Friday, April 27, 2012

NAMPAK CANTIK,JADI CANTIK


Hello bloggers!
Peace be with you guys :)

Perempuan-perempuan kat malaysia la ni suka pakai benda yang boleh buat diorang nampak cantik.Walaupun seluaq diorang dah selori,shawl dah penuh drawer sampai tak boleh bukak sebab overload dan almari dah melengkung sebab penuh dengan baju.Tapi depa dok kalut jugak nak beli semua tu.Tapi takpalah,angpa hat laki ni jangan dok kalut nak marah tak tentu pasaii naa.Kami pempuan2 ni nak tolong ekonomi malaysia biaq berkembang pesat.Kalau boleh lagi pesat dari pembangunan kat jengka.Kalau angpa tengok business pakaian,tudung la ni dah berterabuq.Jadi,kalau kami hat perempuan ni tak beli,kesian kat depa yang dok berbuih2 mulut jual baju tu.mulia dak mulia hati kami ni haa (': haha.okay,alasan je tu semua.

have you ever think of having beautiful dress and blouse ? now,we bring for you such kind of products.Lets grab them while stock last ! :)

KIDS APPAREL 

KEMEJA LELAKI 

 DRESS COLOURFUL

 CARDIGAN DAN JACKET

 BLOUSE DAN TOPS

 BAGS

 HANDBAGS

 PANTS


COLOURFUL BAGS

SATIN SHAWL RM10

 MAXI DRESS LISA SURIHANI

BOHEMIA MAXI DRESS


to purchase,email me your details 


fullname:
fulladdress:
contact number:
number of picture :
email :



to : yanzaevaly92@yahoo.com



Spread the news to your friends and shop with us now :)


facebook for more collections !

11 comments:

hanabunga said...

Waaah maxi dress lisa surihani lagi tu! :)

saharinasaharudin said...

fuhh,suma lawaaaa :D

Phat said...

ekonomi negara berkembang pesat ekonomi si suami,bf dan sebagai nya? hehehe

Rtp Farra Arisha said...

i love buy and collect women's collections. hehe rasa happy semacam bila tengok banyak pakaian dalam wardrobe hiks. anyway, dress labuh tu cantik!

Jay said...

yan kemeja lelaki tu berapa harganya??dan size apa yg avalaible??hehe

cik ika said...

kena terjah ni..hehehe

Yuyu Suwit said...

klau ade duet, sume saye nak..hehe
nice entry..sye follow sini yep..saye baru dalam dunia blogging..follow sekali jom ! =)
http://noridayumohamad.blogspot.com/

cik mun said...

wah..cantik2..

tasnimsahaja :) said...

eh lama la xmlawat blog akak accountant nih . ahaaa

Anonymous said...

kemeja lelaki berape

Iam Yanty said...

kalau lah kurus macam dulu dah ku beli dgn mu wahai Yan... dah demok lani~

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, April 27, 2012

NAMPAK CANTIK,JADI CANTIK


Hello bloggers!
Peace be with you guys :)

Perempuan-perempuan kat malaysia la ni suka pakai benda yang boleh buat diorang nampak cantik.Walaupun seluaq diorang dah selori,shawl dah penuh drawer sampai tak boleh bukak sebab overload dan almari dah melengkung sebab penuh dengan baju.Tapi depa dok kalut jugak nak beli semua tu.Tapi takpalah,angpa hat laki ni jangan dok kalut nak marah tak tentu pasaii naa.Kami pempuan2 ni nak tolong ekonomi malaysia biaq berkembang pesat.Kalau boleh lagi pesat dari pembangunan kat jengka.Kalau angpa tengok business pakaian,tudung la ni dah berterabuq.Jadi,kalau kami hat perempuan ni tak beli,kesian kat depa yang dok berbuih2 mulut jual baju tu.mulia dak mulia hati kami ni haa (': haha.okay,alasan je tu semua.

have you ever think of having beautiful dress and blouse ? now,we bring for you such kind of products.Lets grab them while stock last ! :)

KIDS APPAREL 

KEMEJA LELAKI 

 DRESS COLOURFUL

 CARDIGAN DAN JACKET

 BLOUSE DAN TOPS

 BAGS

 HANDBAGS

 PANTS


COLOURFUL BAGS

SATIN SHAWL RM10

 MAXI DRESS LISA SURIHANI

BOHEMIA MAXI DRESS


to purchase,email me your details 


fullname:
fulladdress:
contact number:
number of picture :
email :



to : yanzaevaly92@yahoo.com



Spread the news to your friends and shop with us now :)


facebook for more collections !

11 comments:

hanabunga said...

Waaah maxi dress lisa surihani lagi tu! :)

saharinasaharudin said...

fuhh,suma lawaaaa :D

Phat said...

ekonomi negara berkembang pesat ekonomi si suami,bf dan sebagai nya? hehehe

Rtp Farra Arisha said...

i love buy and collect women's collections. hehe rasa happy semacam bila tengok banyak pakaian dalam wardrobe hiks. anyway, dress labuh tu cantik!

Jay said...

yan kemeja lelaki tu berapa harganya??dan size apa yg avalaible??hehe

cik ika said...

kena terjah ni..hehehe

Yuyu Suwit said...

klau ade duet, sume saye nak..hehe
nice entry..sye follow sini yep..saye baru dalam dunia blogging..follow sekali jom ! =)
http://noridayumohamad.blogspot.com/

cik mun said...

wah..cantik2..

tasnimsahaja :) said...

eh lama la xmlawat blog akak accountant nih . ahaaa

Anonymous said...

kemeja lelaki berape

Iam Yanty said...

kalau lah kurus macam dulu dah ku beli dgn mu wahai Yan... dah demok lani~