Wednesday, February 13, 2013

Habit -.-

Hello blogger !
Peace be upon you guys :)

certain orang ada habit yg baik.pembetulan,bukan certain,tapi almost semua orang ada habit yg baik.tapi,ada seorang gadis yg mempunyai kening yg cantik ibarat Megan Fox (pembohongan nombor 1),memiliki bibir sexy ibarat Angelina Jolie (pembohongan nombor 2) dan ketinggian ala-ala Nicole Kidman (ni paling bohong)  mempunyai habit yg kurang baik.bukan je tak baik,tapi en,bila pikir balik,habit dia ni boleh buat semua yg tengok jadi loya.kan berdosa namanya tu?buat org lain jadi loya secara sengaja kan berdosa.kalau time bulan puasa double dosa dia tau sebab bila orang dah loya,mereka muntah,lepas muntah,mestilah lapar,bila dah lapar,cari gerai berhampiran dan beli makanan,makcik yg jual nasi lemak time bulan puasa untuk budak2 yg tk boleh puasa terpaksa jual kat diorang yg muntah tadi,so,dengan makcik2 tu sekali berdosa,bila makcik tu rasa diri dia berlumuran dosa,dia pon balik rumah,marah anak2 dia.bila anak2 dia kena marah,mestilah anak2 dia stress,pastu terus buat vandalisme dgn menjahanamkan payphone (bak kata maroon 5).nampak tak kaitan dia kat situ ? tak ke berdosa semua orang jadinya ?wahaha.tak perlu kot mukadimah je dah meroyan panjang ni. =')

okay,marilah kita tak berdebat lagi pasal dosa makcik jual kuih dan anak2nya.actually kan,yan nak cerita pasal habit yan yang memang tak boleh nak elak lagi iaitu 'Bergambar Dalam Kereta' .kalau setakat bergambar dlm kereta boleh dimaafkan lagi lah kot.tapi yang ni dahlah bergambar dlm kereta,position sama pulak tu.cara senyum pon mcm lebih kurang je bajet2 kepit mulut,kembungkan pipi.kadang2 rasa mcm nak tampar diri sendiri sebab ada habit mcm tu .tapi apakan daya penat nak ubah tak dpt jugak.kalau nk tengok bukti,marilah kita scroll entry ni beramai2.yukk ibu2 bapak2.

* pengawasan ibu bapa adalah perlu utk kanak2 dibawah umur 13 tahun.* 18SG

GAMBAR 1


kepala haruslah disengetkan mengikut kesesuaian size kereta.lagi besar kereta,lagi banyak space utk senget kepala.

GAMBAR 2 :


still sama,kepala condong sikit.pisa tower pon kalah uolls.

GAMBAR 3 :


yg ni i olls bajet habis hijabista dah ni.tak perlu kot tangan tu.kepala je senget dah cukup retiss you olss.

GAMBAR 4 :


mulut dari gambar 1 smpai 4 semua sama.kau haddo ? haha

GAMBAR 5 :


akhirnya jumpa pon gambar dlm kereta dgn kepala tegak.huahua

yg ni bonus.kepenatan ambik gambar mungkin ?  ke mmg habit buruk suka tidur merata2 -.- oklah.bye.


Twitter Admin : https://twitter.com/HelloIzyan 

15 comments:

qiE said...

haha kak jijiyan . kak jijiyan
tak habis habis bergambar
jadi model kereta je lah kak jijiyan

qiE said...

blogskin baru ehh Kak Jijiyan
ke Qie yg lambat
lama tak bukak blog :(

qiE said...

kenapa header dah takde gambar kak jijiyan .
i want kak jijiyan
i want kak jijiyan
i want kak jijiyan
i want *PANG!!!*
* tak memasal kena lempang sebab over sangat . okay bye *

Shiro Petta Petto said...

Ek eleh. Hahahaha! Takpe. At least kau tak amek gambar masa tengah drive. Ke kau buat jugak? XP

saya tak tipu....nina the mummy n the boys said...

hi accountant to be...saw u in ben's, n kinda like ur blog...blog bdk2 muda...

the malay male said...

ada org habitnya bila bergambar mesti nak buat 'peace'

Phat said...

haha mcm2 la si izyan ni hehehe

AienHaslinda said...

dah follow awk ^^

http://aienhaslinda95.blogspot.com/

Aini Yunus said...

so sweet la izyan..

Jay said...

yan yan..hehehe..btw semua comel2 belako..:)

Anonymous said...

bengong..

Hani Uzmaa said...

ramainya follower...owh tuannya pun cantik :)

Syuhada Lamia said...

Cantik. hanya itu yg ku mampu berkata :)

Mira Amirudin said...

haaa bisa lah semua orang habit kan. dalam kereta pun boleh hihi :)

farhanah ezzaty said...

hey beautiful . nice pic ! btw , done follow u . Sila la snggah di blog hana k ;)

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, February 13, 2013

Habit -.-

Hello blogger !
Peace be upon you guys :)

certain orang ada habit yg baik.pembetulan,bukan certain,tapi almost semua orang ada habit yg baik.tapi,ada seorang gadis yg mempunyai kening yg cantik ibarat Megan Fox (pembohongan nombor 1),memiliki bibir sexy ibarat Angelina Jolie (pembohongan nombor 2) dan ketinggian ala-ala Nicole Kidman (ni paling bohong)  mempunyai habit yg kurang baik.bukan je tak baik,tapi en,bila pikir balik,habit dia ni boleh buat semua yg tengok jadi loya.kan berdosa namanya tu?buat org lain jadi loya secara sengaja kan berdosa.kalau time bulan puasa double dosa dia tau sebab bila orang dah loya,mereka muntah,lepas muntah,mestilah lapar,bila dah lapar,cari gerai berhampiran dan beli makanan,makcik yg jual nasi lemak time bulan puasa untuk budak2 yg tk boleh puasa terpaksa jual kat diorang yg muntah tadi,so,dengan makcik2 tu sekali berdosa,bila makcik tu rasa diri dia berlumuran dosa,dia pon balik rumah,marah anak2 dia.bila anak2 dia kena marah,mestilah anak2 dia stress,pastu terus buat vandalisme dgn menjahanamkan payphone (bak kata maroon 5).nampak tak kaitan dia kat situ ? tak ke berdosa semua orang jadinya ?wahaha.tak perlu kot mukadimah je dah meroyan panjang ni. =')

okay,marilah kita tak berdebat lagi pasal dosa makcik jual kuih dan anak2nya.actually kan,yan nak cerita pasal habit yan yang memang tak boleh nak elak lagi iaitu 'Bergambar Dalam Kereta' .kalau setakat bergambar dlm kereta boleh dimaafkan lagi lah kot.tapi yang ni dahlah bergambar dlm kereta,position sama pulak tu.cara senyum pon mcm lebih kurang je bajet2 kepit mulut,kembungkan pipi.kadang2 rasa mcm nak tampar diri sendiri sebab ada habit mcm tu .tapi apakan daya penat nak ubah tak dpt jugak.kalau nk tengok bukti,marilah kita scroll entry ni beramai2.yukk ibu2 bapak2.

* pengawasan ibu bapa adalah perlu utk kanak2 dibawah umur 13 tahun.* 18SG

GAMBAR 1


kepala haruslah disengetkan mengikut kesesuaian size kereta.lagi besar kereta,lagi banyak space utk senget kepala.

GAMBAR 2 :


still sama,kepala condong sikit.pisa tower pon kalah uolls.

GAMBAR 3 :


yg ni i olls bajet habis hijabista dah ni.tak perlu kot tangan tu.kepala je senget dah cukup retiss you olss.

GAMBAR 4 :


mulut dari gambar 1 smpai 4 semua sama.kau haddo ? haha

GAMBAR 5 :


akhirnya jumpa pon gambar dlm kereta dgn kepala tegak.huahua

yg ni bonus.kepenatan ambik gambar mungkin ?  ke mmg habit buruk suka tidur merata2 -.- oklah.bye.


Twitter Admin : https://twitter.com/HelloIzyan 

15 comments:

qiE said...

haha kak jijiyan . kak jijiyan
tak habis habis bergambar
jadi model kereta je lah kak jijiyan

qiE said...

blogskin baru ehh Kak Jijiyan
ke Qie yg lambat
lama tak bukak blog :(

qiE said...

kenapa header dah takde gambar kak jijiyan .
i want kak jijiyan
i want kak jijiyan
i want kak jijiyan
i want *PANG!!!*
* tak memasal kena lempang sebab over sangat . okay bye *

Shiro Petta Petto said...

Ek eleh. Hahahaha! Takpe. At least kau tak amek gambar masa tengah drive. Ke kau buat jugak? XP

saya tak tipu....nina the mummy n the boys said...

hi accountant to be...saw u in ben's, n kinda like ur blog...blog bdk2 muda...

the malay male said...

ada org habitnya bila bergambar mesti nak buat 'peace'

Phat said...

haha mcm2 la si izyan ni hehehe

AienHaslinda said...

dah follow awk ^^

http://aienhaslinda95.blogspot.com/

Aini Yunus said...

so sweet la izyan..

Jay said...

yan yan..hehehe..btw semua comel2 belako..:)

Anonymous said...

bengong..

Hani Uzmaa said...

ramainya follower...owh tuannya pun cantik :)

Syuhada Lamia said...

Cantik. hanya itu yg ku mampu berkata :)

Mira Amirudin said...

haaa bisa lah semua orang habit kan. dalam kereta pun boleh hihi :)

farhanah ezzaty said...

hey beautiful . nice pic ! btw , done follow u . Sila la snggah di blog hana k ;)