Wednesday, September 18, 2013

Movie Character

Hello bloggers !
Peace be with you guys :)


Dah 2 bulan tak update blog.busy sangat.last semester lah katekooo.cewah padahal tak habis2 busy dengan aktiviti bersama classmates.assignment kemana,blog kelaut.so now,after 2 months without a new entry,i feel really glad and happy to tell you guys about my pre graduation night which was held about 2 weeks ago.1st September if i’m not mistaken. 

 feeling feeling ABPBH pulak.

“So shall we start now ? yes you may.hiks.” bisik hati kecilku.

Theme untuk dinner kitorang ialah movie character sebenarnya.tapi memandangkan hanya final sem student sahaja yang ikut tema dan juga penganjur,makanya,theme macam kurang menjadi.maybe sebab budak2 ni malas nak fikir baju apa yg diorang nak pakai.hm tak sporting lah. Pakai jelah baju kurung kain batik kan dah jadi movie ombak rindu.takpon pakai je baju putih,muka conteng merah2,terus dapat watak dlm movie the conjuring. 
-.-‘

 my classmates and i.budak lelaki ramai yg acah-acah james bond 007 pakai suit. -.- tak rare tau

On that day,i was wearing a quite classic dress,with a gold hat,glove jaring2 yg suka tersangkut kat benda lain (sampai sudu atas table pon gua nak ter sapu haritu),silver high heels dan mcm2 lagi lah.nak cerita satu2 sampai raya haji nnti pon tak habis.

 queen elizabeth ke 92. #ootdnakjuga . hiks

hm.mula2 ingatkan costume kita over tau.mulalah rasa nak datang sambil mengengsot malu punya pasal,but then,bila sampai je,ambil kau.budak2 indon dari acheh, fakulti akaun juga (twin programme student to be exact) punya pakaian jauh over nyaah.mcm nak bertunang.kelip sana sini,kalau tak ada spot light,guna baju diorang pon dah okay terang satu dewan.hikhik .so i olls pon berjalan dengan confident.chill lah bro,gua punya pakaian tak over pon.

Makanan,Chinese cuisines (which didn’t suit my tekak at all) i was craving for nasi that moment.tekak orang kampong kan.kemana tumpahnya kuah dan nasi kalau bukan ke mulut.what the ?? air pula Chinese tea yg mana tak rasa gula langsung,lagi bagus bagi air masak dah confirm2 puas tekak.

muka rakus kejar makanan.konon tak suka.nampak tak permainan dia kat situ ?haha

Hehe.but please don’t be surprised ! i got a quite shocking news for you.cewah over lah bajet mcm orang nak tunggu je surprise engkau tu.hihi. izyan masri yang tidaklah bersuara sedap mana ini dijemput oleh presiden persatuan fakulti akaun (PERSIDA) utk berduet dengan dia.

 dah kenapa tangan gelap macam anak india ni ?cis

nyanyi lagu aku dan dirimu by arilasso and bunga citra lestari.maka,bunga izyan masri nyanyi lah dengan penuh feeling kaki tegak je atas stage.you know what? i didn’t move even once from the first place my foot stepped on.hahaha.nampak tak kelam dia mcm mana ? eh hello nervous kot. first time perform rasa macam kat royal albert hall pulak.

 dah macam tugu negara i olss tau atas tu.tak berani gerak takut tersungkur pijak dress sendiri.muahaha

And and and,the last thing to inform you (my beloved readers especially) yan telah terpilih sebagai best costume of the day.eh happy pulak tiba2.kihkih.eh bukan engggkooo ke tadi yang nak mengengsot sangat ?


 gua rileks je derr ambik gambar dengan joker.

So that's all for this entry.bawah ni gambar syok sendiri.haaa ambik2.

guitarist band fakulti akaun.boleh request lagu sape nak

#ootd #bff #girlfriends #rasacunpulak

classmate suara sedap,pandai main gitar,boleh ambil jadi recording artis.

puteri hang limao.mihmihmih



www.instagram.com/izyanmasri
twitter : @helloizyan

10 comments:

Shazwani Ramly said...

awwww memang patut pun menang sbb cantik gilosss kak yan :) congrats.

Cik Mun said...

wahh..cantikk :)

Arfahani Arsad said...

classic gila dress! :)

nurul said...

yan...lepas masuk tv hari tu terus senyap ekk. udah malu meow2 ke nak bebel kat blog =P

Jay said...

alololo...comelnye cik yan..cantik..jatuh hati melihat dirimu..cewah..ops!!!:)

Amanda Balqisss said...

joker tu kitorang panggil dia suneo . hahaha kak jijiyan jangan bagitau dia pulak :P

Amanda Balqisss said...

eee sibuk je abang wan dengan abang iz kat gambar last tu . hehehe

Amanda Balqisss said...

rindu kak jijiyan . rindu abang wan :(

MissNadia said...

tahniah.. bukan senang nak dapat first place untuk costume.. banyak saingan tu.. hebat!!

Nazurah Hairi said...

Cantik dress u ni.. u beli ke or sewa ye? Hehe

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, September 18, 2013

Movie Character

Hello bloggers !
Peace be with you guys :)


Dah 2 bulan tak update blog.busy sangat.last semester lah katekooo.cewah padahal tak habis2 busy dengan aktiviti bersama classmates.assignment kemana,blog kelaut.so now,after 2 months without a new entry,i feel really glad and happy to tell you guys about my pre graduation night which was held about 2 weeks ago.1st September if i’m not mistaken. 

 feeling feeling ABPBH pulak.

“So shall we start now ? yes you may.hiks.” bisik hati kecilku.

Theme untuk dinner kitorang ialah movie character sebenarnya.tapi memandangkan hanya final sem student sahaja yang ikut tema dan juga penganjur,makanya,theme macam kurang menjadi.maybe sebab budak2 ni malas nak fikir baju apa yg diorang nak pakai.hm tak sporting lah. Pakai jelah baju kurung kain batik kan dah jadi movie ombak rindu.takpon pakai je baju putih,muka conteng merah2,terus dapat watak dlm movie the conjuring. 
-.-‘

 my classmates and i.budak lelaki ramai yg acah-acah james bond 007 pakai suit. -.- tak rare tau

On that day,i was wearing a quite classic dress,with a gold hat,glove jaring2 yg suka tersangkut kat benda lain (sampai sudu atas table pon gua nak ter sapu haritu),silver high heels dan mcm2 lagi lah.nak cerita satu2 sampai raya haji nnti pon tak habis.

 queen elizabeth ke 92. #ootdnakjuga . hiks

hm.mula2 ingatkan costume kita over tau.mulalah rasa nak datang sambil mengengsot malu punya pasal,but then,bila sampai je,ambil kau.budak2 indon dari acheh, fakulti akaun juga (twin programme student to be exact) punya pakaian jauh over nyaah.mcm nak bertunang.kelip sana sini,kalau tak ada spot light,guna baju diorang pon dah okay terang satu dewan.hikhik .so i olls pon berjalan dengan confident.chill lah bro,gua punya pakaian tak over pon.

Makanan,Chinese cuisines (which didn’t suit my tekak at all) i was craving for nasi that moment.tekak orang kampong kan.kemana tumpahnya kuah dan nasi kalau bukan ke mulut.what the ?? air pula Chinese tea yg mana tak rasa gula langsung,lagi bagus bagi air masak dah confirm2 puas tekak.

muka rakus kejar makanan.konon tak suka.nampak tak permainan dia kat situ ?haha

Hehe.but please don’t be surprised ! i got a quite shocking news for you.cewah over lah bajet mcm orang nak tunggu je surprise engkau tu.hihi. izyan masri yang tidaklah bersuara sedap mana ini dijemput oleh presiden persatuan fakulti akaun (PERSIDA) utk berduet dengan dia.

 dah kenapa tangan gelap macam anak india ni ?cis

nyanyi lagu aku dan dirimu by arilasso and bunga citra lestari.maka,bunga izyan masri nyanyi lah dengan penuh feeling kaki tegak je atas stage.you know what? i didn’t move even once from the first place my foot stepped on.hahaha.nampak tak kelam dia mcm mana ? eh hello nervous kot. first time perform rasa macam kat royal albert hall pulak.

 dah macam tugu negara i olss tau atas tu.tak berani gerak takut tersungkur pijak dress sendiri.muahaha

And and and,the last thing to inform you (my beloved readers especially) yan telah terpilih sebagai best costume of the day.eh happy pulak tiba2.kihkih.eh bukan engggkooo ke tadi yang nak mengengsot sangat ?


 gua rileks je derr ambik gambar dengan joker.

So that's all for this entry.bawah ni gambar syok sendiri.haaa ambik2.

guitarist band fakulti akaun.boleh request lagu sape nak

#ootd #bff #girlfriends #rasacunpulak

classmate suara sedap,pandai main gitar,boleh ambil jadi recording artis.

puteri hang limao.mihmihmih



www.instagram.com/izyanmasri
twitter : @helloizyan

10 comments:

Shazwani Ramly said...

awwww memang patut pun menang sbb cantik gilosss kak yan :) congrats.

Cik Mun said...

wahh..cantikk :)

Arfahani Arsad said...

classic gila dress! :)

nurul said...

yan...lepas masuk tv hari tu terus senyap ekk. udah malu meow2 ke nak bebel kat blog =P

Jay said...

alololo...comelnye cik yan..cantik..jatuh hati melihat dirimu..cewah..ops!!!:)

Amanda Balqisss said...

joker tu kitorang panggil dia suneo . hahaha kak jijiyan jangan bagitau dia pulak :P

Amanda Balqisss said...

eee sibuk je abang wan dengan abang iz kat gambar last tu . hehehe

Amanda Balqisss said...

rindu kak jijiyan . rindu abang wan :(

MissNadia said...

tahniah.. bukan senang nak dapat first place untuk costume.. banyak saingan tu.. hebat!!

Nazurah Hairi said...

Cantik dress u ni.. u beli ke or sewa ye? Hehe