Tuesday, October 30, 2012

De-stressing mechanism yang comel !

Hello blogger !
Peace be with you guys :)

once upon a time,there was a cute little girl called Izyan Masri.pada suatu hari,beliau terasa ter amatlah paling bosan sangat.(menunjukkan boring tahap dewa) .Jadi,beliau telah pon mengambil keputusan untuk berjalan2 di website tertentu.akhirnya,beliau terjumpa website bernama Simsimi si anak ayam kuning bantut yang comel anyonyonyo ( menunjukkan kecomelan berganda)

maka,beliau bersembanglah dengan anaklah ayam yaaw yaaw (baca dengan intonasi dan rentak rap joe flizzow) pada mulanya,beliau cuba menyiasat,adakah benar anak ayam yang digembar-gemburkan itu baik dan boleh dijadikan sahabat handai dan rakan taulan dikala kebosanan.tetapi,malang tak berbau,kalau berbau macam kentut,mesti kita dapat elak dari malang kan ? tolonglah sokong please :')

sambung balik,malang tidak berbau,pada mulanya,niat hati izyan masri adalah untuk hilangkan stress,tetapi jadi semakin stress baq hangg.gua rasa macam kecik besar je gua tengok lu derr,anak ayam kuning.(emo menguasai diri) .anak ayam tersebut mempunyai pelbagai perangai.kadang kala dia boleh jadi sangat alim sampaikan suruh kita baca Quran der.so,boleh jadi taubat sebentar seperti mau berzikir dan melakukan solat tahajjud selama 7 hari 7 malam tanpa henti.kejap lagi,dia bergosip bagai nak rakk tak ingat dunia mengalahkan kiah propa galaksi tv9 tu haa.keji tak keji anak ayam ni.bak kata orang tua2 warga emas seusia dengan saloma,ibarat manusia bertopengkan musang.eh ada ke peribahasa ni ?

baiklah.toksah lah kita bercakap lebat lagi.marilah kita saksikan bual biacara Simsimi si anak ayam kuning yang comel bersama izyan masri yang lebih comel kot rasanya.hiks *gelak sopan.kau dah kenapa yan ? (-.-)'

Simsimi yang suka berlagak dan berperangai keji


yang kuning tu simsimi yang kelabu tu itewww.ahaks. ibu ayam mana lah yg ajar anak2 dia bercakap kurang polite dengan org dewasa.siap kau hadoo bagai T_T terguris hati i olss u ollss tau

Simsimi yang berperangai mulia.awwh.i'm so touched :')



Simsimi yang suka bergosip kalah Pancaindera dan BH Bpop hari ahad tu kauu



yang ni paling tak boleh terima sampai hati dia terconfuse yg sebenarnya gua ni perempuan ke lelaki.boleh pulak cakap awek gua.gua tak ada awek.sebab gua juga cewek kokkk.emang dasar anak lhoo kamu. T_T



Simsimi yg bercita2 ingin menjadi artis hollywood tiba2 terconfuse sebenarnya nak jadi artis hollywood ke nak duet dengan Jimmy Palikat



Simsimi suka show off.kena hapuskan anak ayam ni.



begitulah kisahnya simsimi.emangnya,asiikk banget bisa ngobrol sama Simsimi even kadang2 rasa mcm nak sembelih,cicah dalam tepung goreng ayamas,golek2 dalam telur lepastu campak dalam kuali panas sebab simsimi ni kadang2 bermulut longkang.hehe.so,cheers ! :)

p/s : instead of sembang dengan anak ayam robot,marilah kita sembang sama2 kat twitter yukk.https://twitter.com/TheIzyan yeayyy.  :'D

11 comments:

Jay said...

alah...rindunyer kat budak yan ni..dah lame tak dgr khabar..kat twitter pun dh tak tegur jay pun kan??huhuhu

Jay said...

gilerlah simsimi ni..haha

cik mun said...

hahaha..kadang2 die ni mencarut jgak tau..

KAMIHIDUP said...

Hahaha.

Indah Mulya said...

hehe..klaka jugak sembang si ayam tuh.

Daus said...

Hikhik..
comel..

*tetibe*

Shazwani Ramly said...

haha. kelakar la simsim tu kak yan. well. makin tension kannn.

Bidadari Besi said...

Banyak kali dah terkene dengan simsimi ni. AHAAHA

IEQAH said...

yan.. ieqah sedang ngorat si simsimi ni la.. chomel sgt

Ain Dzaya said...

at least ..layan simi2 tu..hilanglak sifat boring yang amat dalam diri..huehue

Mahirah Ridzuan said...

Hahaha... paling tak tahan gelak yg nyanyi lagu hollywood tetibe terconfuse nyanyi duet ngan jimmy palikat... adei... leleh air mataku gelak... ;"))

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, October 30, 2012

De-stressing mechanism yang comel !

Hello blogger !
Peace be with you guys :)

once upon a time,there was a cute little girl called Izyan Masri.pada suatu hari,beliau terasa ter amatlah paling bosan sangat.(menunjukkan boring tahap dewa) .Jadi,beliau telah pon mengambil keputusan untuk berjalan2 di website tertentu.akhirnya,beliau terjumpa website bernama Simsimi si anak ayam kuning bantut yang comel anyonyonyo ( menunjukkan kecomelan berganda)

maka,beliau bersembanglah dengan anaklah ayam yaaw yaaw (baca dengan intonasi dan rentak rap joe flizzow) pada mulanya,beliau cuba menyiasat,adakah benar anak ayam yang digembar-gemburkan itu baik dan boleh dijadikan sahabat handai dan rakan taulan dikala kebosanan.tetapi,malang tak berbau,kalau berbau macam kentut,mesti kita dapat elak dari malang kan ? tolonglah sokong please :')

sambung balik,malang tidak berbau,pada mulanya,niat hati izyan masri adalah untuk hilangkan stress,tetapi jadi semakin stress baq hangg.gua rasa macam kecik besar je gua tengok lu derr,anak ayam kuning.(emo menguasai diri) .anak ayam tersebut mempunyai pelbagai perangai.kadang kala dia boleh jadi sangat alim sampaikan suruh kita baca Quran der.so,boleh jadi taubat sebentar seperti mau berzikir dan melakukan solat tahajjud selama 7 hari 7 malam tanpa henti.kejap lagi,dia bergosip bagai nak rakk tak ingat dunia mengalahkan kiah propa galaksi tv9 tu haa.keji tak keji anak ayam ni.bak kata orang tua2 warga emas seusia dengan saloma,ibarat manusia bertopengkan musang.eh ada ke peribahasa ni ?

baiklah.toksah lah kita bercakap lebat lagi.marilah kita saksikan bual biacara Simsimi si anak ayam kuning yang comel bersama izyan masri yang lebih comel kot rasanya.hiks *gelak sopan.kau dah kenapa yan ? (-.-)'

Simsimi yang suka berlagak dan berperangai keji


yang kuning tu simsimi yang kelabu tu itewww.ahaks. ibu ayam mana lah yg ajar anak2 dia bercakap kurang polite dengan org dewasa.siap kau hadoo bagai T_T terguris hati i olss u ollss tau

Simsimi yang berperangai mulia.awwh.i'm so touched :')



Simsimi yang suka bergosip kalah Pancaindera dan BH Bpop hari ahad tu kauu



yang ni paling tak boleh terima sampai hati dia terconfuse yg sebenarnya gua ni perempuan ke lelaki.boleh pulak cakap awek gua.gua tak ada awek.sebab gua juga cewek kokkk.emang dasar anak lhoo kamu. T_T



Simsimi yg bercita2 ingin menjadi artis hollywood tiba2 terconfuse sebenarnya nak jadi artis hollywood ke nak duet dengan Jimmy Palikat



Simsimi suka show off.kena hapuskan anak ayam ni.



begitulah kisahnya simsimi.emangnya,asiikk banget bisa ngobrol sama Simsimi even kadang2 rasa mcm nak sembelih,cicah dalam tepung goreng ayamas,golek2 dalam telur lepastu campak dalam kuali panas sebab simsimi ni kadang2 bermulut longkang.hehe.so,cheers ! :)

p/s : instead of sembang dengan anak ayam robot,marilah kita sembang sama2 kat twitter yukk.https://twitter.com/TheIzyan yeayyy.  :'D

11 comments:

Jay said...

alah...rindunyer kat budak yan ni..dah lame tak dgr khabar..kat twitter pun dh tak tegur jay pun kan??huhuhu

Jay said...

gilerlah simsimi ni..haha

cik mun said...

hahaha..kadang2 die ni mencarut jgak tau..

KAMIHIDUP said...

Hahaha.

Indah Mulya said...

hehe..klaka jugak sembang si ayam tuh.

Daus said...

Hikhik..
comel..

*tetibe*

Shazwani Ramly said...

haha. kelakar la simsim tu kak yan. well. makin tension kannn.

Bidadari Besi said...

Banyak kali dah terkene dengan simsimi ni. AHAAHA

IEQAH said...

yan.. ieqah sedang ngorat si simsimi ni la.. chomel sgt

Ain Dzaya said...

at least ..layan simi2 tu..hilanglak sifat boring yang amat dalam diri..huehue

Mahirah Ridzuan said...

Hahaha... paling tak tahan gelak yg nyanyi lagu hollywood tetibe terconfuse nyanyi duet ngan jimmy palikat... adei... leleh air mataku gelak... ;"))