Saturday, February 11, 2012

Faker busuk

Hello people!
Peace be with you guys :)

adekah anda rasa diri sendiri sangat comel pada hari ni sebab jap lagi nak keluar date dengan boyfren/girlfren sebab hari ni hari sabtu.sebenarnya kan,yan baru je lepas bertungkus lumus delete kawan2 dalam facebook.ni pon tak habis lagi.baru delete 50 dah rasa nak cari kuih karipap atau twister sejuk dalam peti ais nak hilangkan geram di dada.sebel ahh gini donk!

actually kan,tadi adelah seorang lelaki yang baik hantar mesej kat yan dlm facebook.dia cakap.ada faker ni hantar mesej mengarut2 kat dia.dak laki tu siap bagi link lagi .so i was like?ohemjayyy?am i too hoowwttt sampai ada orang nak copy gambar i and post kat wall dia.you ollss ada??haha.pang nak??okay.saje bergurau dengan suara yg garau di musim kemarau :') mula2 ada jugaklah hati cam nak bangga.fuyoh.muka mcm tukang lap dari timor leste ni pon ada orang nak buat fake profile account ke?but then i just realize something worse.ada satu cerita yg menjijikkan di wall dia dan si faker ni boleh tag punyalah ramai org dlm tu.so,tak jadi aa nak bangga.tiba2 rasa marah meluap2 sampaikan lebih limit.kalau waktu zaman sekolah kau belajar sains pastu sukat suhu air dlm bikar guna termometer tu dh habis panas dah bila mendidih,yg ni lagi panas hang tau dakk?

habislah semua gambar di copy paste.profile picture,family day dan jugak anugerah dekan pon dia tibai jugak.he/she must be a friend of mine kat facebook atau pon blogger yang mempunyai masalah dibahagian kepala sebab buat kerja2 tak betul ni.pastu en,dia siap copy gambar blogger famous YUYU ZULAIKHA pulak tu.kesian kak yuyu.isk isk.T_T

so,for those of you yang rasa tak ada buat apa2 sekarang ni,what if kita ramai2 block dia pastu click kat pilihan " fake profile" tu biar kena ban.hehe.tolong eyh.nnti kite buat entry banyak2 biar awak semua suka baca :P okaylah,nak kena sambung delete kawan dlm fb,so cheers! ;)

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003261477499
JANGAN SEGAN SILU UNTUK BLOCK FAKE PROFILE NI.TQ ! ;)
anggaplah anda seperti sedang membuat amal kebajikan dengan menekan button block di facebook.

32 comments:

AIMAN said...

katakan tidak pada faker!
:)
hai izyan.. lama x jenguk sini

Farah Hanis said...

Teruk punya faker.. Ipon penah kena.

MiSz fiFiEyQa said...

kesian yan..tu la sape suruh hot sgt!!okey joke joke..hehe..sabo ye yan..tet..da tekan button block kt girl tu...hope dat help u a bit... ;-)

msredcheesecake said...

LAMA DAH TAK KE SINI.... LINDU PLAK...

FAKER, MALAS NAK LAYAN...

Mesyhta Beto said...

faker gila...
sebijik beb...

Cik Dieba said...

benci facker...

Fyzal said...

bukan masalah baru ni. ramai dah kena. dont worry la. konferm kena ban tu sikit hari lagi.

aLyA_syGS said...

femes sgt... :) hihi

report je

Shazwani Ramly said...

kak yan! kuatkan hati tabahkan jiwa :)

qiE said...

kurang ajar punya fakerrrr =='
kesian kak jijiyan :'(
chill kak jijiyan
nampak sangat kak jijiyan cute (:

shiki said...

ohh demmmm!

Zatyfariha said...

gambar yuyu pon dia kebas...ades +_+

Azuree said...

heeee, sabar jelaahhh :)

amy syahirah said...

saya dah bnyk kena dh macam nie . malas dah nak layan kak . cuma sekarang bila post ape pic kt blog buat kn pic kite xbleh di copy :)

miss inna said...

faker. tak de kerja lain. kopipaste jer kerja. xde identiti sendiri la tu...

Nyamuk Terbang said...

tudia kena faker dh

Amierah Nabillah said...

hello awak. kita dah report dah the fake profile. serious teruk sangat! sampai hati dia aibkan orang lain. i hope facebook akan removekan dia!

Rasmuna Mun said...

careful dear....privatekan gambar...

Jay said...

betul tu..kita block je manusia yg mcmtu...suka suki je nak ambil imej org..yg buruk imej org itu..erkkk pembuangan list friend kat fb??err Jay termasuk ke yan???wuwuwuwuw...

Khuzrin Kamarudin said...

Nak kongsi jugak. Saya punya gambar pernah dicilok sorang budak perempuan, post kat FB dan yang mengatakan saya boyfriend dia. Bukan nak tunjuk diri hot. Nope. tapi perempuan tu psiko tahap 89. (-_-")

GKA said...

faker???
jgn angkat bakul sgt k...kekekke

the puffy clouds said...

say no too faker! yeah! kesian you..sabar ya?

BTW, Nak invite you to come to our shop ^.^ Feel free to visit our shop. We are selling bags below RM 50. This is serious :) Do come

http://thepuffyclouds.blogspot.com

or find us on FB : The Puffy Clouds

nurul said...

dik...pic2 adik ni letak la watermark..takde la org claim tu pic dia..letak email sekali..jadi kalo ada org mempergunakan pic tu..boleh direct email adik..buat report gitu..TQ

stresssik said...

jgn stress sgt yer.
layan blog nie dulu....
jumpa disanaaaaa......

http://stresssik.blogspot.com/

psst..jgn lupa follow blog kitaorang ye... *peace*

KizZ said...

Tolak faker tu jatuh gunung terus je..


AWAS sesuatu yang ohsem menanti anda

ishiko said...

yan!!!!!!!!!!
lama tak singgah sini, sebab kita mls nk hapdate en3 T.T


pemes ames ni weyh kalo ade faker, hikhik

Nurulbadiah Lai said...

i hate fakerrr syg

hate sgt!!!

Pondok Usang said...

wooo.... sudah marabahaya ini...

Mesyhta Beto said...

bahaya doh dengan faker nyh semua...

adam said...

myb u artis sbb tu dia copydog pic u hihi.. :p

Anonymous said...

yrnxgdl vyxdfb [url=http://www.longchampoutletsttaschen.info/]longchamp le pliage[/url] ayukoh [url=http://sbac.org/ralphlaureneaby.aspx]ralph lauren sale[/url] prxbot [url=http://www.glouisvuittontaschenoutlet.info/]louis vuitton taschen[/url] opfyqo [url=http://www.glouisvuittontaschenoutlet.info/]www.glouisvuittontaschenoutlet.info[/url] ksrrsa [url=http://sbac.org/ralphlaureneaby.aspx]ralph lauren sale[/url] yfnqvn [url=http://www.longchampoutletsttaschen.info/]longchamp[/url] xmjgvw huplihu

Anonymous said...

qlao supg icvr [url=http://www.monclerjackennoutlets.info/]moncler[/url] rsjjjm qephhp [url=http://www.glouisvuittontaschenoutlet.info/]louis vuitton[/url] ubayaq [url=http://sbac.org/de/monclereaby.aspx]moncler[/url] mnrmbp lwvzzl [url=http://www.deralphlaurensaleoutlet.info/]ralph lauren sale[/url] xoneoc [url=http://www.longchampoutletsttaschen.info/]longchamp[/url] behanq [url=http://www.glouisvuittontaschenoutlet.info/]louis vuitton outlet[/url] leyngj yldxswt

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, February 11, 2012

Faker busuk

Hello people!
Peace be with you guys :)

adekah anda rasa diri sendiri sangat comel pada hari ni sebab jap lagi nak keluar date dengan boyfren/girlfren sebab hari ni hari sabtu.sebenarnya kan,yan baru je lepas bertungkus lumus delete kawan2 dalam facebook.ni pon tak habis lagi.baru delete 50 dah rasa nak cari kuih karipap atau twister sejuk dalam peti ais nak hilangkan geram di dada.sebel ahh gini donk!

actually kan,tadi adelah seorang lelaki yang baik hantar mesej kat yan dlm facebook.dia cakap.ada faker ni hantar mesej mengarut2 kat dia.dak laki tu siap bagi link lagi .so i was like?ohemjayyy?am i too hoowwttt sampai ada orang nak copy gambar i and post kat wall dia.you ollss ada??haha.pang nak??okay.saje bergurau dengan suara yg garau di musim kemarau :') mula2 ada jugaklah hati cam nak bangga.fuyoh.muka mcm tukang lap dari timor leste ni pon ada orang nak buat fake profile account ke?but then i just realize something worse.ada satu cerita yg menjijikkan di wall dia dan si faker ni boleh tag punyalah ramai org dlm tu.so,tak jadi aa nak bangga.tiba2 rasa marah meluap2 sampaikan lebih limit.kalau waktu zaman sekolah kau belajar sains pastu sukat suhu air dlm bikar guna termometer tu dh habis panas dah bila mendidih,yg ni lagi panas hang tau dakk?

habislah semua gambar di copy paste.profile picture,family day dan jugak anugerah dekan pon dia tibai jugak.he/she must be a friend of mine kat facebook atau pon blogger yang mempunyai masalah dibahagian kepala sebab buat kerja2 tak betul ni.pastu en,dia siap copy gambar blogger famous YUYU ZULAIKHA pulak tu.kesian kak yuyu.isk isk.T_T

so,for those of you yang rasa tak ada buat apa2 sekarang ni,what if kita ramai2 block dia pastu click kat pilihan " fake profile" tu biar kena ban.hehe.tolong eyh.nnti kite buat entry banyak2 biar awak semua suka baca :P okaylah,nak kena sambung delete kawan dlm fb,so cheers! ;)

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003261477499
JANGAN SEGAN SILU UNTUK BLOCK FAKE PROFILE NI.TQ ! ;)
anggaplah anda seperti sedang membuat amal kebajikan dengan menekan button block di facebook.

32 comments:

AIMAN said...

katakan tidak pada faker!
:)
hai izyan.. lama x jenguk sini

Farah Hanis said...

Teruk punya faker.. Ipon penah kena.

MiSz fiFiEyQa said...

kesian yan..tu la sape suruh hot sgt!!okey joke joke..hehe..sabo ye yan..tet..da tekan button block kt girl tu...hope dat help u a bit... ;-)

msredcheesecake said...

LAMA DAH TAK KE SINI.... LINDU PLAK...

FAKER, MALAS NAK LAYAN...

Mesyhta Beto said...

faker gila...
sebijik beb...

Cik Dieba said...

benci facker...

Fyzal said...

bukan masalah baru ni. ramai dah kena. dont worry la. konferm kena ban tu sikit hari lagi.

aLyA_syGS said...

femes sgt... :) hihi

report je

Shazwani Ramly said...

kak yan! kuatkan hati tabahkan jiwa :)

qiE said...

kurang ajar punya fakerrrr =='
kesian kak jijiyan :'(
chill kak jijiyan
nampak sangat kak jijiyan cute (:

shiki said...

ohh demmmm!

Zatyfariha said...

gambar yuyu pon dia kebas...ades +_+

Azuree said...

heeee, sabar jelaahhh :)

amy syahirah said...

saya dah bnyk kena dh macam nie . malas dah nak layan kak . cuma sekarang bila post ape pic kt blog buat kn pic kite xbleh di copy :)

miss inna said...

faker. tak de kerja lain. kopipaste jer kerja. xde identiti sendiri la tu...

Nyamuk Terbang said...

tudia kena faker dh

Amierah Nabillah said...

hello awak. kita dah report dah the fake profile. serious teruk sangat! sampai hati dia aibkan orang lain. i hope facebook akan removekan dia!

Rasmuna Mun said...

careful dear....privatekan gambar...

Jay said...

betul tu..kita block je manusia yg mcmtu...suka suki je nak ambil imej org..yg buruk imej org itu..erkkk pembuangan list friend kat fb??err Jay termasuk ke yan???wuwuwuwuw...

Khuzrin Kamarudin said...

Nak kongsi jugak. Saya punya gambar pernah dicilok sorang budak perempuan, post kat FB dan yang mengatakan saya boyfriend dia. Bukan nak tunjuk diri hot. Nope. tapi perempuan tu psiko tahap 89. (-_-")

GKA said...

faker???
jgn angkat bakul sgt k...kekekke

the puffy clouds said...

say no too faker! yeah! kesian you..sabar ya?

BTW, Nak invite you to come to our shop ^.^ Feel free to visit our shop. We are selling bags below RM 50. This is serious :) Do come

http://thepuffyclouds.blogspot.com

or find us on FB : The Puffy Clouds

nurul said...

dik...pic2 adik ni letak la watermark..takde la org claim tu pic dia..letak email sekali..jadi kalo ada org mempergunakan pic tu..boleh direct email adik..buat report gitu..TQ

stresssik said...

jgn stress sgt yer.
layan blog nie dulu....
jumpa disanaaaaa......

http://stresssik.blogspot.com/

psst..jgn lupa follow blog kitaorang ye... *peace*

KizZ said...

Tolak faker tu jatuh gunung terus je..


AWAS sesuatu yang ohsem menanti anda

ishiko said...

yan!!!!!!!!!!
lama tak singgah sini, sebab kita mls nk hapdate en3 T.T


pemes ames ni weyh kalo ade faker, hikhik

Nurulbadiah Lai said...

i hate fakerrr syg

hate sgt!!!

Pondok Usang said...

wooo.... sudah marabahaya ini...

Mesyhta Beto said...

bahaya doh dengan faker nyh semua...

adam said...

myb u artis sbb tu dia copydog pic u hihi.. :p

Anonymous said...

yrnxgdl vyxdfb [url=http://www.longchampoutletsttaschen.info/]longchamp le pliage[/url] ayukoh [url=http://sbac.org/ralphlaureneaby.aspx]ralph lauren sale[/url] prxbot [url=http://www.glouisvuittontaschenoutlet.info/]louis vuitton taschen[/url] opfyqo [url=http://www.glouisvuittontaschenoutlet.info/]www.glouisvuittontaschenoutlet.info[/url] ksrrsa [url=http://sbac.org/ralphlaureneaby.aspx]ralph lauren sale[/url] yfnqvn [url=http://www.longchampoutletsttaschen.info/]longchamp[/url] xmjgvw huplihu

Anonymous said...

qlao supg icvr [url=http://www.monclerjackennoutlets.info/]moncler[/url] rsjjjm qephhp [url=http://www.glouisvuittontaschenoutlet.info/]louis vuitton[/url] ubayaq [url=http://sbac.org/de/monclereaby.aspx]moncler[/url] mnrmbp lwvzzl [url=http://www.deralphlaurensaleoutlet.info/]ralph lauren sale[/url] xoneoc [url=http://www.longchampoutletsttaschen.info/]longchamp[/url] behanq [url=http://www.glouisvuittontaschenoutlet.info/]louis vuitton outlet[/url] leyngj yldxswt