Friday, September 02, 2016

IZYAN MASRI IS BACK !

Salam guys !

aku bukan lah jenis perempuan sistematik and rajin. nak iron baju pegi mana mana pun malas. kalau kau pernah dengar crumple shawl yang tak payah iron ambik dari bakul terus pakai tu, aku harapkan seluruh baju kat dunia ni pun dicipta dari material yg sama mcm crumple shawl tu so i can just wear anything without the help of iron !!!! wow! sukanya ! sampai ke situ tahap malas kau jahh. hehe

so level malas update blog pun bergerak seiring dgn level malas iron baju. last entry aku update kat sini was 2 years back ! omg omg ! sampai lupa aku ada blog. mata aku pun sakit bila bukak blog asyik entry sama je. haha.

ceritanya aku baru teringat yang aku ada blog bila tadi aku di ayam ayam kan oleh kawan aku lepas dia tunjuk gambar2 aku yg dia google kat blog. cis ! gambar 3-5 years back. dengan tudung punya kedepan dah mcm awning rumah nak elak kena tempias hujan, mulut muncung sedepa, tangan piece kat mata ala ala kawaaii jepun. arghh myspace sangat ! aku pun pelik lantas aku duduk kat corner side of my room sambil fikir mana pulak dia dapat gambar kat google. last last aku pun ingat yg aku masih ada blog. tsk tsk T_T

so aku pun dengan adrenaline yg pantas terus try sign in blog ni. rasa nervous dia mcm nak give birth baby you olsss. tapi alhamdulillah boleh jugak sign in sbb aku pun lupa email and password apa aku pakai since dah 2 years kan. kalau tak boleh mati lah nakk. habis sampai 10 keturunan aku tengok gambar mespesss tu . kekeke

so insha Allah from today onwards, i'll be more consistent in updating my blog . jangan kecam sis kalau sis pos hari2 setiap satu jam. sis cuma nak lepas kan rindu. LOL kbye


Thanks for spending your time !

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, September 02, 2016

IZYAN MASRI IS BACK !

Salam guys !

aku bukan lah jenis perempuan sistematik and rajin. nak iron baju pegi mana mana pun malas. kalau kau pernah dengar crumple shawl yang tak payah iron ambik dari bakul terus pakai tu, aku harapkan seluruh baju kat dunia ni pun dicipta dari material yg sama mcm crumple shawl tu so i can just wear anything without the help of iron !!!! wow! sukanya ! sampai ke situ tahap malas kau jahh. hehe

so level malas update blog pun bergerak seiring dgn level malas iron baju. last entry aku update kat sini was 2 years back ! omg omg ! sampai lupa aku ada blog. mata aku pun sakit bila bukak blog asyik entry sama je. haha.

ceritanya aku baru teringat yang aku ada blog bila tadi aku di ayam ayam kan oleh kawan aku lepas dia tunjuk gambar2 aku yg dia google kat blog. cis ! gambar 3-5 years back. dengan tudung punya kedepan dah mcm awning rumah nak elak kena tempias hujan, mulut muncung sedepa, tangan piece kat mata ala ala kawaaii jepun. arghh myspace sangat ! aku pun pelik lantas aku duduk kat corner side of my room sambil fikir mana pulak dia dapat gambar kat google. last last aku pun ingat yg aku masih ada blog. tsk tsk T_T

so aku pun dengan adrenaline yg pantas terus try sign in blog ni. rasa nervous dia mcm nak give birth baby you olsss. tapi alhamdulillah boleh jugak sign in sbb aku pun lupa email and password apa aku pakai since dah 2 years kan. kalau tak boleh mati lah nakk. habis sampai 10 keturunan aku tengok gambar mespesss tu . kekeke

so insha Allah from today onwards, i'll be more consistent in updating my blog . jangan kecam sis kalau sis pos hari2 setiap satu jam. sis cuma nak lepas kan rindu. LOL kbye


Thanks for spending your time !