farra Arisha said...

you got so many activities in a year! :) have a very happy and blessed new year in advance, sis!!!

♥ shaheizny ma ♥ said...

jyeaahh.! semoga kekal mndpt result yg bgus2:) hee..~ and also ,.azam baru yg lbih gempakxx :DD

zaty said...

yayy!*tepuktepuk*
harap bisnes terus maju dan follower semakin ramai. :D

2000+ follower pun bkn senang nk capai.go go ! :)

Adylia Qarissa said...

semoga hari mendatang lebih bermakna :D

aizadalias said...

slamat tahun baru cik kak ;p

LittleGurl said...

haip! junior ke ne sbb sama-sama uitm ;D

have a nice day babe! harap tahun depan kite sama2 lebih hati2 dengan mat motor/kereta rempit! wuuuuuuuuuu

chill chill ok!! study elok-elok. jangan asyik dok bercinta je hahaha!

LittleGurl said...

have a nice day babe!!!! ;)

Safwan Seth said...

EZ Brownies, lepas ni jual pakaian lelaki plak :)

qiE said...

kak jijiyan (:
hehe
saja je nak tegur
bila jumpa depan mata malu nak tegur :P

Gua said...

ha, lepas ni boleh buat entry azam tahun 2012 pulak. :)

Syafiqah Alkaf said...

alhamdulillah murah rezeki tahun nie:)

qiE said...

ehh ehh
mana tahu ni qie tak tension ni
hehe
tak tension dah sebab kak jijiyan sudi melawat blog titew tu :P
auww

mysara ramlan said...

Happy new year!!

sarah mohamad said...

InsyaAllah, semoha semua harapan dan azam izyan masri akan termakbul. May Allah bless u. :D

ZYASH said...

Happy New Year 2012 dear...

Izyan Masri said...

CIK NAJIHAH:INSY AND I'LL MAKE SURE HUMBLE WILL BE MY FOREVER ATTITUDE :)

JAY:WAAH.NAK KAWEN DAH.BEST TU XD

SHAHRZALI:HEHE.AMIN AND INSY.KENA RAJIN LGI NI XD

RTP FARRA ARISHA:HEHE.INSY.MAY U HAVE A VERY NICE YEAR AHEAD TOO ! :D

SHAHEIZNY MA:HEHE.TAKTAU APE LAGI AZAM BARU UTK TAHUN DEPAN XD

ZATY:HEHE.NI SEBAB ZATY FOLLOW.TERUS ORG LAIN FOLLOW BANYK2 XD

Izyan Masri said...

AYLIA QARISSA: HEHE.INSY AMIN.UTK AWAK JUGAK ;D

AIZAD ALIAS:SELAMAT TAHUN BARU JUGAK CIK ABANG ;P

LITTLE GURL:YEKE?LAH BARU TAU SAMA2 UITM.HEHE.JUNIOR KOT. XD

SAFWAN SETH:HEHE.INSY I WILL.NAK TRY JUAL XD

QIE:HEHE.TAK BOLEH MALU.LEPAS NI KENA TEGUR JUGAK XD

GUA:YEAY.DH BUAT PON.KEN BACA XD

SYAFIQAH ALKAF :HEHE.AAH.ALHAMDULILLAH.HARAP2 TAHUN DEPAN LGI BNYK XD

MYSARA RAMLAN :HAPPY NEW YEAR TOO DEAR :D

SARAH :HEHE.ALHAMDULILLAH.AMIN.UNTUK SARAH JUGAK.FUUH FUUH :D

ZYASH:HAPPY NEW YEAR TOO ;D

Nalisa Syahira said...

byk tuu 2000 , haha ,

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, December 30, 2011

Pahit,manis,masam,masin,tawar 2011

Hello bloggers!
Peace be with you guys :)

sebenarnya kan,waktu tulis entry ni,tarikh baru je 4.12.2011.tapi dah duk kalut nak tulis pasal farewell entry untuk 2011.haha.poyo tak poyo.aaaah!tapi persyaithonkan semua tu.janji eden dah tak sabar bonar dah nak cito pasal semuo hidup eden untuk tahun ni.yes i know.i dont have something really special to write about.gwa mana ada photoshoot dengan annas easkey yg boleh dibanggakan pastu beribu2 orang like,gwa jugak tade join tea party dengan hana tajima yg banyak blogger famous join tu.birthday party kawan adelah join.tu pon buat kat dalam uitm,pastu main baling2 tepung sambil makan kopok lekor beli kat pasar malam.haha. :') but i dont mind and care about that at all.as long as yan ada something yg boleh buat diri sendiri nak kenang time rindu2 nanti.

okay.kita start dengan yang tak happy dulu lah boleh tak?yg tak happy ada few things.But i just wanna share only one out of hundreds tu.tahun ni banyak jugaklah benda tak best berlaku.Mula2 kan,waktu gwe keluar dari uitm untuk liburan sama temen2,(terpengaruh dengan sinetron putri yg ditukarr aa ni terus nak cakap indon.haha) kereta kitorang pernah dikejar oleh satu kereta warna hitam yg menggerunkan.series memang scary gila waktu tu.dah aa time dia kejar tu siap main himpit2 kereta lagi.apo ekau ingat ekau tongah berlakon filem hindustan ko apo jang oi ?so,sebagai driver handalan,yan pon try aa pecut laju,but then,diorang still kejar,and finally,yan stop kat petrol station kononnya bila ramai orang diorang tak kejar dah.fuuh.selamat diorang tak kejar dah time tu.tapi disebabkan cuak yg teramat dan tak dpt control lagi,yan lupa tengok depan dan terlanggar kerusi dan jugak terlanggar ponggong aunt india keje petronas tu.haha.series takut seyh.jatuh kredibiliti sebagai wanita berhati kental sebelum ni (-.-) LOL

hai.iteww lah tuaan punyewww blog niewwww.sila baca dengan sekali nafas dan 6 harkat panjang.

ok lah.marilah kita tak bercakap lebat lagi pasal benda yg tak best untuk tahun 2011.ape yg yan harapkan ialah,agar tade lagi benda2 tak best mcm tu.sangat mengharapkan mengalahkan kau mengharapkan sebiji cheese burger time tengah malam akibat bajet diet nak kurus disiang hari.haha.asal cam kenal je situation ni?okay,let us back to the track.kita bertukar kepada benda yg best sepanjang tahun ni.alaa,mesti ada yang cakap mcm ni nanti,

" ekeleh bro,gwa rasa benda ni tak best langsung aa.tayah share lah "

tapi tak peduli.nak share jugak.First,my business,EZ BROWNIES alhamdulillah is getting better from day to day.thanks to my beloved customers who keep supporting me from the very first moment i run the business.i love you ollss~asal cakap mcm bajet menang award ni?pang nak?(-.-)'hujung tahun lepas,yg like page tu adelah dalam 1 ribu je.cam sedih jugaklah.rasa mcm tade org ke nak beli baju yan jual ni?rasa cam dh habis glamour dah baju kite pilih.rozita che wan punya bulu mata pelesu pon boleh gugur kalau tengok baju kite jual.hikhik.tapi since january 2011 alhamdulillah rezeki melimpah jugaklah.even yg like baru 4 ribu lebih,tapi yg beli makin ramai.wuwu.terharu mak,nokk.thanks,arigato,xie xie, :')

pastu cakap pasal blog pulak.last year sape tau,blog yan ade dalam 150 org followers je.sebab waktu tu cite pon semua pasal i love you,you love me,we are happy family.senang cakap,jiwang doeh.haha.tapi since this year,alhamdulillah.the number keep increasing till now.even baru 2000 tapi kire ok lah tu untuk blogger picisan mcm kite ni kan?janganlah korang nak compare dengan cik epal,yuyu zulaikha,fatin liyana semua tu,memang taklah kan :') sobsob.tacing aa cam ni.

pasal study pulak,very grateful to Allah sebab result maintain dan alhamdulillah makin elok.dapat dekan bukanlah something yg yan harapkan sangat sebelum ni.sebabnya satu je,yan adalah makhluk yg sangat suka keluar dan mencari ketenangan kat luar uitm.haha.ececey konon ketenangan.padahal merayau tak tentu hala.dah lah kelas pon ikut hati nak pegi,bila rasa tanak pegi,maka terbongkang lah atas katil bersama selimut yg bergulung mengalahkan swiss roll apollo perasa strawberry.sebabkan semua tu lah yan tak expect my result sentiasa elok.alhamdulillah.berkat doa dan solat hajat perbagai version mak kot.:')

enough for this entry.malas lah nak taip banyak2.bukan ada org nak baca and komen pon.wakaka.boleh tak nak touching cam tu? ok lah,pasni nak cari azam untuk tahun baru.cari azam tu bukanlah maksudnya cari budak laki bernama muhammad azam untuk dijadikan boypren.dakk aihh.ok lah.nak makan pocketful kfc ni.so,cheers! :)

street chic fashion,free postage,english cotton,korean apparels,handbags,all in EZ Brownies
*dropship agent needed!

21 comments:

cik najihah said...

as long as u keep on humble dats more than awesome dear :)

Jay said...

tahun depan ni azam nak kawin yan..hahaha:P

shahrazali said...

semoga bisnes semakin maju tahun depan.....

Rtp Farra Arisha said...

you got so many activities in a year! :) have a very happy and blessed new year in advance, sis!!!

♥ shaheizny ma ♥ said...

jyeaahh.! semoga kekal mndpt result yg bgus2:) hee..~ and also ,.azam baru yg lbih gempakxx :DD

zaty said...

yayy!*tepuktepuk*
harap bisnes terus maju dan follower semakin ramai. :D

2000+ follower pun bkn senang nk capai.go go ! :)

Adylia Qarissa said...

semoga hari mendatang lebih bermakna :D

aizadalias said...

slamat tahun baru cik kak ;p

LittleGurl said...

haip! junior ke ne sbb sama-sama uitm ;D

have a nice day babe! harap tahun depan kite sama2 lebih hati2 dengan mat motor/kereta rempit! wuuuuuuuuuu

chill chill ok!! study elok-elok. jangan asyik dok bercinta je hahaha!

LittleGurl said...

have a nice day babe!!!! ;)

Safwan Seth said...

EZ Brownies, lepas ni jual pakaian lelaki plak :)

qiE said...

kak jijiyan (:
hehe
saja je nak tegur
bila jumpa depan mata malu nak tegur :P

Gua said...

ha, lepas ni boleh buat entry azam tahun 2012 pulak. :)

Syafiqah Alkaf said...

alhamdulillah murah rezeki tahun nie:)

qiE said...

ehh ehh
mana tahu ni qie tak tension ni
hehe
tak tension dah sebab kak jijiyan sudi melawat blog titew tu :P
auww

mysara ramlan said...

Happy new year!!

sarah mohamad said...

InsyaAllah, semoha semua harapan dan azam izyan masri akan termakbul. May Allah bless u. :D

ZYASH said...

Happy New Year 2012 dear...

Izyan Masri said...

CIK NAJIHAH:INSY AND I'LL MAKE SURE HUMBLE WILL BE MY FOREVER ATTITUDE :)

JAY:WAAH.NAK KAWEN DAH.BEST TU XD

SHAHRZALI:HEHE.AMIN AND INSY.KENA RAJIN LGI NI XD

RTP FARRA ARISHA:HEHE.INSY.MAY U HAVE A VERY NICE YEAR AHEAD TOO ! :D

SHAHEIZNY MA:HEHE.TAKTAU APE LAGI AZAM BARU UTK TAHUN DEPAN XD

ZATY:HEHE.NI SEBAB ZATY FOLLOW.TERUS ORG LAIN FOLLOW BANYK2 XD

Izyan Masri said...

AYLIA QARISSA: HEHE.INSY AMIN.UTK AWAK JUGAK ;D

AIZAD ALIAS:SELAMAT TAHUN BARU JUGAK CIK ABANG ;P

LITTLE GURL:YEKE?LAH BARU TAU SAMA2 UITM.HEHE.JUNIOR KOT. XD

SAFWAN SETH:HEHE.INSY I WILL.NAK TRY JUAL XD

QIE:HEHE.TAK BOLEH MALU.LEPAS NI KENA TEGUR JUGAK XD

GUA:YEAY.DH BUAT PON.KEN BACA XD

SYAFIQAH ALKAF :HEHE.AAH.ALHAMDULILLAH.HARAP2 TAHUN DEPAN LGI BNYK XD

MYSARA RAMLAN :HAPPY NEW YEAR TOO DEAR :D

SARAH :HEHE.ALHAMDULILLAH.AMIN.UNTUK SARAH JUGAK.FUUH FUUH :D

ZYASH:HAPPY NEW YEAR TOO ;D

Nalisa Syahira said...

byk tuu 2000 , haha ,