Thursday, September 27, 2012

Dinner fakulti Perakaunan

Hello Blogger
Peace be with you guys :)

kadang2 kan,yan rasa macam pelik asal lah leceh wal femalas sangat nak update blog.hari tu siap meroyan sorang2 kat bilik boring taktau nak buat apa tapi still tak update blog.mungkinkah ada orang hantar sihir letak kemenyan bawah laptop suruh jadi malas update blog?rasanya macam ada je en ? T_T


actually,itu hari,8 september 2012,fakulti perakaunan UITM perak organize lah satu event which is dinner for the whole faculty di Tropicana Ballroom and banquet.tema diorang sonang yo kak jah.wano merah yo haa.kalau ekau nak pakai kain batik merah dongan tshirt cop pon boleh yo.jangan ekau warno kan muko dongan rambut ekau semuo merah sudahlah.takut duo porkaro yo.kalau tak kobau pak malau kek jerantut kojar ekau,semuo orang ingat ekau anak iblis bertopengkan manusio.sobab ea,iblis yo yang suko merah ni haa. :')




yg ni mcm kenal je ? eh.haha

so,as i was part of the organizer,kena handle perjalanan program dari awal sampailah habis.so,memang rasa sedih sbb tk dpt nak duduk kat meja makan dan melantak secara berleluasa bersama rakan sepasukan.yan terpaksa berdiri dekat pintu,tengok atur cara berjalan ok ke tak,lepastu inform kat yg lain guna walkie talkie.sedih baqq hang.tapi tapelah.responsibility kan.ecewah.sejak bila ni ?kalau lecturer suruh buat assignment,tade pulak kau fikir responsibility kan.tunggu esok nk hantar,mlm ni baru kau buat.wakaka.

seronok emm seronok emm

program bermula since 8 pm.habis around 11pm.program dirasmikan oleh Menteri Besar Perak.persembahan terdiri daripada artis jemputan like shila hamzah,Hujan,Aizat dan Yuna.haha.silalah jgn percaya.memang tklah nak jemput artis.nak kutip duit utk bayar dewan pon susah nak jemput dak2 artis pulak kan.perasmian dibuat oleh ketua fakulti.Persembahan pulak terdiri daripada band fakulti dan nyanyian akustik budak2 akaun jugak.haa.yang ni gua tak tipu der.gua cite benda betul ni der.lekklu.haha

band indonesia

jason mraz dan kawan2 nya

so,i wore simple maxi dress,slimfit blazer,inner neck,pashmina,heels dan clutch on that day.semuanya tk lebih dari rm200.simple outfit of the day dan kemudian termenang pulak queen of the night.gapo dio demo ni kae?kawe hok buruk ni demo bagi menae.ish.sumbak ni.haha.makanan pulak,memang heaven lah baq hang tengok diorang makan.lepas satu menu,tukar lagi menu lain.senang cite,dlm 3 jam tu,nak dekat 10 menu dia serve.yang mana pakai dress ketat tu,mungkin tertetas dah dress diorg.yang pakai shawl,tercabut pin.nampak tak perumpaan yg maha dahsyat tu? saja over.padahal semua buat muka lek je lepas makan.muahaha (-.-)  so,itu sahaja utk cerita kali ni.malas nak taip panjang2 dan gebang lebih2.lorat je nanti en. :) cheers !


ehem ehem.malu leww itewww.hiks

9 comments:

haslinda said...

pheewwwitt.... comelnye queen...

entry 1 malaysia.. banyak loghat. ada loghat nogori, loghat utagha, loghat ganu kitew pong ade... hehe... :)

Shiro Petta Petto said...

Oi yan. Kau cantik gila dowh pakai dress tuh. Serius. Cair... Habislah aku. Hahahaha! XP

zuhaida said...

wahh! queen of the night. tahniah tahniah :)

MiSz fiFiEyQa said...

pheewiittt~~queen of the night tuu...nak sign nak sign...ehehehe...

Shazwani Ramly said...

csntiknya kak yannn.
dah lama gila tk update blog kak yan. rindu nk baca. and finally, update sudahhh. makin cantik. hihik.

Jay said...

amboi yan..bukan main lagi ek..hehehe..cantik dan comel yan pakai mcmtu..:P

ahmadhiSyam said...

tak tau plak jason mraz ada dtg msia...haha

♥sophie♥ said...

wahh kakak mmg cantekk.. tahniahh ^_^

F.a.r.n.y said...

amnoi yan, merah menyala..hehe
Tahniah dapat award tue..smart ble plus dengan blazer tue :)

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, September 27, 2012

Dinner fakulti Perakaunan

Hello Blogger
Peace be with you guys :)

kadang2 kan,yan rasa macam pelik asal lah leceh wal femalas sangat nak update blog.hari tu siap meroyan sorang2 kat bilik boring taktau nak buat apa tapi still tak update blog.mungkinkah ada orang hantar sihir letak kemenyan bawah laptop suruh jadi malas update blog?rasanya macam ada je en ? T_T


actually,itu hari,8 september 2012,fakulti perakaunan UITM perak organize lah satu event which is dinner for the whole faculty di Tropicana Ballroom and banquet.tema diorang sonang yo kak jah.wano merah yo haa.kalau ekau nak pakai kain batik merah dongan tshirt cop pon boleh yo.jangan ekau warno kan muko dongan rambut ekau semuo merah sudahlah.takut duo porkaro yo.kalau tak kobau pak malau kek jerantut kojar ekau,semuo orang ingat ekau anak iblis bertopengkan manusio.sobab ea,iblis yo yang suko merah ni haa. :')




yg ni mcm kenal je ? eh.haha

so,as i was part of the organizer,kena handle perjalanan program dari awal sampailah habis.so,memang rasa sedih sbb tk dpt nak duduk kat meja makan dan melantak secara berleluasa bersama rakan sepasukan.yan terpaksa berdiri dekat pintu,tengok atur cara berjalan ok ke tak,lepastu inform kat yg lain guna walkie talkie.sedih baqq hang.tapi tapelah.responsibility kan.ecewah.sejak bila ni ?kalau lecturer suruh buat assignment,tade pulak kau fikir responsibility kan.tunggu esok nk hantar,mlm ni baru kau buat.wakaka.

seronok emm seronok emm

program bermula since 8 pm.habis around 11pm.program dirasmikan oleh Menteri Besar Perak.persembahan terdiri daripada artis jemputan like shila hamzah,Hujan,Aizat dan Yuna.haha.silalah jgn percaya.memang tklah nak jemput artis.nak kutip duit utk bayar dewan pon susah nak jemput dak2 artis pulak kan.perasmian dibuat oleh ketua fakulti.Persembahan pulak terdiri daripada band fakulti dan nyanyian akustik budak2 akaun jugak.haa.yang ni gua tak tipu der.gua cite benda betul ni der.lekklu.haha

band indonesia

jason mraz dan kawan2 nya

so,i wore simple maxi dress,slimfit blazer,inner neck,pashmina,heels dan clutch on that day.semuanya tk lebih dari rm200.simple outfit of the day dan kemudian termenang pulak queen of the night.gapo dio demo ni kae?kawe hok buruk ni demo bagi menae.ish.sumbak ni.haha.makanan pulak,memang heaven lah baq hang tengok diorang makan.lepas satu menu,tukar lagi menu lain.senang cite,dlm 3 jam tu,nak dekat 10 menu dia serve.yang mana pakai dress ketat tu,mungkin tertetas dah dress diorg.yang pakai shawl,tercabut pin.nampak tak perumpaan yg maha dahsyat tu? saja over.padahal semua buat muka lek je lepas makan.muahaha (-.-)  so,itu sahaja utk cerita kali ni.malas nak taip panjang2 dan gebang lebih2.lorat je nanti en. :) cheers !


ehem ehem.malu leww itewww.hiks

9 comments:

haslinda said...

pheewwwitt.... comelnye queen...

entry 1 malaysia.. banyak loghat. ada loghat nogori, loghat utagha, loghat ganu kitew pong ade... hehe... :)

Shiro Petta Petto said...

Oi yan. Kau cantik gila dowh pakai dress tuh. Serius. Cair... Habislah aku. Hahahaha! XP

zuhaida said...

wahh! queen of the night. tahniah tahniah :)

MiSz fiFiEyQa said...

pheewiittt~~queen of the night tuu...nak sign nak sign...ehehehe...

Shazwani Ramly said...

csntiknya kak yannn.
dah lama gila tk update blog kak yan. rindu nk baca. and finally, update sudahhh. makin cantik. hihik.

Jay said...

amboi yan..bukan main lagi ek..hehehe..cantik dan comel yan pakai mcmtu..:P

ahmadhiSyam said...

tak tau plak jason mraz ada dtg msia...haha

♥sophie♥ said...

wahh kakak mmg cantekk.. tahniahh ^_^

F.a.r.n.y said...

amnoi yan, merah menyala..hehe
Tahniah dapat award tue..smart ble plus dengan blazer tue :)