Tuesday, April 03, 2012

Sila jangan kedipkan mata

Hello blogger !
Peace be with you guys :)

adekah korang tercari-cari hadiah untuk girlfren,kakak,mak,makcik,nenek dan sepupu sepapat kau yang lain untuk birthday diorang ? bagi yang perempuan pulak adekah korang rasa tiba2 je nak jadi macam SNSD,girlsgeneration,Wondergirls takpon retis2 Korea yang lain gara2 boyfren korang suka sangat dengan kumpulan berkaki yang sama saiz ataupun sepesen je kaki tu ?fuuuh.penat pulak cakap dalam satu nafas ni. :') so,usah risau,usah gentar,usah takut,bagi yang tade duit banyak tu,anda boleh transform menjadi orang korea yang hebat dengan cara,shopping di EZ BROWNIES COLLECTIONS ! SEMUA ITEM RM38 DAN KEBAWAH ! *ecey,rasanya tak perlu kot nak capslock lame2 camtu*

bukan ape,EZ Brownies ni dia jual baju Korea,taiwan dan cina yang cantik2,handbags,backpacks,bag pegi kelas yang jugak cantik2,senang cite semua cantiklah.Pastu kan,untuk yang rasa mcm nak jadi pempuan Melayu terakhir dan tak mahu terpengaruh dengan benda2 langho Korea tu,bolehlah beli Baju Kurung,Abaya dan jugak kaftan dengan harga yg murah benau dan paling penting boleh NEGO!amaran,nego ye,bukan negro LOL.pastu,nak habaq mai,EZ BROWNIES jugak menjual tudung bawal printed dengan flat shoes,wedges,dan high heels dengan harga yang affordable.memang senang cite,mak pak hang pon mesti suka nau kalau korang pakai benda2 tu.ingat,CUMA RM38 KEBAWAH ! lets cekedout pe benda sample barang yang dijual.

bags hanya RM38 kebawah sahaja

handbags korea.hanya RM38 dan kebawah sahaja !

korean fashion.hanya RM38 dan kebawah sehelai

street chic fashion RM20-RM38

maxi dress ponnn ade jugak RM38 dan kebawah

cardigans beribu-ribu.hanya RM38 dan kebawah

flat shoes,wedges,high heels

abaya dan kaftan

baju kurung pon ade

tudung bawal printed

so,untuk sape2 je yang berminat nak beli barang2 dengan harga RM38 setiap satu dan kebawah,bolehlah pegi ke fanpage EZ BROWNIES ye.harga murah!so,cheers :)

23 comments:

Rara Nasiha said...

Thanks for sharing. wajib serbu ni. :)

Izyan Masri said...

sila serbu laju2 ye ;D

adam said...

yan tuk laki pnye xde kerr... =.=

adam said...

yan tuk laki pnye xde kerr... =.=

Liyana Izzati said...

Wah menarik. Macm murah jer tapi cantik :)

Jay said...

untuk lelaki takde ke Yan??:)

Phat said...

terbaik la...

*kira kalo x de g mana2 weekend mmg layan gen y tu huhu konon nk jadi remaja huhu

daya said...

street chic style tu cantik. :)

MiSz fiFiEyQa said...

siyes tergoda dgn street chic fshion tu...neomu neomu yeppeo!..mau feeling2 korean gitu..lps jumpe snsd la katakan..hahakhak...
p/s: a'ah..sy memang suke kpop lebih dpd lolipop..haha

cik ika said...

hee~~
pntang nmpk shoping online ni..serbu jom~~

zazaw said...

eiii bagg tu cantik
cantik

F.a.r.n.y said...

oh, ye? boleh lar tengok..hehe :)

Bidadari Besi said...

eHH, KAK YAN! Lama akak tak update. Rindu T.T
Heehe.
Okayy, kejap lagi syaa skodeng kedai akak :D

lisa said...

tak boleh nak cantik lagi?aduhh >,<

Fid"s said...

nice pose....cantik gambar
i follow you back

Ihsan Arifin said...

kasi free je la yan.
dengan member member tak kan nak berkira kot :D

qiE said...

kak jijiyan !
at last update pun blog .
semangat Qie nak baca .
sekali iklan daaaa :P
Qie baca seolah olah nada kak jijiyan macam orang yang buat iklan Hari Hari tu :P

qiE said...

jangan lupa update selalu ehh
rindu nak baca entry kak jijiyan
serious :')

qiE said...

kat twitter pun tak nampak Kak jijiyan .
mana kak jijiyan menghilang ?? :'(

qiE said...

result keluar 27th April kan ?
mampos lahh Qie , kak jijiyan !!
huwaaa !

qiE said...

nak wish awal awal lahh
best of luck result nanti ehh kak jijiyan ..
semoga kak jijiyan dapat dean bagi pihak Qie ..
kejayaan kak jijiyan kejayaan Qie jugak . ececehhh :D

IEQAH said...

PROMOTEE YE YAN..PE LAGI BANJEE AH IEQAH SATU :)

Bidadari Besi said...

kak, kenape entry baru tak bole komen?
sedih je annnnn takdapat komen T.T
Hiihi

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, April 03, 2012

Sila jangan kedipkan mata

Hello blogger !
Peace be with you guys :)

adekah korang tercari-cari hadiah untuk girlfren,kakak,mak,makcik,nenek dan sepupu sepapat kau yang lain untuk birthday diorang ? bagi yang perempuan pulak adekah korang rasa tiba2 je nak jadi macam SNSD,girlsgeneration,Wondergirls takpon retis2 Korea yang lain gara2 boyfren korang suka sangat dengan kumpulan berkaki yang sama saiz ataupun sepesen je kaki tu ?fuuuh.penat pulak cakap dalam satu nafas ni. :') so,usah risau,usah gentar,usah takut,bagi yang tade duit banyak tu,anda boleh transform menjadi orang korea yang hebat dengan cara,shopping di EZ BROWNIES COLLECTIONS ! SEMUA ITEM RM38 DAN KEBAWAH ! *ecey,rasanya tak perlu kot nak capslock lame2 camtu*

bukan ape,EZ Brownies ni dia jual baju Korea,taiwan dan cina yang cantik2,handbags,backpacks,bag pegi kelas yang jugak cantik2,senang cite semua cantiklah.Pastu kan,untuk yang rasa mcm nak jadi pempuan Melayu terakhir dan tak mahu terpengaruh dengan benda2 langho Korea tu,bolehlah beli Baju Kurung,Abaya dan jugak kaftan dengan harga yg murah benau dan paling penting boleh NEGO!amaran,nego ye,bukan negro LOL.pastu,nak habaq mai,EZ BROWNIES jugak menjual tudung bawal printed dengan flat shoes,wedges,dan high heels dengan harga yang affordable.memang senang cite,mak pak hang pon mesti suka nau kalau korang pakai benda2 tu.ingat,CUMA RM38 KEBAWAH ! lets cekedout pe benda sample barang yang dijual.

bags hanya RM38 kebawah sahaja

handbags korea.hanya RM38 dan kebawah sahaja !

korean fashion.hanya RM38 dan kebawah sehelai

street chic fashion RM20-RM38

maxi dress ponnn ade jugak RM38 dan kebawah

cardigans beribu-ribu.hanya RM38 dan kebawah

flat shoes,wedges,high heels

abaya dan kaftan

baju kurung pon ade

tudung bawal printed

so,untuk sape2 je yang berminat nak beli barang2 dengan harga RM38 setiap satu dan kebawah,bolehlah pegi ke fanpage EZ BROWNIES ye.harga murah!so,cheers :)

23 comments:

Rara Nasiha said...

Thanks for sharing. wajib serbu ni. :)

Izyan Masri said...

sila serbu laju2 ye ;D

adam said...

yan tuk laki pnye xde kerr... =.=

adam said...

yan tuk laki pnye xde kerr... =.=

Liyana Izzati said...

Wah menarik. Macm murah jer tapi cantik :)

Jay said...

untuk lelaki takde ke Yan??:)

Phat said...

terbaik la...

*kira kalo x de g mana2 weekend mmg layan gen y tu huhu konon nk jadi remaja huhu

daya said...

street chic style tu cantik. :)

MiSz fiFiEyQa said...

siyes tergoda dgn street chic fshion tu...neomu neomu yeppeo!..mau feeling2 korean gitu..lps jumpe snsd la katakan..hahakhak...
p/s: a'ah..sy memang suke kpop lebih dpd lolipop..haha

cik ika said...

hee~~
pntang nmpk shoping online ni..serbu jom~~

zazaw said...

eiii bagg tu cantik
cantik

F.a.r.n.y said...

oh, ye? boleh lar tengok..hehe :)

Bidadari Besi said...

eHH, KAK YAN! Lama akak tak update. Rindu T.T
Heehe.
Okayy, kejap lagi syaa skodeng kedai akak :D

lisa said...

tak boleh nak cantik lagi?aduhh >,<

Fid"s said...

nice pose....cantik gambar
i follow you back

Ihsan Arifin said...

kasi free je la yan.
dengan member member tak kan nak berkira kot :D

qiE said...

kak jijiyan !
at last update pun blog .
semangat Qie nak baca .
sekali iklan daaaa :P
Qie baca seolah olah nada kak jijiyan macam orang yang buat iklan Hari Hari tu :P

qiE said...

jangan lupa update selalu ehh
rindu nak baca entry kak jijiyan
serious :')

qiE said...

kat twitter pun tak nampak Kak jijiyan .
mana kak jijiyan menghilang ?? :'(

qiE said...

result keluar 27th April kan ?
mampos lahh Qie , kak jijiyan !!
huwaaa !

qiE said...

nak wish awal awal lahh
best of luck result nanti ehh kak jijiyan ..
semoga kak jijiyan dapat dean bagi pihak Qie ..
kejayaan kak jijiyan kejayaan Qie jugak . ececehhh :D

IEQAH said...

PROMOTEE YE YAN..PE LAGI BANJEE AH IEQAH SATU :)

Bidadari Besi said...

kak, kenape entry baru tak bole komen?
sedih je annnnn takdapat komen T.T
Hiihi