Friday, April 27, 2012

RESULT !

Hello blogger !
Peace be with you guys :)

malam ni memang takut gila habaq hang.tade yg lagi takut melainkan malam ini yang sangat menakutkan.kalau hangpa budak2 uitm mesti hangpa tau pasai pa yan kalut takut tengah malam2 buta.bukanlah takut sebab malam ni malam jumaat so esok hari jumaat,lusa sabtu,tulat ahad,pastu isnin pastu selasa dan labour day seterusnya cuti.dakk aiih.jugak bukan takut sebab malam jumaat orang selalu mula gebang pasal hantu makcik jual karipap kat asrama atau bermacam2 hantu lagi.pon dakk aiih jugak.tapi pasal malam ni RESULT FINAL UITM dah keluar ! so please,for those yang tak tidur lagi tu,pakat ramai2 lah pulun buat solat hajat dengan doa untuk Yan eyh biar dapat result yang elok.ok lah.nak sambung tengok email ni kotkot result dah sampai.fuuh ! Aminn :')

14 comments:

MiSz fiFiEyQa said...

yan...lame tak dengar citer...rindu la...eheheh...

btw...gud luck yan...
semoge result yan gempakk yee...
insyaallah... =D

cik najihah said...

gud luck :)

ATIQAH said...

good luck kak yan. cek pon tak tau pa result cek lagi. serammm nihhh

BellaJane said...

kak yan huhuhu.. saya pun takut nie tunggu result heheh :/

BellaJane said...

btw gud luck :)

amercorner.blogspot.com said...

jangan check, bahaya untuk kesihatan :D

syakey said...

all d best dgn result! ;)

Jay said...

Semoga Yan sukses di dalam study..i always Pray for you.:)

Adylia Qarissa said...

semoga result baik2 aje ;p

Rara Nasiha said...

Goodluck! :)

Phat said...

moga dapat dekan amin

keli menari said...

good luck lah yan.all the best!! aku pulok yang bedebor~

hanabunga said...

Eh kakyan masih buat diploma? I tot dah sambung degree kat seri iskandar.
Btw how was your result? :)
Mesti DL lagi ni!

Bidadari Besi said...

KAK YANNNN! Result dah keluar kan? Dapat dekan lagi tak? :D

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, April 27, 2012

RESULT !

Hello blogger !
Peace be with you guys :)

malam ni memang takut gila habaq hang.tade yg lagi takut melainkan malam ini yang sangat menakutkan.kalau hangpa budak2 uitm mesti hangpa tau pasai pa yan kalut takut tengah malam2 buta.bukanlah takut sebab malam ni malam jumaat so esok hari jumaat,lusa sabtu,tulat ahad,pastu isnin pastu selasa dan labour day seterusnya cuti.dakk aiih.jugak bukan takut sebab malam jumaat orang selalu mula gebang pasal hantu makcik jual karipap kat asrama atau bermacam2 hantu lagi.pon dakk aiih jugak.tapi pasal malam ni RESULT FINAL UITM dah keluar ! so please,for those yang tak tidur lagi tu,pakat ramai2 lah pulun buat solat hajat dengan doa untuk Yan eyh biar dapat result yang elok.ok lah.nak sambung tengok email ni kotkot result dah sampai.fuuh ! Aminn :')

14 comments:

MiSz fiFiEyQa said...

yan...lame tak dengar citer...rindu la...eheheh...

btw...gud luck yan...
semoge result yan gempakk yee...
insyaallah... =D

cik najihah said...

gud luck :)

ATIQAH said...

good luck kak yan. cek pon tak tau pa result cek lagi. serammm nihhh

BellaJane said...

kak yan huhuhu.. saya pun takut nie tunggu result heheh :/

BellaJane said...

btw gud luck :)

amercorner.blogspot.com said...

jangan check, bahaya untuk kesihatan :D

syakey said...

all d best dgn result! ;)

Jay said...

Semoga Yan sukses di dalam study..i always Pray for you.:)

Adylia Qarissa said...

semoga result baik2 aje ;p

Rara Nasiha said...

Goodluck! :)

Phat said...

moga dapat dekan amin

keli menari said...

good luck lah yan.all the best!! aku pulok yang bedebor~

hanabunga said...

Eh kakyan masih buat diploma? I tot dah sambung degree kat seri iskandar.
Btw how was your result? :)
Mesti DL lagi ni!

Bidadari Besi said...

KAK YANNNN! Result dah keluar kan? Dapat dekan lagi tak? :D